Jag är hemma igen, & omtänksam Bianca möter sina fans!

Hej på er! 

Nu är jag hemma igen från Las Vegas.  Härligt att vara hemma, även om jag är sjukt jetlaggad!

Har sovit bort halva dagen,  och är superpigg nu när jag borde sova , haha.

Har tillbringat tiden sedan jag kom hem med familjen såklart!

Har ätit middag med Theo,  Oliver , Linus och Colin, och hunnit hänga lite med Bianca i hennes mysiga lägenhet innan hon skulle på stor fest.

Benjamin är i Paris och spelar in musikvideo, så honom får jag träffa senare.

 

Tänkte på en sak när jag gick in och läste era kommentarer, att det är väldigt mycket negativa åsikter om Bianca just nu, vilket jag tycker känns orättvist.    

Många av er som är negativa ser vår TV-serie så klart,  och gör sig en uppfattning ut efter det, men jag tror tyvärr inte att ni riktigt förstår hennes sarkastiska humor, utan enbart tycker att hon är elak mot mig .

Biancas jargong har ju varit så redan sedan program 1 i första säsongen , så jag skulle inte hålla med om att hon har förändrats sedan dess,  som en del av er skriver.

Tvärtom tycker jag att Bianca är exakt samma Bianca i dag som för tre år sedan.   Om än mer framgångsrik och upptagen.  Men det har inte gjort henne vare sig divig, kaxig eller MER taskig mot mig.

Skulle hon såra mig eller göra mig ledsen på riktigt – så tro mig – då säger jag ifrån! 

När hon tjatar på mig att jag borde träffa någon , så kanske hon gör det på ett mer frispråkigt sätt att vad än del av er tycker är ok 🙉😅  (alla är vi ju olika) men hon vill ju egentligen bara väl…!

Bianca vill bara inte att morsan ska sluta som en gammal ensam nucka,  helt enkelt!  😘😅

Nu är det ingen fara med mig, utan jag VILL leva ensam just nu. Jag har fullt upp med mig själv, mina barn, vänner familj och agendan är fullbokad med massa roliga jobb!  Jag trivs så himla bra som jag har det nu,  att jag inte har något behov att addera en man i mitt liv…!    Hur mycket än Bianca tjatar, haha.

Vill också passa på att TACKA alla er som skriver POSITIVA saker också förstås!!  Om både programmet och Bianca!  Så jag säger absolut inte att alla är negativa.  Långt ifrån!

Men jag tycker att ni som skriver illa om Bianca ska ta och titta på hennes VLOGG , där hon möter sina fans, och se själva vilken varm , omtänksam , känslosam och rolig tjej hon faktiskt är! 

En tjej som verkligen BRYR sig om och UPPSKATTAR sina fans! 

För DOM är hon en FÖREBILD , och denna Vlogg visar också VARFÖR  hon är det…! 😍❤️

 

 

 

52 reaktioner på “Jag är hemma igen, & omtänksam Bianca möter sina fans!”

1 2
 • Maria skriver:

  Det jag inte för mitt liv kan begripa är varför så många människor har ett sånt behov av att skriva vad dom tycker om någon, speiellt då kända människor, hur jävlig den ser ut, vad fan den har på sig, mm mm…. Gör dom så i verkliga livet också?? Om dom träffar någon dom tycker har fula läppar, säger dom d då?? Fan va fula läppar du har!! VARFÖR gör man det?? Om jag inte gillar en person på tv eller i sociala medier så tittar jag helt enkelt inte på grejer som den är med i, jag läser ju inte bloggar av personer jag inte gillar, ser jag nåt om dom på sociala medier så scrollar jag bara förbi, inte mer med d. Människor som sitter hemma och kommenterar andra människors utseende eller leverne kan ju verkligen inte må bra! Bianca är en svinsnygg, rolig, härlig framgångsrik ung tjej som tar plats, detta faller kanske inte alla i smaken (särskilt äldre människor kan jag tänka mig) men att skriva massa saker om hennes utseende och beteende och anse sig ha RÄTT till d….det är bortom mitt förstånd…. Man är nog helt enkelt så jäääävla avundsjuk, Skrämmande bara hur mycket tokigt folk det finns där ute!!
  Stor kram till dig Pernilla, jag tycker ni alla är fantastiska och skrattar gott med (och åt:-)) er:-)!!!

 • Eva-Lena skriver:

  Roligt att följa er Hela familjen!😊 Ni är så härliga och med världens sjukaste roligaste humor!!! Du och pappa är så lik varann i sättet .. 😊 så otroligt roliga och spontana!!!😆 Fina ni är ..det är livet i en familj ” Verkligheten” 😌😍 Alla är bara vanliga människor även om man är kändis…

 • Eva-Lena skriver:

  Roligt att följa er Hela familjen!😊 Ni är så härliga och med världens sjukaste roligaste humor!!! Du och pappa är så lik varann i sättet .. 😊 så otroligt roliga och spontana!!!😆

 • Lina skriver:

  Du säger att det är ok att folk har åsikter men att det är inte ok med påhopp. Det är många här som skriver om Biancas läppar. Några tycker de är helt ok men andra tycker att de ser konstiga ut. Som jag ser det är olika åsikter om samma läppar. Eftersom det är åsikter är ok att skriva. Var läser du påhoppen?

 • Elin skriver:

  Till er som bara klagar. ,b y t kanal,hur innehållsfattigt liv ni har om ni ser program ni inte gillar. Bianca är inget barn (det var ett uttryck om att hon är tjej bland alla bröder )men jag reagerar på och undrar hur så många kommentarer( både positiva och negativa) gör med en människa i längden.Att hela tiden känna att alla har åsikter om ens person ,visst de har reality men som för oss alla så säger inte EN sak allt om oss , Bianca vill vara rolig och det tycker jag hon är 😍,om någon tar illa upp kan väl den personen säga till.

 • sofia skriver:

  Hejsan Pernilla tycker ni är fantastiska bägge två och ni lever ett bra liv och ingen bör klaga på er ni är mina idoler var er själva. Det är synd att del ska skriva såna saker usch. Jag

 • Molly skriver:

  Vad är det för fel på byta kanal? Sitta och se programmet och sen sitta här och kritisera. P och B kanske har samma åsikter om er om dom skulle träffa er in real life. Jag tycker dom bjussar på sig själva, roligt program annars skulle jag inte se. Skulle dom följa allas åsikter här,vad skulle det bli för tv? Garanterat inga tittare.
  .

 • Pippi Långis skriver:

  Ja Pernilla det är ju jättevanligt att vuxna barn fokuserar på sin mammas sexliv som B fokuserar på ditt sexliv eller vad du eventuellt gör i ditt sexliv och med vem. Tjejen är nästan 25 år nu och borde fokusera på sitt eget liv och sexliv utanför sociala medier för sin psykiska hälsa skull av många anledningar.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram