Heeeeeej!!

Förlåååt att jag varit ”a BAD blogger”, (eller vad det nu heter på engelska) men jag har haft fullt upp och inte varit i närheten av nåt datanät dom senaste dagarna.

Det kom ett bud på Alla hjärtans Dag med dessa vackra rosor från hemlig beundrare….!

TACK du ”hemlige”….! Det var en trevlig överraskning!!   😀

I måndags var jag på QX-galan på Cirkus och hade sjuuuukt kul med mina bög och heterokompisar!!! En helt galen kväll! Men dom bilderna tar vi imorgon istället för jag har inte hunnit ladda ner dom än.

I tisdags hade jag möte med min käre schlagerbög Rickard Engfors på hans kontor / studio.

Och där stod jag och Jenny Silver bredvid varandra…!

Eller åtminstone gjorde våra klänningar det…!

På väggen på Rickards kontor hänger ett bildkollage med bilder på alla artister som Rickard har gjort kläder och nummer till  i ett antal  Melodifestivaler!

La Carola t ex…..

Och nån annan brud som jag inte minns vad hon hette…..

Jag hämtade också ut ett paket på posten från vääärldens gulligaste Malin!

Som innehöll dessa coola skor till mig!

Sååååå otroligt gulligt av dig Malin att skicka mig dessa!    TACK, TACK, TACK snälla DU!!!

I dag har jag tillbringat hela dan i en fotostudio på Kungsholmen tillsammans med min kära svägerska Jessica som gjorde  mitt smink och hår som vanligt.

När vi var klara följde hon med mig hem, så nu ska vi äta en mysig middag tillsammans och kanske till och med dela på en flaska vin till…! 😛

Så HEEEJ DÅ  alla sköna människor, och ha en HÄÄÄRLIG onsdagskväll –  för det ska vi!


41 reaktioner på “Heeeeeej!!”

 • Sara Olsson skriver:

  Jag håller verkligen med Olga. Jag köpte också en sådan där mössa och jag ska föreställa en djurvän… Jag sket i det för ett tag och intalade mig att det var oäkta för att det var så snyggt, men när det där programmet kom kunde jag inte se mig själv i spegeln längre. Nu har jag tagit mitt förnuft till fånga igen och tog bort tofsen och KASTADE DEN I SOPEN.

  Det är så fel med djurplågeri och det är synd att ingen gör något åt det. Missförstå mig inte, jag är en av dem, men jag tänker inte sätta modet framför mitt vett. Aldrig igen! Det var verkligen fel och jag tycker att jag gjorde ett stort misstag, men jag rättar åtminstone till det nu. Inget påhopp alls mot någon, jag blir bara så förbannad på mig, på alla som inte gör något. Köp inte mössan, snälla!!

 • Olga skriver:

  Det är så tröttsamt när man kommer med det argumentet. Att det finns så mycket annat lidande, såsom att ha sympati för det ena då utesluter det andra? Ja, det finns hur mycket annat som är värre och bättre. Men någonstans måste man börja? Barnarbete är för jävligt, och pälsindustrin med, men hur kan man börja? Kanske smått? Kanske med att inte köpa en mössa som har en pälstofs? En pälstofs som inte ens fyller någon funktion. Den håller inte huvudet varm, den bara sitter där och ser ful ut.
  Jag behöver inte kontakta Aftonbladet, Expressen eller någon annan media om detta. Det är vida känt. Jag har kommenterat här för att jag tycker att en offentlig person som Pernilla borde kanske ha lite bättre koll på sådant och här nås det verkligen ut, hon utgör den delen av ”trendiga” människor som köper sådant. Det är ju helt tydligt på hennes inlägg om just mössan. Även hennes läsare verkar ju utgöra den delen, som tycker att ”det är tragiskt med djurplågeri, men det är värt för att vara snygg”. Jag blir mörkrädd och om jag nu anses som en party pooper av er vanliga läsare, för att det enda ni vanligtvis gör är att överrösa henne med komplimanger, so shall be it. Jag är en party pooper och ni får hata mig hur mycket ni vill. Men jag tänker inte hålla käft, jag tänker tjata om hur fel det är, speciellt på ett sådant här forum där ni tycks sitta i någon slags bubbla. Som sagt, man ska börja smått och jag vill hemskt gärna försöka att spricka några bubblor.

 • Maria skriver:

  Gäss ska det stå och inte gåsar.

 • Maria skriver:

  Olga! Vet du vad jag tycker? Jag tycker att du ska kontakta Aftonbladet, Expressen eller kanske sitta och debattera i Tv. För här inne på bloggen så kanske du inte når ut till alla trendiga människor som har mössan, jackor, skor och allt vad det är.
  Jag försvarar inte inte hur djur behandlas för jag vet att t ex minkfarmar också plågar djuren. Gåslever som kungahuset och andra överklassmänniskor anser vara finaste delikatessen, dessa gåsar plågas enormt innan denna lilla läckerbit ska ätas på t ex Nobelfesten.
  Jag är en stor djurvän och tycker inte att vi idag på 2000 talet ska bära kläder gjorda av djur. Men hur ska vi upplysa alla om det? Tycker det var bra att media uppmärksammade mössan men hur mycket mer lidande finns det inte?
  Djur lider, barn lider, sjuka lider, gamla lider och listan kan göras lång.

 • Olga skriver:

  Sist men inte minst, så tenderar jag inte att göra ”påhopp” som du uttryckte dig, på människor med stavfel. Anledningen till att jag påpekade det för Malin var för att jag ville slänga en känga åt hennes håll då jag spydde lite i munnen när hon skrev:

  ”men jag vet att det är tragiskt när det gäller kläder/mössor med äkta djurpäls men vad gör man när de är snygga”.

  Så empatilöst och egocentriskt tankesätt. Sedan att hon faktiskt hade en hörselskada har jag bett om ursäkt för flera ggr. Så var snäll och sluta och tjata om det! Men jag kan göra det igen om det skulle vara till någon nytta. Malin, jag är hemskt ledsen om förolämpade dig angående din hörselskada, det var absolut inte min mening.

 • Olga skriver:

  Maria;
  Har du någonsin hört talas om tillgång och efterfrågan? Det är en ekonomisk modell som går ut på att om det inte finns en efterfråga på en vara, så finns det ingen tillgång. Så att sitta och säga att inköparna har huvudansvaret är ren idioti rent ut sagt. Jag tycker vidare inte att Pernilla har svarat på frågorna om mössorna, hon har däremot visat sig vara nonchalant med sina svar och skyllt ifrån sig med diverse olika bortförklaringar.
  ”Den största tragedin är inte de onda människornas brutalitet, utan de goda människornas tystnad”.
  Har du hört det förr, en ganska smart kille vid namnet Martin Luther King sa det…så NEJ, jag tänker inte sluta och tjata om det och jag tänker inte sluta att slänga kängor åt människor som visar sig vara nonchalanta och okunniga.

 • Maria skriver:

  Stor kram till dig Malin :)

 • Malin Mesbahi skriver:

  Tack snälla Maria det va snällt av dig och jag håller med dig det du skrivit stor kram till dig 😀

 • Maria skriver:

  Olga! Pernilla har redan svarat på mössorna och jag kan hålla med om att det är inköparna som bär huvudansvaret här. Många har helt ovetandes köpt mössan men om de haft en susning om rävarna så skulle nog merparten låtit bli. Sluta tjata om det nu, jag tror de flesta fått informationen och inte inhandlar fler mössor.
  Vi ska värna om både människa och djur.

 • Maria skriver:

  Go Malin mesbahi! Jag tror de flesta vet att du är hörselskadad, ja iaf vi som läser bloggen.Men att det finns människor som påtalar att en person skriver annorlunda eller har stavfel. Har tanken slagit er att det kan sitta en person med svår/lätt dyslexi, hörsel eller annat som har rätt att kommentera utan att bli påhoppade?
  Varför ska Malin behöva sitta och förklara sitt sätt att skriva, för även om jag inte hade en aning om hennes hörsel så skulle jag inte tillrättavisa en vuxen människa på det sättet.
  Skorna du gav till Pernilla var supersnygga
  Kram

 • meggie skriver:

  För det första…ni som tjafsar här med varandra, att ni bara orkar….sluta med det så att vi andra – och Pernilla! – slipper ta del av det – tack!

  Till Pernilla: Jättetrevlig film! Jag har rest många är till Thailand och även innan tsunamin till Khao Lak, tycker ändå att jag alltid vill tillbaka…. och er iSKALLA CHAMPAGNE TILL LUNCHEN MED IMMADE GLAS….Ååååååååhhhhh! Inte dumt!

 • Olga skriver:

  Jag skrev att du inte ska förvänta dig att FOLK ska veta att DU har en hörselskada över nätet, eftersom folk inte känner dig. Ska jag veta vem DU är för att du har känt Pernilla i 26 år? Jag känner väl inte Pernilla och känner därmed inte vilka hon är bekanta med!
  Jag bad om ursäkt om det är så att du har en hörselskada och därmed missar att skriva punkter i dina meningar.
  Vidare så tycker jag faktiskt tycker att du bör få kritik då du rättfärdigar djurplågeri för att du tycker att ett plagg är snyggt! Har du ingen empati? Jaha, skit i rävarna, du tycker att det är snyggt. Shit liksom, man blir alldeles mörkrädd.

 • Malin Mesbahi skriver:

  Olga: Vad pratar du om att jag inte ska förvänta mig om folk?
  Delvis känner mig eftersom jag och pernilla har känt i 26 år så jag förstår inte varför du ska kritikera mig???Är du omogen eller??

 • ulrika skriver:

  Är det bara jag som tycker att det ser ut som Linus med peruk på bilderna med Jessica????

 • Olga skriver:

  Ja, men om du verkligen är döv, så ursäkta. Men du kan inte förvänta dig att folk ska veta sådant över nätet?

 • Malin Mesbahi skriver:

  Olga: Vad menar du egentligen? du kan inte klaga på dövas sätt hur vi skriver och tänker, skärp dig:-(

 • Olga skriver:

  Ett tips Malin. Använd punkt. Annars är det hur jobbigt som helst att läsa det du skriver och det får dig att framstå som obildad.

 • Malin Mesbahi skriver:

  Härliga och fina pernilla!

  Det är du värd och hoppas man får se dig använda dom skorna någon gång:-D
  Jag förstår inte varför folk ska klaga på pernilla när det gäller kläder och mössa man blir riktigt tröttsamt på folks klagomål, jag skäms inte för jag äger också mössa med päls, varför säljer vissa affärerna dom när de vet att det är djur om de vet att det är djur då behöver dom inte sälja men vi är sugna för att de är snygga och häftiga, men jag vet att det är tragiskt när det gäller kläder/mössor med äkta djurpäls men vad gör man när de är snygga, så jag ber er sluta klaga på pernilla, hon är generös gullig omtänksam härlig som bjuder mycket jag tål om ni kommer med kritikera mot mig vad jag tycker om pernilla, stå på dig fina pernilla och skit i dom folk som klagar och de har inget annat att göra puss kram Malin

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Hej alla glada och HEJ MALIN! TUUUSEN TACK igen för det fina skorna! Du är en så generös, varm och godhjärtad tjej! Glöm aldrig det!! :-)

  Ang PÄLSMÖSSAN : ÅTERIGEN : Jag HAR svarat , så det är bara att gå tillbaka och läsa! Sen ÄR jag inte återförsäljare av dessa mössor, som vissa verkar tro, så denna diskussion känns lite tröttsam här nu. Jag råkar bara vara en av många andra ägare till ett par av dessa omtalade mössor.
  När det skrivs fruktansvärda saker som att HM uttnyttjar barnarbete för att sy sina kläder, ska JAG väl hängas ut då också i så fall , eftersom jag har flera av deras kläder i min garderob?! Precis som ni också antar jag. Nej, det är verkligen inte lätt att veta vad som händer innan varorna hamnar i butik , men det ansvaret ligger hos tillverkaren och inköparen – och inte hos kunden tycker jag.

  ANKAN: För det första : VARFÖR SKRIVER DU MED SÅ STORA BOKSTÄVER??! :-)
  För det andra : Nej , det var ingen mutresa. Det var en kombinerad jobb och semester-resa eftersom jag var i Thailand för att göra ett jobb och spela in denna film för Fritidsresor, och valde att stanna kvar och ha semester när vi ändå var där. Inget konstigt aaaalls , som Marlena Erman skulle ha sagt…! 😉

 • Susanna skriver:

  Säger bara: Så snygga skor!

 • ankan skriver:

  VA DE EN MUTRESA-SPONSRING RESA TILL THAILAND NI VA PÅ..
  FICK NI RESAN GRATIS ME TANKE PÅ ATT DU FIMLADE FÖR DOM NÄR NERE ¨GJORT EN MASSA REKLAM FÖR FRITISRESOR..

 • Lotta skriver:

  Läste antaligen LITE för snabbt men tyckte det stod att du
  hade varit i en foto(bolls)studio. Jaha, undra vad hon
  har gjort där, tänkte jag nyfiket!!

 • Maria skriver:

  Härlig film på Fritidsresor, blev lite intresserad av detta Indigo Pearl.. är lite less på Thailand men skulle absolut kunna tänka mig åka dit..

  Ha de bäst/Maria

 • Jossan skriver:

  Vart gör du dina extensions Pernilla? Såg dig i programmet med Marcus…å frillan nu….för visst har du extensions? Rikti snygg i håret nu iaf!

  Tack för an bra blogg å mysigt med blombud;)

 • Elisabeth skriver:

  ”kommer nog ingen kommentar om mössan”?? Det finns ju en klar och tydlig kommentar från Pernilla i förra inlägget.

 • Ulrika skriver:

  @Jojjo
  Japp, Självklart är människor avundsjuka när dom skriver och frågar i kommentarsfältet angående hennes klädval av levande varelser!
  Har du inget annat argument att komma med?
  Det finns en värld utanför den här lilla konstgjorda bubblan, Livet är inte en blogg- där allt är chict, hippt, ytligt, inne. Det ska finnas egenskaper som skiljer oss från djuren- det som gör oss till människa, och det har man rätt att ifrågasätta när en offentlig person strider mot detta.
  Jag kan förstå att det är svårt för dig att förstå, människor som är överdrivet besatt av andra människor, har problem med sin självbild- ja, precis det du skrev- bl a avundsjuka! Förankra dig i verkligheten. Du verkar ha lite att jobba med.

 • jojjo skriver:

  Men kan inte bara ni som skriver sura, dryga, otrevliga kommentarer sluta läsa denna blogg!!!??? Det verkar ju som om ni bara vill provocera och är negativa (alt avundsjuka) på Pernilla. Ge upp!!!

 • Ulrika skriver:

  Kommer nog ingen kommentar om mössan, den har hon nog dragit ner långt över ansiktet vid det här laget.
  Det var väl inget krav vid köpet, (bimbo- mössa) att man måste fylla den med något användbart?!

 • Mikaela skriver:

  Förväntar mig också någon kommentar angående pälsmössorna eller tänker du bara sopa det här under mattan?
  Tragiskt i så fall.

 • meggie skriver:

  Välkommen åter! :) Den hemlige beundraren……….???
  Nej något skall du få ha hemligt……

 • Ellen skriver:

  Ja undrade om det hänt dig eller familjen nåt, men det är klart flerbarns mammor har ju en del att styra med. Snygga dojjer föresten.

 • Carolin skriver:

  Heej!
  Vilken härlig blogg du har ;D snygga kläder du införskaffat med ;D

 • Eva skriver:

  Låter som en kanon mysig kväll. SKål

 • Anette, 5 barnsmamma skriver:

  Guuuud så snygga skor!
  I Like :-)
  Har förstått via bloggen att Pernilla betytt mycket för dig Malin
  genom åren. Fin vänskap er emellan <3

 • Anna skriver:

  Hej!

  Det vore intressant att höra om du har några kommentarer angående den senaste tidens skriverier om de stickade mössorna med ”pälsboll” av rävpå toppen (Amoress?).

  Mvh

  Anna

 • margareta skriver:

  oj vad lik du är din dotter på dessa bilder

 • Malin Mesbahi skriver:

  Sigrid: Egentligen ska jag ha skrivit 26 år men man kan ändå skriva 30 för det är närmare till 30 år jag va 16 år och pernilla 17 år då vi kände och har hållit kontakt
  Hälsn Malin

 • Sigrid skriver:

  Gud så fin du är i håret PW!
  Har du känt Malin sen du var 13 år? Oj, det är länge! Fina skor!

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Va fina skor du fick av (min vän) Malin!! :)

 • Malin Mesbahi skriver:

  Fina och härliga pernilla!

  Oj skoj att du visar fotobilder på dom skor jag köpte till dig och att du blev så glad hoppas man får se dig med dom skorna någon gång och det är jag
  som ska tacka dig för att du har brytt om mig i hela 30 år:-D Jag blev så glad
  att du tyckte on dom är du glad då är jag glad, det kom lagom till allas hjärtans dag, se till att biancas kompisar inte lånar dom hahahahhaha då kommer jag och jagar efter biancas kompisar fniss
  Du är underbar o omtänksam puss kram din största fan Malin

 • Ulrika skriver:

  Tänk att man alltid blir så glad av din blogg :-).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram