Gör er redo för Säsong 9 av ”Wahlgrens Värld”!!!!

Vilket otroligt vackert vinterväder vi har!!!! 

Jag jobbade som en tok förra veckan och även i dag söndag har jag jobbat , så jag tog  Blogg-ledig helg och har tillbringat den hemma hos min äskade dotter i stan! 

Sköna krispiga promenader med vovvarna. Blivit bortskämd av Bianca med goda frukostar, och när hon har träffat sina vänner på kvällarna , så har jag ätit middag med mina vänner! Det bästa av två världar!
img_1966.jpgFörra veckan gjorde jag och Bianca mycket PRESS!

Vi gästade bland annat Svt Morgonstudion och pratade om NYA Säsongen av Wahlgrens Värld som smyg-släpptes på Dplay i torsdags! img_1964.jpgd6e732d2-a39a-4492-868b-903f7f9db075.jpgTog taxi hem efteråt. 944ce224-28a9-4b43-b007-fd7c4e2f7400.jpgNästa morgon var jag själv och gästade morgongänget på P3!  

Radio är alltid skönt för då slipper man sminka sig! :-)198e8ace-f232-4ecb-9ae2-a14951e920ca.jpgAlltid skönt med taxi fram och tillbaka.  Tar aldrig egen bil när jag gör radio eller TV-inspelningar, för att slippa leta parkeringsplats – vilket kan ta ett bra tag i Stockholm…! img_1888.jpg När jag kom hem tog jag en promenad med Theo som hade hemmaundervisning , och skulle gå 2, 5 km på ”gympalektionen”. img_1890.jpgSammy och Dino fick haka på såklart!
img_1877.jpg img_1880.jpg img_1883.jpg img_1894.jpg0ea6969c-a8b6-46ce-ba1e-f41dcfb208da.jpgSå himla mysigt med lite egentid tillsammans med Theo. ❤️ Inte ofta han vill följa med mig på promenad annars, haha. img_1801.jpgNär Theo hade fotbollsträning , så åkte jag in till stan och åt en sen lunch Beirut Café i Saluhallen, tillsammans med Benjamin, Bianca, Jakob, Melina och lille Cleo.   DÖR för deras kycklingsallad!  Skulle kunna äta den varje dag!! :-)img_1803.jpgimg_1802.jpg096ef70e-a37a-4303-b616-d3db21710bb8.jpgEfter lunchen tog vi en sväng på stan och kollade på inredning! img_1819.jpg

Sånt mys att hänga med sina barn! Det bästa jag vet!

OCH HÖRNI!!  Missa inte nu SÄSONG 9 som ni kan tjuvkika på Discovery Plus!!! 

Denna säsong är varm, nära och väldigt familjär med mycket skratt, tårar, bråk och en liten fylla här och där…! 🎉😅

De första TRE avsnitten kan ni se redan NU, om ni klickar HÄR!

87 reaktioner på “Gör er redo för Säsong 9 av ”Wahlgrens Värld”!!!!”

 • anette skriver:

  Evert body knew.Take care stay safe.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Köpte det på Sandhamns i en butik . Minns inte namnet på märket tyvärr.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det är tyvärr helt slut i hela Sverige verkar det som , men vi har ett gäng burkar på http://www.minlla.se som snart kommer in i lager!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vd glad jag blir!!! Tack snälla!!

 • T skriver:

  Ändå är det alltid du som är rejält lättkränkt Sara gumman

 • Ylva skriver:

  SOFIA- nu menar inte jag att du är idiot som skriver på Pernillas blogg. Jag blev bara så arg så jag skrev så🤭 jag tänker bara att denna blogg brukar mer ha folk som beundrar och kollar WV o annat.

  Inte folk som drar ner Pernilla i nåt så smutsigt. Hur har man bara mage att skriva som denna människa? Hon ska vara socionom? Blir livrädd! Jag hoppas verkligen inte att min kusin som har en 1
  14 åring kommer till denne …

 • Malin skriver:

  Har precis börjat kolla på Yes Chef! Vilket härligt matlagningsprogram. Du är sååå bra Pernilla, lättsam och rolig att titta på. Thomas är lika bra han.

 • Ylva skriver:

  ”Trygg i din roll”? Sitta och skriva på en blogg som hela tiden oftast bevisar att det mest är idiotier här. OM du verkligen vill ha ut ditt budskap ska du inte vara här. Att du bara orkar OCH att du skämmer ut hela din kår 🤮

  Tänker inte svara mer på dina patetiska inlägg. Hoppas hoppas att du verkligen inte har den positionen du påstår du befinner dig i.

 • Ylva skriver:

  Håller fullständigt med dig sofia👍 Mycket besynnerligt om denna människa är ” Socionom” .. så som hen skriver .

 • Sofia skriver:

  Nej, jag missade inte någon poäng – sa ju att bakomliggande orsaker kan skifta, men oavsett så krävs folkstorm (inte personliga drev) för att det ska hända något.
  Men ok, tror jag förstår – samhällsfunktioner alla tycker är så viktiga bryr sig ändå ingen om. Det gör att det är upplagt för att olyckliga fall inträffar och då blir det livat, för folk i allmänhet tror att ni är fulltaliga och har alla förutsättningar som krävs för att det inte ska hända. Men det har ni inte och därför blir kritiken missriktad.

 • Socionom skriver:

  Du misar dock en väldigt viktig poäng- om man istället lägger krutet där det hör hemma och gör nytta, ex ändrig i lagen, se till att socionomer för förutsättningar för atg göra ett rättssäkert arbete med barnets bästa i fokus, en bra arvetsmiljö, rimlig arbetsbelastning ( så man hinner med, så att inte barn faller mella stolarna, så att man hinner följa upp osv osv osv) så skulle sådana här saker inte behöva hända barn. Barn skulle vara skyddade på ett helt annat sätt och det måste ändå vara dig vi ska sträva. Socialtjänsten är i kris och har varit under mpnga många år, de som blir lidande är klienterna och framförallt barn! Och det är fruktansvärt fel! Men kampen lär börja på rn annan nivå, så blir också barn mer skyddande.

 • Socionom skriver:

  Nu tror jag du går händelsena i förväg. Vart läser du mig skriva det? Jag ifrågasätter inte engagemang och att vi alla lär hjälpas åt att skydda barn. Alla barn förtjänar trygghet och goda uppväxtvillkor! Men derevet som blev med detta var inte bra och hade kunnat göras på ett annat sätt och förmodligen också på ett mer efektfullt sätt.

 • Sofia skriver:

  Socionom- Du verkar då inte särskilt trygg i din roll om du tog Pernillas reaktioner (som delades av många andra) så personligt. Och varken förstår eller tycker det är sunt att folk reagerar när barn så uppenbart far illa, som i det fall du nämner. I ett annat känt fall fick en liten flicka sätta livet till.
  Oavsett vad som ligger bakom att sådant kan hända (inkompetens, lagar, regler etc), så är det folks upprördhet som skapar förutsättningar för förändring. Det betyder dock inte att tjänstemän ska utsättas för drev och dömas i folkets domstol. Men du menar att vi inte borde bry oss och bara tänka att du och dina kollegor alltid gör ert bästa och att barnets situation därför ska accepteras?

 • Socionom skriver:

  Jag är så trygg i min roll och väl medveten om hur klienter jag möter uppfattar mig så jag tar inte åt mig ett dugg av dina kommentarer:) dessutom var min kommentar inte ett dugg konstig….Pernilla har en oerhört negativ bild av en yrkeskår som hon förmedlar. Jag vill veta hur hon ser på att hennes vän ”ska” och vill tillhöra denna yrkeskår?Problemet med din kommentar och det drev som Pernilla drev är att det bygger på stor okunskap.
  Ett sådant beslut fattas inte av EN person. Och det drev som skapades drabbade inte bara EN person. Jag är verkligen för granskningar osv, fel och brister ska upp till ytan! Hur ska vi annars kunna förändra och göra annorlunda!? Men man måste få till förändring på rätt sätt och det är inge genom personliga påhopp, utan det är struktrella föråndringar, lagändringar, fråndring av arbetsmiljö osv som måste till!! Annars kommer barn fortsätta fara illa och det ät inte pga osympatiska och inkompetenta socinomer (mestadels, men självklart finns även sådanna, men 98 % gör allt och lite till för de människor vi möter)

 • Jenny skriver:

  Så här lär våra/många ungdomar se ut hädanefter. Har själv en dotter på 23 och hon pratar hela hela tiden om vikten av att använda fukt. Man blir så rynkig annars. Kom igen tänker jag. Att vara mamma och berätta om hur viktigt det är hur man äter o tar hand om sig själv för att då få denna lyster och tillföra fukt är nästan inte värt längre. Sociala medier har tagit över människans intellekt totalt när det gäller våra ungdomar o dess syn och tankar på vad vi behöver och inte för att skina . Mycket beklagligt är det, men knappast Biancas fel. Hon är ju själv präglad av samhällets syn på hur vi ska se ut.

  Visst kan man tycka o tänka om huruvida influensers bör marknadsföra sig 2021 och inte minst om kvinnors framgångar i mångt och mycket MEN de blir ju bara patetiskt när de själva är i träsket.

 • Ylva skriver:

  Min kommentar är riktad till SOCIONOM ”

 • Cilla skriver:

  Men vad har Bianca gjort med sina kinder??? 😱Tycker det är synd när en sån förebild för unga tjejer känner att hon ’måste’ göra om sig så….😒Inte blev det snyggt heller……

 • Ylva skriver:

  Du socionom? Som uttrycker dig så himla enfaldigt dumt? Du lyckas verkligen spä på ryktet…

  Vi har nog olika uppfattningar om vad Pernilla sa om EN person och inte hela kåren. Lär dig lyssna och läsa rätt! Lär dig även att läsa mellan rader!

 • Socionom skriver:

  Men vad ät det jag hör i podden Pernilla?? Har er vän Hanna sökt in till socionomprogrammet? Då är min fundering….kommer du kunna vara fortsatt vän med en sån fullständig empatilös, maktgalen inkompetent kvinna som blir socionom? Det var ju precis det du kallade alla socionomer när du var så upprörd över lilla Keyan.
  Nåja, hoppas hon blir socionom (blir säkert en fin och bra sociomom) och kan visa dig att majoriteten inte är sådanna personer så, trots att man kanske måste fatta jättejobbiga beslut, kanske du i fortsättningen kan ge sjutton i att attackera en hel yrkeskår som jobbar med bland de svåratse frågorna vi har i vårt samhälle, och dessutom under USLA förhållande!

 • Sara skriver:

  T- lugn nu lilla du, alla här inne vet att det är du som har en pinne uppkörd i röven 😂😂😂

 • Susanne Nordstrom skriver:

  Hej!
  MiNilla har fått in en leverans. Så du kan beställa det där. Ser att det står kommer in snart, men såg på Pernillas Instastory förra veckan att det finns inne.
  https://www.minilla.se/varumarken/matric/pernillas-favorit-salt-2-pack

 • Ulrika skriver:

  Undrar varför alla ”speciella” dras till Pernillas blogg? 😂😂😂

 • T skriver:

  Sandra, det kan man tycka, men ni skriver ständigt att Pernilla och andra måste följa FHMs rekommendationer till punkt och pricka. Då tycker man att ni som skriver detta borde kontakta FHM och klaga där istället. FHM har inte gett några rekommendationer att använda munskydd exempelvis överallt. De har gett klartecken att man får besöka restauranger med restriktioner, frisörer, etc etc.

 • T skriver:

  Sara, prova lite antidepressiva. Eller eventuellt försök dra ut pinnen du har uppkörd i röven. Förstår att det blir svårt, men försök.

 • T skriver:

  Nu är trollet rejält triggad ser jag. Intressant.

 • Malin skriver:

  Trollet byter namn varje gång. Nu heter du Tara. Intressant….. T, du har svårt för det här med vem som skriver vad. Jag skäms när jag läser dina kommentarer. För ett tag sedan trodde du att alla Malin var samma person medan jag lätt räknade ut att vi var minst 3 olika Malin som kommenterade i det aktuella inlägget. Vi är 40 678 st. som har Malin som tilltalsnamn i Sverige. Pinsamma du som lägger din näsa i blöt så fort det finns en möjlighet.

 • Ulrika skriver:

  Det är inte riktigt normalt att sitta och bråka med okända människor på en blogg 🤔 hur är de möjligt 😂

 • Sabina Johansson skriver:

  Hej!
  Det är ganska trevligt med hemundervisning. Min dotter, 19 år, har till och med dans på distans! Sånglektioner på distans men det beror på att den blivande sångpedagogen bor i Stockholm och vi i Kalix! Tänk vad bra med internet.

 • Sara skriver:

  Ja….och sen kan man låssas sitta och tycka synd om alla människor ”bakom” i artistvärlden som drabbas hård pga total nedstängning inom branschen. Visar bara på stor egoism och att det enda man vill är att visa falsk empati och gnälla lite. Men att göra lite avkall på sitt eget levnassätt- nej usch då där går gränsen!!!

 • Kerstin Nordgren skriver:

  Hej Pernilla.Har användt ditt medelhavssalt i flera år tycker det är så användbart till allt.Jag bor i Malmö och kan inte få tag i det nu i någon affär Det finns kanske i Stockholm eller om du vet var jag kan köpa det Tackar på förhand. Kerstin.

 • SandraG skriver:

  Sandra, att gnälla över Pernillas livsstil är löjligt

 • Sandra skriver:

  Jag tycker det går att göra saker även om det inte är krav, som det med munskydd man kan ju tänka till lite själv

 • Sandra skriver:

  Inte generellt bara henne Men jo nu kan man säga vad man tycker och om folk beter sig fel så är det bara!!

 • T skriver:

  Ellis, du ÄR DONALD TRUMP. 😂 Din kommentar är lika sann som att Trump vann presidentvalet överlägset.

  Du hittar på och vill bara få uppmärksamhet från Pernilla.. du är ett stort fan.😂

 • Ellis skriver:

  Den enda som kommit med osanna uppgifter är Pernilla. Det är lätt att kontrollera genom att läsa hennes blogg och insta från 2020-03 till dags dato.

 • T skriver:

  Om man gång på gång kommer med rena lögner eller överdrifter.. hårt vinklade.. När man gång på gång kommer med insinuationer om att exempelvis familjen Wahlgren ljuger om Covid-tester då kör man med konspirationsteorier. Det är inte bara dumt utan också jäkla korkat

 • T skriver:

  Hur vet du att hon inte följer dom? Du kör med rundgång..

 • Lina skriver:

  T du har nog missförstått vad som avses med konspirationsteorier. Mitt tips googla på ordet så kan du läsa mer.

 • T skriver:

  Är det din sak att säga om Pernilla ljuger, lever fel etc Ellis. Du kommer med diverse konspirationsteorier. Som värsta Donald Trump.

 • Ellis skriver:

  Ja, att dom ”slirar” på sanningen har varit tydligt det här året. Det går inte att komma ihåg vad man sagt när det är en lögn. Därför blir det så tydligt när man i blogg och insta har olika versioner gång efter gång.

 • Lina skriver:

  Det hör inte till ovanligheterna att både Pernilla och Bianca slirar på sanningen, ibland är det nog medveten men oftast tror jag av det blir fel p g a slarv eller av okunnighet. Ibland får man höra att alla i familjen har antikroppar något som hon senare dementerar. Om man inte vet vad antikroppar är för något kan det lätt bli fel.

 • Ellis skriver:

  Pernilla får åka hur mycket taxi hon vill. Däremot ska hon inte påstå att alla taxi i Stockholm har plexiglas för det stämmer inte alls. Det är att LJUGA och bortförklara sitt respektlösa agerande under 1 års tid med pandemi. En annan lögn som dyker upp lite då och då är antikroppar. I ett inlägg skriver hon att alla har antikroppar, för att i nästa inlägg skriva att hon inte haft Corona. Så här har det pågått i ett års tid och visar att hon är oansvarig och obildbar.

 • Helena skriver:

  Anna- uteliggare? Det var de fräckaste att skriva om en man du inte vet nånting om. Knappast att ” uteliggare” har trendig kavaj och mössa. Idiot!

 • Melinda skriver:

  Tack T för dina kommentarer. Det finns så många dårar här inne så bry sig alldeles för mycket om allt och inget. Alltså vem fan bry sig om en äldre man som sitter jämte Benjamin eller om Pernilla väljer taxi med plexi!! Haha, det har liksom inget med er att göra. Hon följer reglerna och det är det viktigaste. Ni har ingen som helst säg om hur hon ska leva sitt liv.

 • Anna skriver:

  T om du läser vad jag skriver ser du att jag inte skrivit att Pernilla lever fel. Jag har inte kritiserat Pernilla hur hon lever. Det jag skriver är att jag inte förstår hur du vet att Pernilla följer FHM:s restriktioner.

 • Elin skriver:

  Hoppsan Pernilla ,du menar de två första avsnitten ,det tredje är enbart 1 min trailer för säsongen tyvärr.

 • Mia skriver:

  Bästa Pernilla. Vilket spännande år du får. Önskar dej all lycka o vad det kommer bli kul. Era hundar är sä fina. Stor kram från mej ta hand om er alla 😊😇 du är toppen.

 • T skriver:

  Anna, aktivera nu mer än en hjärncell och fokusera på att hitta ett jobb👍

 • T skriver:

  Anna, din kommentar var barnslig. Du borde börja tänka efter INNAN du trycker på Skicka knappen.

 • T skriver:

  Konstigt Anna för du uttalar dig om och om igen om Pernillas livsstil. Men har andra åsikter, då måste de bevisa detta. LOL.

  Tycker du och andra att Pernilla lever fel, klaga hos FHM för jag ser inte att Pernilla bryter mot FHMs rekommendationer.

 • Anna skriver:

  Förstår inte din kommentar T. Jag är vuxen. Är det något fel på min fråga? Om du vet vem mannen är kan du ju svara och inte bara komma med en märklig kommentar.

 • Anna skriver:

  Hur vet du att Pernilla lever enligt FHM:s restriktioner? Lever du nära Pernilla eller är du egentligen Pernilla för annars förstår jag inte hur du kan veta hur hon lever. Vi andra kan bara se vad hon publicerar på sina olika plattformar men det visar inte hela hennes liv.

 • Tara skriver:

  T – Egentligen är du alldeles för patetisk för att besvara, men nä, jag har hetat ”Tara” hela tiden o inget annat.

 • T skriver:

  Trollet byter namn varje gång. Nu heter du Tara. Intressant.

 • T skriver:

  Helena, du som språkpolis borde vara medveten om att man inte skrattar rakt ut Haha. Utan man sätter alltid ett , efter skrattet Haha,

  Speciellt om man skriver ett inlägg efter skrattet.

 • Anna skriver:

  T neee jag skrattar fortfarande åt din kommentar:!!

 • Tara skriver:

  T – Har Pernilla anlitat dig till försvarare? Troligen inte. Men du inser inte att du minimerar henne, varje gång – alltså ganska många gånger – du försvarar henne. Hon är en vuxen människa, som klarar av det helt själv.

 • Helena skriver:

  Vad är ” frotté” ? Haha lär er nu för en gångs skull att stava !!’?

  Ni är många som inte kan stava här. Vilka är ni?

 • Kina skriver:

  Å längtar till på torsdag
  https://blogg.loppi.se/kina/

 • T skriver:

  Pernilla lever inom restriktionerna satta av FHM. Tycker ni det är fel är det FHM ni får kontakta, inte Pernilla. Hon lever efter satta regler

 • T skriver:

  Du är humorbefriad Anna.

 • T skriver:

  Anna, ett tips. VÄX UPP

 • T skriver:

  Ellis, är det ditt bekymmer hur Pernilla gör när hon åker taxi. Visste inte detta

 • T skriver:

  Men herregud, DET ÄR FRIVILLIGT ATT LÄSA PERNILLAS BLOGG. Att gnälla över att hon lägger upp för många bilder på sig själv och familjen blir löjligt! Ni följer rimligtvis Pernillas blogg för att ni vill se vad Pernilla gör.

 • Janna skriver:

  Att tidigare upplever jag att bloggen var mer spontan. Dagen innan olika event kan man vara helt säker på att bloggen blir uppdaterad. Tycker dock att mycket här är väldigt familjärt o härligt så det är ju bra…

  // Jaana

 • Jenny skriver:

  Ok, men vi som följt Pernilla genom tiderna vet om att hon har integritet. Jag själv frågar inte efter hur hon känner i sitt innersta om själsliga saker , det gör inte mig så tillfreds. Då finns det jätte många andra bloggar. Exempel Agneta Sjödin 😉🤗

 • Kate skriver:

  Jag tänker detsamma. Efter att under flera månader förra året mött covid19 sjuka patienter på IVA och operation så har jag hållit mig i karantän och träffar endast mina föräldrar och BVC sjuksköterskan sedan jag gick hem på havandeskapspenning och sedan min bebis föddes. Jag skulle aldrig utsätta vare sig mitt barn eller mig själv för smittan efter vad jag har sett genom mitt jobb.

  Även om mitt liv har förändrats på alla sätt och vis sedan jag blev mamma så har det också på ett sätt tagit en paus. Paus från restaurang besök, shopping i fysiska butiker osv. Jag tänker att det är en period i våra liv sedan kan vi komma tillbaka och leva som förut ♡

 • Gina skriver:

  Hej Ellis! Då har du nog inte kollat runt tillräckligt, jag har också åkt med taxibilar som har plexiglas mellan förare och passagerare. Jag bokade med Bolt och då kunde man välja bilen ”Bolt Protect”, hur bra som helst :)

 • Josefin skriver:

  Hej!!
  Så bra avsnitt, vart kommer benjamins frotte set som du ger honom så himla snyggt!!!

 • Malin skriver:

  Håller med

 • Sofia skriver:

  Bloggen behöver ju inte vara ett fotoalbum, kanske lite mer ärlig text om vad hon tycker, känner och funderar på skulle ju vara kul!

 • Anna skriver:

  Jag tycker det var riktigt löjligt med tampongerna !! Kalla mig humor befriad men det var trams!

 • Anna skriver:

  Vem är den äldre mannen som sitter vid samma bord bredvid Benjamin? Han ser ut som en uteliggare. Räknas han in i de fyra som får sitta vid samma bord?

 • Jenny skriver:

  Får man vara lite nyfiken och fråga dig vad du eftersöker i Pernillas blogg? Hon visar ju upp sitt liv om vad hon gör på dagar/ kvällar hela tiden ju? Det är ju så här hennes liv ser ut. Just nu medverkar ju hela tjocka släkten hehe i olika sammanhang o då upplevs det kanske som reklam , men det är ju deras liv just nu.

  Jag för min del kan inte förstå vad hon mer ska blogga om ?

 • Ellis skriver:

  Du har tidigare påstått att alla taxi i Stockholm har plexiskydd vilket inte alls stämmer. Nu skriver du igen att du åker taxi med plexiskydd. Enligt uppgift jag fått från taxi är att man inte kan beställa det. Hur gör du för att alltid få taxi med plexiskydd?

 • Sandra skriver:

  Jaha okej det är ju bra till båda delar 👍

 • Labelle skriver:

  Funderar. Gör Bianca sådär med tampongerna för att reklamen samarbetet hon gjorde i sin vlogg blev anmäld? Mest troligt. Jag trodde åtminstone WV kunde få vara utan reklam o samarbeten (dolt)

 • Lova skriver:

  Nu måste jag ju instämma i coronagnället. Detta inlägg får mig att undra om restriktionerna har lättats? Bara umgås med de man bor med och bara nödvändiga butiksbesök? Stockholm – just sayin. Att skriva att du bara DÖR för en sallad i dessa tider är så respektlöst och ytligt fjantigt att man bågnar.
  Tappar lusten för alla program ni är involverade i. Ni hånar ju pandemitiden med obetänksamhet och respektlöshet. KAN INTE BEGRIPA att man lägger upp bilder på frisörbesök utan munskydd dessutom. Vad är det för frisör? Man kan få corona fler gånger och antikroppar kan man ändå smitta – så att ni är fritestade duger inte som argument.

 • Jaana skriver:

  Hej

  Känns som om bloggen nästan enbart finns till och används för att göra reklam för era ( dig och dina barn) olika TV framträdande…..🤔🤔

  // Jaana

 • Tara skriver:

  Pernilla – Misstänkte att det var något sånt, men lite ”kul” – ja, eller något – var det, då det vart inläggen efter varandra.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vad gulligt skrivet! Tack fina! Och jag jag håller med om Sofia ! Hon är fantasiakt och jag brukar faktiskt skämma bort henne lite extra med små presenter då och då!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, nu är det ju lag på att man inte får sitta fler än 4 vid varje bord på samtliga restauranger.
  Så nej – självklart satt vi inte alla samtidigt. Bianca kom när Jakob hade lämnat.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  De har plexiglas mellan förare och kund i de taxibilar jag åker med . Och det finns inga krav på att ha munskydd på sig i taxi. Jag testar mig dessutom flera gånger i veckan.

 • Sandra skriver:

  Du borde ha munskydd i taxin.
  Väldigt mycket äta ute också ser inte bra ut!

 • Carina skriver:

  Älskar ju allt du är med i…Wahlgrens Värd – underbara avsnitt!! de som hittills visats.
  Du OCH Sofia är grymma i er podd och Sofia ska också få cred för att hon är
  en otrolig person som vi också älskar. Det är ju NI som gör detta ihop och
  det är underbart!
  Lyssnar på Rix Morronzoo, inte varje morgon men nästan varje. Alltid
  så härligt när Benjamin gästar, han gör alltid så bra ifrån sig, och alltid
  trevlig, ödmjuk och så charmig.
  Sofia Wistam har ju hoppat in som vikarie ibland när Laila Bagge är sjuk.
  Sofia har hoppat in med kort varsel och gör ett SJUKT bra ifrån sig.
  Har lyssnat varje gång Sofia hoppat in…och herregud man blir verkligen
  imponerad. Roger skickar ett sms kvällen innan om hon kan hoppa in
  – och jovisst och så är hon bara där och LEVERERAR! Hon är också
  en stjärna som faktist borde ha lite extra cred. Och hon pratar
  alltid så bra om dig Pernilla.
  Ta och hedra din fina kompis och kollega! Bjud henne på något extra,
  för SOFIA är väldigt, väldigt speciell och helt fantastisk!

 • Tara skriver:

  Lite komiskt att du började förra inlägget med att det var tur att inte Oliver var med och käkade, då man bara får sitta fyra vid varje bord och i detta inlägg skriver att du varit och käkat med fyra.

  Klargör direkt att det inte framkommer om ni satt uppdelade.

 • Daysie skriver:

  Så inget is bad med Theo? 🥶😄

  Den lilla snuttan Cleo är ju en liten godbit!
  Så roligt att se unga familjer och all deras lyxiga barn grejor och manicker som dem har nu för tiden!
  Trots att jag bott i solen i nästan 25 år saknar man alltid ”mörka” Sverige ändå, konstigt att det sitter i ens DNA. Ha en mysig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram