Från fnitter-attack till het passion

Häromkvällen sov Linn och Colin över hos oss,  till Theos stora förtjusning!

img_3070-1.jpg

img_3069-1.jpg

Bianca dukade fram mysfika,  och när det sedan var dags att skjutsa henne till dansen , så  följde alla kidsen med till danslokalen där alla  dansparen övar hårt i veckorna!

Särskilt Linn och Theo tycker att det är jättekul att kolla när Bianca och Alex tränar!

De följer även Let´s Dance Juniormed stort intresse!

img_3066.jpg img_3062.jpgimg_3065.jpg

img_3063.jpg img_3064.jpg

 

Det är film-tema i morgon , så alla dansparen har fått varsin film som dom ska tolka i dansen. Bianca och Alex har fått Twilight!

 

Twilight

 

Ni vet,  kärleksfilmen med de passionerat förälskade vampyrerna!  

Bianca och Alex ska alltså föreställa kärleksparet i filmen ; Bella och Edward. Bella är förälskad i Edward som är vampyr och törstar efter hennes blod…!

Vi hade väldigt roligt åt detta i danslokalen , när dom skulle tolka detta passionerade drama i sin dans , och Biancas enda åskådare var tre små barn samt hennes MAMMA, haha!

Inte det enklaste att dansa sexigt då kanske,  haha….

bgt

 

Jag skrattade därför extra högt när jag såg den här bilden från torr-repet i onsdags. Bianca kämpar fortfarande med att inte bli generad och börja skratta när dom ska ”kyssas” passionerat mitt i dansen! :-)

Jag minns själv när jag var lika gammal som Bianca och skulle spela Annie i musikalen  ”Annie Get your Gun” och för första gången skulle ”teater-kyssas” med min motspelare som hette Anders och spelade Frank Butler.  

Jag fick fnitter-attacker varenda gång när vi repade  kyssen dom första gångerna och tyckte att det var oerhört genant och pinsamt!  :-)

222048282_b9186cc4-1405-4e60-907d-9aa7cd18a4be

Men man vänjer sig till slut…!  I dag kan jag tycka att det är ganska trevligt till och med! 😉

 

byybyt

baaa

 

Tror nog att Bianca kommer klara det också till slut…! :-)

Alla tävlingsparen ska tolka TVÅ filmer var,  imorgon. 

Kan ni GISSA vad deras andra film är som dom ska dansa till….?!

 

birbybbb

Inte såå svårt att se va…?! :-)

Och till er några stycken som missförstod mig sist och trodde att jag menade att ni måste rösta på Bianca, så vill jag bara förtydliga att SJÄLVKLART får ni rösta på VEM NI VILL,  såklart!

Men OM ni vill se er favorit dansa vidare till nästa vecka , så bör man rösta om man vill vara med och påverka resultatet.  Det var det jag menade,  och inget annat.

Och även om det bara är ett lekprogram så VAR det nervöst när dom stor där på trappan sist…!   Jag kände ju med Bianca hur nervös hon var och hur mycket hon ville dansa vidare, och eftersom jag är hennes mamma så är det klart att det berörde även mig..!

Men det är också det som är så häftigt med dans över huvud taget. Att det BERÖR så mycket!!

Och efter alla era rörande kommentarer om Biancas dans till exempel,  så är det ju uppenbart att jag inte är den enda ”blödiga” här inne, haha…!

bb

 

Så nu håller jag tummarna för att det ska ”gå som en dans” för dessa två,   och alla andra dansparen imorgon fredag när det är dags igen!

18 reaktioner på “Från fnitter-attack till het passion”

 • sandra skriver:

  Jag lyckas alltid att somna under programmet men ska ta en liten vila nu så jag orkar titta ikväll.
  jag tänker rösta så mycket jag bara kan. =)
  Det syns ju bara på bilderna du tagit att hon har sådan känsla och utstrålning.

 • Lise skriver:

  Får titta på lets dance i efterhand…. om inte jag hinner hem innan kl 20.00. Ikväll blir det restaurangbesök med vänner på Un poco, som du tipsade om !.
  Lycka till i massor till Bianca och hennes danspartner….och det blir extra kul med filmtema….man skulle vara där och se dom dansa live :).
  Jo, angående musikalen Annie get your gun ( tror vi har kvar texten till den här hemma ) så hade min dotter med en sång från den musikalen (där du hade en bössa i handen ) när hon gick på Miro kids på Kungsholmen där man får showa, dansa och sjunga, kommer ihåg att jag då hade som önskemål om att min dotter skulle sjunga den låten, tyvärr blev det inte hennes låt utan hon fick sjunga istället Charlotta Perellis ”Tusen och en natt”…… Kan sakna den tiden då hon fick uppträda och sjunga/dansa både i skolan och på fritiden….tur man har det sparat på film och foton !
  Har Bianca gått någon show/dansskola när hon var barn ?
  Trevlig helg !
  /Lise

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  TUSEN TACK alla fina ni för era gulliga kommentarer!

 • Märta skriver:

  Fina Bianca, hejar och röstar såklart!

 • Maja skriver:

  Bianca är gryyym!
  och vad roligt att se Anders Sohlman som var en mysig kille då jag gick Solvik i Pite på 80talet!!Rolig inspirerande och fräck var han hahahaha!

 • Nettan A skriver:

  Självklart lägger jag min röst på Bianca, hon är ju BÄST !! Så är det ju…..
  Kram Kram

 • Carina H skriver:

  Usch vad veckorna går fort, i morgon fredag och dags att slänga sig i soffan och heja som vanligt på Bianca, blir spännande att se deras danser efter filmer. säger bara lycka till Bianca och Alex i morgon.

 • Sanna skriver:

  Vi röstar på Bianca såklart. Det riktigt känns genom tv:n hur mycket hon brinner för dansen, såå härligt att se.

  Roligt också med Sune föreställningen. Den måste jag ta med nioåringen på när ni kommer till vår stad. Stort lycka till med den!

  Hörde du förresten att Ebba och Emilia nämnde dig i deras pod Säker stil? De verkar gilla dig precis som vi härinne ❤️

 • Rosa skriver:

  Har också blivit tagen varje gång, hon är helt fantastisk tycker jag och hennes danspartner får verkligen henne till att stråla vilken kille. Hoppas verkligen att hon får fortsätta så länge det bara går, det är hon verkligen värd. Ja publiken kanske inte var helt rätt målgrupp ha ha, men klarade hon det då kommer det bara att gå ännu bättre imorgon, så klart.
  Kram Rosa

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja, hon kunde inte ha fått en bättre danspartner! Han är inte bara begåvad utan även lyhörd , varm och dom skrattar mycket tillsammans vilket är viktigast när man är med i sån här pressande danstävling. Att man har KUL!!!

 • Lisa skriver:

  Jag har blivit så berörd varje gång av Bianca och Alexanders
  dans. Är redan nervös och vill så gärna att de får massor
  av röster, utan att ha sett detta program än. Är väldigt partisk
  i detta :) :)

 • Sofie skriver:

  Heja heja Fina Bianca! Du levererar så vacker dans varje vecka. Jag hoppas och tror att du kommer gå hela vägen❤️❤️ I morgon får du min röst igen!
  Kram till er!

 • JUNITJEJ skriver:

  Jag håller också tummarna för att det ska gå bra för dom!

 • Evelina skriver:

  Jag blev också supernervös när hon stod på trappan förra gången eftersom jag hejar på henne. Bianca dansar helt otroligt bra och jag hoppas verkligen att hon vinner :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram