Kryssning i Karibien med födelsedagstema!

img_4499.jpg

I går morse kom vår chaufför och hämtade oss på hotellet i Orlando och körde oss mot Fort Lauderdale där vi skulle kliva på Världens största kryssningsfartyg ;  Harmony of the Seas!

 

img_4500.jpgimg_4508-1.jpg

 

Eftersom det var en tre timmar lång bilresa både från flygplatsen till Orlando , och nu till båten, så valde jag att boka en och samma bil med Chaufför istället för att hyra bil och köra själv.  En mycket bra idé, då jag säkert hade kört vilse annars och vi hade missat båten, haha. 😉

 

Vi kom fram i god tid, och mötte upp mina föräldrar och filmteamet som flugit från Stockholm kvällen innan.

Teamet kommer vara med i tre dagar och filma för vårt program,  och sedan hoppar dom av i Jamaica, medan vi andra fortsätter med båtens hela rutt!

 

img_4617.jpg

 

Efter några timmars incheckning , så gav vi oss ut på havet mot Karibien!  🌟

 

 

img_4616.jpg

 

Alltså detta skepp är heeeelt galet!!   Min bror Peter och hans Michaela åkte exakt samma kryssning förra året , och tyckte att det var en av deras bästa resor någonsin!

 

img_4620.jpg

 

Båten har 17 våningar , och vill man inte ta hissen, kan man ta rutchkana hela vägen ner….! 😅

 

img_4556.jpg

 

Efter att ha ätit lunch och vilat en stund i våra hytter , så var det dags för Födelsedagsmiddag för dessa snygga 80-åringar! 

 

img_4546.jpg

 

Båten har 20 olika restauranger och denna kväll hade vi bokat bort på restaurang Wonderland som har Alice i Underlandet som tema både på inredningen och menyn!

 

img_4549-1.jpgimg_4548.jpg

 

Underbar soffa!  :-)

 

img_4614.jpg

 

Jag bar klänning från min nya kollektion! 

 

img_4615.jpgimg_4544-1.jpg

img_4545.jpgimg_4609.jpgimg_4608.jpgimg_4564-1.jpgimg_4578-1.jpg

 

Alla rätterna presenterades innan med en utförlig beskrivning av vår energiska servitör!  Kanske inte det godaste jag har ätit, men en vädigt ”magisk” och fantasifull middag med många roliga inslag i maten!

 

 

img_4565-1.jpgimg_4563-2.jpgimg_4558.jpgimg_4570-1.jpgimg_4575-1.jpgimg_4574-1.jpgimg_4573.jpgimg_4576-1.jpgimg_4557.jpg

 

HUR gulliga?!!!  ❤️

 

img_4587-2.jpg img_4605.jpg
Älskade familj!

 

img_4602-1.jpg

 

Och så vår lilla gulliga ”Extrafamilj”…  😉

 

img_4582.jpg

 

Självklart avslutade vi middagen med födelsedagstårtor till Jubilarerna!

HURRA, HURRA , HURRA, HURRA för dessa pigga fina älskade föräldrar och morföräldrar! 🎈❤️🎂

58 reaktioner på “Kryssning i Karibien med födelsedagstema!”

1 2
 • Helena Andersson skriver:

  Härligt att du fick med hela familjen! Jag gillar att åka på kryssning men möts också ibland av den svenska avundsjukan här hemma…
  Resan är och känns ju lyxig men det finns charter som kostar mer men det tänker inte folk på.
  Ha det fortsatt härligt!

 • Johanna skriver:

  Fantastiska bilder!LOVE! Nätrollen som är inne och tydligen måste kommentera neg,kommentarer borde ta tag i sitt EGET liv och sin EGEN självkänsla.
  Förstår inte ens hur en del kan vara så fruktansvärt arga,arga på vad??en underbart fin varm familj som bjuder ENORMT mycket på sig själva. OCH om det nu är så att en del av resan är sponsrad för att VI tittare skall få mer underhållning så är det ju bara tacka och ta emot! Vem i ärlighetens namn säger nej till det??
  sluta var så fyrkantiga,det finns alltid två sidor av myntet,det vi ser på bild är bara vad vi själva tolkar. wahlgrens har precis lika mycket bekymmer som alla andra. Har köpt biljett till pernillas jubelium föreställning i karlstad. skall bli fantastiks roligt att få se denna komedienn på scen. EXTRA STOR KRAM TILL UNDERBARA,VARMA,OCH FANTASTISK ROLIGA MORMOR CHRISTINA.

 • Sofia skriver:

  Himla synd att det är SÅ sjukt mycket reklam på bloggen att det är svårt att läsa när det lägger sig reklam på texten. Sjukt irriterande! 😕

 • Beth skriver:

  Tack snälla för att ni låter alla arma stackare som inte har råd att resa ens till Södertälje få njuta av era fantastiska resor i alla fall! OBS! Detta är bara humor!

 • Jemima skriver:

  Ni är en så himla fin familj hoppas verkligen ni får en underbar resa och vill gärna ha en utvärdering om detta är något ni kan rekommendera💕💕

 • Anette skriver:

  Kärt återseende! Åkte med Harmony för drygt ett år sen i Medelhavet – fantastisk och intensiv semester! Maten är jättegod men kanske inte på den restaurangen ni var på….

 • A-LWaldau skriver:

  Blir bara så ledsen av dessa bittra och avundsjuka människor,ett råd,gå inte in här och läs men jag förstår att nyfikenheter tar över.Härligt Pernilla med familj som bjuder på sig själva.Njut av det livet har att ge!❤️

 • silvia skriver:

  Grattis till era 80 oringar, fint och roligt familj och ha en trevligt resa

 • Nina skriver:

  Med all respekt, men maten såg inget vidare ut. Mest bara konstigt 😐
  Men däremot såg dina föräldrar så söta ut, tänk att de är 80-år! Helt otroligt! 🙂
  Hoppas ni får en härlig resa!

 • Iréne skriver:

  Hej Pernilla!

  Så mysigt det ser ut och att få uppleva detta med sin allra käraste kan inte bli bättre.
  Hälsa dina fina föräldrar och GRATTA dem på 80-års dagen, kan man inte tro.

  Kram Iréne

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram