Födelsedagsfirande för Benjamin!

Hellooooo!

Ja, ja, ja, jag VET att jag är sämst på att blogga!

Men jag gör som så att jag bloggar lite då och då, och lovar att jag upplyser på min insta story om när det kommer upp nya inlägg, så slipper ni gå in här och bli besvikna om det inte kommit ett nytt inlägg.

Min Insta är faktiskt väldigt kul! 😅😋

Och jag filmar varje dag på Story , som en rörlig dagbok kan man säga .

Så där kan ni följa vad jag har för mig varje dag! Den 14 september för 24 år sedan föddes min älskade lilla Benjamin! img_5356.jpgSå självklart firade vi denna fina kille nu på hans födelsedag! img_9731-1.jpg

Benjamin – som älskar att fylla år  – ville inte vakna upp ensam på sin födelsedag, så han sov över hos Jakob och Melina.

Melina gjorde födelsedagsfrukost med allt som Benjamin älskar, och jag köpte med mig hans favoritbröd och favoritbullar från ”Ett bageri”. img_9732-1.jpgJag tog även med vår fina svensk-italienska födelsedagsflagga som mitt trogna fan Nettan har gjort! 5588fc63-8510-4433-b8ca-a831b998ea0f.jpgimg_9740.jpgOliver och Bianca kunde inte vara med, men Bianca var med oss på praliner istället!  😉img_9760.jpgMammas gullunge som är STOR nu!  :-) 🎈❤️

Jakob oh Melina håller på att renovera sin lägenhet, så därav röran…! img_9737-1.jpgSöta lilla Cleo ville också vara med och fira Gudfar såklart! img_9673.jpgEfter frullen, så åkte jag direkt till receptionerna av Pernilla Wahlgren har Hybris som vi har nypremiär på den 2 okt i Västerås!

ÄLSKAR att repa med det här underbara gänget!!!!

TÄNK att vi snart ska få köra showen och möta PUBLIKEN igen!!!! 🎈🎉img_9826-1.jpgKolla in min fina jacka som jag fått av vår gulliga exekutiva producent Susanne! 

Ni missar väl inte vår härliga Jubileums-säsong?!    ORIMLIGT ROLIGT – om ni frågar mig….!!!! 😅
img_9820.jpgEfter dagens repetitioner , så tog jag mig till Sturehof för att tillsammans med Susanne fira dagens andra födelsedagsbarn , min kära vän och producent Johan!  Även Oliver, Benjamin och Theo kom dit! dd2e76b3-2b03-431c-9313-7021d26f583b.jpgJohans son Valentino hjälpte pappa att öppna paketen! img_9790-1.jpgBirthday Boys! 🎈🎈❤️❤️img_9792.jpgJag äääälskar Ostron! img_9797.jpgOch kvällen avslutades med stor födelsedags middag för Benjamins vänner och familj  på Beirut Café ovanför Saluhallen – vårt andra hem! 😉img_9799.jpgimg_9796.jpgimg_9798.jpgEn underbar födelsedag helt enkelt! img_4779.jpgimg_5030.jpgVi är SÅÅÅÅ stolta över dig Benjamin  – jag, dina syskon och hela familjen! img_1306.jpgMen din stora talang & framgång vore ingenting utan ditt stora hjärta, din omtänksamhet & ditt sätt att verkligen SE alla människor du möter! 🙌❤️

ÄLSKAR DIG – MEST AV ALLT!!! ❤️

124 reaktioner på “Födelsedagsfirande för Benjamin!”

 • Inga skriver:

  Avoghet mot instagram är inte liktydigt med oförmåga att använda detta. Tror att bloggar passar oss som gillar att läsa text. Instagram är för en annan målgrupp – för att uttrycka det snällt.

 • Margita skriver:

  Det var ett tag sedan jag var inne på bloggen, men vad har hänt? Herregud vilka kommentarer den ena dummare än den andra, man orkar ju inte läsa detta och hur orkar Ni som håller på? Dax att ni skaffar er ett liv NUUUUUUU. Nu lämnar jag denna blogg for ever//Tack och hej leverpastej oxå en krösamaja på 57 år.

 • ? skriver:

  Eric, vad är det för socanmälningar du har på dig? Försök bli en bättre människa , kämpa. Hur ofta träffar du yngsta dottern förresten…

 • Eric skriver:

  Kaykay, du borde uppsöka närmaste psykakut.

 • Kaykay skriver:

  Eric /Chrille Bauer : haha, patetisk du är… du pratar på gode män osv när det är du som sitter i kletet, själv har jag aldrig haft ens liknande problematik som du sitter inne med… Hur går det med soc.anmälningarna på dig? Och de andra anmälningarna…ser mer ut som det är du som skulle behöva en god man….
  Bäst P håller hårt i pengarna så du inte snyltar upp dem….

 • Eric skriver:

  Kaykay, vad heter din godeman?

 • VILLE skriver:

  Hade den personen haft hög intelligens hade ”den” personen inte utgett sig för att vara någon ”här”, hade den personen tagit ansvar över sin relation på ett vuxet o moget sett hade den inte härjat runt på olika bloggar o FB, tror den personen inte kan låta bli för det ger den energi!

 • VILLE skriver:

  Nickolito/C

 • Kaykay skriver:

  Ja du Erica…man får verkligen hoppas CB håller sig i skinnet…härinne går han ju bärsärk…samt hur han betett sig innan är bedrövligt.
  Får hoppas han inte löper linan ut med P på det viset

 • Erica skriver:

  Kaykal, fy trist att höra det du skriver. Håller med, människor kan ändra sig men han verkar inte visat på det på bloggen direkt, aggressiv och går på. Hoppas det aggressiva inte visar sig fysiskt oxå…

 • Kaykay skriver:

  Ja du Chrille..”Eric” vad säger man om dina tarvliga attacker…att jag ska gå till psykiatrin…nej jag behöver inte det, för jag är inte notorisk narcissist som du är Chrille…
  Att skriva att folk dessutom tar kokain…är väl lite långsökt, om man nu inte är inne i den svängen själv… Hur går det Chrille, pröjsar P för ditt drogmissbruk eller får du krita? Du kanske sparar in några kronor på gratisluncherna du smilar till dig? Du kommer ingenstans med mig Chrille, för vi vet vad du går för…Antar att du börjar bli lite ängslig nu, när så många påpekar hur du verkligen är som person…. lite jobbigt va? Tänk om du skulle bli ratad av P…om hon skulle ta sina sinnen till bruk och verkligen förstå att vi vill henne väl. Däremot dig Chrille…vet jag ingen mer än P som vill väl för tillfället… du har en jäkligt lång story bakom dig som skitstövel…och du lär inte ha förändrat dig…ioförsig blivit bättre att dölja dina sidor inför den du vill lura…men ändock är det ditt temperament som kommer avslöja dig i slutändan…Vi har sett prov på det här i tråden hur du kastar skit mot andra och brusar upp…detta gott folk är bara början med Chrille….

 • Hanna skriver:

  Instämmer med vad fler tidigare skrivit, ingen rök utan eld. Kaykay verkar veta vad hen pratar om.

 • ? skriver:

  Masken och pincetten? Asgarvar… Allvarligt, var träffar han alla dessa (villiga) otrohetstagg? 😉

 • Eric skriver:

  Den där Kaykay har antagligen tagit lite kokain innan hen började skriva. Alltid roligt att reta upp trollen.

  Eller som Kaykay säger.. Oom Ooom😂

 • Eric skriver:

  Kaykay, ta kontakt med psykatrin. Snarast. Du mår inte bra.

 • Kaykay skriver:

  Ja du Eric eller ska jag vara så hövlig att jag skriver Christian ”Skiten” Bauer till dig direkt?
  Ja, det blev ett ”oom” skrattade du så förhuden drogs bakåt nu eller?
  Hur var det nu med dina eskapader med andra fruntimmer än de du är tillsammans med? Har du orkat hålla masken i brallan ännu eller har du rört runt på andra ställen ? Du kallar andra för chipsätare, men vad ska vi kalla dig för då? Sockerbiten & pincetten eller? För inte fan tänker du annat än med masken när du härjar runt med fruntimren…orkar du hålla dig i styr nu med P eller har det ryckt till i brallan när du sett B? Kanske till och med ryckt till när du sett hunken N? Sitt inte och gör andra till åtlöje när det är du som är det största skämtet detta århundrade CB.

 • Annika Häll skriver:

  Och det ska du avgöra Maja? Om det är så jobbigt att läsa så kan du ju helt enkelt låta bli.

 • Maja skriver:

  Jag vet att jag inte är ensam som inte harfacebook eller instagram, av många olika anledningar, men som gillar att läsa Pernillas blogg ( kommentarerna hoppar vi dock oftast över. Vi måste troligen fortsätta titta här och – ofta – bli besvikna när det inte finnsnågon aktuell blogg. Till sist kanske vi slutar kolla helt.
  Kan man tänka sig enblogg/ vecka, det behöver ju innevarande en hel romanvarjegång.

 • The real KEBMA skriver:

  🤣🤣🤣

 • VILLE skriver:

  Wallgreens World citat:Ja man vill ju inte träffa något psyko iallafall… host host!

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Såklart man följer dig på insta och det är väldigt roligt tycker jag 😃
  Förstår att du inte ha tiden att sätta dig och blogga, men kul när det dyker upp ett inlägg.
  Hipp hurra för Benjamin 🥳
  Så fint firande ni hade med honom.
  Kul att ni är igång med hybris igen.
  Lycka till
  Stor kram Sandra 🌸💗

 • Kebma skriver:

  Du är grym Pernilla!

 • Erica skriver:

  Jobbar han inte kvar på snusfabriken?

 • Erica skriver:

  Eric, T har blivit Clara nu samt Enfindam på Fb el?

 • Eric skriver:

  Oom?😂

 • Clara skriver:

  Jisses vad ni troll har det roligt och är överaktiva idag.

 • ? skriver:

  Är därför man misstänker det är någon hon känner, annars borde hon satt stopp för den här cirkusen för länge sen…

 • Kebma skriver:

  Återigen; jag kan flexa och jobba hemma – vad har du själv för ursäkt?!

 • Kebma skriver:

  Det är nog ”Eric” du ska rikta ditt inlägg mot, så ska du se att det löser sig av sig självt. Hen får ju tydligen härja fritt här på bloggen vilket Pernilla inte verkar ha något emot…

 • Erica skriver:

  Nej men dip.

 • Kaykay skriver:

  hehe, tror det brinner lite i pallet nu på E (C)
  Jobbigt läge för honom 😉

 • Kaykay skriver:

  …och vi som har fler hjärnceller och längre utbildning vet att man skriver ihop därav, Eric’s Citat: ”Där av citationstecknet”
  Synd att kasta sten i glashus och nedvärdera andras kunskap oom man inte själv besitter grundläggande skrivkunskap :)

 • VILLE skriver:

  Många alias blir det, ohps gick i fällan direkt, måste kommentera o försvara sig själv…. att ha en dold agenda är utmärkande för en Narc!

 • Charlotte i Borgholm skriver:

  Hoppas att ni ska ha massor med charader i showen, här i Borgholm älskar vi att göra charader!!!

 • Eric skriver:

  Det stavas förövrigt Piedestal.

 • David skriver:

  Din familj är så härlig!

 • Camilla skriver:

  Det hade varit önskvärt om alla som håller på att tjafsa med varann härinne, kunde fortsätta med det via sina privata mailadresser
  så vi andra slipper läsa skiten!! :(

 • ? skriver:

  Sanningen svider…

 • ? skriver:

  Heter han En fin dam nu på Flash back😉

 • Eric skriver:

  Ville, ja Enfindam är den första som skriver moget och sanningen på den Fb tråden på mycket länge. Verkar vara en person med hög intelligens

 • Eric skriver:

  Det är Fb töntarna som är upprörda inte jag.

 • VILLE skriver:

  Enfindam/C

 • P skriver:

  ”Eric/C” Tagga ner nu va. Skaffa dig ett riktigt jobb 😃

 • P skriver:

  ”Eric/C” Äh sluta läs på FB så slipper du bli så upprörd.

 • ? skriver:

  Kan väl inte vara C? Han skriver ju skit om P:s bröder?! Så illa kan det väl ändå inte vara…

 • Eric skriver:

  Försök aktivera lite fler hjärnceller. Försök.. kämpa

 • ? skriver:

  Börjar tro att du inte är C trots allt. Det kan bara inte vara så illa att P dejtar någon som bara kan ett ord…

 • Eric skriver:

  Tur att du är så trevlig då chipsätaren😂

 • ? skriver:

  Usch vad obehagligt, stackars P😕

 • ? skriver:

  Eri(c), tror du är mer bevandrad med Fb än mig. Du hade väl ett konto där men blev avstängd? Du är fruktansvärt aggressiv och otrevlig. Hur står dina arbetskamrater ut ( om dom nu gör det)…

 • Eric skriver:

  Ät dina chips och var märkvärdig med dina ”medpatienter” borta på Fb. Fri lek.

 • ? skriver:

  Chipsätarna återigen, serveras det aldrig chips i din flickväns hus? Vi fattar att både Eric och T är du C. Utbildning efter nian, vad gick P för gymnasielinje? Samt din sociala kompetens verkar ju vara noll… Du verkar f ö ha svårt att hålla dig ifrån ”Flash back”😉

 • T skriver:

  Ja sorgligt att se ett gäng vuxna människor med så bristfällig intelligens.

 • Eric skriver:

  Såg nu på Fb att chipsätarna har ännu en intelligensbefriad diskussion om att jag är Pernilla.😂 Om någon av er hade mer än en hjärncell eller utbildning förbi niondeklass, så hade ni märkt att mitt inlägg var ett citat plus en kommentar på citatet. Där av citationstecknet ”.

  Men ärthjärnorna på Fb kan man tyvärr inte förvänta sig något från.

  Skaffa er jobb!

 • T skriver:

  Har du tagit dina mediciner?

 • Jag skriver:

  Det fanns initialt personer som såg hur du manipulerade och satte Pernilla på en pedistalen.
  Vi brydde oss för vi varit med om detta själva. Jag har förlorat allt pga av personer som du. Fast du är snäppet värre än mitt ex. Trots att jag är högutbildad och har ett jobb som kräver Max av mig så har jag dagar där jag är helt utslagen just pga det jag varit med om. Jag hamnade på psyket .. pga en narcissist.
  I all välmening så såg jag hur du manipulerade Pernilla. Jag är ingen krösamaja eller psykopat utan genuint var orolig och vill varna. Jag varnar alla som jag ser blir utsatta. Tro mig .. jag har mer än väl kompetens att ge dig en diagnos. Är i din närhet och kan studera er mkt nära. Så fortsätt håna. Tyvärr vet vi hur det kommer sluta.

 • Helena B skriver:

  Jag har massor med mat här hemma nu. Hela kylen full! Köpte online. Köttbullar 8 st med mos. En hamburgartallrik med pommes och dip. En specialare med 2 korvar och gurkmajjo. En kycklingburgare med pommes.

  Är så hungrig. Nu ikväll tog jag bara ostburgaren med pommes i dip. Tar resten im.

 • Birgitta skriver:

  Jag tror att fler medelålders börjar tänka på att lämna denna blog, och låter ungdomarna gnabbas.

 • Tina skriver:

  Lena, såååå bra skrivet❤️det finns alla sorters människor med olika förutsättningar. MEN, de människor här som skriver skit och ” låtsas” vara lite ” efter” i sin intellektuella utveckling är inte det. De är bara elaka jävlar och totalt dumma i skallen.

  Ja, nu bjöd jag in en massa bokstavsordningar här som lever för bloggen. Varsågoda och spy….

 • T skriver:

  Lena, om du tar åt dig..så är du antagligen den rätta målgruppen!

  Om man inte spenderar tid på Fb med att skriva rent nonsens om Pernilla. Eller om man inte spenderar sina dagar med att här på bloggen skriva ner Pernilla och hennes familj… så borde man rimligtvis inte ta åt sig. Tror du ska ta detta faktum och jobba på dig själv och dina värderingar.

  Man får vad man ger. Det som skrivs om Pernilla här och på Fb är extremt kränkande. Och är man delaktig i det, och samtidigt tar illa vid sig av vad som skrivs OM DESSA TROLL… Då har man en extrem dubbelmoral

 • ? skriver:

  Perrelli tror jag😉P är ju faktiskt inget föredöme här på bloggen heller direkt tyvärr. Misstänker att C även skriver men vem vet.

 • Lena skriver:

  Ledsamt vilka ”sandlådeord” som används, puckade och ointelligenta, krösamajor, psykon och andra sk skällsord… tänk det finns både utvecklingsstörda=låg intelligens, personer som faktiskt tragiskt nog är födda som psykopater och sk puckon… vad är ett pucko, och vem är ett pucko.

  Allt detta låter så ”tråkigt” för mig som är 50+ , tar nu och lämnar denna blogg för alltid.

  Håller mig till Laila Bagges, Charlotte Pirellis ( rätta mig om jag stavat Pirelli fel ) och Pernillas vuxna/mogna väninnas blogg,… hon den vithåriga kvinnan.

  // En medelålders nykter, chipsgillande krösamaja ❤

 • Lena skriver:

  Tack 🙏

 • ? skriver:

  Bästa inlägget idag. Kram på dig oxå😉

 • Lena skriver:

  Krösamajorna så söta, behöver också en kram ❤

 • Lena skriver:

  Så ledsamt, man kan inte tro att detta är en 53 årigkvinnas blogg, då man läser kommentarerna.
  Omoget, icketvuxet språk, skälla på varandra och hålla på.. så ledsamt så.
  Vi vet väl alla att vi alla på vår jord har olika intelligensnivåer, olika personligheter, att det finns diagnoser… psykisksjukdom m.m

  Jag är en kvinna i Pernillas ålder, och tycker att detta börjar vara rena lekstugan.
  Få 50+ som bloggar och då har jag brukat läsa Pernillas… även Laila Bagges, som ju också är medelålders, som jag.
  Kram till Er alla, olyckliga, lyckliga, chipsätare, chipsmotståndare, bulimiker/anorektiker, alkohoholister/nykterister…arbetslösa/arbetsnarkomaner… alla människor. ❤

 • ? skriver:

  Menar ni att Bania på Fb var C? För bra för att vara sant😉

 • Hanna skriver:

  Ville, det ligger nog något i det du antyder om ”Bania” på FB. Var precis inne och kollade.

 • Hilde skriver:

  Flott gjeng❤️

 • ? skriver:

  Haga? Varför är du så aggressiv?

 • Eric skriver:

  Haga, du gick rakt i fällan. Tog bara 3 minuter. 😂 Du är en underlig figur.

 • ? skriver:

  Vad har du emot Chips?

 • Eric skriver:

  Alla dessa krösamajor. Använder ni dipp till era chips?

 • Eric skriver:

  Vem bad om din åsikt ”P”

 • P skriver:

  ”Eric/C” tagga ner!

 • ? skriver:

  Har både tagit min medicin och lagt in en snusprilla😉

 • VILLE skriver:

  Eric/Klara/jgj Bania Hahahaaa nu va du snabb, duktigt ”Klapp klapp”

 • Eric skriver:

  Du är patetisk lilla vän

 • Eric skriver:

  Kände du dig träffad? Stackare

 • ? skriver:

  Det stavas Flashback😉 Hittade jättemycket bra info där när jag skulle köpa min hund.

 • ? skriver:

  Eric is back. Ta din medicin.

 • T skriver:

  Statens dårhus & Lobotomi. Med tanke på all skit som skrivs.

 • T skriver:

  Statens dårhus & Lobotomi. Med tanke på all skit som skrivs.

 • Eric skriver:

  ”De som skriver inlägg eller ägnar tid åt sidor som Flash back – och t o m TROR på det som skrivs där , är ju allmänt ointelligenta & orimligt puckade.”

  HÅLLER HELT MED DIG PERNILLA. Vilka krösamajor!

 • Eric skriver:

  Ville, innan du uttalar dig borde du bli medveten om att det inte stavas själ. Det stavas Skäl.

 • ? skriver:

  Ville: dela med dig av din kunskap nu😉Vad betyder SDL?

 • VILLE skriver:

  Och där gjorde man precis själ för benämningen ”SLD”..jgj Bania /Eric /Klara gjorde precis själ för benämningen, vi som vet vet..vakna!

 • Emma skriver:

  <3<3<3<3

 • ? skriver:

  Är Ryssland ett land? Finns det ris i Kina😉

 • ? skriver:

  Både Chips och LSD? Nä så kul kan man väl inte ha. Om någon vet vad hon menade så förklara gärna. Menade hon kanske PRO😉

 • Tina skriver:

  Kan ju vara att hon menar drogen LSD. Att folk sitter och hallucinerar på kafferepet och skriver skit på Flashback 😉

 • K skriver:

  Tja tänkte sd men då säger man sd och dessutom ”hos” Inte ”på” men hey. Det är Pernilla ”Hitler vann andra världskriget” vi snackar om”

 • ? skriver:

  Vad är SLD😉

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Han firade sin syster som fyller år samma dag.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Nä men år 2021 är det väl ändå tid att börja med Instagram kan jag tycka! T om med min mamma som är 80 + har ju stort konto där med många följare och älskar Insta!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  För det första skämtar jag om allt, så kan man min humor fattar man.
  De som skriver inlägg eller ägnar tid åt sidor som Flash back – och t o m TROR på det som skrivs där , är ju allmänt ointelligenta & orimligt puckade. Som ett kafferep på SLD! 😅😂

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  C’s syster delar födelsedag med Benjamin (och Johan) så han firade henne med sin familj!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Åh vad typiskts Nettan…! :-(

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tusen tack! Vad glad jag blir!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Men tack fina! Håller med dig..! :-)

 • Gabriella skriver:

  <3

 • Josephine A. skriver:

  Grattis Benjamin och Grattis till din fantastiska son, Pernilla <3
  Han är så urgullig, supertrevlig och som du skrev "ser alla" och absolut ingen diva utan en härlig kille helt enkelt som
  är otroligt begåvad, smart, skriver fantastisk musik, stilig och ja, ALLT!
  Hoppas födelsedagsfirandet blev toppen :) /Kram

 • ylva skriver:

  Det är så roligt att följa er alla, en riktigt härlig familj!

 • Maja skriver:

  Benjamin är jätteduktig, grattis! C var på AA-möte för sitt chipsmissbruk sen skulle han hem och städa hamsterburen.

 • Tina skriver:

  Jo, det var han nog 😂😂😂😂

 • Nettan skriver:

  Grattis Benjamin å Tack för all fantastisk musik Du levererar :)
  Kul att min flagga får hänga me på alla firanden :)
  Skulle se dej i Halmstad men eftersom datumen har ändrats flera ggr så sålde jag den för att jag inte kunde gå å nu kom ett nytt datum…3 oktober å då kan jag ju…
  jaja…så kan det vara i dessa tider!
  Ha det gott !
  Kram

 • Eva skriver:

  Det funkar bra att bara googla Pernilla Wahlgren instagram, så kan man läsa Pernillas instagram även om man själv inte har det:-)

 • Elin skriver:

  Håller med Belinda , tacka Benjamin för all ny musik han släpper!, riktigt många bra låtar !

 • Ree skriver:

  Kul med blogg! Har inte instagram så älskar när du gör blogg inlägg. Var C hundvakt kanske?

 • Belinda skriver:

  Grattis Benjamin!! Tack för all din musik!!

 • Eva skriver:

  Du är bara bäst Pernilla. Och du har en såå härligt familj, skulle mer än gärna vela träffa er någon gång. Tack för allt ni delar med er av, uppskattas ska ni veta! Ta hand om er, stor kram från Norrköping. Mvh Eva

 • Filippa skriver:

  <3

 • Gabriella skriver:

  Älskar dina inlägg<3<3<3<3 Tack Pernilla, kram!

 • Sensuella Isabella skriver:

  Menar du skavsåren på knäna? Tror inte hennes barn är så stolt över dom , el hon själv om det tar slut framöver… inte heller att hon kallar folk psykopater och Krösamajor…

 • Mallah skriver:

  Han ser ut som en klon av sin far i yngre dar! Och apropå så sänder SVT1 filmen Raggare! med Christina & Hans kl 23:00

 • Lotta skriver:

  Första gången jag är inne på din blogg eller på någon annans och det var från aftonbladets nyheter som gjorde mig så galet chockad över hur okända dolda sorgliga personer tar tid till att skriva nedlåtande om ditt och datt. Men vet du vad Pernilla? avundsjuka , missunnsamhet, brist på social kompetens gör att folk läser rubriker och letar efter något att trycka ner andra med.
  Det borde vara som regel att behöva logga in med bankID att skriva ut kommentarer för då hade världen sluppit lyssna på de dolda sorgliga varelserna. De skulle då kanske börja skaffa sig ett eget liv:)
  Du har mycket att vara stolt över och är super på att vara dig själv Pernilla♥

 • Maritta skriver:

  Helene, det var ju faktiskt en bra idé. Då slipper jag ju kanske den där Eric också😉

 • Helen B skriver:

  Maritta, varför skaffar du dig inte ett instakonto? Du behöver ju inte vara aktiv på det viset att du lägger ut bilder och annat. Bara ha ett konto liksom? Då kan du hänga med och se vad som händer. Bara ett tips 😀

 • Helen B skriver:

  Jisses, mat mat mat 😅 härligt och se hur ni verkligen tar er tid för varann då ni alla har så mycket att stå i. Det är så olika i familjer hur mycket/lite man firar osv. Skälv är jag lagom intresserad av att fira men nu på äldre dar =50 fyllda så har jag blivit mer inriktad på att se sin ”dag” som något mer är att fylla år. Jag ser det som en familj och delvis släktdag att få stanna upp och få träffas alla.

  Ni är bara för härliga!! Tack för bilderna Pernilla och som någon skrev, ta dig tid när du verkligen känner för ett inlägg annars så finns du ju på andra forum 😉🤗

 • Maritta skriver:

  Och vi som inte har Insta visste inte hon skulle dit. Trist…

 • Maggie skriver:

  Vi är många som är glada om du orkar titta in här ibland och skriva ett inlägg. Men gör det bara om du vill. Jag följer dig på Insta också och där får vi ju hela tiden uppdateringar. Jag vill tacka för att du var så gullig när vi sågs på Ullared och att du hann att prata lite och ta några bilder. Jag älskar verkligen din nya höstkollektion!

  Kram
  Maggie

 • Marie skriver:

  Åh vilket härligt firande, det är han värd, ingen diva han inte. Fick inte C hänga på, var han hus- och hundvakt😉el gillar han fortfarande inte rampljuset?

 • T skriver:

  ❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram