Glada ändå , utan vinst

Hej vänner!

Tyvärr blev det ingen kristall denna gång . Att Juryns priser skulle utebli var ganska väntat , i och med att vi vann förra året. Men vill verkligen säga TUSEN TUSEN TACK till alla er som röstade! 

Jag vet att ni är många som gillar vår Realityserie, och att ni också engagerar er och röstar  när det gäller betyder såklart jättemycket!  

Bara det att vi fick representera Kanal 5 som Årets Program – gjorde oss jätteglada och stolta! 

Man kan inte vinna varje gång .  Så är det bara.
Jag och Bianca gick så klart på Rosa mattan tillsammans! 

Bianca var superfin i ROSA för ovanlighetens skull.  Och jag bar SVART – vilket är ganska ovanligt när det kommer till mig.

(Fast när jag tänker efter har jag faktiskt burit svart på de tre senaste Kristallen-Galorna , haha.

 

img_4423.jpg
Här är dom!

Vårt älskade gäng och delar av teamet som jobbar med Wahlgrens Värld, och som vi har glädjen att få  jobba tillsammans med vecka efter vecka!

 

img_4417.jpg

 

SÅ glad att Sofias Änglar ÄNTLIGEN fick en Kristall för bästa Livsstilsprogram!!! 💫🎉👏

 

img_4374.jpg

 

Man gör många intervjuer på Rosa mattan innan TV-sändingen.

img_4389.jpg img_4375.jpg img_4376.jpg img_4387.jpg

img_4426.jpg
Min min när Babben skojade om mig under sändningen och påstod att jag var FULL när jag höll förra årets tacktal!

Vilket är helt fel – om nu nån skulle TRO på det..!  😅  Jag var bara superglad och väldigt rörd!

Det är Bianca som alltid ska skoja och säga att jag är full , eller ska bli  – även när det absolut inte är så….. 😬😝

 

img_4396.jpg

 

Efter Tv-sändingen unnade jag mig dock ett glas vin tillsammans med alla på Kanal 5 , samt mamma och pappa som också var på plats!    (Det röda ljuset kom från Kanal 5´s partytält med discobelysning. )

 

facetune_01-09-2019-15-12-47.jpg

 

Mamma var som alltid fin kvällen till ära – i hatt och allt! ❤️

 

img_4394.jpg

 

’Fina lilla pappa….! ❤️   För hög volym, skumt ljus och sjukt mycket folk, gjorde att mamma och pappa åkte hem, och vi andra avvek från festen och valde en lugn middag på Taverna Brillo istället.

 

img_7555.jpg

 

Jag ”flydde” tydligen från festen –  enligt Expressen….!  Hahaha, undrar om Sofia som vann ett pris också ”flydde” med mig då…?!

 

 

img_4398-1.jpg img_4399.jpg

img_4587.jpg

 

Härligt att få avrunda kvällen tillsammans med mina älskade vänner!

 

Nytt Podavsnitt där vi pratar om  kvällen hittar ni HÄR!

33 reaktioner på “Glada ändå , utan vinst”

 • Elin skriver:

  Tilde ,det var inte så jag menade ,jag förstår också att de inte suttit i grupp och bestämt sig för att skriva men någonstans tycker jag det skulle ringa en klocka i ens huvud om man nu ser att andra tyckt ungefär samma, att då är det ju sagt och man behöver kanske inte behöva höra det från 10 personer .Fattar ibland inte hur det börjat bli i världen , det finns ett ordspråk som lyder på ett ungefär: Faran är inte det onda som pågår utan faran är de snällas tystnad….Egentligen är det fruktansvärt respektlöst mot Bianca att klaga på henne till hennes mamma , ge tjejen (Bianca) en chans att skaffa sig ett eget liv .

 • Elin skriver:

  Jag har tyvärr inte instagram så där skriver jag inte , men det händer att jag skriver på Biancas blogg . Jag tänker såhär ,att säga till Biancas mamma (Pernilla), tror jag är helt fel väg att gå ,hur tänker man när man skriver så ,vill ni boosta Pernilla genom att ALLA ska klaga på Bianca ?,Både Pernilla och Bianca har åtskilliga gånger sagt att de inte alltid haft en bra relation och jag tror därför att ständiga kommentarer om Bianca inte gynnar deras relation d v s Pernilla säger åt Bianca och Bianca som redan sagt att hon inte alltid mått så bra mår ännu sämre. Jag vet inte vad ni ser men jag ser iaf en tjej som kämpar och försöker så mycket trots sina unga år.

 • Elin skriver:

  M, jag tycker du är fruktansvärt oförskämd, du behöver ju inte läsa det jag skriver om du inte vill.Jag gillar Bianca och tycker hon ofta få mottaga så mycket kommentarer och härinne var det ett tag som ett värsta drev,jag fattar inte att inte Pernilla satte stopp men grejen är det att när tillräckligt många säger en sak kan det tillslut bli en sanning och jag tyckte det behövdes en motsats mot det många sa, alla borde veta att man kan kritisera men att kritisera Bianca på hennes mammas blogg kanske inte gör det lättare för Bianca i sin relation till sin mamma,det ska liksom både tas och ges inte bara ens fel när två tryter. Är det att vara ung och naiv att säga till om man tycker någon mobbas?, du vill antagligen vara härinne och härja fritt du, må bättre genom att läxa upp någon yngre, om du tittar bakåt i tiden så brukar jag inte vara härinne så ofta tidigare, jag b l e v helt enkelt förskräckt när jag kollade in här förmågan vecka sedan och såg så många kritisera Bianca, jag ville visa att alla inte tänker så.

  • M skriver:

   Att tycka till om någons dåliga beteende är inte att mobba, och hennes egen blogg är ju nerlagd så därför skrivs det om det här, inget konstigt alls.

   • Elin skriver:

    Om personer går ihop och BARA kritiserar är det mobbing, jag menar, är det sagt en till två gånger så är det ju sagt och mer behövs inte.

   • Tilde skriver:

    Elin du skriver att om personer går samman och bara kritiserar så är det mobbing. Jag håller med om att det skulle kunna kallas mobbing. Det skulle i så fall vara att ett antal personer i förväg kommer överens om att gå in i ett kommentarsfält och skriva negativa saker. Men då måste ju personerna kunna besluta sig gå samman. Hur ska detta kunna ske i ett kommentarsfält där folk skriver som inte känner varandra. Det finns ingen överenskommelse utan det är enskilda personer som skriver om sina egna synpunkter. Att det råkar vara många som har samma synpunkter gör inte att det kan betraktas som mobbing. Vad har du för belägg för att personer har gått samman? Det kanske vara är så att många personer har samma åsikter.

  • Eric skriver:

   Det finns ungdomar och barn i slummen i Bangladesh som är gladare och tacksammare för det lilla de har jämfört med Bianca. Växer man upp med guldsked i mun blir det nog lätt som i fallet Bianca…

  • Lena skriver:

   Det som kritiseras är hur Bianca beter dig i programmet Wahlgrens Värld. Därför är det inte konstigt att det debatteras i den här bloggen då Pernilla ju är huvudpersonen och borde ta ansvar för hur Bianca framställs i programmet. Varför godtas att program sänds som visar Biancas dåliga sidor.

 • Cecilia skriver:

  Kul att ni var nominerade ändå.

  Jag tycker ni är fantastiska som klarar av att gå i så höga klackar. Jag har inte gjort det sedan en föreläsning jag höll i för ett tag sedan. Det blev några kilometer i klackar, vilket mina fötter inte är vana vid.
  Hoppas du haft en skön helg.

  Kram till dig och de dina.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Såklart man röstade på er. Trots att inte vann pris så är ni ändå vinnare i mina ögon ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️💐
  Ni är bäst 🎉
  kram Sandra 💕

 • Lena M skriver:

  Så snygga ni är på bilden i era vackra klänningar!! Ser mysigt ut att fly fältet och istället gå ut och käka och snacka. Och kunna höra varandra. Jag tycker själv man har tröttnat på alla stökigheter och vill mer ha lite hemmakänsla.
  Kram och ha en mysig vecka.

 • Elin skriver:

  Det finns väl ingen som tror att DU är full någongång! Du unnar dig väl bara ett (1) glas!

 • Annika skriver:

  Så fin du var i din klänning Pernilla

  • Lena skriver:

   Klänningen nja, håller med Expressen att överdelen borde ha samma färg som underdelen. Men håret URSNYGGT.

 • Irene skriver:

  Vilka snyggingar ni är!

 • Lena 🦋 skriver:

  Ni blev ju o alla fall nominerade o det är ju en vinst i sig. Grattis Sofia till ditt pris !
  Tusan vad Bianca är duktig med alla sina företag. Hon är ju inte så gammal o så framgångsrik redan.

 • Holabandola skriver:

  Ja jag läste expressen ang att ni flydde
  Jo det gjorde du nog
  Såååååå mycket reklam om rösta på er
  Sen blev det flopp
  Jag mena du lägger många timmar på att marknadsföra dig med familjen
  Walgrens i all ära men varför så många avsnitt
  Låt det vara ett tag sen kommer ni tillbaks
  Roligare så, så man då inte tröttnar

  • Elin skriver:

   Jag tycker inte ni ska göra uppehåll !,jag har blivit glad av nästan alla avsnitt 🙂, jag tror inte alls du flydde när du blev utan pris ,grattis i allafall till alla nomineringarna💕,kram på er ,ni bjuder mycket på er själva fast det inte alltid är så tacksamt..kan jag tänka mig.

   • M skriver:

    Elin, läs en bok, gå ut i naturen, skaffa dig en hobby, vad som helst…tror du behöver det.

   • Elin skriver:

    M ,jag brevväxlar inte med dig utan jag skriver till Pernilla, och jag fattar inte varför ni tycker de gör så mycket reklam , jag har då inte sett någon reklam annat än på Pernillas och kanske Biancas blogg men det är väl fullt naturligt, varför skulle man inte vilja vinna , lönlöst att fortsätta om folk inte gillar det dom ser och särskilt dom som ger så mycket av sig själva.

   • M skriver:

    Du måste va väldigt ung eller supernaiv…min poäng var, gör nåt bättre med din tid än kommentera här hela tiden, det blir väldigt tjatigt dessutom.

  • Sofia skriver:

   Haha, flopp? På riktigt!?
   Bara för att man gör reklam betyder ju inte det att folk röstar. Jag gillar oftast Wahlgrens värld men röstade inte. Varken på dem eller någon annan. Jag tror ganska många röstade på annat för att de ville, därmed inte sagt att en förlust trots mycket reklam är en flopp. Har svårt att se hur något som drar stor publik och gör att Wahlgrens kan skratta hela vägen till banken skulle vara en flopp för att ett pris uteblir. Tror nog publiken är viktigare än priset faktiskt 😉

   • Maria skriver:

    Brukar inte svara eller igentligen bry mig
    Men håller med ang marknadsföra sig själv så pass att det finns överallt
    Måste bli jobbigt när de inte blir mer sen
    Sen dina fans Pernilla blir som dig ser jag låter inte folk tycka har egna åsikter
    Utan hoppar på direkt
    Tråkigt…….

   • T skriver:

    Självklart en flopp om inte annat för sig själv efter all den marknadsföringen om sig själv
    Självklart är WV populär och tack vare oss skrattar hon när hon går till banken
    Eller som P skrev ”” ”” expressen trodde jag flydde då flydde Sofia oxå fast hon vann ett peis ””. VARFÖR KOMMENTERA FÖRSVARA
    varför då inte låta de vara P hinner med att kontra dem då (elaka) kommentarer så snabbt

 • Helene skriver:

  Tittade på Wahlgrens värld och håller med Bianca att du måste låta henne ha sin bild av barndomen. Ni har olika bilder och så får det vara. Att ta upp det gång på gång kommer inte ändra hennes bild av minnena. Möts i att enas om att ni minns olika så ni kan gå vidare utan att riva upp sår gång på gång. Själv mamma till en vuxen dotter, gått igenom samma.

  • Eric skriver:

   Bianca är 24 år! Dags att gå vidare. Hon har det bättre än se flesta med två föräldrar som älskar henne och gör henne bortklemad. Bianca måste sluta spela skilsmässobarns-kortet.

 • Sofia skriver:

  Bianca är så vacker så det är inte klokt. Älskar hennes attityd. En tuff, stark, vass kvinna. Så uppfriskande i det annars så lagom/gråa/jante/puttinuttiga-Sverige som man kan spy på ibland. Älskar er jargong ni har och med tuff humor osv. Det passar inte alla men då finns det annat man kan ägna sig åt. Fantastiska!

 • Frida skriver:

  Så är de ju, man kan inte vinna varje gång och vill man ens det? Tror att det är bra att saker går lite upp och ner då man kan reflektera över saker. Kanske man vill ändra på nåt osv.

  Jag tittar iaf på wv och blir både skrattig , bestört och ett litet uns avundsjuk😉

  • Tina skriver:

   ”M” , Bianca har instagram och där kan man oxå skriva. Bättre du levererar till henne om du har nåt på hjärtat. Tror nog inte Pernilla framför din åsikt nämligen. Hade inte jag gjort om det var min dotter. Helt ointressant information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram