Kvällens avsnitt av ”Min mans bröllop”!

I dag är det ju onsdag och det betyder att kl 21 i kväll på TLC går  tredje avsnittet av den svenska serie ”Min mans bröllop”!

Ni vet programmet där brudgummen bestämmer allt och bruden får inget veta förrän på bröllopsdagen). Ikväll handlar det om Lotta & Johan från Södertälje där Lotta  ser framför sig ett kyrkobröllop med efterföljande fest på en ståtlig herrgård och Johan bryr sig egentligen inte om några detaljer, helst vill han ha ett bröllop där både golf och hårdrock ingår.

Detta vill jag INTE missa! Här kan man dessutom redan nu smygtitta på kvällens avsnitt :)!

P.S Missa inte tävlingen, rösta och var med i tävlingen om dina drömmars shoppingtur. Sätt sprätt på 20 000 kr valfri klädbutik. Tävla här!

–          

5 reaktioner på “Kvällens avsnitt av ”Min mans bröllop”!”

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  SVAR; :-)

  MILLE ,TAck för fina ord! GLAD jag blir! :-)

  LOTTE: JAG med…! :-)

  NILSSON: Hon fokuserar nog på sin lilla bebis just nu. Jag är nog lite mer bloggskadad än vad Laila är ha ha…! 😉

  ANNIKA: TACK för tipset! Kommer inte hinna shoppa alls denna gång , men kanske på julkonsert turnén när vi kommer till Göteborg! :-)

 • annika skriver:

  Halloj grån Götlaborg!

  Ja världens bästa Pernilla.Jag har följt din blogg i snart tre är sedan du gjorde The Producer här.Jag berättade om Restaurang Caleo för dig en sväng på NK.Kanske svårt att komma ihåg alla.Ville bara berätta att du köpt Gucci barnklader och att defaktist går att köpapa Butik Nallen i Götet.Affären ligger där i Victoriapassagen där du gillar det goa kaffet på Da Matteo.De har även en second hand affär.Så nästa gång du är i götet tycker jag du ska ta en sväng dit.Kul med din blogg.Höstkramar Annika

 • Nilsson skriver:

  har Laila sluttat Blogga???? med all respekt för Laila att hon har mycet att gjöra just nu., men varför inte skriva till sina bloggläsare …typ … att hon mår bra?, hon behöver inte visa honom på sin blogg….inte utan betald :-) men hon kan hälsa till sina lässare, eller hur Pernilla, de skulle Du !

 • Mille skriver:

  Din blogg är så charmig och underbar!!ill
  Det känns som att man känner dig….
  Gillar dig skarpt, din humor och ditt härliga sätt att vara!!

  En fet kram till dig!

  Har oxå blogg!!

  http://www.milles.webblogg.se

 • Lotte skriver:

  Asså jag vette sjutton om jag skulle gå med på att min sambo fixade ett bröllop helt själv…. Jag skulle nog vilja ha ett liiiitet finger med i spelet 😉
  Kram
  http://www.lotte4.blogspot.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram