Godaste Tonfiskpastan

IMG_9816.PNG

Du behöver :

Tonfiks på burk

Anchovis / Sardeller

Kvisttomater eller Körsbärstomater

Vitlök

Chili

Ruccola

Citron

Pecorino-ost

Bryn allting i  rikligt med olivolja och välj mängd på ingredienserna efter behov.

Servera med valfri pastasort som kokas Al Dente.

Riv sist Pecorino över! Smaklig måltid!

4 reaktioner på “Godaste Tonfiskpastan”

  • Eva Sandberg skriver:

    Hej det är nya bilder på din blogg om maträtter som ser goda ut men när man klickar på pernillas kök så är det gamla recept kvar

  • Lisa skriver:

    Hej!
    Superkul med recept! Skulle uppskatta om du lägger in receptet på Olivers friterade blomkål!

  • Tess skriver:

    Jaaaa ÄNTLIGEN matrecept! 😀 Kanon att få lite inspiration och era fantastiska pastarätter verkar alltid vara såååå himla smarriga. Jättekul med bakverk också men recept på de italienska maträtterna, det ser jag fram emot att se mer av. Kram & tusen tack på förhand! ♡

  • Therese skriver:

    Hej Pernilla!
    I en tidigare blogg skrev du ut recept på kladdkaka med daim ”topping/täcke”. Man skulle bland annat smälta mjölkchoklad i vattenbad och eventuellt ha i lite grädde och lägga det som ett täcke över kladdkakan. Försökte hitta receptet igen, bilden finns kvar på google men länken är felaktig. Finns det någon möjlighet att du kan lägga ut receptet igen här på bloggen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram