Inte coolt alls.

Såg en annons i dagens tidning om att Freddie Wadling ska ut på Turne. Nu är ju inte jag något fan av honom över huvud taget. Har aldrig sett hans ”storhet” , utan jag blir mest rädd när jag ser och hör honom.
Men det som skrämmer mig mest – eller iallafall gör mig oerhört irriterad – är varför han måste sitta med en CIGARETT i handen på sin Turneaffisch…?!


Missförstå mig rätt nu. Var och en gör vad den vill på sin fritid och jag  driver absolut ingen antirök-kampanj annars. Men det är så otroligt onödigt att stoltsera med det offentligt!
Självklart vet jag att det inte är nåt nytt med rockmusiker eller filmstjärnor som poserar med en cigg på bild. Det har funnits i alla tider. Men ärligt talat. Det är 2011 nu och ALLA vet väl vid det här laget att det Inte är ”coolt” att röka…!!
Så varför skylta med det?!
James Deans tid, så visste man liksom inte bättre. Men idag när man faktiskt vet hur farligt det är med rökning, så förstår jag verkligen inte hur man tänker när man väljer en sån här bild att representera en skivartist?!
Är det fotografen eller skivbolaget som tycker att:
– Freddie , sitt med en cigg på bilden vet ja! Det blir aaaaascoolt!
Eller är det Freddie själv som tycker att rökningen är en så himla viktig del i hans liv att han absolut måste ha med det på bild..?!
Hur som.
Ingen kan ju påstå att han ser ut som hälsan själv iallafall. Så man kan ju alltid sätta upp den här affischen i skolorna , som ett varnande exempel för att ungdomar inte ska börja röka.
Då gör åtminstone bilden lite nytta…..!

160 reaktioner på “Inte coolt alls.”

1 9 10 11
 • Christer Gardell skriver:

  Brinn i helvetet din sorgliga stackare! Det största du bidragit med i livet är Let’s Dance. Du har ALDRIG berört någon. Ibland tänker man att det måste finnas något där bakom. Men det gör det nog inte, det finns nog ingenting alls. När Christian Bale skulle spela in American Psycho modellerade han Tom Cruise, eftersom han var så tom i ögonen, där bakom leendet och skratten; omänsklig nästan. Du skriver som en 16-åring som nyss skaffat blogg också, så förbannat talanglös som du är, ska du tacka din lyckliga stjärna varje dag att du inte jobbar på Hemmakväll!

 • carl brandt skriver:

  du å alla wahlgrenare som tar upp plats i etern skrämmer skiten ur mig, hur kan ett gäng så misserabla människor få ta så stor plats i vår vardag?!

 • Pingback: seks kilip
 • Michael Aho skriver:

  Tycker du borde tänka på vad du skriver, om du har den kapaciteten, man måste ha lite respekt för andra. Visst detta var ett tag sen men skicka ett mail vet jag, Skulle vilja diskutera lite med dig. Skulle finna det intressant. Jag tror inte du skulle ångra dig heller.

 • Stefan skriver:

  Förstår att du Pernilla inte fattar att Freddie är en av de största. Du är ingen artist för fem öre och har aldrig haft koll. Synd att du kan överleva på skräpet du gör.

 • Johannes skriver:

  Dra åt helvete din skata.

 • Jimmy skriver:

  Jag blir rädd när jag ser och hör dig!

 • Maria skriver:

  Oj, oj – det gick visst lite fort när jag skrev. Insåg efter mitt inlägg att detta var en gammal ”tråd” och knappast något nytt inlägg från Pernilla. Alltså har Pernilla inte inspirerats av Charlottes inlägg. Se kommentaren nedan.
  Sorry!

  Maria

 • Maria skriver:

  Håller med om att rökning inte är bra för hälsan, men bilden upprör mig inte och jag tror inte att den kommer att få ngra ungdomar att börja röka, jag tror inte att ngn orkar bry sig om att han röker. Och bilden kan ju inte sägas glamourisera rökning.

  Lite tråkigt är det dock att både Pernilla och Charlotte Pertelli nästan alltid skriver om samma saker. Charlotte tog ju upp detta med rökning för bara ngra dagar sedan och då blev det också ett ramaskri!

  Maria

 • Andreas skriver:

  Otroligt vidrigt påhopp på en underbar artist. Vill karlen sitta med cigg på en affisch så låt han göra det, han är myndig och vänder sig till en vuxen publik. Håll dig till shopping och stäng kakhålet Pernilla.

1 9 10 11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram