2014-04-20 - 11:47
Önskar Påskharen….!
Hahahahaha, Dööör när jag ser den här bilden! ”Kom barn, nu tar vi en fin Påskbild här till familjealbumet”. :-)
Påskharen hos oss lämnade inte bara ett , utan många fina påskägg av olika slag. Jag fick t om ett eget ”Krya-på-dig-påskägg” när jag var sjuk. Bara en sån sak…!
Och snart kommer väl någon sätta tänderna i dessa godingar också är jag rädd.
Det är är ett hårt öde att vara chokladkanin kring påsk…..
Så mycket gott
A :Tusen tack för smarrigt kladdkake-recept!
MARIA: Du får väl se till att skaffa dig en generös man som överöser dig med presenter, haha….!
Inser att jag nog måste bli känd innan jag dör för jag ÄLSKAR presenter haha. Men du förtjänar alla fina presenter du får.
GLAD PÅSK!
Glad påsk önskar jag dig och din fina familj!
Hahahaha, ÄLSKAR DIN galghumor
KRS
Glad Påsk till dig med!
KRAM <3
Tips på bak:
Kaka
200 gram smör/margarin
200 gram mörk choklad
4 st ägg
2 dl socker
2,5 dl mjöl
1 krm salt
Daimgrädde
2,5 dl vispgrädde
1,5 msk kakao
1,5 msk florsocker
3 st dubbelförpackningar daim
Sätt på ugnen på 200grader och smörj en rund bakform
2. Smält smöret i kastrull och bryt ner chokladen i mindre bitar. Blanda till en jämn smet och låt svalna lite.
3. Vispa äggen lätt tillsammans med sockret och rör sedan ner chokladsmeten. Rör ner salt och mjöl och blanda till en jämn smet.
4. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 15min. Vill man inte ha den jätte kladdig låt stå några minuter till.
5. Låt kakan svalna helt. Gärna i kylen över natten.
6. Grädden: Vispa grädden fluffig tillsammans med kakao och florsocker. Krossa daimen och blanda i det mesta i grädden. Men spara gärna lite till garnering.
7. Bred ut grädden över kakan och dekorera med lite krossad daim. Sen är det bara att äta!
Njut och ät! Choklad är kärlek!
Hahahaaaa…. sjukt ”hemskt” roligt!!
Glad Påsk!
Kram Anna