Efterfesten!

 

Hej alla kära bloggvänner!

Tyvärr har min blogg besudlats av ett gäng avundsjuka, missunsamma, bittra människor som sitter hemma bakom sina datorer och lägger ner tid och energi på att skriva en massa dynga på VÅR sida.

Jag har alltid haft ett öppet kommentarsfält för att jag tycker att det är kul med folks tankar , funderingar och sköna kommentarer.

Men tydligen är det så provocerande med glad och fräsch 40+, 4-barnsmamma som vågar skoja om sig själv och inte ta allt på så blodigt allvar, att vissa ser det som sin plikt att tala om för mig hur ful och gammal jag är….?! 

Om sen då en normalt funtad bloggläsare ber dessa människor som saknar uppfostran och allmänt hyfs att ge sig iväg härifrån, så kommer nästa förståsigpåare och svarar med att : hon ska väl tåla kritik….!

Ursäkta mig. Men när blev personangrepp kritik….?!

Vi hade en trevlig ton här inne. Ni som följt den här bloggen länge för att ni råkar tycka om mig och det jag skriver, ska plötsligt hånas för att ni gör det!  Och jag ska behöva sitta och skrolla förbi alla personangrepp och elaka kommentarer om mig och mina bloggvänner , för att kunna läsa de inlägg som har något värde för oss som trivs här på bloggen.

Jag har varken tid eller lust till detta.

Det är nämligen så, att det finns ingen regel att man måste gilla mig, eller min musik, eller min klädsmak, eller mitt liv, eller min familj.  Smaken är som baken.  MEN om man nu inte gillar mig,  så VARFÖR är ni då här på MIN blogg???! 

Att skriva här att man är TRÖTT på mig och hela fam Wahlgren, är liksom som att gå in på säg Lindex, och säga till expediten att ”det var väldigt var ni har fula och vidriga kläder här” – och sen shoppa loss inne i butiken, för att sen lämna den med en fylld kasse med kläder, för att nästa dag komma tillbaka och spy galla över den dåliga kvaliten på kläderna , och sen köpa ännu mer kläder i samma butik….!

Gillar man inte Lindex kläder , går man förslagsvis till nån annan affär och handlar nästa gång….

Om man är så TRÖTT på mig så förstår jag inte varför man klickar in på Pernilla Wahlgrens blogg???!!!      Det är ju jätteroligt.

Vad tror ni att den här bloggen handlar om???   Jo, om MIG!!  Och ganska ofta om min familj som jag skriver om ibland , eftersom detta är en blogg om just mig och mitt liv.   Det är liiiiite svårt att ha en blogg och INTE skriva om MIG.

Det säger sig liksom själv….

Att det retar folk att jag beklagar mig på min egen blogg att jag och ALLA andra artister som medverkat i melodifestivalen fick köpa biljetter till våra familjemedlemmar själva , när det är VI som står för underhållningen, är för mig skrattretande.

Globen rymmer 13000 personer! Att vi inte då kan få 2 ynka fribiljetter var , som tack för att vi slitit och jobbat i flera veckors tid inför Sveriges största underhållningsprogram , för att ge en så bra show som möjligt till alla Tv-tittare i Sveriges avlånga land, är för mig märkligt.  Veckor då vi tvingas vara hemifrån våra familjer och jobba långa dar utan betalt. Artisterna får betalt endast för direktsändningen, men man säljer även biljetter till båda genrepen, då vi uppträder utan betalning. Det är helt ok, eftersom det är en tävling vi är med i.

Men då borde vi iallafall slippa betala fullt pris när vi sen vill ha våra familjer på plats i publiken till finalen!

Vilken annan teaterproduktion som helst som man medverkar i så är det kutym att ALLA får bjuda in minst två personer var till premiären. Och då pratar vi om en ensemble på kanske 30 personer och en salong som inte tar mer än max 900 personer. Så jämför man det med en som i det här fallet ”ensemble” på 10 personer (eller 13 om man räknar Tiomotej som var en grupp) och en ”salong” som tar in 13000 pers!  – så JA,  då är det snålt!!

Sen är det skitsamma om vad vi tjänar eller inte tjänar. Vi borde ALLA ha fått några fribiljetter var att dela ut till valda familjemedlemmar! 

JAG blir så trött på denna JANTE som vissa förespråkar! 

”DU ska minsann inte ha fribiljetter bara för att DU är DU”.

Nej, så menade jag inte heller.  VI artister borde få fribiljetter för att det är VI som gör att det överhuvudtaget blir ett program! 

ALLA som är med i produktionen borde fått 2 biljetter var! Det kan man gott kosta på sig när det handlar om ett så stort event och så många människor som sliter på och bakom scen för att få till denna fantastiska show för alla hemma i TV-sofforna och alla som sitter i publiken. ”Här har ni. 2 fribiljetter var som tack för ett fantastiskt jobb!”  SÅ tycker jag.  Och det står jag för.  Basta! 

Så. Nu tänkte jag visa lite bilder från den roliga efterfesten på Anexet i Globen.

Men innan jag gör det så vill jag framförallt VARNA känsliga ”Wahlgren-tittare”!

Det kan förekomma flera bilder på medlemmar ur familjen Wahlgren.  Så ni som har problem med det bör blunda!  ELLER. Varför inte klicka vidare till en blogg med nån artist som ni gillar istället…?!!

Vänd allt ert hat till nånting positivt istället och skriv en snäll kommentar till nån ni tycker om!!

Det kommer nog både ni och den personen må mycket bättre av!

Ge gott och få gott!   Ett bra och tänkbart ordspråk som fler borde leva efter….!

Vänner för livet!!!

Mina bästa vänner var på plats i Globen och hejade på sin kompis! (Men vad hjälpte det ha, ha:)

Skämt å sido.  Så jäkla underbart att ha dom där allihop!  Jennifer, Susanne, Mia och Chaplin.  

Love you all!!!

Dessutom var både Bianca och Benjamin på plats med varsin kompis! De röstade solidariskt på sin lilla mamma, men hejade mest på Erik och Darin, som dom tyckte hade de bästa låtarna! 

 Det var SÅ mysigt att ha dom där i Globen! Richard var ute och tog en bild på dom åt mig, där dom stog i  sina ”Rädda Schlagern”-tröjor och viftade med ballonger som en hälsning till mig i logen! Jag blev så rörd när jag såg bilden att jag nästan började grina…!   Till efterfesten fick dom dock inte följa med, då det var 18årsgräns. 

Det fick däremot min älskade pappa, som faktiskt fyllt 18 och kom direkt till festen! Han kunde tyvärr inte se finalen eftersom han hade föreställning med ”Bruden” då. (Mamma är i Spanien och kunde inte heller vara med tyvärr.) Jäkla upptagen familj dom där Wahlgrenarna…!

Alla vi final-artister uppträde på efterfesten och sjöng våra låtar till publikens jubel!

Jag fick med mig alla mina fina killar upp på scenen, och vi dansade så gott vi kunde på det lilla trånga utrymme som fanns.

Och självklart blev det ett härligt rumplyft även här….! :-)

Finns det hjärterum , så finns det stjärterum…..! Bokstavligt talat.

Andreas tyckte inte att jag skulle hänga läpp för min jumboplacering. Jag kom ju iallafall till final, och det var ju mer än vad han gjorde…..

Synd. För jag älskade Alcazars låt och nummer!

 Susanne var vääääldigt nöjd med att få en bild tillsammans med Dolph….!

 Själv var jag nöjdast med att få en bild tillsammans med den HÄR mannen!

Underbara herr Engfors ROCKAR FETT , som vi ungdomar brukar säga….!

 

 PUSS på dig gubbben! Och tack för en in i helvetes djäkla kul tid!!!

DU är definitivt  ”det senaste”!

Fler bilder kan ni få imorgon. Om ni vill.  Och vågar…..  :-)

       

325 reaktioner på “Efterfesten!”

 • apartment skriver:

  For most up-to-date news you have to visit the web and on web I found this site as a finest site for newest updates.

 • Pingback: homepage
 • Pingback: weight Loss steps
 • Pingback: buytiara.com
 • Pingback: pashatuks.com
 • Pingback: More methods
 • Pingback: fat burner
 • Pingback: gluten-free diet
 • Pingback: This Web-site
 • Pingback: why not try here
 • Pingback: garcinia spicata
 • Pingback: wwmm.ch.cam.ac.uk
 • Pingback: funcenter.In
 • Pingback: dermatologist
 • Pingback: replica watches
 • Pingback: Order Xtreme Nitro
 • Pingback: Slim Spray
 • Pingback: cash loan today
 • Pingback: brain enhancement
 • Pingback: veterinary clinic
 • Pingback: diet food list
 • Sac Lancel skriver:

  e suis blazée car nous avons pas de grands moyens et mon mari m’a vu tellement heureuse de voir le sac qui me fait rêver depuis 3 ans à un prix ”plus abordable” qu’il me l’a acheté pour noël. Mais là j’ai plus envie de pleurer qu’autre chose. J’attends la livraison (si la douane ne le détruit pas car à prioris c’est de la contrefaçon) et je vais voir avec ma banque si on peut faire une opposition ou quelque chose Sac Lancel http://www.saclancelsoldes.eu

 • Is there a service available that geotags blog posts while on the go and is able to post to map with others?

 • katarina blom skriver:

  Ville bara säga att du var kanon bra i melodifestivalen!! Det är så trendig musik numera….jag saknar denna härliga svängiga schlager…..Ha det bäst! Kram Kattis från Norrköping

 • Agneta skriver:

  Läser detta några dagar efter publicering…
  Vad härligt att du väljer att säga ifrån. ingen ska behöva ta personliga påhopp, eller att ens barn ska behöva läsa elaka saker om sina föräldrar.
  lycka till framöver.

 • monika forsman skriver:

  hej
  jag tyckte du var bäst på melodifestivalen
  skicka en flicka som inte hade en bra låt det är så skrämmande
  nej pernilla du var bäst och din låt var bäst och du är bäst.

  många kramar från jag

 • Ofelia skriver:

  Har följt din blogg lite då o då. Kanske aldrig kommenterat.
  Men nu kan man ju inte hålla käft längre.

  Att folk bara orkar…
  Bittra o avundsjuka människor helt enkelt.
  Har inte läst en enda kommentar, för jag blir så trött o less när du skriver om det. På folk som inte har ett liv.

  You go girl!
  Jag gillar dig o fortsätt bara att vara du!!

  Kram!

  /O.

 • Elin skriver:

  Så synd att vissa ska bete sig så som de gör genom att kommentera neggrejer. Man får tänka att dom har problem – inte du och jag! Du är ascool och precis hur snygg som helst:)

 • Ingrid skriver:

  Jag gillar dej så jag stannar, de som inte gillar dej kan ju hitta på något annat, det är ju inte svårare än så…! Men du, jag behöver din hjälp!!! Jag tar med mig familjen till Nerja i sommar och har letat mig galen på nätet efter bra restauranger – men jag hittar inga! Eftersom du kan det här med god mat så ställer jag mitt hopp till dej, du är den enda jag kan komma på som har koll på Nerja! Så snälla Pernilla, var kan vi äta en god köttbit eller lite goda tapas eller vad som helst…! För visst måste det väl finnas bra mat även i Nerja??? Stor kram!

 • Malin skriver:

  Hejja Pernilla. Jag brukar inte kommentera men är bara tvungen nu. Vi andra är jätteglada att du vill dela med dej av ditt liv. Härligt få liksom följa nån som gör något helt annat än vad man själv håller på med . Och ändå känna att alla på nåt jäkla vis har typ lika ändå med fredagsmys och familj. Hård kram till dej!

 • Petra skriver:

  Så bra skrivet av dig! Unnar er all lycka i framtiden, hela familjen Wahlgren. 😉
  Enda kändisbloggen jag läser för övrigt, men har nu börjat följa laila bagge också.
  Må väl o ta hand om blivande tre åringen. Barnen är bara bäst! Har själv 3 söner.

  http://www.pepa77.wordpress.com

 • Bimbo Boy skriver:

  Bloggtroll har inget liv, de är omogna. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Självklart så ska offentliga personer kunna tåla kritik, men personangrepp och mobbning är alltid fel oavsett vem som blir utsatt! Kändisar har också känslor, tro det eller ej. :)

  bimboboy.com/blogg

 • Ensamma Vargen skriver:

  Jag gillar dig. Stå på dig, annars gör någon annan det. Kram

 • www.mandyego.blogg.se skriver:

  Hej svejS!

  Du är en störtskön kvinna! (för mig är du fortfarnade Nilla) haha bästa barnprogrammet ever! Inte funderar på att dra igång det igen?

  Grymt inlägg tycker jag! TA INGEN SKIT!Var det inte fler artister som reagerade som du? Jag mena vafan!! ? två biljetter? jävla snålisar!

  Jag har ett samarbet med Raw Conady Club som kommer till Gävle och de ska ha en form av Rockey chalange och bara för att jag har hjälpt till.. max 3 timmar så får jag två gratisbiljetter till kvällens föreställning… inte riktigt samma sak….. men ändå det är en principsak!

  JÄVLA SNÅLJÅPAR till människor det finns! De skule ändå inte gå back av att ge er 10 deltagare 10 biljetter var vafan det är 100 platser av ja hur många som hellst!

  Keep up the work!

  KRAM AMANDA

 • Johanna skriver:

  Heja dig! BRA att du säger ifrån! Tyvärr verkar det alltid finnas en liten klick människor som ändå verkar missförstå allt man säger oavsett hur övertydlig man är, men din text här ovan om någon borde ju gå fram?!

  Kram!

 • Kenneth skriver:

  Tjenixen!

  Brukar ju inte vara här inne men blev nyfiken när hörde från annat håll att folk hade varit och gnällt en massa om och på dig på din egen blogg ?!?!?

  Urbota korkade människor det finns, men som du själv sa Jante lagen är ju tyvärr väldigt förkommande i dett avlånga land som vi har.

  Grymt bra skrivit om vad DU tycker och om hur DU och de andra artisterna blev behandlade.

  Får helt klart komma in här och läsa lite mer av din blogg då och då, du verkar vara en härlig kvinna som vet att man inte blir ”tant” efter att man fyllt 40 :-) som tyvärr många andra har missat.

  /Kenneth

 • Bunny skriver:

  Hej Pernilla! :)

  Väldigt bra skrivet!

  Jag har samma problem, jag tror att det är många som får mycket elaka kommentarer på sin blogg…

  Tyvärr är jag inte lika stark som Du… Jag har stängt av mina kommentarer… :(

  Mvh Nicole

  katidis.wordpress.com/

 • Värmlandsbrud skriver:

  Go Nilla!
  Vill bara skicka en cyberkram och ett ”bra gjort” för att du faktiskt säger ifrån! Det är ofattbart att människor söker upp något som inte ger dem harmoni och glädje utan istället spyr galla över vår glädjekälla.

  Jag är hemma med vår yngste son på 10 månader och jag njuter av att kunna slå mig ner en stund och få lite vardagsglam, matinspiration, inredningstips av Susanne och många igenkännande skratt åt småkidsen och vardagen.

  Tack för en jättebra blogg!

 • Marie skriver:

  Bra Pernilla! Låt ingen skita på dig! Jag gillar dig skarpt och din blogg är världens bästa vardagsunderhållning!!
  Kram Marie

 • Cecilia skriver:

  Hej Pernilla!

  Vad bra att du säger ifrån!…jag läste din underbara blogg varje dag på MAMA, men se´n den flyttade, tyckte jag att det var så många kommentarer från folk, som var så hemska och faktiskt helt onödiga, så det har varit lite si och så med mitt läsande av din blogg efter flytten.

  Jag tycker som du säger, är man inte intresserad av dig, varför gå in på din blogg överhuvudtaget?…hoppas det blir lite ordning nu…

  /Mvh Cecilia

 • Sarah skriver:

  Bra Pernilla!! Bara säg ifrån!! Tycker man inte om daj behöver man verkligen inte bry sig om att klicka in här… och så jävla onödigt att kommentera er fina familj!! Näää jag hade oxå blivit förbannad till slut! YOU GO GIRL :) Kraaaaaaaaaaam Sarah

 • åsa skriver:

  Älskar dig o din fam! bara radera alla elaka kommentarer 0 energi på dom. KöööööR!!!!!!!!!!!!!

 • Ulrika skriver:

  Läser också dagligen din blogg och jag säger bara: BRA SAGT PERNILLA!

 • Tina i Falun skriver:

  Kära Pernilla.
  Läser dagligen din blogg, och det kommer jag att fortsätta med. Jag önskar av hela mitt hjärta att du försöker att inte bry dig om alla dessa ”jantar”. Det är ju den svenska avundsjukan som kommer fram. Dom sitter där i sina tragiska och tråkiga liv, och då poppar ”avis” fram hos dom.

  Nej fortsätt skriv o lägg in bilder, jag/man blir ju så glad av att se dina leenden på korten. Nu är jag inne o läser ännu mera, då jag ett tag framöver ska bli vän med kryckor och gips.

  Kram från Dalarna

 • Lena skriver:

  Hej Pernilla!
  Tråkigt att det skrivs så mycket dumt,men bry dig inte bara avundsjuka människor. Jag tycker du är jättebra och du var jättebra i lördags också. Tycker du borde vunnit faktiskt. Tänk att se urt som du gör vid 40 det är fantastiskt. Att du skulle se gammal ut du hör ju hur dumt det låter. Nej, bry dig inte och fortsätt vara som du är. Tänk om alla var som du. Var rädd om di o din familj. Kram

 • Kenneth Söderström skriver:

  Bra skriit Pernilla.
  Skit i dom som jävlas med dig å din blogg, dom är vbara avensjuka på big.
  Är ett stort Fans til dig.
  Mvh Kenneth Söderström

 • Anna skriver:

  Jättebra skrivet! De som inte gillar din blogg behöver ju inte gå in här och läsa. Kul att få se så många fina bilder från efterfesten. Älskar att läsa din blogg för jag blir alltid så glad då, tycker du är en underbar person: omtänksam, ödmjuk och så har du en sådan härlig humor också och du är bra på allt du gör, avsett om du sjunger eller om du står på scenen i någon pjäs. Älskar hela din familj för ni har en sådan bra sammanhållning, skön humor och sedan är ni alla så duktiga på vad ni gör. Den blåa klänningen du har på dig på efterfesten är verkligen snygg.
  Kram Anna

 • Jenny i England skriver:

  WAY TO GO, PERNILLA! WELL DONE! SANNA ORD.
  Tack for en underbar blogg. Jag ser alltid fram emot att lasa den och hade tyckt det vore mkt trakigt om den lades ner. NEJ. NEJ. Skriv pa och en stor kram till dig och alla Wahlgrenar!!

 • Diana skriver:

  Bra skrivet…mycket bra skrivet!!
  Om dom som tycker du är gammal o ful kan ju skicka in en bild på sig själva….skulle vara mycket intressant att se. Fan den som ser ut som dig när hon är 40 är ju bara överlycklig!!
  Men de finns alltid avundsjuka människor, bara att gilla läget.

 • Katarina skriver:

  You go Pernilla! Strunta i alla missunnsamma och trista typer. Vi är många många som gillar dig så fortsätt att sprida glädje – för det är verkligen vad du gör! Heja dig!!!

 • Marie i Ljungsbro skriver:

  Tack för dom sanna orden Pernilla,håller fullständigt med i allt du säger till dessa personer som inte är normalt funtade och förstår bättre!!!! Tack för ett toppen framträdande i Melodifestivalen! Kram på dej….

 • Agneta skriver:

  DU får mig att må bra med din humor och energi. Alla borde läsa en blogg som man mår bra av, för vem vill må dåligt? Man tar ansvar för sitt eget liv och gör själv sina val. Så enkelt!!

 • Carina skriver:

  Fy 17 vad du är bra!!!

 • Lukas skriver:

  vad ra bilder du har lagt in

  kram från Lukas

 • Ida skriver:

  Hej Pernilla!
  Jag fick genom en annan blogg (Bimbo boys den rosa bloggen) reda på vad som hade hänt på din blogg och kunde inte låta bli att läsa det blogginlägg som enligt tidigare nämnt blogg var ett rejält svar på tal.. Rent intresse fick hit mig med andra ord.. Jag är inget stort fan av dig direkt men SKITBRA SKRIVET!! Stå på dig, personangrepp är definitivt inte kritik och ingenting som NÅGON ska behöva ta, känd eller inte! Dessutom måste jag säga att det va fan va futtigt att ni inte fick två ynka fribiljetter var.. Väldigt snålt! Nåja, nu ska jag slinka ut ur schlagervärlden tillbaka till mitt metalfäste! Hoppas du slipper påhopp från uttråkade människor som har på tok för mycket fritid!!

 • Lena skriver:

  Visst är detväl ändå rätt häftigt att man påverkar någon så mycket så att de bara MÅSTE tycka någonting?? Att man uppfyller hela deras Jantevärld så till den milda grad att de håller på att gå upp i atomer om de inte får häva ur sig något försmädligt och då i skyddet av tangentbordets anonymitet utser sig till allsmäktigt vetande och vansinnigt nöjda med att få fingerkräkas lite. Slutar aldrig att förundras över detta. Nä stå på dig – annars gör någon annan det :), det är jätteroligt att läsa din blogg och få läsa om lite roliga saker i det annars så eländes åke-tråk berikade nyhetsflödet. The sun will come up tomorrow :) Kramiz

 • Anna B skriver:

  Hej, tycker också att det verkar snålt. Självklart ska ni ha ett antal fribiljetter- det är ju i som gör melodifestivalen. En annan sida av det hela är ju också vi fans. Jag och mina schlagerälskande kompisar var på plats i Globen i lördags och även förra året och döm om vår förvåning när vi blev bortmotade från våra platser typ 15 minuter efter slutet. Vi vill ju så klart stanna så länge som möjligt och njuta av lite glitter och glamour- nej då ska Globen städas!!!! Det är snålt tycker jag för melodifestivalen skulle ju inte vara så stor utan er artister förstås men inte utan oss fans heller. Vi betalar massa pengar för att komma och titta och så blir vi bortmotade för att Globen ska städas. Hallå-det är final en gång om året!! De har väl hela natten på sig att städa. Skitdåligt tycker jag. Fick ialla fall en liten glimt av dig Pernilla då vi stått utanför Anexet och tittat i kylan, vi vände tillbaka till hotellet och tada där möter vi dig och Rickard. Du pratade i mobilen men vi fick ialla fall ta en bild.Kanske du kommer ihåg?! Kul! Tack för det och skit i alla puckon som skriver kommentarer! Kram

 • Mari skriver:

  Suck vad ska man säga om alla bittra människor… De är bara avundsjuka. Men pernilla ta inte åt dig av alla sjuka kommentarer du är jätte duktig snygg verkar snäll har vänner har jobb har barn har familj!Härligt!Du rockar fett;)

 • Jenny skriver:

  Go Pernilla! Jättebra skrivet, förstår inte heller varför man går in här och gnäller. Jag lägger tid på att läsa din blogg för att jag tycker att du är en härlig, ärlig och trevlig människa (har ju inte träffat dig, men du verkar det ;-)…) och det ger mig energi. Så fortsätt och vara den du är och göra det du gör!

 • Ellan skriver:

  Den svenska avunsjukan har slagit till åter igen.Varför kan man inte bara va glad åt att det går bra för vissa?Visst,som Pernilla skriver man behöver inte gilla henne eller det hon gör men direkta påhopp vad är meningen med det?
  De som ändå går in här å skriver bittra kommentarer de är väl så nyfikna av sig så de måste läsa och gillar att skapa bråk.
  Pernilla ä en artist som bjuder mycket på sig själv å sitt privatliv,hur många andra kändisar gör det?

 • Karin skriver:

  Bra Pernilla, stå på dig!
  Kan inte din webmaster eller nån granska kommentarer och ta bort påhopp och sånt som inte hör hemma här.
  Jag älskar dig och din blogg, tack för allt du ger oss läsare.

 • Fredrik skriver:

  Riktigt bra låt tycker jag! Och bry dig inte om din placering- DU kom ju tvåa 2003 och DU kom ju till final, vilket andra riktigt stora artister har misslyckats med (ex. Nanne, Magnus Uggla, LaGaylia, Roger Pontare, din bror haha, Ola, Carola&Andreas Johnson etc) så bara att du tog dig till final är sjukt bra!
  Sen tycker jag det va strongt att tävla med en klassisk schlager låt- det visar att du stark i dig själv och låter dig inte formas av vad man ska eller ska inte göra. Och det va bra att du byte klänning, inte för att den andra inte va snygg- för att det va det- utan för att det blir bättre TV när finalister byter klädder, speciellt du som har synts 3 lördagskvällar i rad! KRAM!

 • Mallan skriver:

  GO GIRL !!! Fan vad bra sagt … Massor av styrke kramar !!!

 • Sofia i Blekinge skriver:

  Hurra! Hurra! Hurra!

  Det här skrev du väldigt bra Pernilla! Jag tycker det är så roligt att få ta del av din blogg. Du har verkligen skinn på näsan och det är toppen.

  Kramar från mig.

 • Petra skriver:

  Bra rutet Pernilla! Om man inte har något trevligt att säga kan man vara tyst. Av alla miljoner sidor på Internet verkar det ju OTROLIGT korkat att gå in på någon som man stör sig så fruktansvärt på.
  Ha det bra och försök verkligen att stänga ute såna korkade människor och kommentarer!

 • Sandra skriver:

  Du är grym Pernilla, kan inte tänka mig att ett gäng otrevliga kommentarer från bittra människor biter på dig. Låt det rinna av som ”vatten på en gås”. Du är super precis som du är.
  Många kramar.

 • Anna skriver:

  Pernilla… Det finns alltid folk som vill ”störa sig”. Bry dig inte och ta för guds skull inte åt dig. Alla bloggare råkar ut för sådana puckon mer el. mindre tyvärr. :( De har nog väldigt dålig självkänsla och gillar att trycka ner andra för att på så sätt höja sig själva.
  Du är en fantastisk tjej! =)
  Kram

 • Annica skriver:

  Hej på dig! Har levat utan internet i helgen och kommer in här lite i efterhand. Vill bara säga att jag också tyckte att det var jättekonstigt att du inte fick biljetter. Har pratat med många om det. Om du inget hade sagt hade jag tagit det för givet faktiskt. Och sedan angående all avundsjuka. Låt den utan skuld kasta första stenen. För handen på hjärtat, fixar vi inte in alla våra nära och kära där vi har möjlighet. Jag jobbar inom vården. Jag kan lova dig att min familj inte behöver stå i långa köer om de behöver komma intill på den avdelningen där jobbar. Det skäms jag inte för. Gillar dig Pernilla. Du förgyler min vardag!
  kram

 • Catta skriver:

  Väldigt bra skrivet, håller med dig fullständigt. Gillar man inte en person behöver man inte gå in på dennes blogg och skriva en massa nedvärderande saker.

  Jag gillar dig, din blogg och din härliga humor, du bjuder verkligen på dig själv, ALLTID. Jag har precis samma galghumor som dig så jag njuter i fulla drag av att läsa på din blogg.

  Jag hoppas du fortsätter trots en del skitstövlar!

  Kramar i massor!

 • Frida skriver:

  Hej Pernilla! Jag heter Frida och fyller snart 7 år. Jag älskar dig och din musik. Jag tvingade (var inte så svårt) mamma att rösta järnet. Jag tycker att du är så sjukt snygg oxå. Du är blond som jag. Det tycker jag är fint. Jag gillar dina barn Benjamin och Bianca oxå. Såg dem i somras då de sjöng Astrid Lindgrensånger. Många kramar från mig! Frida

 • Erika skriver:

  Bra skrivet! Mycket tok i vår herres hage, som man säger här i norr.
  Själv hoppas jag på en ny schlagerepok. Vet inte hur jag ska komma igrån att det är de låtarna jag fastnar för. Du ville, men ingen vågade =). Bra jobbat!

 • Linnéa W skriver:

  DU ÄR COOL, PERNILLA WAHLGREN!!!

  Tack för att såna som dig verkligen finns! : )

 • Zizzi skriver:

  Härligt pernilla! Jag tycker att du har helt rätt i allt du skriver i detta inlägg. Själv älskar jag din självdistans, och din humor! De verkar vara en kul tjej och en underbar vän till dina vänner! Fortsätt i samma stil. Kramar

 • Lotta skriver:

  Go girl! Det kallas avunsjuka, tur att du bjuder dessa inskränkta på ditt liv. Tycker synd om dom, jobbigt att läsa det man inte gillar ;-)!
  Jag gillar det du skriver och det ni alla gör så kram från mig! // Lotta

 • En annan Pernilla skriver:

  Håller med dig så mycket! Varför i huvudtaget gå in på en blogg hos en artist man inte gillar, och sedan ha mage att skriva en massa skit, jag fattar inte??? Skrev samma Lailas blogg – hon har också fått en hel del skit där. Skärp er!!! Jag tycker du Pernilla verkar vara en skön böna 😀

 • Johan Bakke skriver:

  Jag står på din sida Pernilla, jag har aldrig förstått varför man ska klaga över konstnärlig verksamhet som man inte gillar. Det är ganska enkelt att låta bli att lyssna eller titta om man inte gillar utbudet!

  När det gäller biljetterna så trodde jag att det var en självklarhet att medverkande artister får några biljetter till en så stor föreställning som Melodifestivalen. Märkligt…

 • Fia skriver:

  Jag skiter i alla avundsjuka bittra människor och hoppas att du också gör det. Jag vet bara att jag blir GLAD av att läsa din blogg och jag är glad att du är du och att du finns! Du är en riktig glädjespridare och gör livet lättare att leva för många! KRAM Fia

 • Annica skriver:

  Älskar din blogg!

 • Ullis M skriver:

  Kan bara hålla med vad många andra redan skrivit. J-ligt bra skrivet Pernilla!

 • Madelen skriver:

  F.n ta alla bitter……
  Du är fantastiskt duktig snygg 4 barnsmor.

 • Cissi skriver:

  det var kanon ba skrivet. Jag hoppas att de som inte gillar den här bloggen har försvunnit nu . (Tänkte skriva något riktigt fult nu men avstår och hoppas vi slipper läsa mer skitsnack nu) Tack för en kanon bra blogg. Kramar

 • Lotten skriver:

  Bra skrivet Pernilla!

  förtså att du blir trött och arg,det finns ju gränser för vad man kan tåla. stå på dig och din familj, jag tycker ni jobbar på är jätte duktiga allihopa, förstår inte varför vissa männsikor stör sig på er. Du var toppen bra i melodifestervalen, att du fick den plaseringen beror på att du hade hård konkurrans, alla som var med va jätte duktiga och hade bra låtar,jag tycker det var svårt att ute en om var bäst.

  Jag tycker det är roligt att du har en blogg, både om jobb och familj, jag och går ofta in och läser.
  Det är roligt att läsa om och se bilder på din lilla minsting, han är såå söt.

  Kram

  Ps Lycko önskningar till Niclas och Laila.

 • Sigrid skriver:

  Fantastiskt bra skrivet Pernilla. Du är en otrolig människa, kämpar på i mot- och medgångar, och ändå lyckas du vara en underbar person,

 • cicci skriver:

  YOU ROCK PERNILLA(Y’ <3

 • Emma skriver:

  Sjukt bra skrivet.
  Ta inte åt dig.
  DU ÄR COOL!

 • Annica skriver:

  Jättebra skrivet.
  Kul med så mycket fina kort!

 • Hilda skriver:

  Hej Pernilla! Hittade just in på din blogg och läste det här inlägget. Grymt bra skrivet och så rätt! Det finns massvis med bittra människor där ute som lägger massvis med energi på att drösa skit över bloggar. Hemskt. I varje fall, mycket bra skrivet av dig, rad efter rad. Även fast du inte tog dig så långt du hoppats så gjorde du det grymt bra ändå! Förstå hur många glada fans du har där, vet inte hur många kommer min lillasyster (6 år) spelat din låt. Kram

 • Maria skriver:

  Fortsätt stå för den du är och var stolt! Jantelagen…fy pyttsan.

 • Tindra skriver:

  Jo Sofia en del säljer mer på sitt namn än kunskap, är väl ganska känt? men sant man vinner inte på bara namnet

 • Tindra skriver:

  Avundsjuka är den största formen av smicker!

 • Lotta skriver:

  Vill bara tala om att du är en underbar person, har ju aldrig träffat dej, men blir alltid så glad över att läsa din blogg, Och jag är ochså snart 42 och har tre barn,, just det du har ju fyra,:D. kram Trebarns morsan

 • Sofia skriver:

  Morr!!! Bitterfittor och surkärringar… släng er i väggen!

  Jag undrar hur många som hade varit kvar på sitt jobb om de inte gjort ett enda bra resultat på 30 år. ”Hela fam. Wahlgren är en bluff!” Det är ju för fan skrattretande!!!!!

  Man kan väl inte få ett jobb om man är usel?

  Heja Pernilla! Du är så in i bomben bra!!! Stora styrkekramar till dig för att du orkar med!!!

 • Elenore skriver:

  Nu tror folk att jag fjäskar, men det skiter jag faktiskt i! Jag är glad att ni i familjen Wahlgren finns och syns i rutan lite då och då. Fortsätt med det! Folk som stör sig på en glad och lycklig familj är inga människor att bry sig om, eller hur?
  Ni som är bittra, tänk på att bitterhet gör er ännu mer olyckliga. Försök att vara glad för andras skull så kommer det att vända för er också.
  Kram

 • Ebba skriver:

  Ord och inga visor…. Super bra skrivet! Fattar verkligen inte heller hur man kan ödsla en massa energi på att både läsa och skriva om någon man inte gillar, helt otroligt korkat. Lägg den dyrbara tid du har på något vettigt i stället, och njut att det underbara liv du faktiskt har fått. Lev idag, imorgon kan det vara för sent….. ;-)))
  Kram Ebba

 • frida skriver:

  du är så mycket bättre än dom där idioterna , jag älskar er alla och tycker ni är grymt härliga människor ,

  pussar och kramar till världens finaste Nilla :)

 • D skriver:

  Åsa, är du verkligen musikkritiker? Vem ska tittarna titta på i ett program som ”mello”, programledarna? Finns det inga artister som framför några låtar, behövs inga programledare, utan artister undrar jag vad man behöver ett upplägg för och utan artister undrar jag vem tittarna ska titta på? Visst man kan spela upp låtarna och låta kameran svepa över en tom scen, men hur kul blir det att titta på? Även om låten framförs i radio eller via datorn är det en artist som sjunger.
  Så här är det: författare skriver böcker och artister sjunger.

 • En annan Karolina skriver:

  Jag vill förtydliga att jag INTE är den Karolina som skrev vid halv sextiden i morse! Jag vet inte om det var till mig eller den ”Elaka Karolina” som Tesan menade när hon skrev att en Karolina vågade sig in igen efter det hon skrivit? Hursomhelst så gillar jag Pernilla, alltså jag ”En annan Karolina”. Jag antar att det var ”Elaka Karolina” som Tesan syftade på, men jag ville i alla fall förtydliga detta! :-) Ojoj vad krångligt, tänk om alla hade olika namn vad mycket enklare det vore då…. Sedan hoppas jag på en trevligare ton här i framtiden. Peace out!

 • Annica skriver:

  Heja Pernilla, jag har nog oroat mig lite för att du är så snäll och bara låter folk skriva och säga vad som helst. Så nu känns det skönt i hjärtat att du har satt ner foten och sagt ifrån. Det är väl själva f.n att folk måste klanka på andra hela tiden. Vad är det för fel på att vara snäll och vänlig? är det fullständigt omodernt? Nä det är nog bara så att en del männinskor är bittra, dom är födda av fel föräldrar, fått fel syskon, fått fel jobb, fått fel man, köpt fel hus…osv. Ha ha ha. Så känns det i bland. Om dom ville kunde dom ändra sin inställning och bli goda snälla medborgare som vill andra väl. Hur som helst låt dig inte nedslås av dessa personer. Dom har inte förstånd till att bete sig väl. Lycka till i Livet Pernilla och var rädd om dig och din fina familj. Kram Annica

 • Annica skriver:

  Heja Pernilla, jag har nog oroat mig lite för att du är så snäll och bara låter folk skriva och säga vad som helst. Så nu känns det sskönt i hjärtat att du har satt ner foten och sagt ifrån. Det är väl själva f.n att folk måste klanka på andra hela tiden. Vad är det för fel på att vara snäll och vänlig? är det fullständigt omodernt? Nä det är nog bara så att en del männinskor är bittra, dom är födda av fel föräldrar, fått fel syskon, fått fel jobb, fått fel man, köpt fel hus…osv. Ha ha ha. Så känns det i bland. Om dom ville kunde dom ändra sin inställning och bli goda snälla medborgare som vill andra väl. Hur som helst låt dig inte nedslås av dessa personer. Dom har inte förstånd till att bete sig väl. Lycka till i Livet Pernilla och var rädd om dig och din fina familj. Kram Annica

 • Jenny skriver:

  Håller med dig, varför ska dem som inte gillar dig och din familj läsa din blogg. Det är ju bara att avstå att gå in här, enklare kan det inte vara.
  Önskar dig allt gott och lycka till med allt i fortsättningen!
  Kram Jenny

 • Anne-Lie skriver:

  Bra skrivet Pernilla!
  Vad är det för fel att vara en snygg och glad 4-barnsmamma och en duktig artist/skådespelare som delar med sig av lite sitt liv genom sin blogg. Har de inget annat att göra med sin tid ? Nä strunta i dem!
  Jag tycker iallafall att du gör ett bra jobb!! Du delar med dig av trevliga och roliga saker och de mindre trevliga som du säkert också har håller du för dig själv.
  Vi andra som tittar in hos dig håller inte med gnällspikarna.
  Dottern och jag såg dig i Malmö och njöt!!!
  Ha en bra dag och hoppas att du också har en lika solig dag som vi har!

  Kram Anne-Lie

 • Erika skriver:

  Bra Pernilla! Jag kunde inte ha sagt det bättre själv! Bara för att en person är känd, så är det inte meningen att man ska behöva höra och läsa vad som helst om sig själv. Tycker du ska strunta i att ens kommentera ”såna där inlägg” i fortsättningen. Lägg inte ner din härliga energi på de där inläggen! Svejs!

 • Erika skriver:

  Bra Pernilla! Jag kunde inte ha sagt det bättre själv! Bara för att en person är känd, så är det inte meningen att man ska behöva höra och läsa vad som helst om sig själv. Tycker du ska strunta i att ens kommentera ”såna där inlägg” i fortsättningen. Lägg inte ner din härliga energi på de där inläggen! Svejs!

 • A-A-A skriver:

  Oj! – Jag trodde inte att du skulle lyckas. GRATTIS!

  Snygg klänning! Var kommer den ifrån?

  Mvh/A

 • Ulrika skriver:

  Kan bara säga att du är för Hääärlig!! Du skriver utomordentligt bra och roligt, bjuder på dig själv och visar vem du är och att du står för den du är. Så himla härligt. Tänk så många skratt du bjudit mig och min dotter (13) på. Hon har också fått dig som idol, jag har ju följt dig hela vägen eftersom vi är i samma ålder. Sen gillar vi Theo skarpt för han är en så charmig och go pojk. Benjamin var vi och såg i Rasmus på luffen och han är ett fullfjädrat proffs. Han verkar lika snäll och go som sin mamma. Sen valde min dotter att färga håret, kan du gissa vilket märke och färg hon valde?? Jooo, Garnier Nutrisse, mahogny. Så nu har jag en liten Pernilla look alike härhemma. Så fortsätt du att förgylla våra liv, vi som gillar dig och din familj. De andra kan ju försöka att gilla sig själva i första hand! Ha det gott och mys med dina älsklingar.

 • Hanna skriver:

  fan vad arg jag blir när jag läser vad folk skrivit till dig. Helt sjukt ju.
  Jag är en gammal trogen läsare och älskar dig och din blogg!! Så hoppas kommentarsfältet är öppet så länge som möjligt ! Låt inte dom förstöra för oss andra.. eller ja, det är ju upp till dig vad du känner!
  Och jäklar vad snåla dom är på svt då!! Det trodde jag inte.
  Ha de bäst, JAG VÅGAR se bilder i morgon :)
  Kram

 • tesan skriver:

  Men herre gud Karolina att du ens har mage att gå in och läsa i Pernillas blog igen efter det som du har skrivit. Ville du gå in för att se och gotta dig för reaktionerna?? I så fall får du söka hjälp. Sköt dig sjlv och skit i andra det fic man lära sig när man var liten. Men du kanske inte är så gammal, det får jag väll hoppas att du inte är för en vuxen männska håller inte på så där!!! Så ta hand om dina barn i stället så att dem inte blir som du…

 • A-M skriver:

  SUPERBRA SKRIVET BÄSTA PERNILLA!!!!!!!!!!!!!

  KRAM KRAM

 • ANNIKA skriver:

  Ett typiskt exempel på den svenska avundsjukan.Min son brukar säga att… de har ju inget liv…Tänk att lägga ner sin tid på sånt strunt.Usch skäms på er som känner er skyldiga!Ni mår nog inte så bra egentligen ….
  Du Pernilla är varken ful eller gammal utan en otroligt fräsch ungdomlig artist i sina bästa år.
  Du bjuder på dig själv och det är underhållande och roligt att besöka dig på bloggen.
  Stå på dig!
  De flesta som besöker bloggen gillar dig.
  Fortsätt som förut…
  kramar ANNIKA

 • Fröken M skriver:

  Full och gammal? Du? Du är en av dom vackraste (!) artisterna i Sverige !!!! Och jag som tycker att du & Jocke var ett så vackert bra, som fick dessutom en helt otroligt söt son!

  KRAM PÅ DIG PERNILLA !!!!!!!!!!!!

 • Anna skriver:

  Kanonnbra Pernilla att du sätter ner foten och markerar tydligt att detta ärt inte ok!!!!
  Du är bäst! Foersätt att vara som du är och göra det du gör det gör du så himla bäst!!!

 • Martina skriver:

  Verkligen bra skrivet Pernilla!

  Haller fullständigt med dig: -”Vad gör man inne pa din blogg och hur i hela världen orkar man lägga ner bade tid och energi pa att spy galla över nagon som man inte gillar”?

  De människor som haller pa med sant maste ha ett vansinnigt trakigt och tomt liv själva, annars har man ju inte tid med sant.

  Ta inte at dig.

  Fortsätt som du är!

  Kram

 • Robin B skriver:

  Hej Pernilla!
  Det är bra att du står på dig och ber dom som skrev elaka kommentarer att dra ifrån din sida du har helt rätt. Stora kram från Robin

 • En annan Karolina skriver:

  Jag tror att det är dags för lite mer kärlek! Jag är egentligen inget fan av Pernillas musik. Däremot tycker jag att hon verkar vara en gullig tjej och jag inspireras av hennes kläder och stil. Däremot tycker jag att det kan vara lite mycket produktplacering i bloggen, både för det Pernilla köper och den reklam som kommer för produkter hon promotar (Garnier). Men man får ta det bra med det dåliga. Om det är ett inlägg jag inte gillar så scrollar jag bara ner, till ett annat som säkert är mycket bättre. Alla gillar ju olika inlägg. Sedan har jag (för min egen skull) slutat läsa Lailas blogg då jag tycker det är simpelt att sälja ut sitt bröllop. Det är min ståndpunkt och jag har en stark åsikt i ämnet, men då är det ju superenkelt att ta bort hennes blogg från favoriter och lägga till en annan istället. VOILA! SÅ avslutningsvis vill jag bara säga att alla har rätt till en egen åsikt. Men för allas skull kanske vi kan hålla oss lite nyanserade. Både i kritiken och rosorna. Att skriva att Pernilla är ful är en ganska dålig kritik, och en ytterst personlig åsikt. Likaså kan det vara lite ”läskigt” när man skriver att man nästan känner det som att Pernilla är en vän och själsfrände. Ehh, creepy… Till sist: vilken fin klänning du hade på efterfesten!! Jag vågar inte fråga varifrån den kom nu :-) eftersom jag ”klagat” på reklam. Haha!! Lycka till med allt!

 • Fan av Pernilla skriver:

  Wow var inne och lyssnade på brorsan, ett spår från Plommon, vilken röst och utstrålning han hade, brås väl på Dig förstås….

  Kommer du släppa någon platta?

  puss

 • Ann skriver:

  Det va på tiden att du satte ner foten! Lycka till ochallt gott till Dig!

 • Cina skriver:

  Du är en sällsynt pärla!!!! Och de ska man vara rädda om! Så stå på dig och bara fortsätt med det du gör för det gör du otroligt bra!! Tack för din underbara blogg. Den förgyller verkligen min vardag, men nu är det väl snart dags för lite nya recept också? Tycker det var länge sen men vet ju att du har haft fullt upp med annat. Men om du får tid så hade det uppskattas! Ha det gott i 08-landet. Bamse kram

 • Pia skriver:

  Heja Pernilla! Det var mycket bra rutit!!!

 • Nikki skriver:

  You go girl! Folk är bara avundsjuka på att att du är SNYGG, begåvad, har sååå mycket kärlek i din familj & vänner, Bra att du är osvensk och såå ärlig, det är sjukt sexigt!

  Du är en enorm förebild, jag önkar jag avr du 😉

  Puss & Kram din trogna blogg läsare

  Nikki

 • Lena skriver:

  Brukar inte skriva kommentarer i din blogg utan är en av de många som läser och förundras av vilken härlig brud du är som bjuder SÅ mycket av dig och ditt liv!!!!

 • Lena skriver:

  Brukar inte skriva kommentarer i din blogg utan är en av de många som läser och förundras av vilken härlig brud du är som bjuder SÅ mycket av dig och ditt liv!!!!

 • Läsare skriver:

  Bra att du satte ned foten denna gången! Som sagt, internettrollen är inte de skarpaste knivarna i lådan… Om det skulle fortsätta skulle jag införa krav på redovisning av dels namn och dels e-postadress för att få kommentera, trollen brukar nämligen inte våga stå för elakheterna de skriver om de måste berätta vilka de är, fega som de är. Ett annat alternativ är naturligtvis att stänga av kommentarsfunktionen helt, på ett sätt tråkigt men kanske skönt att slippa personer som enbart är ute efter att förstöra stämningen för andra.

 • Anna skriver:

  Brukar inte skriva kommentarer i bloggar utan är en av de många som läser och förundras, men att sen skriva negativa kommentarer har aldrig fallit mig in. Bra rutet av dig! Gillar man inte dig och familjen W så borde dessa personer ha något annat att göra annars är det väldigt synd om dessa personer. Stå på dig!

 • Teddis skriver:

  Har läst din blogg länge, men har nästan aldrig kommenterat. Men nu kan jag inte låta bli…
  Jag läser naturligtvis din blogg för att jag gillar den, för vad skulle jag annars ha här att göra.
  Jag har inte lust eller tidi att läsa bloggar som jag inte gillar, för vad skulle det tillföra mig??
  Att läsa din blogg gör mig glad för du har så mkt positiv energi och humor! Det är härligt att få följa med i din vardag såväl som i ditt artistliv! Det är en så härlig blandning i din blogg, alltifrån familjeliv, resor, goda reccept, mode till såväl slitet och glamouren i ditt yrkesliv.
  Du är en suverän förebild för många människor!!!
  Vilken bra liknelse du tog om Lindex. Inte katten går man in där och handlar om man inte gillar den affären. Herregud, gå till H&M då istället…
  Sen innebär det inte att man måste gilla alla kläder på Lindex om man nu gillar den i stort. Köp det du tycker om och ödsla inte tid på de kläder du inte gillar, inte så svårt eller hur??

  Jag tycker att Pernilla är en suverän artist, har sett henne i många av de teateruppsättningar hon varit med i. Sedan innebär inte det att jag älskar t ex alla schlagerlåtar, men det har jag inte något behov av att gå in och skriva (alltså i vanliga fall, tog det bara som exempel att man inte behöver kläcka ur sig allt man tycker, vilket de flesta människor som tur är förstår)…

  Sen tror jag att Pernilla som artist är van vid både positiv och negativ konstruktiv kritik, men här handlar det ju om rena, elaka personangrepp.

  Hur kan man ge sig på Pernilla som person och hur kan man ge sig på hennes familj?
  Det är bara att inse att familjen Wahlgren är en riktigt skicklig och begåvad artistfamilj med många kvalitéer. De ser dessutom bra ut och verkar ha en enorm sammanhållning. Säkert därav denna avundsjuka!

  Tycker dock att personangreppen säger allt om de som skriver de inläggen. De känns väldigt små som människor, missunnsamma och avundsjuka och jag är glad att jag inte har sådana människor i min omgivning. En del av dem kanske gör det för att provocera och en del kanske ägnar stor del av sin tid till att gå in på bloggar och spy galla…
  Jag tror att det bästa är att inte ge dem uppmärksamhet, så det kommer jag inte att göra framöver. Nu är alla fula bloggtroll borta från min värld, vill inte lägga min energi på dem mer och jag hoppas att vi alla kan nonchalera dem!

  Fortsätt som du gör Pernilla, vi är så många som uppskattar dig!

  Kram i vårvintersolen

 • Eva skriver:

  Bra skrivit Pernilla. Håller med dig, man undrar hur folk orkar. Jag tycker i alla fall om dig,hihi. Läser din blogg varje dag, nästan, men brukar nästan aldrig kommentera men nu kunde jag inte låta bli. Många kramar från västkusten

 • Cecilia skriver:

  Heja Pernilla! Du är verkligen jättehärlig och jätteduktig! Strunta i de trista typer som inte har något bättre för sig än att vara avundsjuka och negativa!Jag läser din blogg varje dag (är mammaledig) och blir glad och varm i hjärtat av det du skriver! Fortsätt så!!

 • anna 2 barns mamma skriver:

  hej pernilla!
  Ja gilla din blogg supermycke…Du är en fantastisk människa med så otroligt mycke sprudlande energi…Du verka va en supermamma å en väninna som verkligen bry dig..
  Du bjussa på dig själv å du är stark….

 • Fan av Pernilla skriver:

  Wow var inne och lyssnade på brorsan, ett spår från Plommon, vilken röst och utstrålning han hade, brås väl på Dig förstås….

  Kommer du släppa någon platta?

  puss

 • Åsa skriver:

  Klart ni gör programmet ni artister men det är ju mer än så eller hur? programledarna, upplägget och vi tittare gör också programmet.

  Utan tittare kommer ni väl ingen vart eller?

  Jag tittar inte faktiskt på Mello utan lyssnar alltid via datorn för jag vill inte se artisterna utan lyssna på låtarna, risken är alltid att man hakar upp sig på det och det hos en artist elller numret så man inte hör den bra låten.

  Är musikkritiker i en tidning själv och då är låten det viktiga inte artisten så så smalspårigt är det inte att ni gör allt för programmet.

  Däremot såg jag andra kommentarer att dina dansare var klädda som armesoldater bakom dig i en hudfärgad klännning där du försvann helt, kanske var små kristaller på klänningen men tror inte de gjorde sig i bild, fick intryck av att ditt nummer var blekt

  Riktig schlagershow tycker jag After Dark står för, glitter, glamour, show och de bjuder på sig själva!

 • Sus skriver:

  Skönt att läsa att även du blir förbannad på dessa ”troll”. Jag tycker du är helt fantastisk; skitsnygg, duktig artist och du verkar vara en superhärlig vän. Dom som är missunnsamma och skriver märkliga saker på bloggen brukar oftast både sakna vänner, ha tråkiga liv och se ut som troll rent allmänt………………fördomar ja jag vet :) men jösses så ofta det stämmer!!!

 • Sofia skriver:

  Hej! Ar bosatt i London sedan flera ar & gillar verkligen din blogg Pernilla. Det ar min lilla dagliga Sverigefix att lasa om Wahlgrensimperiet : )
  Men ar det nagot jag inte saknar med moderslandet sa ar det jantelagen & avundsjukan. Forstar mig inte pa denna attityd.
  So Rock On alla Wahlgrenare! Kram

 • Ida skriver:

  Väldigt bra skrivet! Det är väldigt trist med dom elaka kommentarer som vissa skriver här på din blogg. Om dom inte gillar dig, vad har dom då här att göra!

  Allt gott!

 • Carolin skriver:

  Go GIRL!!!!
  Att folk orkar, skit i dom o fortsätt i samma anda! Jag tittar in på din blogg varje dag…
  älskar den!!! O familj W e underbar!!!!

  Massa kramar!!!!

 • Charlotta skriver:

  Superbra skrivet Pernilla!!! You go girl!!

  Jag och många av mina vänner ÄLSKAR att läsa din blogg varje dag, så jag hoppas verkligen inte att dessa ”muppar” kommer att förstöra din lust till att dela med dig av dig och din familj. Det är ju underbart med sånna snygga tjejer som har en sån härlig humor som du!!!

  Stora varma kramar // Charlotta

 • ps skriver:

  fan vilken snygg klänning du hade!!(den blå menar jag)
  o härlig humor har du också!!!!

 • sanna skriver:

  du är topp 10 i sverige på blogglistan på bloggportalen.se, det finns en anledning : för att vi älskar den blogg och att det finns männsikor som inte skriver elaka kommentarer, tror inte att dom ”dumma” är en av dina läsare på ”riktigt” skit i dom, tänk på oss som läser din blogg varje dag, så många! eftersom du ligger 10! :) vi vill ha kvar din blogg vi vill att du skriver om allt du vill vi vill att du är ironisk! <3<3<3<3

 • Carina skriver:

  Precis – att folk orkar…!?!
  Jag gillar inte din musik, har aldrig varit nåt ”Pernilla-fan” & kan ibland reta mig på ”Wahlgrensfamiljen” – MEN jag kikar ändå in på din blogg emellanåt… Och varför då???
  Jo, för att du har en skön humor och för att man här får se en helt annan sida av dig och din familj, än vad man ser i massmedia!
  Låt inte nätmaskarna få dig på dåligt humör! Fortsätt skriva som du gör!
  Var rädd om dig & de dina!
  Kramar <3
  /Carina
  (43-årig 3-barnsmamma)

 • Ida skriver:

  Hej Pernilla!
  Jag förstår inte hur folk orkar lägga negativ energi på att såra eller smutskasta en annan människa! Mår man bättre sen när man fått uttrycka sina dumma kommentarer liksom?
  Så onödigt!
  Du verkar vara en helt underbar person. Jordnära och positiv. Man kan ju inte annat än att bli glad när man ser dig!
  Keep up the good work!
  Kram Ida

 • Ingvor skriver:

  Bra sagt (skrivet..)!! Du har ett stort hjärta!!

 • Diana skriver:

  Min första kommentar: Tack snälla för att du vågar sätta ner foten. Håller med fullständigt. Jämförelsen med Lindex var klockren.

  ”Det där håller jag inte riktigt med om. Ni artister är bara en liten del av att det överhuvudtaget blir ett program. Bara för att ni är den synliga delen som showen rör sig omkring, så är ni långt ifrån det som skapar programmet. Du vet ju själv att artister är utbytbara. Som på teatern där man sätter in en ersättare om någon är borta t.ex. Alla har en del i att det blir ett program – inte minst publiken. Vem hade stått och uppträtt för en tom sal? Och tänk på produktionsteamet och alla medarbetare runt omkring, tekniker, leverantörer, scenbyggare, väktare, städare, catering, it-tekninker, transportörer, projektledare m.m. Och alla TV-tittare som ringer in och tillför kapital till evenemanget. Alla har vi en liten del i allt som sker.”

  Snälla söta Jonna: Artister är utbytbara säger du, mot vad då? Jo andra artister. Tänk så här: Vem vill sitta och titta på en tom scen? Vad krävs på scen för att det överhuvudtaget ska bli en show ARTISTER. Utan artister finns det inga medarbetare att prata om, vem eller vad ska du ringa in och rösta på utan artisten: scenen, lamporna, golvet, VAD? Vem/vika tror du alla arbetar för? Alltså: även ersättare är artister. Newsflash: Det ÄR den synliga delen som skapar ett program/show. Vem vill betala för att sitta och titta på en städare eller it-tekniker?
  Ibland undrar man faktiskt hur det står till……

 • anna skriver:

  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<33<3<3<3<3<3<3<3<<3

 • sara skriver:

  pernilla skit i dom!! vi andra älskar dej o din blogg!! Pusssss på dej ( roliga bilder 😉 )

 • Camilla skriver:

  Bra skrivet, Pernilla!!!
  Du verkar vara en ödmjuk och stark person.
  Blev väldigt glad att du tog dig till final i Globen:) Du utstrålar sådan glädje på scen.
  kram till dig

 • Ann-Marie skriver:

  Bra jobbat Pernilla men det där med fribiljetter o att ni är hemifrån familjen i långa perioder för att uppträda det håller inte. Det är ditt yrke o det har du förhoppningsvis valt själv. Finns vissa yrken där personalen tom måste betala sina yrkeskläder själv utan avdrag. Så det så.

 • Madeléne Morén skriver:

  Hej Pernilla!!!!
  Kanon bra skrivit. Föstår inte folk (om man kan kalla dom det) som går in o läser en blogg o sen bara skitar ner personen ifrågan. VAD GÖR MAN PÅ BLOGGEN DÅ???????????????? Måste säga att jag tycker din blogg är kanon för du skriver o visar att du även har det tufft som ensamstående mamma o längtar till dina barn när du är borta som en vanlogt männsika. Bara för man är kändis så har man ett liv.

  Kram

 • HELENA skriver:

  Att man orkar hata så! Det finns människor som känner sig bättre genom att sänka andra. Sen finns det människor som känner sig bättre genom att höja andra och därmed sig själv. Låt oss höja och lyfta varandra. Du är absolut en av dem som gör det! <3<3<3

 • Sofia skriver:

  Som du märker så är det klart att såå många mer står på din sida än dem som inte gör det. Se bortom den skiten och fortsätt köra ditt race!
  Du ÄR jättebra i det du gör och jag med många mer hoppas du kommer att fortsätta ett jävla bra tag till! Kram

 • Sara skriver:

  Hej Pernilla.

  Jag brukar inte kommentera här. Men jag läser här varje dag. Jag är inte så förtjust i din musik, men jag tycker att du verkar vara så skön. Och jag tycker att den här bloggen är så skön. Du gör mig glad och positiv.

  Jag föreslår att du gör som flera har skrivit. Bry dig inte. Mata inte trollen. De finns därute och lever på att få mothugg. Inte mycket att göra åt tyvärr. Att stänga av kommentarerna vore att döda bloggen tycker jag, så gör inte det. Kräv heller inte någon registrering, det finns en risk att det bara blir fullt med ”jasägare” här, och det är inte heller roligt. Debatt måste det finnas utrymme för. (Och då pratar jag inte om troll… de ska man bara ignorera).

  Hoppas att du snart kommer tillbaka till vardagen och börjar baka igen. Jag saknar kakorna som var här var och varannan dag i början 😉

  Och jag måste få tacka för världens bästa carbonara-recept.

 • Annica skriver:

  Att folk orkar …
  Vilken underbart snygg klänning du hade på efterfesten!!
  Kram till dej Pernilla!!!

 • Agneta skriver:

  Heja Pernilla, ge dom sura och avundsjuka människorna va dom tål. Jag läser din blogg varje dag och gläds över att du skriver så härligt om dig o din stora familj…..Kram

 • camilla skriver:

  Pernilla är inte bara en helt underbar person, hon har skinn på näsan också.

  Kraaaaam!

 • Nilla skriver:

  Tänk så mycket avundsjuka det finns i världen…avundsjuka på duktiga, framgångsrika, snygga människor…Att folk har tid att ”reta” sig på saker hos andra…Visst, man kan ju inte älska alla, men jag är sån att om jag inte gillar nån så läser jag t.ex inte den personens blogg, så enkelt är det ju…Men vissa måste ju bara spy ur sig sin bitterhet…usch vad trist!
  Till dig Pernilla…du är toppen…alltid så kul att läsa din blogg och se alla bilder du lägger upp!
  Du verkar vara en glad och sprallig tjej och det behövs såna människor…glädjespridare…så fortsätt med det så få vi läsare en daglig dos av glädje och rolig läsning…
  Stor Kram Nilla

 • Linslus skriver:

  Kanonbra skrivet Pernilla!!! Själv är man väl inte inne och läser bloggar som man inte gillar! Jag läser bara bloggar som jag tycker är roliga och ger mig energi – och din är absolut den bästa! Din humor är underbar!!! Många kramar på dig!

 • Sara skriver:

  Underbart skrivet!! J…a idioter!! Du var bäst på melodifestivalen & din blogg är underbar kramar i massor

 • Lillan skriver:

  Tack Pernilla för din blogg. Svårt att låta bli för dig att ta åt dig av sådana hemska inlägg. Men se över dessa personer. Dom har INGET liv. Patetiska människor som Anne som kommenterat här är bara ett bevis på att hon är patetisk och har inget bättre liv för sig än gå i. Och skriva dumheter på en sida där en person dom inte gillar bloggar. Det är synd om henne som faktiskt inte har något annat viktigare i sitt liv än hålla på som hon gör. Var stolt över dig Pernilla. Var stolt över din familj. Bortse från blåsta personers inlägg. P.s Marlena Lazlo var bra hon med. Teatern var skoj. Doch önskar jag än att du varit med den 5. Att du skulle vara körd som artist är fel. Bara för andra bidrag var bättre denna gång är man inte körd som artist. Vi vill se dig och din familj länge till.

 • lotten skriver:

  Jag fattar ingenting!!! Vad håller folk på med? Har de verkligen så mycket tid över att de kan gå in och gnälla på bloggar de INTE tycker om…Själv är jag glad att jag hinner gå in och läsa de bloggar JAG TYCKER om….Är glad att du kan svara för dej…den svenska avundsjukan är bara för mycket….varför kan man inte glädjas istället för att detgår så bra för folk i det som de lägger ner hela sin själ i…Det är ju inte ett 7-16 jobb precis….Jag beundrara hela din familj och är det något jag är avundsjuk på så är det den…Har själv vuxit upp lite si och så…så er sammanhållning och familj är bara något jag själv alltid har drömt om…MEN som jag nu själv försöker förverkliga genom min egen man och barn…och det känns faktikst som jag lyckats ganska bra…Och precis som du sa (fast på ett annat sätt)-det du sänder ut får du tillbaka…..

 • Hanna skriver:

  Bra skrivet Pernilla!

 • Mrs T skriver:

  Hej Pernilla! Jag är INGET fan av din musik.
  MEN. Jag tycker du är underbart rolig, fantastiskt snygg, förfriskande öppenhjärtlig och du ger mig MINST ett leende om dagen när jag går in här.
  Puss på dig och ROCK ON!

 • hlevin skriver:

  Hej!
  Jag säger bara en sak…idioter.
  Jag tycke du är en fantastisk artist och en übersnygg morsa.
  Fortsätt i samma goa stil

 • Madeleine skriver:

  DU rockar fett!!

 • Freddan skriver:

  Go girl! You rock!
  Bry dej inte om dessa bittra människor och jag är inte ute efter att smickra dej. Du är grymm helt enkelt! Om jag inte gillar en blogg så slutar jag att läsa den utan att kommentera den. För vad tjänar det till att såra någon? Nej jag tycker att man ska försöka vara positiv till det mesta och glädjas åt andras lycka för då mår ivf jag bäst. Fortsätt i samma anda!

 • Lena skriver:

  YÄÄÄÄ KLOCKRENT!!!!! Kommer jag se ut som du när jag är 40 så kommer jag jubla av glädje! Du är för häääärlig och jag älskar att läsa din blogg. Och jag tycker det är jätteroligt att få följa ditt liv och vardag. Och VAAA finns fam wahlgren med i ditt liv!? 😉 Det är roligt att få se bilder på dig och hela din fam. Jag tycker ni är oerhört vackra hela bunten, jädrar vilka gener=) Keep up the good work.

 • hampus bleckberg skriver:

  Vad ska man säga?
  Bra inlägg!
  Tur att du får så många fina kommentarer här på bloggen:)
  Den 19e ska jag se ”Bruden”:)
  Fyller år den 18e så jag fick det i present:)
  Hade vart kul att träffa dig med, får kankse vänta lite efter föreställningen och säga hej:)
  Ses på rad 6:)
  Kram Hampus
  http://www.finest.se/hampussen

 • Maria skriver:

  Hej svejs! Jag gör som så många andra och skriver min första kommentar! Herregud, skaffa ett eget liv istället för att störa er på andra. Det finns verkligen en hel del missunnsamma människor här ute, och så enkelt det är när man kan lämna sin kommentar anonymt och inte behöver stå för sina åsikter : ). Kör hårt, lev ditt liv och sluta då för allt i världen inte att blogga! Kram på dig!

 • Marina skriver:

  Ja men precis!!! Varför läsa din blogg om man inte gillar dig??? Fattar inte det… Å sen ödsla tid & energi på att skriva dumma kommentarer. Dom måste verkligen ha ett tråkigt & innehållslöst liv…

  Stå på dig, för det finns många som gillar dig & vill fortsätta att följa dig & din underbara Wahlgrenska familj…

 • linda skriver:

  Den här bloggen visar verkligen hur omtyckt Pernilla är. Hon kan faktiskt ha en helt öppen blogg, vilket är fantastiskt. För alla kritiker och nedskrivare försvinner i mängden. Lite skit i maskineriet får man leva med. Det gör bara att hon strålar ännu mer.

 • Anna skriver:

  Jag håller på dej Pernilla! ALLTID! Skit i alla andra!

 • Christina skriver:

  Jag skrev vid ett tidigare tillfälle att jag beundrar dig för att du aldrig gått i svaromål vad gäller de negativa kommentarerna. Jag förstod redan då att det måste vara jättesvårt att låta bli! Det gick inte att hålla sig till slut och du gick i svaromål trots allt.
  Jag förstår varför du gjorde det, men det var egentligen helt onödigt! Som du redan sett har du alltid massor av positiva kommentarer som mer än väl borde väga upp ”idiotkommentarerna”!
  Någon som heter Maria skrev: Föreslår att vi struntar i dessa tragiska energitjuvar!
  JA! Strunta i dem! Risken finns att trollen blir värre när man visar att man reagerar…..
  Vi är såååå många som gillar dig – se oss!
  SKIT I TROLLEN!

 • Cissi skriver:

  Bra skrivet! Det är så otroligt tråkigt att dessa människor kan sitta och gömma sig bakom sina skärmar och ödsla energi på detta. Tänk om de kunde använda den energin till att göra något bra istället då skulle världen se lite bättre ut.
  Jag utgick från att alla som jobbar med melodifestivalen får några fribiljetter det är väl inte mer än logiskt tycker jag. Så är det väl inom de flesta yrken. Vare sig man är artist, pilot eller jobbar på HM. Jag tycker absolut ni borde fått några biljetter, SVT tjänar ju miljoner på melodifestivalen så jag tror inte de skulle sakna det direkt.
  kram Cissi

 • Viola skriver:

  Bra Pernilla att du ”ryter” ifrån, men tyvärr så är det ju typiskt svenskt att reagera så här, dvs. ”du får, då måste jag också få” osv…. Men kör på, du kan det här och du kan det bra dessutom – det värsta som kan hända är att du retar upp fler :=)

 • Christina skriver:

  Jag skrev vid ett tidigare tillfälle att jag beundrar dig för att du aldrig gått i svaromål vad gäller de negativa kommentarerna. Jag förstod redan då att det måste vara jättesvårt att låta bli! Det gick inte att hålla sig till slut och du gick i svaromål trots allt.
  Jag förstår varför du gjorde det, men det var egentligen helt onödigt! Som du redan sett har du alltid massor av positiva kommentarer som mer än väl borde väga upp ”idiotkommentarerna”!
  Någon som heter Maria skrev: Föreslår att vi struntar i dessa tragiska energitjuvar!
  JA! Strunta i dem! Risken finns att trollen blir värre när man visar att man reagerar…..
  Vi är såååå många som gillar dig – se oss!
  SKIT I TROLLEN!

 • Sofie skriver:

  På denna bloggen är det säkert 98% som tycker om Pernilla och bloggen. Så låt oss skita i de 2%.

  Tack för en bra blog som gör mig glad.

 • Maria L skriver:

  Hej Pernilla! Keep going!

  Jag har följt din blogg i nästan två år och endast kommenterat två gånger tidigare. Tycker att du verkar vara en fantastisk tjej och mamma som KÄMPAR och GÖR ALLT för dina barn. Att människor som Mia, Karolina och andra väljer att kasta in vidriga kommentarer och racka ner på dig säger såååå mycket om dem själva. Försök att inte bry dig om dem, måste handla om avundsjuka och missunnsamhet och att de har svårt att glädjas med andra människor.

  STOR KRAM//Maria L

 • Smulan skriver:

  Riktigt bra skrivet : ). Pernilla, du är underbar!

 • Hon skriver:

  Var kommer din fina klänning från? :-)

 • Caroline skriver:

  Hittade din blogg av en slump och efter det har den förgyllt mina dagar, vilken humor och vilken självdistans. Skrattade nästan ihjäl mig när jag lästa om Robert Gustavsson som skottade dit tak :) Avundsjuka människor finns alltid och tyvärr är internet en perfekt plats för dessa människor, är så lätt för dom att smita in i anonymiteten. Hoppas att du kan bortse från dessa negativa människor och se oss som verkligen gillar din blogg. Och jag kan inte fatta att du kom sist, jag röstade ju på dig :)

 • Marianne skriver:

  Jättebra skrivet Pernilla. Vad många konstiga människor det finns. Och så mycket avundsjuka. Stackars människor vad dåligt dom måste må.
  Jag läser din blogg fast jag är så gammal att jag borde gå och gömma mig (enligt vissa).
  Jag tycker att du är otroligt duktig på det du gör så forsätt med det och skit i dessa trista människor som njuter av att skriva elakheter.
  Kram från mig 55+

 • Siv skriver:

  Det är så tråkigt med all denna svenska avundsjuka. Jag tycker att det är så positivt att du och din familj bjuder på er i denna blogg. Det är väl bättre att vara glad och positiv än att vara sur och gnällig. Vi är många som stöttar dig och tycker om att läsa din blogg.

 • Jenny skriver:

  Härligt Pernilla! Du har helt rätt! Jag fattar inte heller hur man bara orkar ödsla tid på något man inte tycker om men det finns en psykologisk förklaring till det nämligen att människor som klankar ner på andra har inte lärt sg annat. De anammar ett beteende som de känner sig hemma med och är trygga i, tyvärr!!! Men du är så otroligt stark coh positiv och vi som troget följer din blogg blir otroligt inspirerade av din positivism! Tack, vännen!

 • lena.a skriver:

  Skit i alla negativa människor eller gör som bloggfamiljen & registrera oss då vågar väl ingen hålla på & bråka…ha en bra dag i solen :)))

 • Margareta skriver:

  Pernilla, all cred! Du är bra.

 • carina skriver:

  Bra skrivit. stå på dig bara. fattar inte hur en del orkar !! Det är ju frivilligt att gå in på blogg sidor. jag gillar din blogg sida.

  kram

 • Helt rätt skriver:

  det du skriver men jag hade EN invänding som jag hoppas kan vara okej: ”Tvingas” vara ifrån familjemedlemmar är tex de som av staten tvingas flytta 180 mil bort för att ta ett städjobb för att lagen säger det. Det är inte påtvingat då man valt ett yrke oavsett om det är artist eller filmregissör eller projektledare för byggindustrin – då är det självvalt även om det är något som bitvis inte är så kul men också bitvis är skitkul.

  Den kommentaren kan ju inte räknas som belackande???

 • anna skriver:

  Stå på dej Pernilla! Jag tyckte att du var jättebra. Trevligt å kul att du bjuder så mycket på dej själv i din blogg. Kramar

 • Linda skriver:

  Hej Pernilla!
  Tråkigt med alla påhopp! jag är väl ingen direkt anhängare av din musik men jag följer ändå din blogg för du är en härlig människa och morsa – snygg dessutom. Att du blir påhoppad handlar bara om AVUNDSJUKA – punkt slut vad de andra än säger.

 • Elisabeth skriver:

  Hej Pernilla!
  Man blir helt matt av alla märkliga kommentarer, tack för att du bjuder på dig sjärlv som du gör. Och snälla ni som inte gillar familjen Wahlgren, vad får er att gå in på denna blogg?
  Ni måste väl ha märkt att den inte handlar om familjen Jönsson eller Svensson, vi är många
  som är här för att vi gillar denna familj. Visst får man tåla kritik när man är i rampljuset som
  hela denna familj är, men den ska vara konstruktiv, inga personangrepp, och man måste ju inte gå in på bloggen alls, om man bara är där för att sprida elakheter. Tack för en underbar
  blogg, för att du är den du är, samt ett stort tack till alla er andra som bloggar här.
  Många kramar!!

 • Nina skriver:

  Mia, Karolina och ni andra bittra kärringar därute, bara dra. Det är så väldigt, väldigt uppenbart att ni saknar glädjeämnen i livet, hur orkar ni över huvudtaget lägga energi på att skriva en massa dynga på denna sidan..? Gå och gör nåt att tjäna pengar på själva istället, eftersom ni verkar tycka att det är det enda som har betydelse. Alla vi andra som uppskattar denna bloggen bara garvar åt er. Det är pinsamt och patetiskt att vuxna människor (?) ger sig på en person som ni gör. Ni borde f-n skämmas.

  Underbart att läsa Pernillas respons!! Hoppades att hon skulle kommentera allt detta!
  Alla ni andra, ha en underbar dag! :)

 • Anna skriver:

  Bra skrivet pernilla!

 • Åsa skriver:

  Pernilla: du bidrar med så mycket glädje så ta och droppa surmularna i den snön som ligger ute på gatorna. USCH och fyyy för tråkmånsar! Du är underbar Pernie!!!

  Hälsn fr Växjö

 • Karin skriver:

  Bra skrivet Pernilla!!

 • Annika skriver:

  Hej Pernilla!
  Håller med dig och alla andra- att man lägger ner sin energi på att läsa, reta upp sig på nåt man ändå inte gillar? Tror inte de har några goa kompisar och vänner som dem kan bjuda hem på middag, vem vill ha såna gnällspikar hemma och förstöra ens liv.
  Kram på dig och hela din familj!!!!

 • Pernilla skriver:

  Hej!
  Bra skrivet Pernilla!!!! Det är så underbart att läsa din blogg och få uppleva ett lite annorlunda liv. Det skiljer bara 4månader på oss och jag ser dej definitivt som en förebild. Det är underbart att höra om hur även du tycker att det är skönt att gå hemma och skrota i myskläder och inte behöva piffa sej. :-)

  Keep up the good work!!
  Kram från ett soligt Göteborg.

 • alma skriver:

  hej pernilla
  litre tips!
  kolla gärna upp, du kan se det
  om det är samma person i olika namn som skriver en massa skit
  kontakta denne eller visa upp på din bloggsida vem det är och dennes e-mail
  fårse hur många dumma svar denne person kan får till sin e-mail
  det vore väl bra?
  smaka på sin egen medicin vore dunder

 • Lena skriver:

  vill bara skriva att jag tycker det är roligt att läsa din blogg. Jag tycker du är en härlig person som bjuder på dig själv. Förstår inte att vissa människor anser att de har rätt att skriva nervärderande ord. Fortsätt med din blogg jag tycker om att läsa den och få ta del av en del av ditt liv./Lena

 • Helena skriver:

  Anne, om nu Pernilla tjänar pengar på Bloggen så måste du ju vara jättenöjd att du bidrar med pengar till henne eftersom du läser Bloggen!!!
  Och Pernilla, du är en helskön 40+ tjej, mamma, artist, skådespelare m.m.
  Tro aldrig något annat!! Du är konaon!!
  Polisanmäl dom som inte kan hålla en god ton.

 • Caroline skriver:

  Anne nedan i kommentarsfältet! Hur gammal är du? När blev kritik att gå till personangrepp? Vad gör du här om du inte gillar henne? Hon har nog en utbildning ska du se och att ta hand om sina kids gör hon makalöst bra och ensam! Verkar hennes barn olyckliga? Gå du nu och ta hand om dina barn om du har några och försök lära dem skillnaden mellan kritik och att gå till personangrepp. Sen kan du också gå in på en blogg där du gillar personen den handlar om och skriva några kommentarer där istället så vi slipper ha dig här!

 • scako skriver:

  Jag brukar inte läsa kommentarerna du får av den enkla anledningen att det inte intresserar mig. Du däremot, är jag intresserad av att läsa. Vad som händer i ditt liv. Även om du är en så kallad kändis, så är du ju också en människa med diverse problem och oroligheter samt glädje och skratt. Ledsen att det finns folk som är så bittra. Men tur att du har gåvan att uttrycka dig genom skrift. Stå på dig. :-)

 • Christel i Skåne skriver:

  Bra sagt Pernilla!! Stå på dig. Du ska va stolt över dig själv, du snygga fyrabarnsmamma med din otroliga energi och ditt starka driv. Kram och ha en bra dag

 • Jenny skriver:

  Om Mias och Karolinas syfte med sina elaka och nedsättande kommentarer är att få dig att sluta skriva, så hoppas jag att alla positiva kommentarer får dig att göra det motsatta. Det kommer alltid att finnas människor som gillar att granska och vara elak mot andra, speciellt de som är positiva och lyckliga människor. Tyvärr beror nog detta mest på att de inte är speciellt nöjda med sitt eget liv. Jag känner inte dig Pernilla som person och jag måste medge att jag också hade fördommar om Wahlgren-klanen men din blogg har fått mig att ändra uppfattning. Fortsätt att skriva och sprida lite glädje!
  Kram!

 • Caroline i Helsingborg skriver:

  Helt rätt Pernilla! Det är en gåta svår att lösa. Vad gör dessa bittra människor här på din blogg? Detta är en blogg fylld med kärlek,humor och massa Whalgrenare :o) och den är helt underbar! Keep up the good work och Skin ikapp med solen idag :o) Kram

 • Emma skriver:

  Jag fattar inte varför man orkar gå in på någons blogg om man inte gillar bloggaren. Herregud det finns så många arga och bittra människor där ute så man blir ju rädd att låta sina barn växa upp till ett sådant samhälle. Vi som är här inne och läser gör det för att vi GILLAR dig. Å vi fattar ditt resonemang om fribiljetter till finalen. Klart som tusen ni artister skulle fått valt ett par vänner/familj att ta med. Jag lovar att i sportsammanhang är det säkert gratis platser för utövarna att hämta ut.
  Du var inte bara den snyggaste, karismatiska (allt ytliga;)) artisten i lördags. Du var oxå SCHLAGER. Du verkar vara en supermamma, syster, vän m.m. Du lyser upp min vardag Pernilla. TACK för att du valt att vara artist som ger sverige klass! KRAM
  Ps folk som klagar på din familj, de är så avundsjuka så de går under. De saknar säkert en stor härlig familj med mycket kärlek och humor och så är den i tillägg så synlig lycka, det retarsäkert galla på dem bittra. Skit i dem Pernilla. KRAM igen :)

 • Carina Stenström skriver:

  Hej Pernilla
  det är så tråkigt att läsa att människor är så otroligt idiotiska… och jag håller verkligen med, varför läser man en blogg om man inte tycker om att läsa om personen??.. helt sjukt. men du ska veta att vi är många fler som tycker om dig och älskar att läsa din blogg, så lägg inte ner energi på att tycka illa om dom andra stackarna..det är bara att tycka synd om dom, Ha det bäst, kramar i massor / carina

 • Anne skriver:

  Tål du inte kritik? Håller med skaffa en utbildning o ta hand om dina kids. Du är passé. Så är det bara. Inse fakta. Du fick ju inte ens nån röst från folket. Inse faktum. Men jag förstår att du tjänar pengar på bloggen. Och annan ”billig” reklam. Då får man tåla kritik serru.

 • linda skriver:

  good say..stå på dig… älskar att följa din blogg. diggade dig redan på det underbara 80-talet.. ha en underbar dag i den underbara solen… herrejösses så mycket underbart:-)

  kraaam

 • annika skriver:

  Ditt Götlaborgsfan.
  Bra skrivet pernilla….undrar hur det ser ut i huvet på dessa missunsamma människor.Men du de är inte ens värda att kommentera.Du är en förebild för många och var stolt glad för allt fint du har.Själv är jag 45 och tycker att det är en bra ålder för allt .inget är försent.Så stå på dig.Du är värdefulll.
  Kram från götet

 • Annica skriver:

  Du är ju för häääärlig! You made my day. Fortsätt så. Kram

 • Susanne skriver:

  Hej.
  Vill bara säga vilken härlig blogg du har, man blir så GLAD när man läser. Du är så positiv och ser oftast möjligheter i stället för problem. Fortsätt med att förgylla min dag med dina UNDERBARA kommentarer och inlägg. Låt solen skina på alla glada/ Kram

 • liisa skriver:

  Hej!
  Jag läser din blogg varje dag och blir arg på alla som ska trycka ner dig. låt dem inte lyckas du är grym på det du gör.
  Hoppas att du fortsätter. du får en att se saker positivt.
  TACK

 • Kristina skriver:

  Bra skivet. Som jag skrev tidigare så fattar jag inte heller varför man är in här om man inte tycker om det man ser och läser. Avundsjukan lyser igenom dessa människor. Stå på dig och strunta i alla dessa typer. Vi är många som tycker om dig och det du gör och du ska vara stolt som tog dig till final :-) Ha det bra!

  Kram Kristina

 • Jennica skriver:

  Hej Pernilla,

  Jag skrattade för mig själv när jag läste ditt inlägg! Oj, vad du har fått nog! Och det förstår jag mycket väl. Behöver inte skriva så mycket om det för det gjorde du så bra. Jag förstår att du blir arg och besviken, jag kan bara tänka mig hur jag hade reagerat på om någon skrivit och tyckt så mycket om mig och framför allt min familj.

  Jag är glad över att du fortsätter blogga för du förgyller dagen för många och vi tycker mycket om dig.

  Kram Jennica

 • Malin Pettersson skriver:

  Så underbart skitbra skrivet rent ut sagt!!! varför går man in på din blogg för att enbart klanka ner på dig.. det e patetiskt och rent ut sagt idiotiskt!!! Bra att du e stark nog att stå på dig och inte ta åt dig av sånna idioter!!! Jag tycker du e helt fantastiskt som klarar av det liv du lever.. med kändisskap, att ta hand om din familj och vara ensamstående.. att hinna blogga, baka, laga mat och bjuda på dig själv… du e helt fantastisk och slår man upp just det ordet i uppslagsboken så är det en bild på dig där..=)
  Stor varm kram till dig!!

 • Carin skriver:

  Go girl…tycker din blogg är bäst

 • Anna skriver:

  Jag håller helt med dig Pernilla! Det är bara att beklaga att dessa bittra muppar skriver på bloggar de verkar vara helt ointreserade av. De flesta vet nog att de inte har nåt annat att lägga tid på och att deras sociala kompetens ligger på en extreeeeeeemt låg nivå! Bara att beklaga.
  Jag tycker du har en kanontrevlig blogg som piggar upp en i senvintern! Kram!

 • Åsa skriver:

  Hej, jag brukar läsa men inte skriva något men nu vill jag för det första tacka för din medverkan i melodifestivalen då jag & mina barn njutit tillsammans, de med sina idoler småfolket & jag med mina gamla godingar (hihi.. 😉 ). Sedan tycker jag det är verkligt synd att en del folk är så ljusskygga att de måste gömma sig på Internet & spy galla över andra, skämmes!!!

  Fortsätt förgyll våra liv med sång, dans & teater – vi är nog fler som älskar än som hatar.
  KRAM

 • Anna skriver:

  Tråkigt att där sitter en massa bittra människor där ute som måste gnälla på andra för att dom själv inte är nöjda med sitt liv.
  Fortsätt skriva som du gjort innan, VI gillar dig..
  Det är lätt att skriva att du inte ska bry dig om de elaka kommentarerna- men det är vad du ska göra..! Det finns så många fler här ute som tycker om DIG och DIN FAMILJ och vad du presterar.. så ta åt dig av det så mkt du bara kan!! Du hade ju inte varit i final om folket inte röstat dig dit;) Bara fortsätt vara du!!
  Du är fantastisk.. O du.. i en final har man inga förlorare!!!
  KRAM!!

 • Mia skriver:

  Hej, varför inte göra så att man kan registrera sig och för att skriva kommentarer måste man
  logga in?! Tror att dom stackars bittra människorna skulle dra sig för att skriva då samtidigt som dina ”vänner” skulle fortsätta skriva!

  Ha en härlig dag!

 • Josefine Nilsson skriver:

  Bra skrivet Pernilla!! Men väldigt tråkigt att du ska behöva skriva så på DIN egna blogg!!!!, det är ju som sagt frivilligt att gå in och läsa här….

  Men för mig är bloggen värdefull!!;-)
  Så mysigt att sätta sig framför datorn på morgonen med en god kopp kaffe och läsa dina inlägg och tittta på roliga och härliga bilder. Så inspirerande;-)

  Du är en förebild för många♥
  Kram..

 • Nettan skriver:

  Hej Pernillla.

  Jag har följt din blogg lääääänge men aldrig vågat srkiva men idag kände jag bara att nu är det dags efter att du skrivit om alla dessa tråkiga kommentarer, vill bara säga att Du är bäst Pernilla, stå på dig och bry dig inte om dessa människor som tar sig tid och energi med att gå in och läsa och skriva på din blogg, i grunden är dom, tror jag, VÄLDIGT avundsjuka på dig och din familj…
  Jag läser din blogg varje morgon, måste börja dagen med det så fort jag startar datorn på jobbet, skulle chefen veta :) haha, jag älskar din blogg, hur du bjuder på dig själv, skriver på ett roligt sätt så man skrattar, lättsamt och så får man drömma sig bort en stund och önska sig härifrån :) Ha en underbar dag Kramar Nettan

 • Malin skriver:

  Håller med dig fullständigt, Pernilla! Fattar inte varför folk som inte gillar dig är inne och läser din blogg, bara för att reta sig på något, det är för mig ofattbart…

  Vilken jäkla snygg klänning du hade på efterfesten, den blåa! *me like* Så jäkla snygg och du passar otroligt bra i den blåa nyansen!!

  Kramar Malin

 • Helene skriver:

  Bra skrivit!!!!! Hoppas det ger lite verkan.

 • Eva Sundin skriver:

  Bra formulerat Pernilla. Glad att du står på dig!//Eva

 • Mariana skriver:

  Hej Pernilla!
  Jag kommenterar aldrig utan är bara inne och tar del av dina underhållande inlägg, har följt dej sen du startade och tycker du är så härlig för att du är du! Glad och positiv och så verkar du ha skinn på näsan och tur är väl det;)
  Kände att det var dags att lämna en hälsning och tala om att du ger mig sååå mycket positiv energi och jag beundrar att du hinner med allt.
  Kram på dej och hoppas att du hinner varva ner i veckan…..

 • Annica skriver:

  Jättebra skrivet!!!

 • Nina P skriver:

  Heja Pernilla!

 • Helene skriver:

  Hej Pernilla,

  Jag har följt din blogg under en tid nu men har aldrig kommenterat. Jag gillar din humor och självdistans, men framförallt läser jag din blogg för att du är en förebild för oss morsor som Anna skriver. Strunta i idioterna, även om det säkert är lättare sagt än gjort! De är bara avundsjuka!

 • karin sandin skriver:

  Första gången jag skriver här……….. men du Pernilla Go go go och en härligt Go tjej är du oxå :) Blir inspirerad glad och nästan lite beroende:) av att läsa din blogg ! Kram

 • Maggie skriver:

  Du är så himla bra, Pernilla!
  Till Mia vill jag bara säga: vilken bitter och olycklig liten människa du är. Ta på dig och gå ut och njut av våren som kommer. ”Känn livet i dig” och ge upp ett vårskrik.

  Jag lovar att det kommer att kännas bättre efteråt!

  Kram Maggie

 • Camilla P skriver:

  Grymt bra skivet…. Du är grym! Du ska vara så stolt över dig själv, som är en jätte bra artist, har 4 barn som verkar må bra, och ser strålande ut och är 40+ GRATTIS!!!

  Kramar Camilla

 • Eva skriver:

  Bra skrivet Pernilla! Go girl! <3

 • Åsa skriver:

  Mia ????…..bara undrar, HUR du kan veta att alla i familjen W är giriga,HUR kan DU va såååååå naiv och tro på alla skrönor som media påstår sig veta ??? vad vet dom om L & N s bröllop och vad som e sant och inte ,va realistisk ,inte avunsjuk de e avtändande.
  Du borde väl veta att media e mästare på att skapa rubriker…..vill sälja lösnummer som vi vet.
  Men vad vi vanliga privata människor inte vet är vad som stämmer och inte, så då ska man akta sig för att dömma ,sätt dig in i situationen själv! lite realism vore bra,vi lever ju som sagt inte i fablernas värld!men man kan ju lätt tro det när det verkar vara många som tror på allt som skrivs!

  Och till Pernilla och hennes familj!!ni verkar vara en skitmysig vanlig familj med sunda värderingar,fortsätt i den andan!så tydligt att ni e uppfostrade med självförtroende !kram

 • Malin skriver:

  <3 Längtar till jag får se dig den 27e på Bruden!

 • Anna skriver:

  Hejja!
  Har aldrig kommenterat förut men har följt din blogg i något år! Jag var på plats i globen i lördags och hejjade på dig. Jag tycker du är helt otrolig, bra förebild för oss morsor runt de 40!!!

  Ja ville bara säga detta!
  Kram Anna

 • Lina B skriver:

  Vilken bra jämförelse detdär om Lindex!

  Fortsätt att vara du!

 • Ziggy skriver:

  Du är bäst Pernilla! Bra skrivet!

  Dom ”där” fega nättrollen bör bekämpas med ….!

  Dom ”tror” alltid att dom är anonyma och därför ”vååågar” skriva hur som helst, men så är inte fallet. Ganska enkelt kan man snappa upp deras IP adresser, och vips så vet man vem det lilla ynka trollet är! Puss

 • Emma skriver:

  Du är bäst Pernilla!!!!
  Jättebra svar på tal!!!

  Du är vinnaren!!

 • Eva Stridh skriver:

  Hej fina Pernilla!

  Jag förstår att det är jobbigt med alla dessa missunsamma personer, men tyvärr är det ju så att en del kan liksom inte låta bli att påpeka saker o vara elaka… Ren o skär avundsjuka, är vad de är!
  För jag tycker du är en fantastisk person som faktiskt bjuder så mycket på dig själv, trots att många använder det mot dig..
  Vi gillar dig! Fortsätt vara Pernilla :))
  ÅH på lördag är det dax, då är det vår hotellhelg , alldeles själva, jag o min man. Våra 4 barn har fått finfina barnvakter att sova hos 😉 Så nu är det bara VI! O på lördag kväll, då kommer vi o tittar på dig o gänget i ”bruden..”, o det ska bli SÅÅÅ kul!!!

  Keep up the good work!
  Många kramar från Oxelösund

 • Katja skriver:

  SJÄLVKLART så skulle väl artisterna ha fått fribiljetter. Det tror man ju när man sitter hemma och tittar.
  Pernilla, glöm inte att vi är såå många som gillar dig. Vi är jätte glada för att du låter oss vara en del av din dag, och ibland får kika på lite bilder.
  Fortsätt som du gör. Vi håller på dig!
  Hoppas du får en fantastisk dag!

 • Lajla skriver:

  Du e störtskön!!!!

 • Annika fr.finl skriver:

  Bra skrivet Pernilla..stå på dig tjejen..du e helt underbar<3

 • Kerstin skriver:

  HEJA PERNILLA!!!!!!!!
  Fortsätt vara den du är, fortsätt skriva som du gör! Vi är fleeeera som följer denna blogg just därför!
  Kram på dig

 • Mia Nilsson skriver:

  You go girl!

  Så sant så sant… Avundsjuka tror jag det kallas :)

  Kram Mia

 • Eva skriver:

  Bra skrivet! Jag tycker iallafall att du är grym som artist och verkar vara en genuint fin människa. Ta inte åt dig av all avundsjuka och bitterhet.

 • Ella skriver:

  Pernilla, först vill jag säga ett STORT grattis till allt i melodifestivalen, du har lyckats så bra och vet du varför? Jo, du lyser, du har en vinnande personlighet och ett varmt leende. Det kan inte misslyckas. Och trots att det är så många som är gröna av avund vilket är helt förståeligt, som domdär små low-life typerna som skriver skit om dej på bloggen,så skall dl inte behöva dölja din talang vilket du inte heller gör. Nej, consider yourself lucky. Att vara som du är väl en dröm som alla av oss någongång dagdrömt. Grattis o keep rockin!!

 • Kajsa 40++ skriver:

  Jag har inte tidigare skrivit här i din blogg, Men NU blev jag förbannad rent ut sagt. Jag förstår mig inte på folk….
  Vad har man in på din fina blogg sída och göra om man nu inte gillar dig och ditt liv.
  Stå på dig !!!
  Och till Er som inte gillar Pernilla m, familj Skaffa ett eget liv……………..

 • Helena skriver:

  Har också funderat varför folk läser en blogg som de inte tycker om… Stå på dig, ÄLSKAR att läsa din blogg, om dig och alla runt omkring dig!

 • Karina skriver:

  Första gången jag skriver här…

  Men måste säga att jag följer din blogg så gott som varje dag och har fullständigt ändrat uppfattning om dig…
  Tyckte innan jag började läsa att du verkade snobbig osv… Ja, jag tyckte nog inte om dig som människa helt enkelt för JAG VISSTE INGET OM DIG!.
  Nu när någon i min närhet säger saker som dom LÄST om dig så går jag i spinn och försvarar dig till 100%.
  Bla alla dessa skriverier om din brors bröllop och alla turer i kvällspressen om detta…

  Jag tycker Du verkar vara en helskön människa med bägge fötterna på jorden…!

  Tack för att du bjuder på dig själv och kan skoja om dig och mediernas bild om dig och din familj.

  Skall fortsätta följa din blogg för att jag gillar det jag läser :)

  Lycka till i framtiden!!

 • Victoria skriver:

  Så jä-la rätt Pernilla!!! Det e så himla tråkigt för oss som gillar din blogg att läsa dessa idioters kommentarer så jag förstår vad du då måste tycka… Jag tycker att du skriver en underbart rolig blogg! Hoppas att du kan se förbi allt dåligt som skrivs o fortsätter att skriva för oss andra som uppskattar det du skriver!!
  Ha det så bra! Massor av kramar till dig o din familj! :o)

 • jonna skriver:

  ”Nej, så menade jag inte heller. VI artister borde få fribiljetter för att det är VI som gör att det överhuvudtaget blir ett program!”

  Det där håller jag inte riktigt med om. Ni artister är bara en liten del av att det överhuvudtaget blir ett program. Bara för att ni är den synliga delen som showen rör sig omkring, så är ni långt ifrån det som skapar programmet. Du vet ju själv att artister är utbytbara. Som på teatern där man sätter in en ersättare om någon är borta t.ex. Alla har en del i att det blir ett program – inte minst publiken. Vem hade stått och uppträtt för en tom sal? Och tänk på produktionsteamet och alla medarbetare runt omkring, tekniker, leverantörer, scenbyggare, väktare, städare, catering, it-tekninker, transportörer, projektledare m.m. Och alla TV-tittare som ringer in och tillför kapital till evenemanget. Alla har vi en liten del i allt som sker.

 • camilla skriver:

  Snälla Pernilla,fortsätt bara med det du gör,Du gör det jättebra,och att andra människor ska kasta skit på dig är bara ren avundsjuka.Heja heja heja Pernilla!!!

 • Annelie skriver:

  You Go Girl! Stå på dig Pernilla!

 • Marie skriver:

  Pernilla, försök att skita i alla idioter som finns där ute även om jag förstår att det kan vara svårt. Du är en fantastik förebild för oss 40+ Mammor med blandade åldrar på barnen och en karriär som både kräver och lockar. Er familj verkar ha en underbar sammanhållning och värme. Sträck på dig, du är snygg, smart och har en familj att luta dig mot. Lycka till!

 • Liselott skriver:

  Att folk bara orkar att hålla på….var får dom all tid ifrån…..har dom verkligen inget bättre för sig???? Skönt att du är en trygg och härlig tjej som kan skaka av dej alla idiotiska kommentarer. Trodde verkligen att ni artister fick några biljetter var, det tycker jag också borde vara självklart….SNÅLT!!! Ha en härlig schlagerfri vecka, hoppas den blir fylld med tid för familjen istället. Kram från Liselott i Helsingborg

 • Jeanette skriver:

  Kanon skrevet, Pernilla…

  At folk overhovedet gider bruge tid og energi på at kritisere dig, om de ikke kan lide dig. Jeg håber du tjener penge, hver gang en person går ind på din blogg, for så er dine kritikere i det mindste med til at give dig penge på bankkontoen.

  Desvärre findes der misundelige, sure mennesker, som får det godt af at sidde bag sin skärm og väre anonyme og svine dig og andre til… undrer om de ville väre lige sådan IRL ??

  Tak for en god blogg.

  Kram fra en 40+ mamma

 • Ulrika skriver:

  Du har helt rätt Pernilla!! dessa läsare kan söka sig till en annan blogg, jag tycker att det är så otroligt fegt att slänga ut elaka komentarer i komentarsfältet och dessa personer verkar ju tyvärr inte ha något bättre för sig. Fortsätt att vara den du är här på bloggen, skit i jantelagen!! Visst utseende är inte allt men jag kommer vara glad om jag är så snygg som du när jag är 40+!! Du är en inspiration!!
  Ha en bra dag! Kram på dig

 • Annika skriver:

  Go girl! Till alla sorgliga negativa människor som dyngar ner bloggen – stick och brinn!

  Hälsningar annika

 • Zara skriver:

  Jag har läst din blogg i ett halvår men aldrig kommenterat.
  Jag funderar mycket över varför folk spyr ut sin galla…
  Visst ris och ros är ju en sak, men jag hävdar ju att kritik ska vara konstruktiv om den ska ge något… Jag menar ”Att hela familjen Wahlgren är en bluff” hur ska man kunna bemöta något sådant, det är ju bara någon som är väldigt avundsjuk skriva och som du själv säger, varför läser man din blogg…
  Jag tycker att det är roligt med bloggen för att man ser människan bakom artisten. Jag älskar att du har sådan självdistans till dig själv. Sedan är det roligt att få lite glam i sin egen inte lika glammiga vardag :)

 • Sara skriver:

  Bra att du äntligen röt ifrån! Hoppas det hjälper! Tycker det är larvigt med allt detta näthat!

 • Karin skriver:

  Bra Pernilla men vi ska inte låta dom få ta bort all glädje som vi känner här på bloggen – vi skiter i dem helt enkelt, dom triggas nog av alla kommentarer som dom får tillbaka. Som jag brukar säga ” THEY LOOOOOSEEEE!”
  Kram å tack för att du står på dej!

 • Maria skriver:

  Föreslår att vi struntar i dessa tragiska energitjuvar!

  Till dig Pernilla och alla andra där ute som faktiskt försöker skapa något positivt vill jag ge en kram.

 • Åsa skriver:

  Du har en kanonhärlig blogg!!!!!

  åsa i Jönköping

 • Carola skriver:

  Vilket härligt inlägg! Ja, det är helt rätt Ge gott, må gott! det stämmer så bra! Jag älskar din blogg och tittat ibland in flera ggr om dagen. Dom där elakingarna hoppar vi över, dom vet helt enkelt inte bättre så det är ganska synd om dom!

  Ha en underbaaaaar dag!

 • Anette skriver:

  Jag gillar din blogg och läser den varje dag.

  Kramis

 • Sussie skriver:

  God morgon!
  Så otroligt bra skrivet!
  Tack för en himla bra blogg som verkligen förgyller min vardag 😉

  Kramelikram

 • Maria skriver:

  Go Perniö Go Perniö!!!!!!!
  Du har såååå rätt!!
  Stackars de som mår så dåligt över Wahlgrens att de MÅSTE gå in på Wahlgrens blogg och titta på Wahlgrens bilder och lääsa Wahlgrens text…varför utsätta sig för det om man mår så dåligt ????
  Pernilla, låt det rinna av som vattnet på en gås och ta emot all positiv anda som finns hör istället!!!!
  Kram

 • Camilla skriver:

  Hej Pernilla!

  För det första så måste jag säga att du är en UNDERBAR MÄNNISKA och bra skrivet av dig angående alla spydiga kommentarer du får av dom som läser din blogg.
  Förstår inte hur man kan lägga ner tid på att sitta och läsa en blogg som man sen inte gillar för att klanka ner på den personen i fråga, att dom bara orkar.
  Jag läser din blogg för att jag gillar dig och vad du skriver om, så fortsätt som du har gjort tidigare.

  Kram

 • Kristina skriver:

  Heder åt dig som fortsätter blogga och sprida glädjebudskap! Det är först och främst därför jag följer din blogg, för din livsglädje och fina attityd.
  Jag VÄGRAR gå in i kommentarsfält pga alla nättroll som helt plötsligt tycker det är ok att rapa ur sig massa galla bara för att man kan vara anonym.

  Jag beundrar dig som orkar fortsätta. Jag själv hade stängt ner kommentarsfältet för länge sen.

 • jessica från Malmö skriver:

  Jag tycker du e ett energiknippe å en härlig förebild….fortsätt va den du e :) Klart att ni skulle ha fribiljetter !!!! Många skånska kramar ifrån Jessica

 • MIA skriver:

  bra skrivet pernilla!
  hela FAMILJEN WALHGREN ÄR TOPPEN!!!!!
  KRAM OCH PUSS PÅ ER

 • sandra skriver:

  BRA SKRIVET!!! Stà pà dig,kram

 • Nina skriver:

  Hej Pernilla, jag är ett år yngre än dig. Ungdomen själv:) Och såg dig första gången i Picadilly Cirkus och har sen ett dig till och från i olika sammanhang. Dock aldrig på nån föreställning. Men det är först sen du bloggade som jag har följt vad du gör eftersom jag läser din blogg varje dag. Jag tycker den är mycket bra.

  Du verkar vara trevlig, rolig och en go vän. Bra det du skrev i början av inlägget! Har folk inte bättre för sig än att liksom söka upp saker de stör sig på. Det är faktiskt helt knasigt och man har nog en slags störning om man läser och letar upp människor man inte gillar. Man vill väl göra saker man mår bra av! Men jag har haft samma fenomen på min blogg. Även om jag är en helt ”vanlig” person;) Trist och för mig lite obegripligt.

  Du är snygg och fantastisk! Fortsätt att vara som du är.

  Kram!!

 • Annelie skriver:

  Hej Pernilla! Tycker du skriver på ett väldigt bra sätt när du klämmer åt dessa stackare, som verkar se det som sin livsuppgift att klanka ner på dig och andra kändisar.

  Det är inte alla gånger jag håller med i det du skriver, men vet du, då struntar jag i att svara.
  Att vara kritisk är en sak, att ägna sig åt personangrepp är en helt annan och kan i vissa fall leda till åtal. Tänk på det alla ni som skriver…

  Dessutom måste jag bara få fråga alla ni som är negativt inställda till Pernilla och tycker hon är för gammal och ful: Hur många av er har vid 42 års ålder jobbat med samma sak i över 30 år?

  DET om något torde ju tyda på att det Pernilla gör, är bra. För annars skulle hon ju inte fortsätta på samma sätt som hon gör.

  Att ni tycker det är ett löjes skimmer över hela familjen Wahlgren, undrar jag bara, hur ser det ut i era familjerelationer?

  Kan det vara så att ni är avundsjuka på att den här familjen håller ihop och håller av varandra?

  Jag är definitivt ingen nickedocka som tycker allt Pernilla gör är så himla fantastiskt, men vet ni vad: det jag inte gillar kommenterar jag inte, för mitt liv blir inte mer fullkomligt och jag blir inte lyckligare av att hela tiden kritisera. Då väljer jag att vända mig till en annan blogg som gör att jag kan få ett leende på läpparna..

  Sen kommer jag tillbaks för att se om Pernilla skriver nåt jag gillar och som gör att jag kan lämna hennes sida med ett leende på mina läppar.

  Jag föredrar att känna mig lycklig, framför att alltid vara negativ..

  Puss på er, era bitterfittor och lycka till med att försöka le mot någon. Jag lovar, det gör inte ont.. :-)

 • Anna skriver:

  Stå på dig! Jag har gillat dig länge nu du är som en energi kick och det är underbart! Jag fick igår höra att det finns ett ord för dem som smyger runt på bloggar och skriver elaka saker, troll. Låt dem inte suga energi ur dig för du är underbar som du är! Solen skiner ute och ha en underbar tisdag!

 • Sandra skriver:

  Jag tycker att du är helt fantastisk! Hoppas att du kan försöka strunta i alla dåliga kommentarer och glädja dig åt dom bra istället.

 • JennyM skriver:

  Känner att blogginlägget behövde ett SÅ DE SÅ!!! så jag skriver det åt dej…. ;o)

 • Gudrun skriver:

  Funkar inte detta med idioter som förstår sig på allt, tycker jag du kan stänga ner det öppna kommentarfältet-. vilket är jättesynd men men…..

  Sedan kan alla vi som vill få ett lösebnord o logga in med. Som vi fått efter det att vi registrerats hos dig ( då har du uppgifter)
  Skulle det att gå tror du???? Ge det en chans till <3

  Jag orkar inte heller läsa kommentarerna o jag tror inte jag är ensam. Förstår då dig!!!! Det handlar om vanligt HYFS!!!!!

 • Lisa, Göteborg skriver:

  Underbara, vackra, härliga Pernilla – tack för att du är du!!

 • Ellinor skriver:

  Go Pernilla GO!!! Kan inte annat än hålla med dig! Vad jobbigt det måste vara att vara så irriterad och lägga så mycket energi på det! Jag tycker vi lider med dom i stället, som inte verkar ha så roligt här i livet!
  Jag älskar dig och din blogg!! Är lite märkligt, för när man läser en blogg som jag gör med din så känns det lite som man känner varann!! Att vi är lite kompisar liksom! Haha! :-)

  Stå på dig, fortsätt blogga för oss som tycker om dig och din blogg!!
  KRAMAR!!

 • agnes skriver:

  Väl rutet, Pernilla! Jag gillar särskilt liknelsen med Lindex :)
  Min dotter fem år ville att jag skulle ringa till dig och berätta att hon ville att du skulle vinna. Hon var väldigt orolig för att du skulle vara ledsen :)

 • Helena skriver:

  God morgon, Pernilla!
  Fantastiskt bra skrivet, precis de tankar jag har när jag läser de mindre trevliga kommentarerna. Jämförelsen med Lindex var kanon :-)
  När man hör under vilka premisser ni är med i Mello, borde ni få fler än två biljetter var.
  Utan artister inga tittare för SVT!
  Du har uppfostrat/r fyra fina barn, sköter ett helt hus, sköter de antagande du åtar dig och gör det duktigt. Mycket av detta har gjorts under perioder då ditt liv varit ganska stormigt. Dessutom delvis offentligt, då skvallerblaskorna Se & Hör, Aftonbladet och Expressen älskar skriva om det. Men tack vare sammanhållningen och stöttningen (den är tydlig) ni har i familjen, har du klarat dig igenom det. Många går igenom samma sak, men utan pressen i hälarna och ingen att luta sig emot.
  All heder åt dig och lycka till i fortsättningen!!!
  Kram från Göteborg

 • Anna-Lena skriver:

  Bra skrivet Pernilla!!
  Jag tycker att du är en fantastisk tjej.. tror faktiskt att vi är fler som gillar din blogg än tvärtom. Tack för att du ger så mycket av din energi och värme!

 • Sanna skriver:

  Personangrepp är något som INGEN ska behöva tåla, offentlig person eller inte. Det finns inget konstruktivt eller ens välvilligt i sådana.

  Så Pernilla, eftersom vi är massor som tycker att du är väärldens skönaste som vågar just bjuda på dig själv och visa upp delar av ditt liv i bloggen – strunta i missunsamma människor som bara stjäl energi.

  Instämmer i föregående talare (Fia) – fler som dig behövs ju!

 • Karin skriver:

  Tänk, världen är full av idioter..men är inte ett dug förvånad att ”Mia” och ”Karolina” ändå inte kan låta bli att bjäbba tillbaka. Lämna nu denna blogg och gå vidare i livet.
  Väldigt bra skrivet Pernilla!!
  Du är en förebild för många! Låt oss för alltid begrava jantelagen och ta fram allt som är positivt i allas våra liv istället.

  Kram karin

 • Eva skriver:

  Hörru Karolina, sluta smäll med hängslena, kamma håret och börja bete dej lite vuxet. Ingen har tvingat dej att smyga och tjuvläsa en blogg du inte gillar… Du och dina gelikar,beter er som kossor. Idisslar och idisslar. ÄÄäältar och tuggar om samma dravvel, ner till minsta molekyl.

  Era kommentarer är helt obetydliga och visar bara på hur hjärndöda ni är.
  Kom inte dragandes med att just ni har rätt att kritisera…För ingen av er kan väl på allvar tro att Pernilla, ska göra,säga eller leva efter den mall ni har bestämt…

  PS. Det var jäkligt snålt att ni inte fick minst 4 fribiljetter var.

 • Fia skriver:

  Nån som heter Karolina.. Lägg ner, och som Pernilla skriver.. gå till nån annan blogg och läs och skriv, för här har du ju inget att tillföra..

  Mia – ris och ros? Jovisst.. men att gå på Pernilla som person, det kallas personangrepp och det är helt andra saker..

  Kör ditt race Pernilla.. negativa stackare är inget att lägga energi på.. de mår helt enkelt inte så bra -tyvärr.

  Vi behöver glada, positiva och framåt tjejer.. lyft varandra istället för tvärtom! :)

 • ulrika skriver:

  BRA skrivet!!!…avundsjuka människor är VIDRIGT!!! själv vann jag en större summa pengar för ett tag sedan och vips har jag massor av vänner som jag inte har annars….och alla har helt plötsligt inget annat att tala om än hur jävla taskigt om pengar dom har det! jag är inte snål, inte ett skit MEN jag vill inte bli utnyttjad heller…VARFÖR kan vi inte glädjas med varann och unna varandra att få ha det bra? säger som du…GE GOTT OCH DU FÅR GOTT

 • Sandra skriver:

  Jag giilar dig iaf!!
  Kram från Malmö

 • Sussie skriver:

  Hej Pernilla!
  Du är en härlig människa o bjuder på dig själv
  din familj,vänner,skratt,glädje o är positiv m.m.
  Det är alltid så roligt att läsa din blogg eftersom
  du är min idol.
  KRAMAR I MÄNDGER SUSSIE <3

 • Jenny skriver:

  Har bara en sak att säga egentligen Pernilla; Du är för hääääääääääärlig!!! Jag älskar att titta in här hos dig, du bjuder så otroligt mycket på dig själv och skriver dina inlägg med sån skön humor! I love it!
  Så alla ni bittra människor: surfa vidare någon annanstans!!!!!
  Puss till dig Pernilla!
  Jenny

 • Mia skriver:

  Du verkar ha missförstått vad en offentlig blogg är. Väljer du att ha en sådan får du självklart räkna med både ris och ros. Och det är ju b la på detta sätt man utvecklas som människa….men det är nog något du inte vill. Det är inget tvång att ha en blogg, passar det inte så skriv en dagbok för dina vänner, familj i stället. Då slipper du kritik som verkar vara så svår att ta. Men det genererar inga intäkter. Syftet med denna blogg verkar bara vara att dra in så mycket som möjligt med all reklam för diverse företag m.m. Det är skrämmande hur många här bara skriver dyrkande kommentarer. Och att ständigt kräva att få allt gratis visar hur du ser på dig själv. Skrämmande!

  Det vilar ett löjes skimmer eller snarare girighet över familjen Wahlgren, denna blogg, Lailas och Niklas bröllop, ringar, kläder, fest, resa m.m.

 • Sanna M skriver:

  Tack fina Pernilla för din underhållande och tänkvärda blogg. Hoppas du kan bortse från elaka och trista typer som förmodligen inte skulle våga stå för sina åsikter utan att gömma sig bakom sina datorer. ALLT DET BÄSTA TILL DIG!

 • Jaana skriver:

  Himla bra inlägg! Ja, man kan ju undra varför en del läser bloggen om de ändå inte gillar dig?? För mig obegripligt!

  Klart ni även skulle haft fribiljetter – det hör ju till! Det ordnar vi till och med på våra landsortshappenings! Den svenska avundsjukan blir man aldrig klok på!

  Fortsätt sträck på dig och var stolt för den du är. De som klagar har tydligen inget eget liv och måste klaga på andras för att det ska hända något! Kram

 • Anna 6barnunder7år skriver:

  Du är en praktexemplar på att vi tjejer som har många barn inte behöver vara feta och hemmamorsor vid spisen :).

  Min tidiga morgon började med din låt från en glad 4-åring som jag bloggat om i min blogg Livet med mina 6 barn under 7 år :). 5barnunder6.babyblogg.se

 • Helene skriver:

  Men världen är inte bara rosa moln, ge gott så får du gott, jo men så kan det inte alltid vara. Människor skulle inte utvecklas och drivas framåt om alla bara sa positiva saker hela tiden.

  Man kan ju gilla en artist men inte ALLT den gör eller en butik men inte ALLA kläder i butiken. Ingen kan ju generalisera så.

  Och om du inte vill behålla fans som tyckerr du varit bättre förut men bliviit sämrre, om du intee vill ha den feed-backen ”fine-with-me”

 • Emelie (http://generationlostinspace.blogg.se) skriver:

  Jag gillar att ”Karolina” inte har några som helst motargument, och inte ens kan förklara vad hon gör här? Knasboll!
  Heja Pernilla!

 • mia-maria skriver:

  Mycket bra skrivet inlägg Pernilla! Ge gott och få gott, vilka bra visdomsord, de ska jag absolut ta med mig ut i livet.
  Anledningen till att jag går in och läser din blogg är för att boosta lite positiv energi, kolla på roliga bilder och läsa dina underfyndiga texter, kolla in lite i en heeeelt annan värld så långt ifrån min man kan komma egentligen. Men jag blir glad av att vara här inne och jag är glad för att du gör mig glad Pernilla! Det räcker för mig! Skulle aldrig få för mig att vräka ur mig en massa dynga om HUR du lever ditt liv och HUR du ser ut. Det gör jag inte till nån annan heller. Finns helt enkelt ingen anledning.
  Kramar till dig Pernilla och alla andra!

 • Lena skriver:

  Instämmer helt med dig Pernilla. Det här är så typiskt svenskar. Jag läser din blogg för jag bara ääälskar dig och din humor. Snacka om självdistans!Ha en underbar tisdag! Kram //Lena

 • Nilla skriver:

  Bra skrivet! Jag kan inte heller förstå varför man ens klickar sig in på sidan och än mindre tar sig tid att skriva om man nu tycker att den är så himla dålig och säger sig inte vilja läsa det du skriver.
  Fortsätt att skriva som du gör, det är ju därför vi andra tittar in här :)

  Go girl!!! :)
  // Nilla

 • Rosa skriver:

  Fantastiskt skrivet Pernilla och tack för att du fortfarande orkar det här, dela med dig, din humor och självdistans jag älskar det.
  Go for it girl, du är bäst.
  Många kramar från Rosa en av ALLA dina trogna fans.

 • mini skriver:

  karolina det är du som ska lägga ner. vad tusan har hon gjort dig egentligen? Dra härifrån sluta läs och dra

 • Åsa skriver:

  Pernilla det bästa inlägget på länge och jag anar att du kommer att få mer synpunkter men måste ha varit skönt att lätta lite på trycket :) för det du skriver är dagens sanning! tack för en bra blogg och för att du delar med dig!

 • Karolina skriver:

  Dina kommentarer är helt obetydliga och visar bara hur ytlig och hjärnbefriad du är. Du är fullständigt passe och borde skaffa dig en utbildning och förhoppningsvis hitta något som du eventuellt skulle klara av. Lägg ner hela Wahlgrens bluff.

 • malin skriver:

  Bra rutet! Jag håller helt med. Jag läser inte vissa personers bloggar p g a att jag retar livet ur mig på dem. Enkelt. Du bemöter ”skit” på precis rätt nivå, det ska du ha cred för! Kram!!

 • Elle skriver:

  Första gången jag skriver här, men nu vill jag bara säga att du är helt fantastisk.Min fyraårige son röstade på dig i lördags och det tyckte jag var kul att både han o jag diggade samma artist. Jag är 35 och kanske egentligen för gammal för att gilla dig, men det gör jag och det ska man tydligen inte säga högt för då blir man påhoppad av såna där missunsamma och avundsjuka människor som du skriver om. Hur som.. fortsätt och vara som du är och jag älskar din ofta ironiska ton i bloggen, du har ju humor människa!:-D

 • Annika B skriver:

  Din stackare. Inte för att jag tror att du själv ser dig som ”stackare” men det är aldrig roligt med påhopp. Jag tycker att du verkar vara en skön person och så himla fräsch för din ålder. Fortsätt vara den du är, vi är MÅNGA som uppskattar det!
  Kram!

 • Anne Panne skriver:

  Hej Pernilla! Kanske kan du gora som Bloggfamiljen sa att vi slipper trollen..? Dvs att man maste registrera sig med namnuppgifter m m pa din sida for att kunna kommentera dina blogginlagg. Da slipper vi alla lasa kommentarer fran dessa bittra, hatiska och missunsamma manniskor som gommer sig bakom sin datorskarm. Det ar vidrigt att lasa for mig som bara besoker din sida, det maste vara annu varre for dig och din familj att bli utsatt for detta. Jag flyttade langt fran Sverige for att slippa bade Jante-lagen och den svenska avundsjukan och och det ar underbart att leva utan detta. Kommer aldrig att forsta varfor folk aterkommer gang pa gang till bloggar som inte passar dom. Deras eget liv maste ju vara tragiskt om dom nu slosar sa mycket tid pa nagot dom inte tycker om. Jag kommer ihag dig fran din forsta melodifestival och tycker du verkar vara en kul tjej. Gillar din humor helskarpt. Men gor dig av med trollen sa vi slipper dom. Lycka till i fortsattningen med allt du tar for dig!

 • Anne Panne skriver:

  Hej Pernilla! Kanske kan du gora som Bloggfamiljen sa att vi slipper trollen..? Dvs att man maste registrera sig med namnuppgifter m m pa din sida for att kunna kommentera dina blogginlagg. Da slipper vi alla lasa kommentarer fran dessa bittra, hatiska och missunsamma manniskor som gommer sig bakom sin datorskarm. Det ar vidrigt att lasa for mig som bara besoker din sida, det maste vara annu varre for dig och din familj att bli utsatt for detta. Jag flyttade langt fran Sverige for att slippa bade Jante-lagen och den svenska avundsjukan och och det ar underbart att leva utan detta. Kommer aldrig att forsta varfor folk aterkommer gang pa gang till bloggar som inte passar dom. Deras eget liv maste ju vara tragiskt om dom nu slosar sa mycket tid pa nagot dom inte tycker om. Jag kommer ihag dig fran din forsta melodifestival och tycker du verkar vara en kul tjej. Gillar din humor helskarpt. Men gor dig av med trollen sa vi slipper dom. Lycka till i fortsattningen med allt du tar for dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram