Roligt Gig på Böda Sand

Hej vänner!

Ledsen att jag inte har skrivit till er på ett tag , men det har gått lite i ett här!

Jag och Theo lämnade underbara Gotland i torsdags kväll , och  morgonen efter flög jag till Kalmar för att giga på Ölands största Camping nämligen Böda Sand!    Från en vacker ö till en annan med andra ord! :-)

 

img_8342.jpg

 

Precis som förra gången jag var här och uppträdde , så fick jag bo i en av de mysiga små stugorna på Campingen.

 

img_8343.jpg

 

Hade en egen liten uteplats , men det blev dock ingen grillning för min del.  Inget kul att vara campare mol alena. 😉

 

img_8346.jpg

 

Hade ingen tid att ligga på stranden dessvärre,  men passerade den vackra vita sanden på väg till den gemensamma middagen efter soundcheck.
img_8345.jpg

 

Förutom mig så var även Samir och Viktor och Sigrid kvällens artister.

 

img_8358.jpgimg_8349.jpg

 

Jag åt en halv Toast Skagen som förrätt.

 

img_8350.jpg

 

Och en god Röding till varmrätt.

 

img_8351.jpg

img_8411-1.jpg

 

Efter middagen gjorde jag mig i ordning i min stuga,  ochblev sedan körd med golfbil genom campingen till Stora scenen.

 

img_8367.jpg

 

Vårt tjusiga backstage-område.  :-)

 

img_8387.jpg
Kvällens spelschema och körtjejernas anteckningsblock.

 

img_8388.jpgimg_8418.jpgimg_8419.jpg

 

Mycket folk – över 6.000 –  och toppenväder hela kvällen!

 

img_8389.jpg

 

Samir och Viktor väntar på att gå på scen….

 

img_8368.jpgimg_8369.jpgimg_8394.jpg

 

Söta Sigrid sjöng sin nya grymma låt!   Alltid kul att träffa Sigrid som dansade med Benjamin i Let´s Dance där dom tog hem den röda glasskon tillsammans!  💃🏃👠
img_8403.jpg

 

Tobbe Trollkarl var konferencier och trollade mellan låtarna.  Några av dessas söta kids var hans!

 

img_8404.jpg

img_8417.jpg

 

Mitt underbara fan Johan hade tagit sig till Öland bara för att höra mig sjunga!   Alltid lika färgglad och gullig!!  😍

 

img_8396.jpg

 

Efter konserten satt vi och skrev autografer till alla barn och vuxna i TRE timmar!!!!  😋

Kön ringlade sig lång,  och Samir och Viktor har många små fans som inte ville gå hem utan en Selfie med grabbarna, medan mammorna och papporna kanske hellre ville ta en Selfie med mig och Sigrid, haha…

 

img_8397.jpgimg_8399.jpg

Är SÅ imponerad av Samir och Viktor som verkligen tog sig tid för alla barnen och pratade och skojade med dom trots att timmarna gick , mörkret började falla och myggen blev fler och fler. 
Inga Divalater alls , utan genuint omtänksamma och proffsiga killar som verkligen BRYR sig om sina små fans! 👍👏

Det är inte många unga nya artister man ser i branschen som är så.  Dom flesta skriver några autografer snabbt och drar sedan direkt.

Jag vill också ge en STOR ELOGE till alla tappra barn och fina föräldrar som orkade stå och köa i flera timmar i kylan och mörkret!! 🙌

Klockan var långt efter midnatt där de sista kidsen fick sina autografer och selfies.

Men då hade heller inte ett enda barn behövt vända hem besviken – och det var lika viktigt för oss som för deras föräldrar!

52 reaktioner på “Roligt Gig på Böda Sand”

 • Helena Svensson, Borgholm skriver:

  Vad bra du var!
  Sommarens bästa konsert!

  Både jag och alla fyra barnen älskade den!

 • Elisabeth skriver:

  Håller med dig om allt Malin!
  Stå på dig mot de naiva och dumma kommentarerna! Det är ju imbecillt att följa sin idol land och rike runt. Rent otroligt! Följare verkar inte ha några egna åsikter. Så fort någon säger det minsta lilla som avviker från den lilla tankevärld de lever i , så tar de till det enda ord de kan – ” troll”. Så otroligt barnsligt. Därmed inte sagt att man inte kan beundra vissa artister. Men att hänga efter dem som viljelösa marionetter! Puh!!

 • Ulla-Marie skriver:

  Hej Johan!
  Hoppas att du har möjlighet att se Pernilla uppträda i samband med Edsbyn Pride den 18 augusti. Jag läste att du jobbar som lärare, så då kanske eftermiddagsföreläsningen med mucf också skulle passa?
  Välkommen till Edsbyn!
  Ulla-Marie

 • Lisen skriver:

  Jag blir mest förundrad över att man går in o läser på en blogg som man INTE har intresse av..??? Om man nu hellre ÄR med man o barn o inte på konserter så borde ju inte tiden finnas till att läsa saker som man bara tycker är skit..?? Och vem bestämmer hur man ska leva sitt liv o göra vad o inte vad? Och vad som är rätt o fel???
  Jag tycker du är en fin människa o bra på det du gör Pernilla:))
  Att få ihop livspusslet som du får är beundransvärt.. Kram❤️

 • Hilde skriver:

  Eller, du ska få ett namn: Hilde von Pinkenstråle!

 • Hilde skriver:

  Här inne är jag inte mitt namn, jag är mina kommentarer. Bye bye gumman!

 • Sara skriver:

  Du är verkligen FÖR mycket så nu eldar vi inte dig mer så är det inte lika kul att bråka. Skriv ut hela ditt egna namn istället det vore mycket roligare 👍. Jag är ingen lilla gumma för dig bara så du vet, bye bye med dig.

 • Hilde skriver:

  Bra svar där Malin på Nicklas urkassa kommentar, man ska inte jämföra päron och äpplen vet du gubben.

 • Hilde skriver:

  Lilla gumman, det var jag som avslöjade Nike, inte Nicklas. Jag kan skriva ut hela hans namn här om du tvivlar. Men han var inget troll, och inte jag heller, jag bara säger vad jag tycker.

 • Hilde skriver:

  Nä, jag vill ha din uppmärksamhet Sofia, och det har jag ju fått. Men antingen ljuger du om din musikalitet, eller om Ps förmåga att ta höga toner, vet inte vad som är värst. Fast…”fett musikalisk” låter inge vidare, så tippar att du ljuger om bägge. Du är nog en sån där som i Idol vägrar att fatta när juryn säger hur kass du är…sorgligt.

 • Sofia skriver:

  Hilde hjärtat, om jag inte varit så upptagen hade jag själv varit med i alla musikprogram och tävlingar för jag är fett musikalisk. Men hade nog inte blivit lika älskad av folket som Pernilla är, hon är grym.
  Det tycker nog du också egentligen, så mycket som du kämpar för att få hennes uppmärksamhet. Lycka till med det vännen.

 • Sara skriver:

  Vilka trista varelser ni är ni två Malin och Hilde. Malin stanna du hemma med din familj och det som gör dig glad och låt andra göra detsamma du lever ditt liv och vi andra våra lätt som en plätt.
  Hilde du är bara för sorglig vet du om det snart får vi väl be Nicklas avslöja fig också som han gjorde med några andra troll härinne, så dampa av själv istället tycker jag 👉.

 • Helen Hagström skriver:

  Hej! Tycker du verkar så go som person. Älskar din och Sofias pod. Veckans skratt! Bästa podden tillsammans med I säng med …..
  Älskar Wahlgrens värld! Längtar….
  Kram från en 52-årig tjej med fyra vuxna barn och två barnbarn❤️

 • Malin skriver:

  Som sagt, fascinerande att det provocerar så mycket. Vad är ni rädda för? Och sen känns det nästan löjligt och skrattretande att påpeka, men det är väl ändå lite skillnad på att besöka en annan stad vid enstaka tillfällen när tex en världsstjärna är på besök och att kajka runt i Sverige i tid och otid och se samma shower/pjäser 18 gånger…. just sayin.

 • Hilde skriver:

  Varför det, det här är ju jätteroligt.

 • Pernillas största fan Malin skriver:

  Johan är verkligen omtänksam gullig och jag har träffat honom några ggr han är verkligen cool och trevlig och jag är tacksam att jag fick träffa honom och ni som inte känner honom behöver inte skriva elakt och jag är också själv fan till Pernilla och har följt henne från 1985 till idag och Pernilla är alltid glad när hon träffar sina fans vad är man utan fans? Fina Johan du är omtänksam och orkar åka runt och se på Pernilla och jag blir alltid glad när jag träffar dig kram

 • Hilde skriver:

  Sofia darling, du är antingen tondöv eller helt omusikalisk, förmodligen både och. Hon klarade det inte ens då det bagav sig 1985, en av Mellohistoriens suraste toner. Och aldrig i h-vete att hon klarar det idag. Har troligen tagit ner det en oktav, eller två, höjningen alltså, men du får ju gärna säga emot mig Pernilla, om jag har fel.

 • Lena E skriver:

  Alltså… är så lätt rörd, så mina tårar rinner när jag läser om Samir & Viktors engagemang över sin fans, den omtanke & att alla fick sin tid fast än klockan var midnatt innan det var slut, ger mej gåshud <3 vilka killar!! LOVE THEM!! :) :) & detsamma till Sigrid & dej såklart!! & dina gener har ju Benjamin åxå fått <3 han är ju åxå så vänlig & fantastisk till sina fans! :) :)

  Tänk vad skön världen blir av kärlek <3 <3 <3

  Varm stor kram <3

 • Sofia skriver:

  Men allvarligt Malin, vad trodde du att du skulle få för svar på den frågan? Du måste väl ändå hålla med om att ”har de inget liv” inte är en vänligt sinnad fråga?

  Hilde darling, du hänger inte med. Bli nu inte förtvivlad men jo, hon klarar fyrstrukna ciss än idag. Säkert jobbigt för dig som sitter där med ditt register: dubbelklämt ass. Men nu ska jag sluta mata trollen.

 • Nicklas skriver:

  Malin, du borde nog tänka till lite extra innan du skriver. Vi kan ju ta Håkan Hellströms flera konserter i Göteborg nu i helgen. Tror du att alla besökare till dem bor i Gbg? Knappast va? Kan ju ta ett exempel till; Robbie Williams konsert i Stockholm igår. Tror nog att ganska många av de som köpt biljett åkt en bra bit till Stockholm för att se honom. Så fortsätt du sitta hemm med din familj helg efter helg så kan du låta andra få göra trevliga resor när de vill! :-)

 • Sara skriver:

  Men nu kanske inte alla har barn Malin, eller har de varannan helg, vecka de kanske t.o.m är med på dessa utflykter har du tänkt på det? Man behöver ju inte sitta hemma bara för att man har familj.
  Hilde vilket tröttsamt Troll du är hitta på något annat att ta ut din negativa energi på vet ja’.

 • Hilde skriver:

  Hon är nog bara sur för att hon inte klarar av sitt fyrstrukna ciss längre, fast det var ju länge sen i och för sig.

 • Anna skriver:

  Finns många yrkesgrupper som jobbar helger både varannan o var tredje helg..

 • Malin skriver:

  Min inskränkta värld? Ja men vad moget och konstruktivt sagt. Tack! Jag som inte visste att du har mer koll på min värld än vad jag själv har. Och tänk att man inte kan fråga eller förundrad över andras livsstil utan att ni blir som tonåringar och gnäller om att jag är dum. Men visst, vill du bara ha lismande ja-sägare här så varsågod. Det var tydligen oerhört känsligt att fråga om någras lite speciella livsstil. (För ja, det är en livsstil som jag tror är ganska främmande för oss som har familjer och barn).

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Aha, det visste jag inte! Vad roligt!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Oj ha ha, ingen aning! Det måste ju ha blivit några gånger genom åren om man säger så! :-)

 • Maria skriver:

  Johan förgyller denna bloggen och så härligt att ha honom som lärare!!!

 • pernilla skriver:

  härlig läsning – tack för att sådana som ni finns!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Jag kan också tala om för dig att mitt trogna fan Johan jobbar som mellanstadielärare , så han är alltså ledig hela sommaren och alla helger. Och han har berättat för mig att hans elever tycker att det är jätteroligt när han berättar om sitt stora intresse för mig och Carola – som han också följer – och han brukar visa bilder från våra möten och eleverna älskar detta!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Toppen Matilda! Härligt att höra!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  MALIN: Alla artister har trogna fans som älskar att se sina idoler live och försöker att komma på de spelningar eller föreställningar som ligger i närhet där dom bor – eller så gör dom det som en kul tripp att få resa iväg och se mer än bara artisten på scen. Och alla vi artister älskar våra fans och vore inget utan dom. Så att du sitter hemma vid din dator i din inskränkta värd och försöker att förminska dessa är bara ett väldigt tråkigt beteende.

 • Charlotte skriver:

  Haha ja jag hade kunnat formulera mig bättre:) jag menar att gry Forssell är väldigt lik sin skådespelare till farmor som hette Hjördis. Du vet nog vem hon var om du tänker efter. Hej!

 • Matilda skriver:

  Jihoooo Nu är jag glad igen!! 😂

 • Sanna skriver:

  Du verkar vara lika underbar mot dina fans som killarna! Jag blev lite full i skratt när jag, i programmet, såg vilka låtar du framförde, det är verkligen dina stora hitlåtar! Jag är några år äldre än du och kommer mycket väl ihåg när du tävlade med Piccadilly Circus – har du någon susning om hur många gånger du kan ha framfört den inför publik?? Kram!

 • Matilda skriver:

  Japp nu har jag svar till mig själv😂…med hjälp utav Kid fick jag veta att har man en Android så laddar man ner Acast för att lyssna på podden!! 👍 Jihoooo

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja vi har precis inlett ett samarbete med Acast och dom i sig har inget samarbete med Spotify dessvärre .

  Man kan däremot lyssna på vår Pod i alla Podcast-appar som ACAST egen , eller Itunes , eller den APP som jag har i min iPhone , som heter PODCASTER – som är väldigt smidig!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  TACK för att du kom! Alltid lika härligt att träffa dig Johan!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Åh vad göda jag blir! Hälsa tonåringen ! 😉

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack Sara! Vad glad jag blir!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, vilka hjältar till föräldrar som inte bara säger nej till barnen och går hem . Förstår verkligen dom som gjorde det i och för sig för det blev väldigt sent och många små barn orkar inte köa så länge. Så dom som gjorde det var väldigt beundransvärda och värda att dom verkligen fick ta sin tid därframme med oss alla .

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Hej! Nu hänger jag inte riktgt med …`?! Vilken Hjördis och vem är lik henne…?!

 • Matilda skriver:

  Hej Pernilla. Är ju lite ledsen då ra!! Lyssnar ju på podden på Spotify, MÄÄÄN dä går ju inte..men du gav förslag på något annat sätt att lyssna, skulle man ladda ner någon app eller? 🤔 Har ju abstinens gö…Ha en fortsatt trevlig sommar!! 🌞//Matilda

 • Josefine skriver:

  Börjar man sin morgon med att såga andra människors liv så ska man nog gå och lägga sig och sova lite till..☀️

 • Malin skriver:

  Att jag ska börja följa nån runt landet? Nej vet du, jag har en man och tre barn som jag älskar samt väldigt fina vänner. Prioriterar nog att lägga mina lediga dagar på dem. Men tack för tipset! Och för utläggningen. Fascinerande att det kan provocera så mycket…

 • Johanna skriver:

  Så om man ”följer” någon och är fan till någon då har man alltså varken ett liv eller ett jobb? Det är väl helt fantastiskt. Jag följer ett hockeylag t ex land och rike runt, väldigt ofta, går på alla matcher osv. och har både ett rikt liv och ett jobb. För det första så är det ju oftast bara på helger dom ser henne för det är ju oftast bara då som hon spelar teater och har olika gig. Och på helger så brukar väl folk vara lediga inte sant? Varje gång hon visar att ett fan träffat henne är det ju i princip alltid på en helgdag. Sen kan man väl säkerligen även ta ledigt från jobbet då och då om det skulle behövas? Det brukar väl funka på samtliga arbetsplatser? Vi har ju alla t ex något som heter semesterveckor att plocka ut t ex. Och även obetalda sådana. Så man kan plocka ut väldigt mycket ledighet. Och även komp t ex? Sedan kan dom t ex kanske även byta arbetspass med kollegor vilket man väldigt lätt kan göra i väldigt många branscher? Det finns en uppsjö av sätt att lösa det på. Jag lyckas lösa det med mitt hockeylag så det gör säkerligen även dom. Eller så jobbar dom helt enkelt inte? Precis som väldigt många människor inte gör av väldigt många olika anledningar. Men det är säkerligen ingenting som du behöver oroa dig över hur dom löser det. Det skulle förmodligen bara göra dig gott om även du skulle börja följa någon land och rike runt så du får någonting annat att sysselsätta dig med än att behöva grubbla över om andra människor har ett liv eller inte.

 • Malin skriver:

  Förundras lite över den här skaran med ”trogna fans”. Har de inga jobb? Hur är det annars möjligt att följa efter dig genom landet titt som tätt? Ja jag vet att det är semestertider just nu, men resten av året? Är det inget jobb eller inget liv? Eller båda?

 • Charlotte skriver:

  Såg ditt insta. Jo man ser likheter med Hjördis och hennes ögon. Vääääldigt lika!

 • Tina skriver:

  Hej Pernilla. Tänkte både när jag läste ditt inlägg på instagram och din blogg att det är fint av dig att tacka alla barn och föräldrar som orkade köa så länge. Stort! 👍❤

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  En vacker Ö, Öland.
  Mygg attraheras av parfym.
  😉 Mygg Pernilla, tur att du fick med dig brum brum brum Salvequick Cars…

 • Sara skriver:

  Beundrar dig Pernilla!
  Jag har läst din blogg flera år nu men inte träffat dig, men det du skriver om att låta alla fans komma fram och få sin tid…..känner jag är precis så du är mot dina fans.
  Både jag och min dotter på 12 år ÄLSKAR er tv serie och väntar med spänning på nästa säsong. Stor KRAM från en trogen följare på Selaön utanför Strängnäs.
  Hälsningar Sara och Julia 💖

 • Bittan skriver:

  Pernilla – du är guld värd oxå som alltid tagit dig tid med de små beundrarna, har en trettonåring hemma som efter en massa år än minns dig med varmt hjärta – hur snäll du var 😉Med kokbok, afficher och grattishälsningar på sin födelsedag efter att ha sett Priscilla.
  Inte illa för en tonåring idag 😉Tack.

 • Johan skriver:

  Vilken härlig dag det blev på Öland ! Sommar när det är som bäst med sol och härligt väder ☀️🎉👍

  Grymt bra framträdande som alltid ! 🎤🎵📷 Tusen tack att du alltid tar dig tid och träffas bakom scen ! 🙏💕😊

  Kram Johan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram