Flashdance!

Häromkvällen var det nypremiär av Flashdance på Chinateatern!

Eftersom jag spelade Priscilla samtidigt som den gick sist, så har jag inte kunna se den förrän nu. Jag har dock hört från alla håll att den skulle vara superbra, så det var med stor entusiasm vi satte oss i publiken i fredags –  jag och kidsen –  för att se Linus och de andra på scen!

flash

Och ryktet var sant. Föreställningen var riktigt underhållande , rolig och proffsig! MYCKET BRA jobbat av alla inblandade!

Flashdance-karl-dyall Flashdance-musikal-hanna-lindblad Gloria+Jimmy

Linus var rolig och fin i sin roll. Jag är alltid så lugn och trygg och STOLT när Linus står på scenen!

20140920-101427.jpg

:-)

Jag rekommenderar alla musikalälskare att se Flashdance!  Och ät gärna en bit mat på Berns Asiatiska innan eller efter föreställningen, så kommer ni få en toppenkväll som inte kommer göra er besvikna!

Vårt sällskap satte oss på italienaren bredvid och åt en bit mat (inte den bästa pastan i staden tyvärr) innan vi åkte hem till hundvakten.

20140920-195635.jpg20140920-101417.jpg20140920-101407.jpg

Nu är det söndag, och dom här turturduvorna har precis åkt in till stan för mysmiddag och bio. Själv ska jag plugga manus inför ett gästspel som jag ska göra i en TV-serie imorgon.

Imorgon kväll sänds också mitt spännande avsnitt av   ”Vem tror du att du är”, som jag spelade in under sommaren.  

Månd 22 sept  kl 20 på SVT 1 . 

Missa inte det…! 

14 reaktioner på “Flashdance!”

 • Maria Bredin skriver:

  Var oxå där den här kvällen. Kan ha varit Benjamin och hans tjej som jag gick bakom på väg till musikalen.

  Jag har aldrig sett filmen så jag såg allt med färska ögon. Jätte bra. Verkligen. Linus fick mig att skratta en hel del 😛

 • Sandra, Jkpg skriver:

  Kan tänka mig att det är en bra musikal och att du är stolt över din fina bror :)
  Ni är en talangfull familj ★★★★★
  Vad kul att du ska ett gästspel i ett tv program, lycka till!

  Självklart ska jag kolla på Vem tro du att du är ikväll, ska bli spännande.

  Må så gott
  Kram Sandra

 • Moa skriver:

  Vart är din blus ifrån? Kram

 • Niklas skriver:

  Vilken tv serie?

 • Monica O skriver:

  Jag kommer inte att missa ”Vem tror du att du är”, eftersom jag på senare år förstått att vi har släktskap. Din mammas mormor och min pappas mormor var systrar (döttrar till Nils Fredrik Wahlström och Anette Adelaide von Scheele). Vilket innebär att du och jag är bryllingar/fyrmänningar :)

 • Nathalie skriver:

  Jag såg den idag och alltså WOW! Den var HELT fantastisk! Såå många duktiga människor och jag vart så glad efteråt. Är fortfarande glad. 😀 Trots spöregnet som väntade efter showen. 😉 Haha!

 • katja skriver:

  Såg precis inlaget om eran resa och vaccinationen i Kambodja, ni framförde det bra och med ödmjukhet. Tack från en sjuksköterska,

 • Elin skriver:

  Jag älskar musikaler. Den första jag såg var faktiskt när du (visst var det så?) och rennie spelade i Grease. Sedan dess är jag fast. Då var det en fantastisk upplevelse och sedan dess har det blivit några. Flashdance tog musikal till ännu högre höjder. Å vilken show och musikalitet som levererades. Från sekund ett till slutet. Wow! Hälsa Linus det. Fantastiska rollprestationer av dem alla! Får jag någon med mig och kan hitta bra platser så är jag beredd att betala varandra krona biljetten kostar för att se den igen!
  Otroligt bra arbete av alla både på och bredvid scenen. En fantastisk kväll. Tacksam för den!

  Tack för att vi får dela ditt liv lite här i bloggen. Eftersom jag sällan skriver i kommentarsfält på bloggar vill jag också ta tillfället att be dig gratulera Benjamin till vinsten i lets dance. Strålande insatser!

  Ps. Dina klänningar är fantastiska.
  Hälsningar Elin

 • Anna skriver:

  Gillar Linus, Rennie och Karl 😉

 • Ulee skriver:

  Synd att du inte fick se Linus glänsa i rollen som Nick när Rennie skadade sig i februari. Wow alltså – han var suverän. Såg originalfilmen nyligen och den kommer inte i närheten av musikalen. Rekommenderas verkligen!

 • Linda H skriver:

  Jag ska självklart titta på tv imorn kl.20 :) Men kommer missa början för jag slutar jobba 20. Jag skyndar mig hem :) Ska bli kul att se. Ha en fortsatt fin kväll fina du!

 • Åsa i Växjö skriver:

  Jag var uppe i Stockholm på en musikalhelg i våras och då fick jag möjlighet att se Flashdance – jag var SÅ nöjd och såg bra från de prisreducerade platserna på rad 2 :) Kvällen innan fick jag äntligen se Dig och de andra göra Priscilla (i november -13 ställde ni in ”min” föreställning 😉 ) Kramar från Småland.

 • Åh den vill jag se… jag kommer vara bänkad imorgon kl 20.00 Det vill jag inte missa.

 • Jenny skriver:

  Vi såg den igår, såååå bra! Och Linus var underbar, hälsa honom det :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram