Kryssning i Karibien med födelsedagstema!

img_4499.jpg

I går morse kom vår chaufför och hämtade oss på hotellet i Orlando och körde oss mot Fort Lauderdale där vi skulle kliva på Världens största kryssningsfartyg ;  Harmony of the Seas!

 

img_4500.jpgimg_4508-1.jpg

 

Eftersom det var en tre timmar lång bilresa både från flygplatsen till Orlando , och nu till båten, så valde jag att boka en och samma bil med Chaufför istället för att hyra bil och köra själv.  En mycket bra idé, då jag säkert hade kört vilse annars och vi hade missat båten, haha. 😉

 

Vi kom fram i god tid, och mötte upp mina föräldrar och filmteamet som flugit från Stockholm kvällen innan.

Teamet kommer vara med i tre dagar och filma för vårt program,  och sedan hoppar dom av i Jamaica, medan vi andra fortsätter med båtens hela rutt!

 

img_4617.jpg

 

Efter några timmars incheckning , så gav vi oss ut på havet mot Karibien!  🌟

 

 

img_4616.jpg

 

Alltså detta skepp är heeeelt galet!!   Min bror Peter och hans Michaela åkte exakt samma kryssning förra året , och tyckte att det var en av deras bästa resor någonsin!

 

img_4620.jpg

 

Båten har 17 våningar , och vill man inte ta hissen, kan man ta rutchkana hela vägen ner….! 😅

 

img_4556.jpg

 

Efter att ha ätit lunch och vilat en stund i våra hytter , så var det dags för Födelsedagsmiddag för dessa snygga 80-åringar! 

 

img_4546.jpg

 

Båten har 20 olika restauranger och denna kväll hade vi bokat bort på restaurang Wonderland som har Alice i Underlandet som tema både på inredningen och menyn!

 

img_4549-1.jpgimg_4548.jpg

 

Underbar soffa!  :-)

 

img_4614.jpg

 

Jag bar klänning från min nya kollektion! 

 

img_4615.jpgimg_4544-1.jpg

img_4545.jpgimg_4609.jpgimg_4608.jpgimg_4564-1.jpgimg_4578-1.jpg

 

Alla rätterna presenterades innan med en utförlig beskrivning av vår energiska servitör!  Kanske inte det godaste jag har ätit, men en vädigt ”magisk” och fantasifull middag med många roliga inslag i maten!

 

 

img_4565-1.jpgimg_4563-2.jpgimg_4558.jpgimg_4570-1.jpgimg_4575-1.jpgimg_4574-1.jpgimg_4573.jpgimg_4576-1.jpgimg_4557.jpg

 

HUR gulliga?!!!  ❤️

 

img_4587-2.jpg img_4605.jpg
Älskade familj!

 

img_4602-1.jpg

 

Och så vår lilla gulliga ”Extrafamilj”…  😉

 

img_4582.jpg

 

Självklart avslutade vi middagen med födelsedagstårtor till Jubilarerna!

HURRA, HURRA , HURRA, HURRA för dessa pigga fina älskade föräldrar och morföräldrar! 🎈❤️🎂

58 reaktioner på “Kryssning i Karibien med födelsedagstema!”

 • Hanna skriver:

  Jag är personligen inte ett dugg förtjust o varken Anna Book eller Gunilla Persson. Tycker de verkar helskumma och väldigt otrevliga. Men principen är den samma som med Pernilla, kända namn som hörs och syns och tar stor plats. Vissa gillar det, andra inte. Varför skulle det vara okej att kasta skit på den ena men inte den andra? Eller prata skit om andras utseende som Pernilla gjorde mot Freddie Wadling. Och som sagt, svansen här inne följer glatt med när Pernilla stör sig på nån. En aningens, bara aningens dubbelmoral… även om det är er dyrkade Pernilla som inte alla svansar efter alla gånger.

 • Sofia skriver:

  VA??!!! Har Pernilla uttryckt kritik mot Gunilla Persson och Anna Book? Är det sant? Herregud, hur kan man ha ett enda ont ord att säga om två kvinnor som alltid är lika trevliga speciellt mot andra kvinnor, och som aldrig fördömer någon annan. Riktiga förebilder. Hahaha, nämen allvarligt, f*n vad kul sagt 😂😂😂

 • Nettan skriver:

  Dumma dumma Pernilla säger jag o putar med underläppen. Har hon vräkt ur sig elaka saker om andra kändisar? Nej fy på henne! Hon ska ju inte få säga några dumma saker ju. Nej hon är ju inte mänsklig. Varför ska hon få tjäna pengar på sin grej när hon är så dum?

  Hon borde skämmas och inte vara så mediakåt och åka på resor och bränna ut sig, basta!! Ingen kvinna gör så med framåtanda OCH mod! Patetiskt allt! Jag hade aldrig velat haft denna livsstil! Verkar hemskt och åka runt som en cirkus o dessutom tjäna pengar? Nä, jag stannar här i Svedala jag och går till mitt jobb samma tider varje dag och med en för liten lön. Men byta med en sån mediakåt människa o få göra så mycket roligt det vill jag aldrig för mitt liv byta till.

  Från svansen!

 • Helena Andersson skriver:

  Härligt att du fick med hela familjen! Jag gillar att åka på kryssning men möts också ibland av den svenska avundsjukan här hemma…
  Resan är och känns ju lyxig men det finns charter som kostar mer men det tänker inte folk på.
  Ha det fortsatt härligt!

 • Helena skriver:

  Lite roligt att svansarna blir så upprörda över kommentarer som inte gullar med Pernilla. Men ingen kan ha ett vettigt svar på det relevanta som Hanna faktiskt påpekar; att Pernilla själv kastat skit på olika kändisar baserat på vad detta visat upp på tv eller sociala medier. Då hakar svansen gärna på och går med i mobben. Men om någon skriver en kommentar till Pernilla som inte är dyrkande så går de bananas…. Vart är ert logiska tänkande? Eller eget tänkande över huvudtaget?

 • Mia skriver:

  Om Magdalena Graaf är där så är säker familjen Annorlunda mammorna där och Ensam mamma söker mammorna också där eftersom det är dem hon hänger med. Helt plötsligt känns den här kryssningen inte så lyxig längre, den tappade sin glans.Måste vara något jippo för ”kändisar” som bekostas av någon sponsor typ Amelia eller allt för föräldrar?.

 • Malin skriver:

  Nettan du själv är också ganska upprepande med ditt svansande. Om du inte tål att folk har andra åsikter än du själv eller inte dyrkar din idol på samma sätt som du så ska du nog inte läsa kommentarsfält. Befriande att se en del människor som kan tänka själva och kritiskt utanför den lilla bubblan av beundrande svansar.

 • Johanna skriver:

  Fantastiska bilder!LOVE! Nätrollen som är inne och tydligen måste kommentera neg,kommentarer borde ta tag i sitt EGET liv och sin EGEN självkänsla.
  Förstår inte ens hur en del kan vara så fruktansvärt arga,arga på vad??en underbart fin varm familj som bjuder ENORMT mycket på sig själva. OCH om det nu är så att en del av resan är sponsrad för att VI tittare skall få mer underhållning så är det ju bara tacka och ta emot! Vem i ärlighetens namn säger nej till det??
  sluta var så fyrkantiga,det finns alltid två sidor av myntet,det vi ser på bild är bara vad vi själva tolkar. wahlgrens har precis lika mycket bekymmer som alla andra. Har köpt biljett till pernillas jubelium föreställning i karlstad. skall bli fantastiks roligt att få se denna komedienn på scen. EXTRA STOR KRAM TILL UNDERBARA,VARMA,OCH FANTASTISK ROLIGA MORMOR CHRISTINA.

 • Beth skriver:

  Svar Nettan
  Hon är intelligent.

 • Ann-Sofie skriver:

  En ordpolis. Så kul att du hänger här. Not!

 • Anna skriver:

  Håller med dig! Sen hoppar texten tillbaka så får man börja från början!!

 • Carola skriver:

  Hahaha…nej precis, det hade ju inte varit speciellt spännande att se. Jag är tacksam över att det händer saker i varje avsnitt.

 • Mari skriver:

  Men SLUTA vara härinne då Hanna ingen tvingar dig och du kommer inte att omvända varken Pernilla eller oss andra hur länge och ofta du än skriver dina nedlåtande kommentarer.

 • Nettan skriver:

  Men Hanna, du har ju framfört din åsikt om detta flera flera gånger nu. Att dom är mediakåta o patetiska o fläker ut sig m.m

  Va är det med dig?

 • Sofia skriver:

  Himla synd att det är SÅ sjukt mycket reklam på bloggen att det är svårt att läsa när det lägger sig reklam på texten. Sjukt irriterande! 😕

 • HS skriver:

  Jo, men det kan banne mej ändå slå gnistor :-)

  https://www.youtube.com/watch?v=RrAFwIoY_z0

 • Hanna skriver:

  Familjen Wahlgren är osmakliga med sin mediakåthet. Det är min åsikt och oavsett om du tycker helt tvärtemot blir det ganska barnsligt att alltid använda ordet avundsjuka. De fläker ut sig i tv och visar sidor som är både osympatiska, flamsiga och dumma. Och, surprise, alla svansar inte efter dem.
  Eller du kanske anser att Pernilla är avundsjuk på Gunilla Persson och Anna Book som hon spytt galla över i sin blogg och pod?

 • Beth skriver:

  Tack snälla för att ni låter alla arma stackare som inte har råd att resa ens till Södertälje få njuta av era fantastiska resor i alla fall! OBS! Detta är bara humor!

 • Beth skriver:

  Öh, men frågan här är väl VAD man spelar in. Måste det vara lyxhotell, lyxkryssningar?

 • Jemima skriver:

  Ni är en så himla fin familj hoppas verkligen ni får en underbar resa och vill gärna ha en utvärdering om detta är något ni kan rekommendera💕💕

 • Anette skriver:

  Kärt återseende! Åkte med Harmony för drygt ett år sen i Medelhavet – fantastisk och intensiv semester! Maten är jättegod men kanske inte på den restaurangen ni var på….

 • Q skriver:

  @Eva m fl Jag går in här någon enstaka gång då och då, mest för att läsa de andra skribenterna, Dessutom är min inställning att ge både ris och ros.

  Då får jag passa på och ge en ros (bara en :-) till Pernilla för att hon är mer vidsynt än sin dotter, och släpper igenom även lite kritiska kommentarer. B rensar friskt, har jag förstått.

  Annars så skrev jag också för att jag är säker på att en och annan kanske också går in och kollar på den sida som jag rekommenderade i länken. Gör gärna det – som motvikt.

 • Eva skriver:

  Q: Och ändå är du här inne och läser🤔
  Dom bloggar som inte intresserar mig läser inte jag! Bara ett tips! Även om man inte gillar allt så behöver man ju inte påpeka allt som är negativt. Har man inget snällt att säga kan man ju vara tyst.
  Vad världen hade sett bättre ut om alla vara snälla och omtänksamma mot varandra.
  Kanske nåt att fundera på.

 • A-LWaldau skriver:

  Blir bara så ledsen av dessa bittra och avundsjuka människor,ett råd,gå inte in här och läs men jag förstår att nyfikenheter tar över.Härligt Pernilla med familj som bjuder på sig själva.Njut av det livet har att ge!❤️

 • silvia skriver:

  Grattis till era 80 oringar, fint och roligt familj och ha en trevligt resa

 • Nina skriver:

  Patetiskt?!? Håller inte med alls, tvärtom är de jätteroligt att få se nu när de ändå är med i en serie som ska visa deras privatliv. Och få ingår även fest, hur sura en del blir oavsett! 😃

 • Nina skriver:

  Med all respekt, men maten såg inget vidare ut. Mest bara konstigt 😐
  Men däremot såg dina föräldrar så söta ut, tänk att de är 80-år! Helt otroligt! 🙂
  Hoppas ni får en härlig resa!

 • Beth skriver:

  Helena m fl som undrar varför vi som ger både ris och ros gör här på detta forum.
  Har det undgått dig att människor skriver artiklar, insändare för att antingen instämma i eller opponera på olika företeelser. Men svansen har inte denna förmåga. De bara instämmer i allt.

 • Iréne skriver:

  Hej Pernilla!

  Så mysigt det ser ut och att få uppleva detta med sin allra käraste kan inte bli bättre.
  Hälsa dina fina föräldrar och GRATTA dem på 80-års dagen, kan man inte tro.

  Kram Iréne

 • Lina skriver:

  Det är väl klart att de filmar när det händer något speciellt. Det blir ju ett roligare program på det sättet. Vad tycker du att de skulle filma då? När familjen Wahlgren sitter framför TV:n, ligger och sover, pillar sig i naveln? Det verkar som om avundsjukan stigit dig åt huvudet så att du inte kan tänka klart.

 • Helena skriver:

  Q, på nått sätt måste ju ändå familjen Wahlgren intressera dig, för annars skulle du väl inte gå in här, eller?

 • Lina skriver:

  Magdalena Graaf med familj är också med på samma kryssning. En riktig Celebrity cruise!

 • Malin k skriver:

  Hahaha😂 ja det var en rolig kommentar de måste jag oxå säga, men hon menar ju bara väl. 👍

 • Klara skriver:

  Öh.. jo man brukar ju göra så att man ” spelar in” för att kunna sända nåt på Tv. Lite svårt annars.

 • Malin k skriver:

  Hahaha ja, har någon undgått detta nu så förundras jag😉

 • kerstin skriver:

  Familjen Perrelli är visst oxå med på samma resa.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Se fantastiskt ut, wow vilken båt alltså 💥⭐️
  Kan tro att ni trivs på den 😊

  Kram Sandra

 • anne skriver:

  Vilken häftig båt.
  Min son med fru åkte denna resa för ett par år sen.
  Jag skulle absolut ta rutschkanan:)
  Ha nu mysigt med familjen. ♥

 • Hanna skriver:

  Ska hela denna resa också filmas till Wahlgrens värld? I så fall är det riktigt sorgligt och patetiskt. Kan ni inte åka på familjesemester eller fira dina föräldrars födelsedagar utan att vara en vandrade freakshow som ska leva sitt liv framför kamerorna? Är mediekåtheten så stark? Eller är det för att får resan betald som ni gör detta istället för att fira privat utan att sälja ut sig?

 • Karl-Olov Nordin skriver:

  Vad Snygg Färja Ni Åker med alla ni nu då Pernilla Wahlgren. Hälsa Alla nu då Pernilla Wahlgren.

 • Q skriver:

  Alla har rätt till sin åsikt. Men för mig så framstår familjen Wahlgrens som en parodi på sig själva. Men det är klart: det genererar PENGAR: Bröd och skådespeleri åt folket!

  Här ett tips när det gäller autenticitet och ÅKTA vara:

  http://nouw.com/sagalundin

 • Malin skriver:

  Så extremt ofräscht att kommentera andras vikt. Och dessutom fråga hur mycket man gått ner…. Är det bara när man är smal och går ner i vikt som man är lyckad och fin? Och sen undrar man över varför kvinnor så ofta objektiviseras…..

 • suck skriver:

  Ehh tror du på allvar att hon skulle berätta hur många kilo hon gått ner? och de frågar man väl inte ens!

 • men va skriver:

  Hahah vilken rolig kommentar.. vad då det börjar verka kärlek bannemig? De har väl varit gifta i många många år??? jösses

 • Anki skriver:

  Vilken helt underbar resa ni gör😍 Lika snygga är ni alla men snyggast måste jag då säga att det är dina underbara föräldrar💕 Grattis till deras 80-årsdagar🍰🍰🎈🎈🎁🎁
  Kramar från Skåneland

 • Eva skriver:

  Hej Pernilla!

  Vilken upplevelse att få åka med detta biggest fartyg. Måste väl kännas liiite overkligt…
  Och det strålar om din familj och om dej. Kallas väl aura…

  Passa på och njut. För i Svedala är det blåsigt och kalla vindar kramar musten ur våra bleka nosar.
  En egen hälsning får dina fina föräldrar. Hurra – Hurra till 80-åringarna.
  Bilden med dom två – åh jag blir rörd. Det börjar verka kärlek, banne mej…

 • A skriver:

  Åh Snygg-Mange, hälsa så gott :)

 • Lotta skriver:

  Så smal och snygg du är Pernilla ! Du ser super fräsch ut, hur mycket har du gått ner ?? Stort Grattis till dina fina föräldrar som är superfräscha 80 åringar. Önskar jag är är hälften så fräsch vid den åldern. Kram!❤️

 • Annika skriver:

  Såååå avis!! Måste boka en kryssning och få det gjort.
  Antar att Theo kan ge oss en recension på rutschkanan sen? Hua.
  Impad att du åkte massa häromdagen. Jag är en sån fegis nu för tiden. Panik för alla höjder och karuseller.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  De finns ju flera olika storlekar på hytter . Men det viktigaste tycker jag är att boka hytt med havsutsikt!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina ! Det är Biancas Valentio som jag får låna ibland…! 😉

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina Rosa! Ja, det är verkligen en speciell resa att få göra!

 • Rosa skriver:

  Vilket fartyg ser nästan helt overkligt ut, vilken upplevelse. Önskar er alla en helt fantastisk resa och firande av dina underbara föräldrar så otroligt gulliga de är.
  Kram Rosa

 • Klara skriver:

  Snyggon är ni hela bunten!! Åh damn vilken snygg klänning! För att inte tala om din gröna väska oxå, sååååå fin! Fortsatt trevlig semester ☺

 • Nina Gbg skriver:

  Ser ljuvligt ut, man blir allt lite sugen på att boka en kryssning. Hur är hytterna?

  Så otroligt snygg du är i din klänning!

  Kram o ha en häääärlig resa :-)

 • Karl-Olov Nordin skriver:

  Vad Snyggt nu då Pernilla Wahlgren.

 • Annica skriver:

  Ser underbart ut!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram