Besök i kål-landet & ännu ett härligt hotell!

Mycket filmande nu! 

Har åkt bil till Göteborg och vidare därifrån till Halland! 

9c5d5192-3f26-4fef-a044-224598fac4dd.jpgimg_0788.jpgBesökte en fantastisk grönsaksodling , och stannade till och kollade in deras fantastiska kål-land! 

img_0811.jpgab004458-bc98-4de9-a312-4a16aa089ea2.jpgimg_0778.jpgimg_0789.jpgimg_0800.jpgimg_5010.jpgOmringad av KÅL!!!

img_5014.jpgimg_5012.jpgimg_5016-1.jpgimg_5017.jpg Dom här bilderna tar verkligen KÅL på mig! 😜
img_0970.jpgBodde på Ocean Hotel i Falkenberg, och fick ett fantastiskt fint och härligt rum! 

img_0969.jpgimg_1003.jpgimg_1004.jpgimg_0979.jpgimg_0972.jpgFick en underbar stor balkong med utsikt över stranden!

img_0975.jpgHann njuta en stund av kvällssolen innan det var dags för middag med resten av gänget.
img_1011.jpgSov som en stock hela natten,  och hade en skön stund för mig själv på balkongen morgonen efter – innan det var dags att hoppa ur morgonrocken och in i ”arbetskläderna” igen.

Säga vad man vill om mitt jobb.

Jag må jobba mycket ( Nu senast 18 dagar i streck utan paus)  Men – jag har fantastiska kollegor , jag får besöka annorlunda och ofta underbara platser, och jag har väldigt, väldigt roligt på jobbet! 😍

 

49 reaktioner på “Besök i kål-landet & ännu ett härligt hotell!”

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Hahaha

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Carin Wester. Finns på Åhléns.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, helt fantastiskt!!! Vilken succétjej hon är!!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Barslida! Hahahahaha!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Jag ÄLSKAR att jobba med Ola!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Haha, man tackar!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Nej, jag har sminkat mig själv faktiskt. Sminkar mig alltid själv när vi filmar reality!

 • Gunilla skriver:

  Lisa, jag är uppväxt som bonnjänta. Så jag förstår exakt vad du menar och jag håller med dig! 😉 Det som gladde mig var att Pernilla svarade att ägarn var med. Men som sagt, jag förstår dig Lisa.

 • B skriver:

  Sååååå roliga Bilder, jag dör 😀 de med mössa var så roliga

 • Fredrik skriver:

  Pernilla måste bara säga att jag tycker det verkar kul att jobba ihop med Ola! Han är väldigt roligt, har jag märkt. Skrattade väldigt när han var med i Klassfesten på TV4 bland annat. 😂

 • Maja skriver:

  Mössan är från Carin Wester, om inte – så skulle det vara plagiat, vilket jag inte tror att Pernilla sysslar med.

 • Veronica skriver:

  Pernilla: Varsågod🙂❤👍🏻

 • Ann skriver:

  1a bilden på dig var väldigt fin +snygg jacka.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Vilka härliga dagar du verkar haft.
  Se jättemysigt ut på hotellet Oceans 😊
  Lyssnade precis på senaste poddavsnittet, så bra som alltid. Kul med de ”annorlunda”namnen. På vägen till Ullared från Jönköping finns ett ställe som heter barslida 😅

  Ha en fin tisdag
  Kram Sandra

 • Marie skriver:

  W på mössan, så gissar på hennes egen kollektion som finns på Ullared 😊

 • Lova skriver:

  Ingen bra kombo. Bulimiker + true lover of food + klädkollektion där det visas mer av kroppen än kläderna…

 • Tilda skriver:

  Släpp det nu. Och nästa gång, utgå ifrån det bästa istället för det värsta. Och för det andra, vad gör det dig om hon hade tillstånd eller ej. Och hur kommer du ens att tänka på detta, är det din uppgift att vara moralpolis för Pernilla 50+.

  Lär dig läsa, titta och ta in.

 • Lisa skriver:

  Förklara gärna vad det är som jag har fel. Det vore intressant att läsa.
  Jag driver själv en professionell grönsaksodling som jag säljer ifrån. Odlingen är ingen hobbyodling, vad det nu skulle göra för skillnad. Jag tillåter ingen att kliva omkring och förstöra mina odlingar som ju är mitt levebröd. Jag har Inte sagt att Pernilla gjort något fel. Men det är alltid bra att skriva att man har tillstånd att ta bilder. Det är alltför många som inte förstår att odlingarna inte är allmän egendom som man kan traska omkring i hur som helst.

 • Tilda skriver:

  Så Du killgissar Lisa. Fast både text, bild och Pernilla själv bevisar att du har fel😂 Intressant. Nästa gång, läs, titta, ta in. Så slipper du onödiga diskussioner

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack Veronica. Du förstår & tänker rätt.

 • Lisa skriver:

  Även om man driver en grönsaksodling proffesionellt så är marken privat och det är inte ok att utan lov kliva ut i odlingarna. Du verkar ha fått allt om bakfoten. Det är ingen offentlig plats som är tillgänglig för alla.

 • Annika skriver:

  Vad är det för fel på dig..?
  Lämna bloggen och läsarna ifred om du är så jävla ointresserad
  Jag antar att tidsbrist inte finns i ditt liv

 • Veronica skriver:

  Och hur vet du/ni genom en ynka youtube-video att Bianca inte försöker ta hjälp och jobba med detta allt hon kan och förmår.
  Detta med hennes bulimi går, som jag uppfattat det, fram och tillbaka och ibland är det hanterbart och ibland inte. Allt beroende på hur livet ter sig och vad folk vräker ur sig om henne och hur känslig hon just då är (alla har vi ju känsligare dagar där saker och ting som sägs tar mer än vad det gör andra dagar)
  Vi känner inte Bianca personligen och delar inte hennes vardag och kan inte genom en youtube-video vi sett avgöra hur mycket hjälp Bianca behöver. En youtube-video visar bara 20-30 minuter av hennes liv och vardag och sen finns det 23.5 timmar till. Vad vet du/ni om dom?? Hon kanske lyckas pressa in en psykolog i sitt hetsiska schema (där hon faktiskt lever sin dröm arbetsmässigt)
  Och sen är det ju så att hon har nämnt att hon mår bra av att prata med sina följare om detta också. Att prata med en psykolog eller samtalsterapeut är en sak, att prata med följare och dela sina tankar om sitt mående för att man tänker att man kanske som influencer tänker att man kan hjälpa nån som mår jättedåligt på samma sätt och att denna någon kan känna att den inte är ensam och känna sig förstådd och stödd (heter det så när man menar att någon känner att den får stöd av att veta att t ex en influencer den beundrar mår på samma sätt) är en annan sak. Så vad jag uppfattat pratar inte Bianca om detta enbart för att det är skönt att prata av sig med följare som hon känner är som hennes kompisar utan också med tanken att det kanske kan hjälpa nån annan. Och känslan av att man kanske kan hjälpa nån annan som mår likadant vill man ju inte ta ifrån henne. Eller hur?? Sen mår de flesta bra av att gå och prata av sig med en psykolog eller samtalsterapeut det har du helt rätt i men vi vet som sagt så lite om Biancas vardag att vi inte kan avgöra från våra platser bakom datorn vad hon behöver och inte eftersom vi inte har 100 % insyn i den vardag som är Biancas

 • Denise skriver:

  Därför att Bianca kommer aldrig göra något åt saken, det är de runt omkring som måste göra något!

 • Challe skriver:

  Hahaha , så roligt 😁 mer sånt här på bloggen!! Nu kaffe ☕️

 • Tilda skriver:

  Det står i början att de besöker ett grönsaksodling. Helt uppenbart av bilderna ett professionellt ställe och inget privat område.

  Kom igen, och tänk efter nästa gång.

 • Fredrik skriver:

  Hur gick diskussionen att handla om Biancas klädkollektion till hennes bulimi. Och vad tusan vet ni. Ni borde lägga mer tid på att göra något med era egna liv än att lägga era näsor i blöt om andras.

  Och varför skriva om det på Pernillas blogg. Bianca är en vuxen människa, således håll dessa åsikter inom er själva eller skriv till Bianca direkt

 • Anna skriver:

  Lisa.. det undrar jag också

 • Lisa skriver:

  Vad är det jag missat?

 • Cecilia I Vara skriver:

  Du är så fint sminkad på en av bilderna. Är det Jessica som sminkat dig?
  Du verkar haft en härlig dag på jobbet!
  Kom att tänka på den underbara kombon av vitkål och Ananas. Älskar den! Äter den så sällan.
  Ha det bäst!

 • Pia skriver:

  Härliga bilder 🤗

 • Noomi skriver:

  Nu ser jag vad tant Agda åstadkommit. Lite söndriga kallsopper. Snälla faderskap kom hit och ge dig tillkänna. Annars vet ju inte Beda var hon ska hämta bädden. Jo Olof har 20 bäddar. Nu bäddar han ner sig och suttar på nappflaska. Det smakar tåpaj,tre dagar gamla strumpor. Det ryker friskt från strumporna. Han orkar inte tvätta i maskin för tänk om det fastnar tåfis i trumman,då blir det lite mantal skrivning och äggakaka.

 • Noomi skriver:

  Idag ska Göte äta jordnötter. Sen blir det jordärtskockor med smörrebröd. Lite ljusgula kantarellusar med uppstudsiga krajskrojs. Ser du Ragnhild att lille Sven har knackat sönder alla äggen. Då blev klunkital ganska uppdrostrig. Göta sörplar direkt ur karotten och krasmar.

 • Mia skriver:

  Äntligen någon som tar upp en viktig sak! Det kändes som ett rop på hjälp från Bianca, och jag hoppas någon närstående tar vid. Bianca själv säger ju att det bara skämtas i familjen hela tiden men jag hoppas att tex P kan ta det här på allvar och verkligen hjälpa nu. Bianca behöver hjälp, vård och behandling! Dags för lite allvar.

 • Lina skriver:

  Håller med. Jag tycker det ger fel signaler till andra med sjukdomen, som hon så ofta talar om, att hon inte själv söker hjälp. Risken finns att ungdomar som ser upp till Bianca inte heller söker hjälp. Hur Bianca sköter sin sjukdom är ju egentligen upp till henne men eftersom många tonåringar har henne som sin idol och vill efterlikna henne borde hon inte offentligt tala om sin sjukdom. Bianca har ju själv sagt att sjukdomen är en del som hon egentligen inte vill bli av med. Det är väl därför hon inte söker hjälp.

 • Angel skriver:

  Med det sagt – så känner jag, (m.fl. av er andra goda själar därute), ibland en speciell beskyddarsinstinkt gentemot just Bianca; I synnerhet när hon talar om i en av sina senaste vloggar, att hon – tidvis – återfallit i sin bulimi, även på senaste tiden.
  Kan ingen av hennes närmaste – eller ngn annan vuxen som hon litar på – se till att hon söker professionell hjälp för den? Hennes Far som hon verkar lyssna till, borde övertala henne, för det var väl hans nuvarande sympatiske fru som upptäckte det en gång i tiden, när Bianca var hos dem.

 • Hanna skriver:

  Lisa, nästa gång innan du gnäller, läs igenom igenom inlägget.

 • Angel skriver:

  Bianca Ingrosso’s klädkollektion hos Nelly sålde slut redan under första timmen, idag.
  Biancas popularitet gjorde dessutom att Nelly’s webbsidan crashade direkt, hi hi…
  Grattis Bianca!
  VILKEN SUCCE – IGEN…
  You Go Girl! <3

 • Labelle skriver:

  Ska du vara ansiktet utåt för kålhuvuden? 😀

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Michael Kors från Synsam ell Synoptik . Minns ej . Finns på min instagram om du skrollar bakåt!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Jaaaaa, det hade vi såklart. Han var t om med oss!

 • Lisa skriver:

  Hoppas ni har markägarens tillstånd att kliva omkring i hens odlingar. Själv är jag trött på alla som tror sig har rätt att kliva omkring och förstöra mina odlingar bara för att få bra bilder.

 • Jenny skriver:

  Hej! Vilka fina glasögon! Var kommer de ifrån?

 • Nettan A skriver:

  Underbara kålbilder :)
  Verkligen roligt å annorlunda jobb :)
  Kram å ha en fin dag// Nettan

 • Malin skriver:

  Mössan är nog ftån carin wester, åhlens!

 • Anita skriver:

  <3

 • Therese Carlsson skriver:

  Vad mysigt det ser ut 😊 det va ett jättefint rum du fick

 • Annica skriver:

  Var kommer sin fina rosa mössa ifrån ?
  Ser härligt ut ☀️

 • Li skriver:

  Kål on me!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram