Inspelningsvecka och fin i håret!

Hej vänner! 

Tack återigen för alla fina kommentarer! 

Ni är BÄST!!!😍

 

Hoppas allt är bra med er.

Själv är jag frisk och ny-testad. Dock inga Antikroppar vilket hade varit skönt såklart..! .

Vi filmar denna veckan , och då kommer det alltid en tjej och testar oss innan vi börjar att jobba för att försäkra om att ingen är sjuk.

img_6454.jpgimg_6456.jpgKallt och blåsigt har det varit också!

f77cc41b-5317-49f3-90e1-1aa48c3fcf9e.jpgOch så har jag varit hos min favorit-frisör Matilda på Serenity – Melina och hennes mammas salong – och fick nya slingor och håret genomklippt! img_5289.jpgAlltså KOLLA hur mycket mitt hår har vuxit, sedan i somras bara!

f8208761-cd85-4914-9559-262f0e5b3ecd-1.jpgKänns så häftigt att se att det verkligen hjälper att jag äter Priorin varje dag!!
img_5290.jpg Mitt enda stora problem är ju att jag fortfarande har mitt JOBBIGA TIX att jag pillar och drar och kammar genom håret, hårt som tusan på vissa ställen,  så att det går av där jag sliter på det….!

I vanliga fall brukar vi klippa av det till den längden där det ”fattas” hår.

Men nu ville jag spara mina längder och inte ha kort hår längre, så vi ”lagade hålet” istället med några få  Hairtalk där bak.

img_5319.jpgKlippte igenom håret också , men toppade det bara denna gång!

aa931a6f-50e9-478d-82d3-d3f872d94095.jpg

Så nöjd!

Nu blir det promenad med hundarna i skogen,  och sedan njuta av en ledig dag faktiskt!

img_5983.jpgFick världens finaste höst- bukett från House of Flowers! som lyser upp  matbordet!

Ha en fin dag ni också,  alla härliga bloggvänner!

56 reaktioner på “Inspelningsvecka och fin i håret!”

 • Harald skriver:

  Anna, istället för att spekulera. Läs och ta in det Pernilla skriver. Hon använder medlet. Vad du ”tycker” eller snarare ”tror” är ovidkommande.

 • p skriver:

  För att kolla om man har antikroppar så testar man ju inte vid symtom.

 • Sara skriver:

  Intresssnt…vore spännande om Pernilla kumde bemöta det du fått reda på utan personangrepp och påhopp. Vore ju högst intresssnt att veta hur det ligger till.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tusen tack!! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tusen tack fina du!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Men tack fina du! Vad glad jag blir! Nej jag har inte varit sjuk, men har flera vänner som har visat sig ha Antikroppar trots att dom har haft noll symptom , så jag ville mest kolla för säkerhets skull.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Haha, när här finns ingen sån karl! Tack för fin feedback!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vad härligt att höra! Kul att du gillar programmet! Du får hålla till godo med ”Yes Chef” som börjar den 17 december! :-)

 • Marianne Danielsson skriver:

  Hej hej! Så härligt att göra sig fin i håret, de blev jättefint. Nu har jag sett alla 15 avsnitt av Wahlgrens värld, så bra. Kommer nästa omgång i vinter? Ha de bra och njut av ledig dag med sköna promenader med hundarna. Mvh Marianne🤶🎅

 • Ellis skriver:

  Till Annika från ELLIS
  Jag ställde en fråga till Pernilla och fick ett svar som inte stämmer!
  Den länk du lägger upp går INTE till Mobila doktorn.
  Jag har mejlat Vårdkuriren idag och efterfrågat skillnad mellan Antigen och PCR-test, men inte fått svar än. Om dom svarar lägger jag ut svaret här, då fler tycks vara intresserade.

 • Maria skriver:

  Men ett Covid-19 test får man inte svar på 15 minuter! Det är ju det tv-teamet använder….

 • Sofia skriver:

  Det var ju precis det jag menade när jag skrev att man ska leva enligt restriktioner ändå. Jag tycker också det är skrämmande att folk på allvar tror att antikroppar är fritt fram när det gäller att kramas och umgås, det är ju ingen som har sagt att det är okej. Däremot är ju risken att smitta andra lägre om man har antikroppar än för en som inte har det.

 • Jenny skriver:

  Man kan tydligen ha haft corona utan symptom, finns tydligen inga regler för hur corona utspelar sig så det är helt galet att hetsa upp sig för det (väldigt förvirrande). Skönt att pernilla lever på och inte låtsas att hon sitter instängd som en del övriga bloggare gör. Att fortsätta att leva under ansvar är mer sunt. Själv ifrågasätter jag en hel del kring pandemin, men tar min del av ansvaret ändå och är långt ifrån hysterisk vilket folk verkar vara.

 • Harald skriver:

  Ännu mer ofattbart är att du lägger en så stor vikt vid vad Pernilla gör och inte gör.

 • Annika skriver:

  Eva/Ellis (?) det står ju Antigenstest Svar inom 5 min. Det testet är för att se om du har en pågående infektion. Förstår inte vad som var oklart.
  https://www.vardkuriren.se/bookings-checkout/covid-19-ag-antigentest-svar-direkt

 • Anna skriver:

  Möjligtvis starkare hår om det nu hjälper, men längre hår får man inte av tabletter eller annat, det växer ändå oavsett ! Reklamen lurar folk

 • Eva skriver:

  Men jag vill ha ett sånt test med svar efter 15 minuter!

 • Harald skriver:

  Ellis, du har alldeles för lite att göra på fritiden är min tanke.

  Sluta spekulera så himla mycket.

 • Harald skriver:

  Lova, du lever i en demokrati. Du slipper använda medlet om du inte vill. Du behöver inte ”hävda en massa saker” som du uppenbart bara spekulerar om. Tror både Pernilla och medlets skapare klarar sig ändå.

 • Harald skriver:

  Vill påminna bloggläsarna om att denna blogg inte är ett forum för allmänna diskussioner om corona. Har man frågor direkt till Pernilla som rör coronan är en sak. Att skriva långa raljerande kommentarer om coronan i allmänhet hör inte hemma här.

 • Lova skriver:

  Jag hoppade till när jag läste det, typ. Hon kan omöjligt haft coronan som hon farit o flängt o umgåtts med alla möjliga så slutsatsen blir att hon helt enkelt inte bergriper att man måste haft covid 19 för att ha antikroppar. Det är helt ofattbart :O

 • Lova skriver:

  Nu är det väl ändå ganska uppenbart att du har löshår i reklamen. Eftersom reklamen dyker upp innan sändningen av senaste WV ser det ut som en tillbakagång i hårkvalitén. Jag skulle inte ge mkt för de hårvårdsprodukterna.

 • Annika skriver:

  Här ex kan ni boka tid för familjen: https://www.vardkuriren.se/pcr-test

 • Anne skriver:

  Tack för Din fina blogg och Ditt öppna kommetarfält! Så modigt och generöst! Gillar Dig och Din fina familj så mycket! Tänk, det finns framgångsrika bloggare som inte vågar ta emot alla kommentarer. Tänker på Elsa Billgren t.ex. som låter sin man sålla bort alla ”negativa” synpunkter och kommentarer. Det kallar jag ängsligt och fegt. Nä, tacka vet jag Dig som vågar ta emot både ris och ros! Ingen karl som spärrar Ditt flöde, minsann! Heja, Pernilla!

 • Ellis skriver:

  Jag har idag varit i kontakt med Mobila doktorn. Dom utför inga snabbtester. Alla deras Corona-test skickas till lab. Enligt dom så finns det tester som inte är lika tillförlitliga, och utförs därför inte av Mobila doktorn.

 • Anna skriver:

  Sofia, man slipper tyvärr inte oron över att bli sjuk eller smitta andra om man har antikroppar, då vi inte vet ännu hur länge man eventuellt är immun (dvs hur länge antikropparna ”skyddar” från att smitta andra eller själv bli smittad) och man kan ju bli sjuk en andra omgång även om man haft covid redan, tyvärr. Hade varit skönt om det var ungefär som vattkoppor – att man bara hade det en gång och sen blev immun för resten av livet 😀 Ville bara säga det eftersom många verkar ha dålig koll på detta virus och dess enorma smittorisker. Håll avstånd och ta hand om er. Gäller allesammans. Och kom ihåg att höra av er till era vänner och släktingar som sitter ensamma just nu <3

 • u skriver:

  Antikroppar? Kan man få det utan att ha varit sjuk? Har du haft Covid–19? Det har jag missat. Skönt att det inte var allvarligt. Tack för att du sprider sån glädje o bjuder på dig själv både här o i tv. Beundrar dig för all energi du har o för alla företag/sysselsättningar du har – förutom sången. Där du ger så många arbete. Dunderkvinna!!!

 • Ann skriver:

  Håller helt med dig, Pernilla är ett lyckopiller.

 • Anita skriver:

  Pernilla, tittar alltid på dina program och läser din blogg!
  Du är fantastisk, och vilka barn du har. Har sett Benjamin i Så mycket bättre, vilken kille, vilken artist och inte minst vilken social kompetens han har.

 • asa skriver:

  oj så fin i håret några hairtalk är perfekt för att få rätt stuk på frisyren

 • Sofia skriver:

  Det hade varit skönt med antikroppar för att slippa oron över att bli sjuk och riskera att smitta andra. Å andra sidan ska man ju leva enligt restriktioner trots antikroppar eftersom man ännu vet för lite om dem.

  Kul att ni spelar in ännu mer! 😀

 • Ellis skriver:

  Wahlgrens värld köper också sina tester, dom har knappast egen tillverkning.

 • Ingela skriver:

  Hej Pernilla
  Gud så fin du blev i håret . Verkligen snyggt !
  Kram 😀

 • Jessica skriver:

  Eller hur?!😂
  Jag ser fram emot den svenska versionen😉

 • Ann skriver:

  Vilka är de som du skriver om och vad menar du med oschyssta schampon. Med andra ord, du får förlåta men, jag fattar inte meningen.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vi använder oss av privata läkare som vi eller produktionen betalar med egna pengar och de kommer hem till en, och man får svar inom 15 minuter.
  Du kan ladda ner Appen Mobila Doktorn . De har den tjänsten för alla.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, Ann . JAG HAR fått både ett starkare och längre hår tack vare Priorin! Som du kan se på bilderna också hur fort det har vuxit!! Men inget hår pallar att man drar i det på det sättet jag gör – och så hårt dessutom . Orkar inte förklara till dig på vilket sätt, men det är ett tix jag har – och alla hår skulle gå av – hur starkt det än var – om man gör som jag gör på vissa ställen i håret.
  Utan Priorin hade jag väl inte haft något hår alls, haha.. Så ja går oerhört glad att det verkligen funkar, och kommer aldrig att sluta äta Priorin!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Så fint att vi kan underhålla dig i trista tider som dessa, Sandra! Stor Kram

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Nu har jag faktiskt bara CAIA´s nya läppstift! Färgen heter ”No drama”.
  https://caiacosmetics.se/sv/lappsmink/lappstift

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Hahahaha, har inte sett innan! Den var ju sjukt rolig!!!

 • Jessica skriver:

  https://youtu.be/1KuW-eoEVLU
  Jag lyssnade på avsnittet av podden där ni pratade om ”masked singer” och kände att jag bara måste visa dig den här videon, jag vet inte hur många gånger jag har sett den och jag tycker att den är lika rolig varje gång😂
  Kram Jessica❤

 • Marie skriver:

  Vad förstod ni inte? Hon testas ju genom jobbet, alltså Wahlgrens värld.

 • Jennie skriver:

  Gissar att hon drar i håret JUST för att de inte orkar med oschyssta schampon.

  Men vad vet jag…

 • Ulla skriver:

  Ni gnäller när hon testar sig, ni gnällar när hon inte testar sig.

  Hur skulle det vara om DU fokuserade på dig själv. Och vanliga dödliga, fan vilken makt ni gnällpellar ger Pernilla. Hon är tydligen en övermänniska enligt er. Löjligt.

 • Madde skriver:

  Men vad fan Ann ge dig .. Pernilla är som ett lyckopiller..🤗👍

 • Charlotte skriver:

  Hej fina Pernilla! Jag undrar vilket av läppglans/läppstift du brukar använda ? Du har alltid så fina tycker jag ♥️ ha en fortsatt bra kväll och tack för en underbar blogg 😍

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Hej bästa du 😍
  Kul med inspelning, kolla så mycket på Wahlgrens värld nu, både gamla repriser och repriser på nya avsnitten som finns. Det ger så mycket glädje i dessa tuffa tider. Tur att du finns med, blogg, podd och i tv så du kan förgylla min vardag 🤩 Skrattade så gott när du i senaste avsnittet stod på en stol och tog ton med Tommy Körberg och Bianca kände att det var lite ”jobbigt” 😉
  Så jättefin du blev i håret, snyggt att behålla längden 👍🏼😊
  Skönt att du haft en ledig dag. Det har jag med, dock inte fått mycket gjort men ibland blir det så.

  Ha en fin kväll
  Ta hand om dig
  Kram Sandra 💗

 • Ulle skriver:

  Hej!
  Jag fattar inte hur jag ska kunna skriva en rad till dig, är väl lika ”puckad” som du, haha! Du ska VETA att du (och även Sofia såklart), lyfter min vardag något enormt just nu. Lyssnar på andra oxå på min lediga tid, men ALLTID eran först! Ni är så oerhört positiva och upplyftande. Jag jobbar som IVA-ssk, och har som många av oss lämnat våra trygga arbetsplatser, för att bekämpa Corona (och självklart andra väldigt svårt sjuka). Ni lyfter mig VARJE vecka! Och som grädden på carbonaran är ju Benjamin helt fantastisk i sina tolkningar. Mina barn får lyssna på repeat på Spotify varje vecka (delar konto,hehe)… Tack för att du får mig att tro på mig själv, att jag (ibland) gör rätt med mina barn🤣Du är GRYM❤️
  Ah, det var det jag egentligen skulle säga. Ni pratade om nättroll. Läste ditt senaste inlägg (kommentarerna) och orkade inte, hur ska du då? Jo! Sluta läs! Men sluta inte dela med dig, please🙏🥰 🤗

 • Ingrid skriver:

  Det vill jag också veta.

 • Ann skriver:

  Hanna, ja du har rätt jag lever ett intressant liv. Hur kan du veta det?

 • Nina Cecilie skriver:

  SHIT !! så fort håret ditt har vokst.. superfint er det nå🤩🤩tror du at du noen gang kommer til å klare å slutte å rive av håret?
  takk for fin blogg, pod å wv👏🏼👏🏼 bare så synd det var sesongavslutning på dplay på søndag.. 😭men håper yes chef også kommer til norske dplay .

 • Ullis skriver:

  Testa BARA så klart…

 • Ullis skriver:

  Testa vara om du har symtom… det är det som gäller för oss vanliga dödliga!

 • Hanna skriver:

  Ann, fan vilket intressant liv du måste ha

 • Ann skriver:

  Jag tycker det är så roligt att se när du gör reklam för Priorin då du säger att du fått ett fylligare och starkare hår samtidigt som du tar ett stadigt tag och drar i en hårtofs. Jag vet inte vad som menas med ett starkare hår men gissar att man då slipper håravfall när man drar i det. Det verkar ju inte ha den effekten på dig då du tydligen tappar hår när du drar och pillar i håret. Reklamen kanske ljuger man kanske inte får så kallat starkare hår. För övrigt tror jag endast håravfall kan förhindras med att äta rätt sorts vitaminer och mineraler. Lustigt att ovanan har gått i arv till Bianca som också ofta har sina händer i håret.

 • Ellis skriver:

  Pernilla, jag vill väldigt gärna veta var man köper dessa snabbtester. Alla som annonserar om PCR-test säger att det tar 48 timmar att få svar. Det skulle vara fantastiskt om vi alla i familjen kunde testa oss till julafton. PCR-test är väl det enda som visar pågående infektion även när man är symtomfri.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram