Jag är hemma igen, & omtänksam Bianca möter sina fans!

Hej på er! 

Nu är jag hemma igen från Las Vegas.  Härligt att vara hemma, även om jag är sjukt jetlaggad!

Har sovit bort halva dagen,  och är superpigg nu när jag borde sova , haha.

Har tillbringat tiden sedan jag kom hem med familjen såklart!

Har ätit middag med Theo,  Oliver , Linus och Colin, och hunnit hänga lite med Bianca i hennes mysiga lägenhet innan hon skulle på stor fest.

Benjamin är i Paris och spelar in musikvideo, så honom får jag träffa senare.

 

Tänkte på en sak när jag gick in och läste era kommentarer, att det är väldigt mycket negativa åsikter om Bianca just nu, vilket jag tycker känns orättvist.    

Många av er som är negativa ser vår TV-serie så klart,  och gör sig en uppfattning ut efter det, men jag tror tyvärr inte att ni riktigt förstår hennes sarkastiska humor, utan enbart tycker att hon är elak mot mig .

Biancas jargong har ju varit så redan sedan program 1 i första säsongen , så jag skulle inte hålla med om att hon har förändrats sedan dess,  som en del av er skriver.

Tvärtom tycker jag att Bianca är exakt samma Bianca i dag som för tre år sedan.   Om än mer framgångsrik och upptagen.  Men det har inte gjort henne vare sig divig, kaxig eller MER taskig mot mig.

Skulle hon såra mig eller göra mig ledsen på riktigt – så tro mig – då säger jag ifrån! 

När hon tjatar på mig att jag borde träffa någon , så kanske hon gör det på ett mer frispråkigt sätt att vad än del av er tycker är ok 🙉😅  (alla är vi ju olika) men hon vill ju egentligen bara väl…!

Bianca vill bara inte att morsan ska sluta som en gammal ensam nucka,  helt enkelt!  😘😅

Nu är det ingen fara med mig, utan jag VILL leva ensam just nu. Jag har fullt upp med mig själv, mina barn, vänner familj och agendan är fullbokad med massa roliga jobb!  Jag trivs så himla bra som jag har det nu,  att jag inte har något behov att addera en man i mitt liv…!    Hur mycket än Bianca tjatar, haha.

Vill också passa på att TACKA alla er som skriver POSITIVA saker också förstås!!  Om både programmet och Bianca!  Så jag säger absolut inte att alla är negativa.  Långt ifrån!

Men jag tycker att ni som skriver illa om Bianca ska ta och titta på hennes VLOGG , där hon möter sina fans, och se själva vilken varm , omtänksam , känslosam och rolig tjej hon faktiskt är! 

En tjej som verkligen BRYR sig om och UPPSKATTAR sina fans! 

För DOM är hon en FÖREBILD , och denna Vlogg visar också VARFÖR  hon är det…! 😍❤️

 

 

 

52 reaktioner på “Jag är hemma igen, & omtänksam Bianca möter sina fans!”

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Nej det hade dom inte, eftersom de lyckats så bra ändå. 😉

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Så klok och sann kommentar ! Huvudet på spiken! 👍❤️

 • Eva skriver:

  Hur är det själv med skolgången. Det heter de inte dem.

 • Maria skriver:

  Det jag inte för mitt liv kan begripa är varför så många människor har ett sånt behov av att skriva vad dom tycker om någon, speiellt då kända människor, hur jävlig den ser ut, vad fan den har på sig, mm mm…. Gör dom så i verkliga livet också?? Om dom träffar någon dom tycker har fula läppar, säger dom d då?? Fan va fula läppar du har!! VARFÖR gör man det?? Om jag inte gillar en person på tv eller i sociala medier så tittar jag helt enkelt inte på grejer som den är med i, jag läser ju inte bloggar av personer jag inte gillar, ser jag nåt om dom på sociala medier så scrollar jag bara förbi, inte mer med d. Människor som sitter hemma och kommenterar andra människors utseende eller leverne kan ju verkligen inte må bra! Bianca är en svinsnygg, rolig, härlig framgångsrik ung tjej som tar plats, detta faller kanske inte alla i smaken (särskilt äldre människor kan jag tänka mig) men att skriva massa saker om hennes utseende och beteende och anse sig ha RÄTT till d….det är bortom mitt förstånd…. Man är nog helt enkelt så jäääävla avundsjuk, Skrämmande bara hur mycket tokigt folk det finns där ute!!
  Stor kram till dig Pernilla, jag tycker ni alla är fantastiska och skrattar gott med (och åt:-)) er:-)!!!

 • E skriver:

  Stopp själv. Då borde P ha satt ner foten hårdare med tanke på att dem når ut till väldigt många åldersgrupper, däribland många tonåringar och barn i åldern före tonåren. De ser upp till B vad än föräldrar säger. B som ska prata i sitt program, borde fått lära sig att vårda sitt språk. Det gör att även föräldrar kanske accepterar att barnen ser upp till henne. Ofta lär man ju små barn att inte svära eller använda andra grova ord man själv inte använder.
  Så de bör nog tänka igenom hur B sak uppfattas i serien om de vill fortsätta i många år till.
  Har inget emot de så, men konstruktiv kritik..!

 • E skriver:

  Ja alla Whalgrens barnen är curlade otroligt. Ingen har gått i skolan ordentligt heller, det hade dem behövt göra tror jag.

 • p skriver:

  Herre Gud Lotta, inte mycket till uppfostran hos dig inte.
  Du vet, allt som far igenom hjärnan, måste inte ut genom munnen.

 • Eva-Lena skriver:

  Roligt att följa er Hela familjen!😊 Ni är så härliga och med världens sjukaste roligaste humor!!! Du och pappa är så lik varann i sättet .. 😊 så otroligt roliga och spontana!!!😆 Fina ni är ..det är livet i en familj ” Verkligheten” 😌😍 Alla är bara vanliga människor även om man är kändis…

 • Eva-Lena skriver:

  Roligt att följa er Hela familjen!😊 Ni är så härliga och med världens sjukaste roligaste humor!!! Du och pappa är så lik varann i sättet .. 😊 så otroligt roliga och spontana!!!😆

 • Lina skriver:

  Du säger att det är ok att folk har åsikter men att det är inte ok med påhopp. Det är många här som skriver om Biancas läppar. Några tycker de är helt ok men andra tycker att de ser konstiga ut. Som jag ser det är olika åsikter om samma läppar. Eftersom det är åsikter är ok att skriva. Var läser du påhoppen?

 • Elin skriver:

  Till er som bara klagar. ,b y t kanal,hur innehållsfattigt liv ni har om ni ser program ni inte gillar. Bianca är inget barn (det var ett uttryck om att hon är tjej bland alla bröder )men jag reagerar på och undrar hur så många kommentarer( både positiva och negativa) gör med en människa i längden.Att hela tiden känna att alla har åsikter om ens person ,visst de har reality men som för oss alla så säger inte EN sak allt om oss , Bianca vill vara rolig och det tycker jag hon är 😍,om någon tar illa upp kan väl den personen säga till.

 • T skriver:

  Bortskämd

 • Carro skriver:

  Stopp nu!!
  Det är inte Biancas uppgift i livet att uppfostra Sveriges tonårstjejer! Det är FÖRÄLDRARNAS ansvar!! Anser ni att hon är en olämplig förebild så får ni styra vad era barn kollar på och NI får sätta gränserna. Det är ert ansvar! Det kallas föräldraskap.

 • sofia skriver:

  Hejsan Pernilla tycker ni är fantastiska bägge två och ni lever ett bra liv och ingen bör klaga på er ni är mina idoler var er själva. Det är synd att del ska skriva såna saker usch. Jag

 • Molly skriver:

  Vad är det för fel på byta kanal? Sitta och se programmet och sen sitta här och kritisera. P och B kanske har samma åsikter om er om dom skulle träffa er in real life. Jag tycker dom bjussar på sig själva, roligt program annars skulle jag inte se. Skulle dom följa allas åsikter här,vad skulle det bli för tv? Garanterat inga tittare.
  .

 • Pippi Långis skriver:

  Ja Pernilla det är ju jättevanligt att vuxna barn fokuserar på sin mammas sexliv som B fokuserar på ditt sexliv eller vad du eventuellt gör i ditt sexliv och med vem. Tjejen är nästan 25 år nu och borde fokusera på sitt eget liv och sexliv utanför sociala medier för sin psykiska hälsa skull av många anledningar.

 • Marie skriver:

  Jag håller faktiskt med dig i det du skriver. Det känns ibland lite som man blir helt ställd när hon säger så hårda ord om sin mamma. Däremot höjer hon sin far till skyarna och verkar ha väldig respekt till honom.

 • Kerstin skriver:

  Men herregud, vad är det med er gnälltanter i alla åldrar? Jag sitter faktiskt och fnissar åt er. Hoppas innerligt att P och B också gör det. Himmel vad dåligt ni kommer att må när B ganska snart kommer att bli raketkändis i underhållningsbranschen. Hon är en supertalang med en helt makalös förmåga att gå igenom rutan. Äkta är vad hon är och det är vi inte bortskämda med! Bara kör Bianca!

 • Eva skriver:

  Jaa nog är det tur för fröken Ingrosso att hon inte har ”ett vanligt jobb”…
  För med hennes divafasoner skulle det skära sig mellan henne och övrig personal.
  I mina ögon är hon mestadels fjantig och verkar aldrig heller haft någon vuxen som satt ner foten och sagt: STOPP.
  Som när hon kommer hem till Pernilla, öppnar div. skåp och bara röjer. Plockar på sej det hon anser sig behöva, t.ex toapapper
  för hon anser att det är dyrt att köpa med egna pengar.
  Huvvaligen Pernilla sluta sitt i soffan och tokflina och försvara din dotter. Pinsamt sa Bill. Mycket pinsamt sa Bull…

  Sen har glöden avtagit här på bloggen, både av Pernilla och av skribenterna. Och säkert också har intresset minskat för Wahlgrens värld.
  Efter flera år så blir det mest samma tugg…
  50% utspel av dramaqueen Bianca.
  20% tjafs med samma dramaqueen.
  10% Pernilla springer och letar efter allt i röran.
  5% Pernilla sitter och tokskrattar i soffan åt allt och inget.
  5% ägnas åt hundarna.
  5% ägnas åt mat på restauranger.
  5% kvar att ägnas åt ???

 • Marianne skriver:

  Vad menar du med ’under tonåren’?!!? Bianca fyller snart 25!!!!!

 • Hege Karina skriver:

  Bianca har sagt att hon har problem med att vilja gör andra nöjda, hon gör det hon tror ska göra produktionsbolaget och kanal 5 glada och nöjda. Sedan tycker jag att ni som hela tiden klankar och gnäller på Bianca i hennes mammas blogg är respektlösa mot Biancas mamma Pernilla och även mot Bianca.
  Det är inte lätt att ha en ”turbulent relation” med sin mor mor under tonnåren.

 • Lotta skriver:

  Pernilla Pernilla du äter priorin för ditt hår o på tv i reklamen ser de fantastiskt ut, men ja måste bara få säga. Du ser för jäklig ut i ditt hår, har kollat igenom din insta från fester mm o bara om nån stylat ditt hår ser de aningen bättre ut, en snygg tjej som dig behöver en snyggare frissa o ta bort den jäkla snedbenan, boka nu en tid för en makeover, de är ditt hår värt .

 • Malin skriver:

  Stackars flickebarn?! Bianca är snart 25 år. En vuxen människa som själv valt att göra karriär på att fläka ut sitt privatliv i tv. I flera säsonger. Hon är inget stackars litet offer, hon har valt själv.

 • Elin skriver:

  Här håller jag med dig Annika💕, jag håller även med om att Bianca tyvärr fått en roll i Wahlgrens värld som folk tror hon är även privat, men stackars flickebarn med allas uppfattning om henne jag menar, hon är bara 24 år och påverkas väldigt mycket av vad alla säger, hur ska hon kunna växa upp och bli en balanserad vuxen med allas ständiga åsikter om henne, kan inte vissa av er bara tänka på något annat. Hon vill vara rolig och underhålla OCH det är nog inte så enkelt, ni borde pröva själva,, att hålla igång ett program, ni med barn får väl säga till era barn att man inte ska svära punkt slut, äldre barn vet det, att Bianca svär är för att hålla liv i programmet så det inte blir slätstruket skulle jag tro och ALDRIG att jag upplevt att hon är dum mot någon(!)Sen att Pernilla försvarar sin dotter var inte alls väntat, det var på tiden.

 • Marie skriver:

  Skrev du Pernilla verkligen Biancas blogg??? Curling på hög nivå….

 • Marianne skriver:

  WORD!!!!

 • Cilla skriver:

  Det påverkar nog tyvärr mångas liv – o ganska negativt faktiskt. Hon borde tänka över sitt ansvar lite där……

 • Bath skriver:

  Eftersom Bianca är väldigt söt och är duktig på att sminka sig och har dessutom en bra klädsmak så vet jag att mina barnbarn gillar henne. Det som jag reagerar på är hennes ordval och det är inget som jag gillar. Det är säkert fler som reagerat på detta.
  För övrigt tycker jag att Bianca är en go tjej men borde kanske tänka på sitt sätt att prata när det når ut till så många ,människor i olika åldrar.

 • Anna-Karin skriver:

  Men alla dessa småtjejer som har Bianca som förebild och idol, de ser ju på WV och hur kan man försvara B’s beteende där? Klart att du som mamma ser på det på ett helt annat sätt, men B är ingen person för tjejer att se upp till!

 • Anna skriver:

  Humor på andras bekostnad. Tycker du allvarligt att det är humor när hon hånar och gör sig lustig över andra i familjen.

 • christina skriver:

  Alla måste inte tycka lika!

 • christina skriver:

  Men hur påverkar det ditt liv?

 • Lena skriver:

  Alla spelar olika roller i Wv. Risken är att B för alltid får leva med att folk tror att hon är som roll hon spelar.

 • T skriver:

  Tänk om Lena.

 • T skriver:

  P har låtit B förstöra WV totalt. Tråkigt. Priviligerat gnällande är 80% av avsnitten nu för tiden. Trodde det var Wahlgrens värld inte Ingrossos värld.

 • T skriver:

  Och som vanligt ursäktar P sin dotters beteende. Så oväntat. Divig är ordet.

  Tror tvärtom att fröken Wahlgren skulle sätta ner foten oftare. Men nu när flickan är vuxen är det försent.

 • Cilla skriver:

  Tycker själv att Bianca är en riktig GNÄLLSPIK!!! 🤨

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Bianca är så kärleksfull.
  Smygtitta på julkalendern 👇
  https://www.svtplay.se/video/21669490/lilla-aktuellt-extra/lilla-aktuellt-extra-29-mar-06-00

 • Elin skriver:

  Helt sjukt att vissa går in här och kritiserar Bianca då det bara är att inte se programmet OCH Pernilla säger ju TYDLIGT och KLART att hon INTE blir nedtryckt av Bianca.Jag hoppas både Pernilla och Bianca kan ignorera detta tyckande av allt och alla ,det är som sagt lätt att åtgärda att helt enkelt genom att inte titta på programmet, vad säger det om er som tittar och sen bara kritiserar och rabblar upp allt fel.

 • Suzanne skriver:

  Så fin vlogg. Jag älskar den show ni bjuder på i Wv. En höjdare. Snart 60 btw🥰

 • Elsa skriver:

  Får man inte ens tycka olika? Det är väl inte så svårt att tycka vad man vill om Bianca av det man ser på TV. Det är ju en ”realityshow”, och om folk tycker saker efter att ha sett det så kanske man ska tänka både en och två gånger innan man ställer upp i ett sånt TV-program.

 • Marianne Danielsson skriver:

  Hej fina Pernilla o välkommen hem från Las Vegas hoppas ni har fått mer er mycke härlig inspiration. Ska inte bli långrandig o vill inte vara neggo. Vill bara säga en sak ang de som skrivs om Bianca. Att du tycker att folk skriver otrevligt om henne, men varför måste hon då visa sådan attityd då? Är de för att de ska bli bra tv? Genom att ni hela tiden säger att hon inte är sådan o så ödmjuk o gullig mot sina fans, absolut de tror jag till 100%, men lite tråkigt att inte de visas på tv, då får vi ju inte se hennes rätta jag utan de är mest den sidan som visas då hon är sarkastisk mot dig o de är ju då inte sant. Och de är ju de tv tittarna ser som kanske inte följet henne på sociala medier m.m. En ärligare o rättvisare bild skulle vara bättre men de kanske ska vara mer spelad roll då är de ju en annan sak. Ha en fin dag, ser fram emot ” Jag har fått Hybris”🤩 ha en fin dag 💗💕

 • Maria skriver:

  Det är ju barn som följer Bianca, unga tjejer i undre tonåren och många yngre än så. Tycker därför det är extra viktigt att var en bra förebild när man har ett sådant stort inflytande på barnen som Bianca nu tydligen har. Varför vill man visa sig dryg och otrevlig i Wv om man nu inte är det egentligen?
  Varför uppmuntra dessa unga tjejer att det är helt ok att behandla dina närmaste som skit om du känner för det? Näää för mycket fokus på Bianca nu. Jaaaa jag vet det är upp till mig och jag tackar för mig och säger hejdå!

 • Mallah skriver:

  Målgruppen torde vara vi medelålders Q som vet vem Pernilla var en gång i tiden. Jag fick /får ibland ännu) skratta gott åt P, tills skrattet fastnade i strupen pga hennes barn de äldre. Nu är ju bara B kvar av dem. I serien. Och nu måste jag härda ut videoreklam här med bikinibrudar :( Allt har blivit kommers. Profithunger. Råkade se ”Scener ur ett kändisskap” med Linus lillebror för ett tag sen. I rest my case.

 • Nina skriver:

  Hej Pernilla!
  Du har rätt, Bianca är mer än sin jargong mot dig, men som Maria 07:57 skrev, blir det jobbigt att se dig bli ”tilltryckt” så stor del av programmet. Det är främst för att jag tycker du är skön(men givetvis resten familjen oxå) som jag tittar och då vill jag ju inte se dig bli nergjord i avsnitt efter avsnitt. Det tar glädjen ur resten, förtar nöjet, sätter skrattet i halsen osv. Jag hoppas de som klipper kan välja andra vinklar än att framhäva detta, det borde vara lätt att intr snöa in sig på det trista då ni är så himla roliga.
  Ha det bäst!

 • N skriver:

  Någon annan som känner att Pernilla tappat glöd. Få blogginlägg, skitfå kommentarer. För i tiden hade hon svarat på mängder av det ni skriver. Hon trailar inte ens WV lika mycket i bloggen och är mer än skugga än förgrundsfigur i Biancas värld. Den här säsongen verkar allt handla om B men det är begripligt. Hon har blivit stor via WV och egna varumärken och är mer drama att filma än P. Det känns som energin gått ur P på det här mediet och det förstår jag verkligen. Tror det är mer krut på showen än WV och blogg. Vem orkar hålla på med samma sak hela tiden? Men något är ändrat eller hur?

 • N skriver:

  WV skapades efter Arga Snickaren VIP då en producent gillade avsnittet med Pernilla. Det blev bra TV tänkte man. Och fokuset var på Pernilla och hennes vimsighet och hur Anders lyfte hemmet till topp igen plus lite familjedrama. Fokus Pernilla. Det var år sen. Nu handlar det om youtubers i media. Inte gamla musikalstjärnor. Det är inte den stora målgruppen. Det här är Biancas värld. Inte Pernilla i Casa Roja som ska ha tårtkalas (hur många är på riktigt intresserade av det utom hänt extra läsare – Kanal tjänar inte mkt på det). Reklamen mellan avsnitten, nätcasinon etc är inte heller 55+ födda 1960 målgruppen. Det är Biancas program. Ung ebergi och massa massa drama. WV konceptet är förändrat i grunden. Jag tror inte det överlever länge till. Spaningen är att det blir en spinnoff viralt med Bianca.

 • Maria skriver:

  Fast i detta avsnitt klagade Bianca på i stort sätt på allt du gjorde, tyckte så synd om dig tillslut för det var verkligen fel på allt. Hur du gick på hälarna visserligen skrattade jag så tårarna rann då😂) när du kramade henne smutsade du tydligen ner hennes vita jacka, när du pratade så SKREK du enligt Bianca. Dina bröst vällde ut på middagen osv osv. Det blir så stort fokus på Bianca nu för tiden att du kommer helt ikymundan och det är trist. Hoppas det är som du säger att hon är ”snällare” i verkligheten för i Wv är hon då ingen skön person. Hon har tagit på sig en roll att vara någon slags frispråkig pajas där hon mest uppfattas elak.. sorry men så är det!

 • Annika skriver:

  Bra sagt! Jag anser att alla som bara ägnar sig åt att kritisera någon annan gömda bakom ett tangentbord och skärm är inget annat än mobbare i mina ögon. Acceptera att vi är olika och döm inte människor utifrån något du ser på TV anser jag. ☺️

 • Lena skriver:

  Älskar Biancas humor, hon har lika underbar humor som dig och din kära far Hans❤️ Kram från 52 årig fem barnsmamma. Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram