Jessicas födelsedagsmiddag, & bianca gör en viktig insats i ”Sofias Änglar” i kväll!

img_1464.jpg
Hej vänner!

Här sitter jag och njuter av en sen frukost!

Har en ledig förmiddag – och SOM jag älskar denna egentid (som inte så vanlig i mitt liv) 😅 .

Sitter i köket och dricker mitt kaffe , och tittar ut över isen där folk åker skridskor hela dagarna . Magiskt!

Senare i dag kommer filmteamet och vi ska filma lite här hemma , innan jag och Bianca ska iväg och medverka i en stor Talkshow, vilket jag ser fram mot mycket!  

 

Kom på att jag ju inte har visat er bilder från när vi firade Jessica som fyllde år förra veckan! 

Vi var ett helt gäng sköna tjejer som åt middag på Asian Post Office !

SÅ trevligt och härligt!!!

 

img_1548-1.jpg

 

Det heta födelsedagsbarnet! 🎈🎉🍹😍

 

img_1546-1.jpg

 

Många var vi som ville fira Jessica!  Här fina Hanna, Charlotte och Anna! 

 

img_1547-1.jpg

 

Min lilla Pod-Darling Sofia var fin i prickigt! 

 
img_1549-1.jpg

 

Värsta schlager-gänget!  :-)  Lena, Nanne, jag och Charlotte. 

 

img_1545-1.jpg

 

 

Sån himla trevlig kväll!

Tack Jessica som styrde upp allt – och GRATTIS min älskade kompis!! 😍

 

 

Hörni, jag såg att flera kommentarer i gårdagens kommentarsfält handlade om Bianca och Alice senaste Pod.  Jag skriver inget om detta eftersom jag dessvärre inte har hört den än , men ska göra det så fort jag hinner…!

Men apropå Bianca – så får ni INTE missa kvällens VIKTIGA avsnitt av ”Sofias Änglar”! 

Programmet handlar om  18-åriga Kimberly som lider av svår ätstörning , och har varit så dålig att hon har varit nära att mista livet…!

En av hennes förebilder och idoler är Bianca , så därför frågade Sofia om Bianca kunde komma och träffa Kimberly.

 

bianca-ingross-och-kimberly-700x365

 

Det blir ett rörande möte och viktiga samtal tjejerna emellan , eftersom Bianca kan förstå vad Kimberly går igenom, och vara ett  fint stöd för henne.

 

AAAAADD

 

Ur Aftonbladet :

Här får Kimberly, 18, överraskande hjälp – av Bianca Ingrosso

Känslosamt möte i ”Sofias änglar”: ”Jag började gråta”

avBenjamin Andrée

NÖJE

18-åriga Kimberly lider av anorexi och för en daglig kamp mot sjukdomen.

I ”Sofias änglar” överraskas hon och får stöd av idolen Bianca Ingrosso som själv har erfarenheter av ätstörningar.

– Det är mycket tack vare Bianca som jag vågar ställa upp i ”Sofias änglar”, säger Kimberly till Nöjesbladet.

AADFT
 I veckans avsnitt av ”Sofias änglar” hjälper Sofia Wistam och hennes team 18-åriga Kimberly och hennes föräldrar att renovera familjens smultronställe i Dalarna – för att ge familjen en plats att läka på.

Kimberlys pappa Affe återhämtar sig efter en hjärtinfarkt och Kimberly som lider av anorexi kämpar för att uppnå BMI-målet och bli utskriven från vuxenvårdsavdelningen på Stockholms centrum för ätstörningar.

Tv-profilen Bianca Ingrosso som själv varit öppen och pratat om sina egna erfarenheter av ätstörningar har inspirerat Kimberly att våga berätta.

”Hon sa så många bra saker”

När Bianca plötsligt dyker upp i programmet och överraskar Kimberly blir det ett känslosamt möte.

– Jag började gråta när jag såg att det var hon som kom gående för det är mycket tack vare Bianca som jag vågar ställa upp i ”Sofias änglar”. Att hon var öppen i sitt sommarprat gjorde att jag till slut vågade vara med, säger Kimberly till Nöjesbladet.

Bianca Ingrosso delade med sig av sina egna erfarenheter och gav Kimberly råd och stöd.

– Hon sa så många bra saker men det jag tagit med mig är att man ska säga tio bra saker om sig själv i spegeln. Hon tipsade också att man ska hitta en låt som man kan lyssna på och bara försvinna in i. Och att man ska bygga sig själv som en förebild att se upp till, som man ska kämpa för att bli, säger Kimberly.

Bianca fortsätter att stötta

Efter inspelningen har de båda hållit kontakten via sms och Bianca har erbjudit Kimberly en praktikplats hos henne.

– Det har varit en stor motivation efter programmet. När jag kom tillbaka till kliniken så kände jag att jag måste kämpa så att jag får träffa Bianca igen.

Hur mår du i dag och hur ser du på framtiden?

– Rent kroppsligt så mår jag mycket bättre men psykiskt mår jag inte alls bra. Jag är utskriven från kliniken men jag går på veckokontroller. Det är en daglig kamp. Min högsta dröm är att få en fungerande vardag. Att slippa den här brutala ångesten jag har innan och efter maten.

Det är med blandade känslor Kimberly ser fram emot att programmet ska sändas.

– Jag är jättenervös men det ska också bli skönt att bomben släpps för alla. Jag har ju inte berättat för alla nära och kära att jag är sjuk. Nu slipper jag ringa upp och säga: ”Hej, jag är sjuk”.

max

❤️🙌

 

Har ni tonårsdöttrar eller söner som ni misstänker har tendens till ätstörning, eller som inte mår bra – titta tillsammans på kvällens avsnitt,  För den här sjukdomen är VIDRIG – och drabbar alldeles för många unga tjejer framförallt…! 

”Sofias Änglar” ; Kl 21.00 på Kanal 5 & Dplay premium .

 Använde min kod PERNILLA om ni vill testa gratis i en hel månad! 

26 reaktioner på “Jessicas födelsedagsmiddag, & bianca gör en viktig insats i ”Sofias Änglar” i kväll!”

1 2
 • MiniL skriver:

  Såg Sofias Änglar. Bianca är en så varm och underbar person. Alice har så fel om henne och Alice har verkligen inte förstått hur unik och fin hennes vän Bianca är.

 • Johanna skriver:

  Jag tycker att Bianca är en fantastisk förebild. Driven, vass, tar för sig, frispråkig, tar plats, ödmjuk, empatisk, omtänksam osv. ”Tuff” och snäll på samma gång. Står upp och säger ifrån. Hon visar även det som är ”sämre”. Hon visar inte upp en falsk bild av att allting är så bra. Jag tycker att Bianca verkar riktigt vettig. Äkta, ärlig, klok, förnuftig, stark. Rolig och underhållande också. Framförallt så verkar hon tänka mycket på andra människor. Jag tycker hon är helt grym! Man får ju tänka på att det är ett tv-program och att det klipps ihop på ett visst sätt så som det ”skall” framstå. Man får ju en annan bild när man ser henne ”live”. Att det blir en del utseende, kropp, lyx, ytligt osv. Jag tycker faktiskt att hennes personlighet, åsikter, alla jobb allt hon gör överskuggar det. När jag tänker på henne så tänker inte jag i första hand på utseende, lyx, yta osv utan jag tänker direkt på att hon verkar ha ett stort hjärta, allt som hon har sagt hennes åsikter, hennes personlighet osv. Jag tycker hon är en toppenförebild.

 • Lisa skriver:

  Förundran över, att vad jag antar är vuxna människor, fortsätter att känna tvång över att tala om hur illa ställt det är med B. När hennes blogg inte längre ger underlag med nya inlägg måste ni skriva er skit här istället. Det är inte konstigt att unga tjejer har det svårt idag med detta bemötandet. En person har inte ansvar för alla andra. En har eget ansvar över sitt eget mående. Är det riktigt unga människor har föräldrarna mer ansvar än influencers oavsett vad föräldrarna skyller ifrån sig. Ni anser att det ska tas hänsyn till känslor och mående- gör det ni också.

 • Mollan skriver:

  Å jag ska definitivt se avsnittet. Jag har själv en dotter som trots sin väldigt unga ålder har drabbats av denna djävulska sjukdom anorexia. Bianca är definitivt en jättefin förebild för unga tjejer, henne ska du vara riktigt stolt över! <3

  • Susanne skriver:

   Jätte tråkigt med din dotter Mollan. Men jag undrar om Bianca verkligen är en sådan bra förebild för våra unga döttrar. Det är mycket kroppsfixering, lättklädda bilder där hon visar upp den perfekta kroppen som så många strävar efter. Ett levene i sådan otroligt lyx och flärd som de flesta bara kan drömma om. En Bianca som spyr över ett fem stjärning hotell för det är inte tillräkligt lyxigt för henne. Det är klart att det skapar en hets hos våra döttrar att försöka efterlikna och leva samma ”perfekta” liv.
   Det är ju tack vare allt detta som så många unga mår dålig och känner att de inte duger och räcker till.
   Så Mollan hoppas din dotter hittar en annan förebild även om jag tycker att Bianca är otroligt vacker och skön, men hon sänder ut fel signaler. Kram

   • Charlotte skriver:

    Att det är mkt lyx och flärd kring bianca tror jag inte har nån betydelse som helst för tjejer med anorexi /bulemi etc.; däremot bilderna på Henne instagram. Där hade inte jag velat gå in om jag hade varit utsatt. Det är ju inte lite lättklätt i olika poser och verkligen ”se mig” bekräftelsebehov så in i vassen. Det har ju klart med hennes egen sjukdom som hon berättat om och att hon kämpar med sig själv och försöker att tycka om sin kropp. Hon behöver då bekräftelse MEN der ger inte bra signaler till andra sjuka tyvärr. Någon förebild är hon inte i mina ögon iaf. Nu hjälper hon ju den här tjejen som ser upp till bianca o det är ju jättebra för henne om det kan hjälpa något, men de finns väldigt många andra som i te träffar bianca o som bara tittar på hennes bilder o svälter sig kanske ännu mer. Å nej, det är inte bianca fel men förebild? Nej!

   • Charlotte skriver:

    Varför överdriva Mollan? Är väl knappt någon som använder stora o bylsiga kläder idag:/ vi ty ker olika helt enkelt. Jag för min del tycker att jag gav konstruktiv kritik enligt mitt tycke om Bianca. Jag skriver oxå att det inte personligen är bianca ”fel” att samhället ser ut som de gör idag med lättklätt, putande munnar och poser som anspelar på sexigt värre. Bianca kan gärna stå upp för kvinnan o dess egna kroppar och stolt visa de på sitt insta, men det är inte sk helt ”vanliga” bilder i en söt klänning kontra vad som helst utan det är rumpa nalifrån på en strand, superkorys liv där midjan är så smal så smal o mycket annat som gör att tjejer känner ångest o stress över sina kroppar. Detta står jag för till hundra och jag tycker inte att det är skit snack som någon skrev. Bara en inblick om sociala mediers inverkan på människan idag.

  • Cilla skriver:

   Håller helt med Susanne – nån bra förebild anser inte jag heller Bianca vara!! Mycket yta, lyx, flärd o smink…. Och kroppsfixering de luxe…..

   • Mollan skriver:

    Ok, så ifall hon hade struntat i sitt utseende och klätt sig i stora och bylsiga kläder så hade det varit ok? Nej, håller ej med. Jag tycker att Bianca verkar vara en tjej som går sin väg, vågar säga ifrån, vågar vara sig själv och dessutom pratar öppet om sin sjukdom. Jag tycker att hon är en god förebild, men som tur är så får man tycka olika.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram