Leder Barncancergalan , spelar in TV, & tävlar i Kristallen på fredag!

img_8446-1.jpgHej vänner!

Äntligen får jag berätta!

Den 27 september så har jag fått den stora äran att tillsammans med underbara Carina Berg  ledan ”Barncancergalan / Det svenska Humorpriset!

Ett hedersamt och meningsfullt uppdrag som betyder väldigt mycket för mig!

Jag är självklart Barnsupporter sedan flera år tillbaka , och värnar otroligt mycket om drabbade barn – och försöker alltid göra det jag kan när jag läser om barn som far illa – och där jag kan hjälpa till på något ynka sätt.

Jag har genom åren lärt känna flera barn som drabbats av cancer, och följt dom genom livet – och sett vad cancerforskningen har gjort för dessa barn som är friska i dag!

Tillsammans kan vi bidra till och stötta den livsviktiga cancerforskningen och få alla barn med cancer att överleva. img_8445-1.jpgExtra speciellt för mig att leda denna gala också , då jag de två senaste åren i rad har vunnit det hedersamma Humorpriset för ”Årets Scenshow” för båda mina shower ; ”Kort Glad & Tacksam” , samt ”Pernilla Wahlgren har Hybris” !  

Det ÄR en svår balansgång att blanda Humor med Barncancer , det känner även jag.
Men jag vet också hur viktigt det är de få stunder man får skratta när man är sjuk, och hur HELANDE skratt och humor kan vara.

Så med det sagt,  så hoppas jag att vi alla får en fin , stark , även rolig –  men framför allt VIKTIG kväll tillsammans – där vi ser till att bli FLER Barnsupportrar och samla in ännu mer pengar till den livsviktiga barncancer-forksningen!

Hoppas ni är med oss den 27 september på Kanal 5 och Discovery plus! 

img_8340.jpg

I morse precis som alla andra dagar denna vecka , så kom världens bästa Jessica hem till mig och fixade mig inför dagens TV-inspelning! img_8341.jpgSå underbart att få vakna till liv på morgonen med skratt och piff på en och samma gång…! 😉img_8389.jpgVeckans inspelningsplats….img_8431-2.jpgÅterförenad med mitt älskade filmteam på ”Wahlgrens Värld”..! img_8478.jpg

Och apropå ”Wahlgrens Värld” – så det en annan GALA som gäller på FREDAG! 

Nämligen KRISTALLEN – där jag och Bianca blivit nominerade till ”ÅRETS TV-PROFILER”! 

En glädje bara att bli nominerad , men OM ni vill – så får ni självklart RÖSTA på oss på fredag under direktsändningen som sänds från Cirkus i Stockholm…! :-)img_8479.jpg

Och om ni vill, så kan ni även rösta på Masked Singer där vi är nominerade till priset som ”TITTARNAS FAVORITPROGRAM” !  Så kul att så många gillat Masked Singer även i Sverige!!! img_8480-1.jpg

Den här killen kan man inte rösta på, men hans matprogram BENJAMINS är nominerat till ”ÅRETS REALITY” som är ett Jury-pris! 

Det blir familjefest på Kristallen på fredag med andra ord, vare sig vi vinner pris eller ej…! 😉

231 reaktioner på “Leder Barncancergalan , spelar in TV, & tävlar i Kristallen på fredag!”

 • Alma skriver:

  Han verkade gå igång som Mr ? ett tag innan han tog sitt förnuft till fånga ( el blev tillsagd). Skönt iaf.

 • Susanne skriver:

  Det verkar som att Eric har tagit sin medicin idag, de maniska perioderna han går igenom tar såklart enormt på krafterna o brukar vara rätt långa över tid. Man kan säga mkt om Eric men nån elektriker är han då inte.
  Nu taggar vi till inför Barncancergalan o blir månadsgivare hela bunten här inne, även Eric då.

 • Bettan skriver:

  Svaret var till ANNA

 • Bettan skriver:

  Instämmer med dig beträffande Benjamin. Hans musik är jättefin – såväl musik som text går direkt in i hjärtat.
  Men – hur kan du ”ÄLSKA”någon du inte känner? BEUNDRA idoler för deras prestationer- ja.
  ÄLSKA – nej.

 • Lovisa skriver:

  Bianca kan väl rensa i sitt eget hem! Jag hade blivit vansinnig om jag varit Pernilla om någon slängt mina saker och recept. Vissa saker kan ju betyda något för någon men inte för en annan.

 • Anna skriver:

  Ja, det är kanske bra att hon rensar men måste alla dessa utrensningar filmas. Å andra sidan alla dessa utrensningar verkar inte hjälpa då hon hela, tiden köper på sig nya kläder och prylar. Hennes köpbeteende är unikt.

 • ? skriver:

  Vem vill du ska svara?

 • Alma skriver:

  Har Eric bytt namn till ? tro😉

 • ?? skriver:

  Frågade jag dig ”Saida”?

 • Saida skriver:

  Har inte du bott i Norge? Är väl kul att hon har fans även där.

 • P skriver:

  Veronica: Jo, det har ”Eric”.

 • ??? skriver:

  De som är värst och förstör bloggen är de vanliga trollen, A, Mallah, etc etc som har skrivit skit här i många år. Så försök inte skylla ifrån dig

 • ?? skriver:

  Varför kommer det in random norrbaggar och skriver. Bara märkligt. Och är man fans av Pernilla så stöttar man henne och personer som stöttar henne. Inte tvärtom

 • Annekrisa skriver:

  Hahaha. Lo godt da hun dro inn noe av det Bianca hadde kastet. Forstår dog at hun ønsker å beholde de bladene. Virker som hun har samlemani som sin mor, og har store problemer med å kaste ting. Sikker på at det blir strøkent i det nye huset, hvis CB følger med på flyttelasset. Men folk er forskjellige. Noen syns det er hjemmekoselig med mye rot, andre ikke.

 • Mallah skriver:

  Nog har hon en assistent som ögnar igenom och rensar. Testa bara att skriva något om samarbeten… det tas snabbt bort. Så nog har bloggen ögon på sig.
  Dock inte angående klimatet och det säger faktiskt en hel del :(

 • Annekrisa skriver:

  Måtte bare innkom for å lese kommentarene. Blitt min guilty pleasure.
  Spesielt ERIC’s kommentarer. Det hele er blitt veldig tragikomisk.
  Pernilla skrev at kommentarer som ikke hadde med innlegget å gjøre, ville bli slettet, men dengang ei. Forstår godt at hun ikke gidder å rydde opp her. Blir jo den kjempejobben.
  Behovet for blogg, er vel ikke der lenger. Alle bilder på bloggen, har jo blitt lagt ut på Instagram. Blogging er utdøende. Vlog og Instagram som gjelder i dag.
  Stort sett de samme som kommenterer i bloggen, og det er bare en pitteliten gruppe mennesker. Tviler sterkt på at karrieren blir ødelagt av krangling i kommentarfeltet på noen få blogginnlegg en sjelden gang. Nå er Wahlgrens verden i gang igjen og hun mangler ikke på invitasjoner til å lede store arrangement. Om det blir brudd, vil det bli enda mer oppmerksomhet rundt henne, og hun blir enda mer populær, og hun ler hele veien til banken. Om denne kjæresten er som ryktene sier, går det kun utover Pernilla. «Erfaring er det du får når du får det du ikke vil ha». Tror mange av kommentarene kommer av misunnelse. Hun har utseende, pengene, populariteten, suksessen, og barn som følger i hennes fotspor når det gjelder det samme.

 • Mallah skriver:

  Fast egentligen; psykfall är såna man får psykbryt på 😉

 • Mallah skriver:

  Ja det var roligt. Jag tänker mest på att hon inte längre har städerska, av någon anledning, hon behöver inte skämmas för det, – hon har så många järn i elden, bidra med arbetstillfälle etc etc etc. Men jag tycker ändå det är respektlöst hon får väl behålla vad hon vill. Hon får väl ha sin egen smak och tycke. Affektionsvärde vet inte Bianca vad det är. Kanske inte Pernilla heller. (Det är känslomässigt värde)

 • Erica skriver:

  Varför går du in på Fb Eric? P vill (tycker) ju inte vi ska läsa vad ”Krösamajorna och psykopaterna” skriver där. Vad är du för ett fan eg?

 • Alma skriver:

  Äh, är väl bra om hon börjar rensa, hon ska väl flytta framöver. Men det roligaste var ju att hon tog in allt igen som B slängt ut😉

 • Anna skriver:

  Ännu ett Wahlgrens Värld-program med tema rensa ut och slänga saker. Det börjar bli tjatigt. Vore roligt att se att familjen ägnar sig åt annat.

 • Alma skriver:

  Den som är värst och förstör denna blogg är väl ändå sk ”Eric”. Men han kanske blir så på fyllan. Han får tydligen hålla på dessutom…

 • Kebma skriver:

  Här har vi kärnfrågan: Vem ar hoppat på och hotat Pernilla? Känslan av kränkning är subjektiv, så den lämnar jag därhän.

  Personer som känner eller har känt hennes nya pojkvän har haft modet att säga det de vet är negativt med honom – är det att hota och hoppa på?

  Blir hon kränkt av det? Ja, kanske men det är nog mer han som blir det. Så, när Pernilla – som hotar och hoppar på! – beter sig som hon gör… Vem styr skutan?

 • Kebma skriver:

  Men snälla… Det här är en öppen blogg på internet. Pernilla har två val: stänga av kommentarerna eller leva med att andra har åsikter och rensa – om hon vill.

  Nu vill tydligen inte Pernilla det och det säger också något och det går inte att uppfostra andra och få andra att göra som man själv vill.

  Att detta spårat ur fullständigt har med hennes sätt att hantera det också. I min värld får hon leva som hon vill men när hon väljer att lägga ut detaljer från sitt privatliv då kommer andra, med andra mindre smickrande erfarenheter att reagera.

  Jag blir inte direkt livrädd för ordet ”Krösa Maja” heller, utan mer beklämd att en 50-åring tror att det är att ”ta i”.

 • Veronica skriver:

  Undrar vilka det är som skämmer ut sig här egentligen. Inte är det Eric i alla fall 🙄

 • Cilla skriver:

  WORD!!!

 • Björne skriver:

  Eric – skäm inte ut dig mer nu.
  Aldrig varit inne på Flashback men blev nyfiken när du började härja här!
  Så det ”psykopater” du hänvisar till får tacka dig eftersom att det de skriver nu, pga dig, når ut till flera.
  Sluta skämma ut dig själv och sluta dra ner Pernilla i skiten genom att ha fans som dig!!

 • Tina skriver:

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 • Tina skriver:

  Exakt så 👍varit alldeles för snäll…

 • Therese B skriver:

  Hon skrev att P tar bort kommentarer på bloggen som inte hoppar på någon, men att Erics kommentarer gladeligen får ligga kvar.

  Även ren fakta: för en privatperson är det inte lätt att göra en bakgrundskoll på någon. Att söka på tex Lexbase säger väldigt lite av flera skäl: 1) Lexbase mfl siter tar bort domar efter några år 2) socialtjänstens dokumentation är inte offentlig handling per automatik 3) Polisanmälningar, besöksförbudsbeslut mm är inte per automatik en offentlig handling

  Mm.

 • Annaa skriver:

  Haha vem är du att diktera vad Pernilla ska och inte ska göra?! Hon har absolut inget att be om ursäkt för. Däremot är det många av er som skriver så mycket skit här som borde be om ursäkt. Tycker Pernilla alltid har haft ett väldigt stort tålamod med er troll som härjar runt här.

 • ??? skriver:

  Pernilla har absolut ingenting att be om ursäkt för. Om något har hon varit alldeles för snäll mot de individer som om och om igen skriver kränkande om henne och hennes familj. Svinhugg går igen, Pernillas analys om psykopater stämmer till hundra. Sen inte konstigt att psykopater inte gillar att få stämpeln psykopater.. det är inget konstigt. Men likväl sanningen.

  De som upprörs av detta ord och Pernillas inlägg överlag, är samma personer som beter sig som svin här.

  Om ni inte gillar att bli kallade psykopater, krösamajor och annat. Så sluta då upp med att vete er som krösamajor och psykopater. Ganska enkelt.

 • T skriver:

  Pernilla – Vad det verkar, har du tröttnat på att blogga, vilket – till viss del – kan förstås. Men OM det nu är det som sker, vore väl det schysstaste mot dina riktiga fans att avsluta med inlägg med just det meddelandet. Stäng sedan av kommentarsfältet. Andra har gjort det och du kan göra det, inga konstigheter.

  I ditt – kanske – kommande inlägg, bör också en så stor ursäkt ingå. Hur arg, irriterad, besviken eller ledsen man än är, är det inte okej att slänga ur sig de ord, som du gjorde för något inläggs sen. Skulle du nu, mot förmodan göra det, se då till att det – åtminstone – låter som att du menar det. Du har ett kändisskap att hålla uppe och det är verkligen att göra det åt fel håll.

  God natt!

 • Maya skriver:

  Lilla Eric. 😄
  Antar att du menar se mig och HÖR mig.
  Du är faktiskt ganska underhållande.
  Lite tragiskt men samtidigt fascinerande.
  Du måste vara en drömpatient för psykiatrin. Du ligger liksom på gränsen.
  Att du är upprörd har nog inte undgått någon. Man vill liksom ta dig i örat och låta dig skriva ditt namn på svarta tavlan.
  Nu är jag ytterst tveksam att du kan stava ditt namn. ERIC.😄. E.R.I.C.
  Som på 5 myror är fler än 4 elefanter.
  Time Will tell. CB/ERIC. 🤡
  BUONA NOTTE!

 • Alma skriver:

  Uppmuntra honom inte till att ta mer alkohol…

 • Kebma skriver:

  Who-Ho, vad rädd jag blir.
  Att hota med ”Krösa Maja”-snacket är som en dålig amerikansk word battle. Pinsamt… 1800-talet ringde och vill ha sina värsta kränkningar tillbaka, din buse!

 • Kebma skriver:

  Alkoholister? Hörru Pernilla – Eric menar jag! – nu tror jag minsann bubblet stigit dig alldeles åt huvudet.

  Ingen här inne är ju knäppare än du…

 • Maya skriver:

  Men lilla Eric. Du är på hugget verkligen. Det är lite svårt att ta dig på allvar.
  Jösses vad du gårigång. 😄
  Jag vet inte om du är rätt person att ställa diagnoser. DIN diagnos är ju klockren.
  Nä lilla gubben (vem du nu är) ta ett glas och känn lugnet.
  Nu ska vi psykopater och Krösamajor återgå till våra riktiga liv. När vi ha tagit våra mediciner förstås. Glöm inte att ta din också Eric/CB eller vem du nu är.
  Nattinatt!

 • Alfred skriver:

  Dom har både sina egna mobiler och datorer men får inte vara själva med sladdarna om det hjälper dig med svaret.

 • Sofia skriver:

  Hur många datorer har dom egentligen inne på psykiatriska slutenvården? Eller har man egna telefoner där inne? För dom som skriver här inne, och på andra ställen, dom kan väl ändå inte vara ute i det fria? Eller kan dom det? Tänk att dom som sitter på bloggar, forum osv, förmodligen är ”helt vanliga” IRL och sen så när dom släpper den sociala fasaden/masken då visar sig verkligheten på nätet.

 • P skriver:

  Eric: du förstör ju för PW

 • Marianne skriver:

  Har nu lest alle postene på fb, og må si det virker å være mange som har lite bra å si om en viss Mr. B. Og om man går på hans ex (mamma til yngste dotter) facebook, og ser hvilke saker hon ”brenner for” så kan man jo tro det er mye sannhet i det som skrivs på fb.

  Jeg tippar at om ca 1 år er PW singel, har tappat mange fans og kontrakter om dette forsetter. Hon skrev at hun ikke ville bli hetsat i kommentarfeltet, men hon lar sine lesere få all verdens skit uten å stenge ut visse personer her som alltid kommer med elaka og stygga kommentarer til andre

 • Alfred skriver:

  Kul att Eric kallar folk för alkoholister, ( inte psyk längre) ? han verkar mest full själv. Att inte P styr upp den här bloggen är en gåta, hon borde tänka på sitt rykte som en professionell artist…

 • Annaanal skriver:

  Svar till KEBABEN! Synonymer till psyko; hysterisk, idiot, vrickad, sinnesrubbad, helknäpp, hysterisk, rubbad, knasig, mentalsjuk, knäpp, dåre, galen, psykfall, crazy …………

 • Eric skriver:

  Mallah, skriv din skit med ditt Flashback konto istället med de andra alkoholisterna där.

 • Eric skriver:

  Ja såklart Nina alla som inte skriver skit om Pernilla är ”hennes vänner eller familj”. Ännu mer ocharmigt på norska.

 • Eric skriver:

  Vilka fans? Ser mest desperata människor som skriver skit.

 • Erica skriver:

  Går aldrig in på Fb, därför jag undrar.

 • Eric skriver:

  Hur mycket betalar Flashback slöddren dig som försvarare?

 • Eric skriver:

  Vem är du ens Erica? Är du Flashback slöddrens försvarare eller?

 • P skriver:

  Eric: du verkar också vilja bli sedd och hörd. Låt fansen få mer plats nu!

 • Erica skriver:

  Vad skriver hon då?

 • Eric skriver:

  minnie.e.nord På Flashback verkar också svagt begåvad. Inte den skarpaste kniven i lådan.

 • Mallah skriver:

  David Eric någon hjärncell borde du ha som begriper att läsarna begriper du gått fullständigt amok och använder snart alla namn du kan komma på.

 • Ingrid skriver:

  Det är inte din arena. Jag gillar WV och du förstör bara.

 • Maja skriver:

  Men snälla Eric. Först måste jag fråga hur du mår? Det är iofs svår att ta dig på allvar.
  Men ditt språk är väldigt dysfunktionellt. Tror med tanke på det så är du nog inte utbildad på något sätt. Och defenetivt inte slänga dig med psykiatriska termer. Nej du mr Eric. Ta ett glas bubbel med Pernilla.
  Och vet du vad som är så bra. Sanningen kommer alltid ifatt. Ha det fint Eric/CB eller vem du än är. Masken faller sakta av. 😉

 • Erica skriver:

  Ok, vad gör du efter hemtjänsten gått hem då?

 • Emil skriver:

  Vem har hotat vem?

 • Elin skriver:

  Söta gulliga Pernilla jag skriver igen för jag gillade verkligen knytblusen du hade på dig i live:n på Discovery +, var är den ifrån? (svart knytblus) För övrigt vad bjussiga ni är i de nya avsnitten ,ni är både du o Bianca så gulliga och fina.

 • Erica skriver:

  Varför går du in på Fb och läser? Ser du ner på folk som viker kartonger, målar Dominobrickor mm? Vad jobbar du själv med?

 • Eric skriver:

  ”Lisa111
  Medlem
  Reg: Nov 2014
  Inlägg: 22
  Det kan ligga något i att det är PW själv som ligger bakom signaturen ”Eric” eller hon tillsammans med Bauer. Sedan Christian Bauer kom in i hennes liv har det blivit mycket mer drickande av alkohol.”

  Ja inte lätt när öppna verksamheten slutar redan tolv och hemtjänsten går hem 12.30😂😂

 • Eric skriver:

  Haha kollade på Flashback nu. Jisses Krösa-Maja gänget är där också. Och skriver sina infantila och lätt sinnesförvirrade tankar.

  Blir nästan lite rörande att se dessa desperata rop på ”se mig, här mig” från dessa personer både här och på Flashback.

  Arbetslösheten är hög tydligen.

  DetektivBlomkvist, Fabriksbyggnad och RealDolll går säkert på öppen verksamhet på förmiddagarna. Lättare uppgifter, vika kartonger, måla domino brickor.

  Håller återigen med Pernilla. Psykopater.

 • Lotta skriver:

  Krösamaja är en karaktär i Emil i Lönneberga, karaktären är ängslig och räddhågad samt har tendens till skvaller.

 • Erica skriver:

  På vilket sätt tycker du han verkar vis?

 • Erica skriver:

  Men så otrevligt skrivet, gör inte bort oss Svenskar. P kanske vill uppträda där i framtiden…

 • Eva skriver:

  eric du gillar ju inte pernilla själv enkelt att läsa mellan DINA rader istället för göra påhopp mot henne går du på dem som skriver erkänn istället för gör massa påhopp det är inga problem eric att erkänna du kommer må bättre själv sätt dig ner och fundera på dina problem så kommer allting bli bra och du kommer må bra gör ett försök i alla fall du förlorar inget på de tro mig / ja du kommer kalla mej nu för de ena och andra men de är din diagnos som talar och man kan få jättte bra hjälp idag !! Så ta de lungt andas tre ggr och njut !!!

 • Nina skriver:

  Synes absolutt ikke at hun skal akseptere alt som skrives. Og synes absolutt IKKE at hun skal akseptere at andre skriver at man skal ” ät på en bit kork och drick olja”. Gud, hva for stygt menneske er du?!?!?! Stakkars Pernilla – hun behøver ikke være redde for fiender når hun har slike ”venner” som deg

 • Ida skriver:

  Men hon ska acceptera påhopp, kränkningar och rena hot från dessa individer menar du Nina?

  Stanna i Norge och ät på en bit kork och drick olja.

 • Ida skriver:

  Eric är väldigt smart och vis. Till skillnad från Krösa-majorna Mallah, A, Malin,etc etc.

 • Nina skriver:

  Kjære, kjære Pernilla.
  Har fulgt deg i mange år ifra Norge, elsker WV og har alltid likt bloggen din. Men å lese nå er bare helt forferdelig.
  Hvem enn denne ”Eric” er så blokker han og slett alt som er skrevet. Det er jo bare helt forferdelig – hva er dette for måte å snakke på?!?!? Hvilken ussel person er dette?!?!
  Det trekker ned deg i skiten så lenge du lar det stå, og lar han fortsette. I Norge sier vi ”si meg hvem du umgås, så sier jeg hvem du er”. KJære Pernilla, tenk på ditt omdømme og dine fans – la oss ikke tro at du synes slike kommentarer som hans er ok :(

 • Mallah skriver:

  Förlåt för alla mina taskiga kommentarer igenom åren under diverse namn. Gömde mig bakom dessa namn för att jag var feg! Jag erkänner. Hoppas att få din förlåtelse Pernilla.

  Igen, förlåt

 • Mallah skriver:

  Du är så talangfull och härlig Pernilla! Sluta inte blogga!

 • Erica skriver:

  Lite märkligt att han får hålla på, inte plockas bort🙁

 • Eric skriver:

  Av samma anledning som du nu helt plötsligt heter Ursula.

 • Eric skriver:

  Mallah, du har förstört bloggen i åratal.
  Ta din kvast och flyg iväg till blåkulla.

 • Ida skriver:

  Ok Lotta, intresseklubben noterar.

 • Mallah skriver:

  Nu diskuterar man dig på FB – jag tror inte du är vidare populär hos Pernilla då man tror att du är herr C. Din mentala status diskuteras även.
  Spelar ingen roll hur mycket du ger dig på andra kommentatorer. David/Eric och vad du nu använder dig av för stunden; du förstör den här bloggen något vansinnigt.

 • ? skriver:

  Vad är en Krösa-Maja?

 • Lotta skriver:

  Haha det är ju jätteroligt. Min uppfattning av skojigheten borde bero på att jag är en Krösamaja och Psykfall enligt doktor Erics diagnos. Pernilla gillar jag och jag önskar henne all lycka.

 • Ursula skriver:

  Får man fråga varför du känner dig tvingad att kommentera här? Flaxa iväg själv…

 • Eric skriver:

  Erica, Mallah, A, Lotta.. Krösa-major kan ha många namn.

 • Eric skriver:

  Också N, Hur får jag uppmärksamhet av familjen Wahlgren/Ingrosso?

 • Erica skriver:

  Samma här. P har ju uppenbarligen slutat blogga men intressant studiesyfte att följa Eric nu. Tycker också han ska starta en egen blogg. Dock bör han lära sig att man inte börjar en ny mening med ordet och😉

 • Eric skriver:

  Så du erkänner att du inte är här för att läsa Pernillas blogg. Utan bara tjafsa.

  Konstigt också hur du byter namn, men samma stavfel och samma törst efter bråk kvarstår.

 • Lotta skriver:

  Jag läser bloggen för att läsa kommentarerna från Eric. Varför startar du inte en egen blogg?

 • Kebma skriver:

  Svar till ANNA – L – A:
  Psyko = utgår från psyko-analytisk teori och har varit grundläggande för vår förståelse av människans psykologiska fungerande. /Synonymer.se
  Det är lite som CP – förlåt! – ett förlegat sätt att språkligt kränka andra.
  Tycker du ska googla på lakej…

 • N skriver:

  Bianca: LYX LYX LYUX
  Pernilla: LYX LYX LYX
  Också Bianca: Hej Coop. Hur mycket får jag?
  Också Pernilla: Hej Comfort. Hur mycket får jag?
  Stämmer det att hon sa att inte ens B längre filmar för WV?

 • Eric skriver:

  Alla psykon och andra offerkofta-troll kan väl ta sina kvastar och flyga iväg. Och sluta följa Pernilla. Det är ganska enkelt.

  Vad jag vet så är ingen av er tvingade under pistolhot att varken läsa eller kommentera på Pernillas blogg. Och blir ni tvingade under hot att läsa, då förslår jag ett samtal till 11414.

  Pernilla har gjort klart ganska många gånger nu att hon inte uppskattar Krösa-major här.

 • Susanne skriver:

  Eric, du har råkat lägga till ett a i ditt namn emellanåt, är du förvirrad lr är du Erica med klänning nu igen? I vilket fall, använd inte klackar, du vet hur det gick sist.

 • Erica skriver:

  Ida: du kan väl berätta om vilka problem du menar jag har? så ska jag svara om du har rätt…

 • Annaa skriver:

  Kebab! (2sep 19.40). Tydligen bättre koll än vad du verkar ha!

 • Eric skriver:

  Du tar dig uppenbarligen tid att skriva och tycka. Så stjärnan är intakt.

 • Ck skriver:

  Wv har premiär. P gör inte ens ett inlägg men vad värre är. Inte en enda kommenterar efter premiären.
  Håller stjärnan på att dala?

 • Kicki skriver:

  Jag tycker Pernilla, och hela hennes familj, är så duktiga, rara och generösa. Förstår inte vad som hänt här i kommentarfältet! Tycker Pernilla ska sluta blogga. Vi som tycker om Dig, och Dina nära och Kära, följer Dig på Insta och går på Dina konserter iaf. Varmt tack för all glädje Du sprider! Lycka till med kärlek och husbygge! Stor kram!

 • Mia skriver:

  Har följ dig i många år Pernilla! Saknar att du inte bloggar lika mycket, men förstår..tiderna förändras 😆 men sååå många tråkiga kommentarer här nu. Lycka till med kärleken..så härligt!! ❤️

 • LillaJag skriver:

  Men jösses alla ni som verkar verkligen AVSKY Pernilla – vad GÖR ni ens på hennes blogg?
  Har ni för vana att umgås med folk ni inte tycker om? I så fall…varför det? Vad tillför det i tillvaron.

 • LillaJag skriver:

  Varför är du här Sara?
  Du verkar ju inte gilla Pernilla och hennes familj nåt vidare, så vad gör du här….egentligen?

 • Eric skriver:

  Melinda, herregud skaffa dig ett liv gumman

 • Ida skriver:

  Ja den där ERICA har många problem.

 • Melinda skriver:

  WORD på den! Så rätt.
  Man tog sig för pannan rätt rejält åt Pernillas kommentar när Sofia Wistam (i deras podd) precis berättat att hennes mamma grät hela dagarna för att hon inte kunde kommunicera med andra pga att hennes hörsel försämrats så kraftigt. För vad kontrar Pernilla, smartisen, med? Jo något i stil med att ”hehe om mina föräldrar skulle tappa hörseln skulle deras söndagsnöje försvinna för då kan de inte lyssna på podden”.

  Så respektlöst att jämföra att ”söndagsnöjet” försvinner med att en älskad mamma sitter och gråter hela dagarna för att hon saknar kommunikationen med andra.
  Nej Pernilla, försök bli lite lyhörd.

 • Kebma skriver:

  Eric hoppas nog på det. Han är ju tydligen lika oupptagen som vi andra galningar. Sjukskriven?

 • Kebma skriver:

  Eftersom du vet att det är lögn och hittepå så kan du väl nyansera påståendena. Tack!

  Din fina definition av psyko är ju också…udda – snacka om att ha noll koll.

 • Eric H skriver:

  @ERICA
  Oj då, då blir det ju förvirrande eftersom jag heter samma. Jag är dock en annan Eric 😂. Vin dricker jag inte heller. Jag går att lockas med champagne dock.

 • Susanne skriver:

  Som sagt.

 • Erica skriver:

  Nej då, bara Eric som drack för mycket vin igår och gick loss😉

 • Eric H skriver:

  Oj, vad har hänt med kommentarsfältet? Folk som kallar varandra psyksjuka och rekommenderar läkemedel?! Det var en väldigt låg nivå.

 • Eric skriver:

  Va gör du dig rolig över psykisk ohälsa. Nu blev jag kränkt. (Läs ironi)

 • Susanne skriver:

  Eric lilla, nu är du sådär manisk igen, ta din medicin lr lägg in dig igen.

 • Erica skriver:

  Nä, gör du?

 • Ida skriver:

  Känner du henne Erica?

 • Annaa skriver:

  Men snälla ni som härjar runt här! Var har Pernilla skrivit att personer med psykisk ohälsa är psykopater och psykfall ?? ABSOLUT ingenstans ! Det är något några av er hittat på !! Ordet psyko betyder bla galen, knäpp, tokig osv, och har ingenting med psykisk ohälsa att göra! Det är en eller två personer som startat detta drev och sen följer svansarna efter. SKÄMMES TA MIG FAN! Hitta på och sprida massa lögner om en person är fan ta mig det lägsta man kan göra. Hoppas ni galningar (psykon) åker dit för förtal!

 • Erica skriver:

  Eric: känner du P eller? Eftersom du skriver att hon inte vill blogga längre…

 • Ingrid skriver:

  Ok, du har alltså koll på Ip-adresser. Skrämmande att se denna utveckling.

 • Eric skriver:

  Du skrev här ovanför att ”vi får skylla oss själva” att Pernilla inte bloggar mycket längre. DU är en stor orsak till att hon inte vill blogga. Du bara skriver skit hela tiden ”Mallah”. Skaffa dig vänner eller ett jobb. Eller börja ta medicin för dina besvär

 • Mallah skriver:

  David ja, han har varit borta ett tag. Inlagd? Hans vokabulär något annorledes vilket tyder på byte av medicin.
  Med tanke på hans återkommande psykfallsordval = genom sig själv känner man andra. I rest my case.

 • Mallah skriver:

  Den har hon nog övergett. Inget nytt inlägg i anslutning till starten av en ny säsong WV talar för det. Antar att vi får skylla oss själva. :(

 • Ida skriver:

  Intresseklubben noterar.

 • Mia skriver:

  Cancergalan bör ledas av människor med förståelse och empati med tanke på att familjerna runt dessa sjuka barn mår mycket psykiskt dåligt.
  Det är fel att låta någon som tycker personer med psykisk ohälsa är psykopater och psykfall i negativ betoning.
  Jag hade gärna sett Carina Berg och Sofia Wistam leda galan.

 • Erica skriver:

  Hon kanske inte vill vara med nu när Eri(c) ska vara med. Tråkigt, jag gillar B, är ju hon som lyfter hela serien.

 • Ida skriver:

  Jag hoppas iallafall att du fortsätter att blogga. Det är alltid kul och intressant att läsa dina inlägg.

 • A skriver:

  Han borde läggas in. Karma…

 • Eric skriver:

  Fortfarande samma dåliga svenska. Dan? Dan är ett namn, det stavas Dagen.

  Förövrigt, inte konstigt att du håller koll på ALLT som är PW relaterat. Så som alla repristider av Wahlgrens Värld. Erkänn att du tittar på alla. 😂

 • Eric skriver:

  A, Marie, Mallah, kärt barn har många namn.

 • N skriver:

  His name is David ooo David. Och han saknar alla repriser femman plockar bort kl 14:00 15 16 02:00 03 04 men räds icke David. Det TECKENTOLKAS fortfarande men bara EN repris om Dan nu. 04:55 får du ställa klockan på så du inte missar då P fnissar full på nåt golv. Kan detta vara talande för femmans tankar på att sätta punkt? Annars är ju FB nu platsen för all juciy bits om PW. Folk verkar lessnat rejält.

 • Eric skriver:

  Oscar identifierar du dig som ett psykfall? Om inte, varför känner du dig träffad.

  Heter du Oscar nu? Nyss hette du A och en hel rad andra alias. Är det en del i din ”sjukdomsbild”?

 • Oscar skriver:

  Men snälla läs eriks stil när han skriver och alla hårda ord
  Vem tror ni ligger bakom detta
  Det är inte första ggr
  Och märker ni OM de nu inte är the queen själv ingen reaktion hur då erik får sitta och hålla på
  Säger bara skäms har du smittats av hybris
  OCH varför kollas han inte upp som pernilla brukar göra när någon kritiserar henne nej för han / hon pratar illa om andra detta är ett sådant sjukt spel
  Så erik eller vem fan du är gå tvätta käften och skaffa dej vänner eller ett liv !

 • Eric skriver:

  Vilken överraskning att just du svarar A. Hur många timmar varje dag spenderar du på Pernillas blogg?

 • P skriver:

  Nu är du manisk, vi vet vad du tycker! Låt PW fans få utrymme nu.

 • Eric skriver:

  Susanne, varför känner du dig träffad? Är du ett psyko?

 • Susanne skriver:

  Eric – ta medicinen! Du vet ju att allt känns bättre då.

 • A skriver:

  Får du följa med till banken?

 • Eric skriver:

  A, ta tag i dina problem. Hjärnskrynklare kan säkert hjälpa dig

 • Eric skriver:

  Du är den första som skulle gråta om Pernilla stängde av kommentarsfältet. Då skulle du inte ha något att leva för.

  Varför skulle hon stänga av den, hon tjänar stora pengar på att psykfallen fortsätter klicka in sig på bloggen 20-30 ggr varje dag.

 • Eric skriver:

  Psykfallen som är besatta av Pernilla är värre än någonsin. Pernillas diagnos på er stämmer fullständigt. Rena psykfall. Ni skriver skit jämt men ändå är ni totalt besatta av er Idol Pernilla.

  Den enda som skrattar är Pernilla, som skrattar hela vägen till banken då hennes intäkter ökar ju fler som klickar in sig på bloggen.

  Men tror till och med att ni värsta psykfall är glada att ni bidrar till er största Idol Wahlgrens intäkter.

  Ta tag i era problem. Psykfall

 • Eric skriver:

  Alla som inte skriver korkade kommentarer om Pernilla är alltid släkt/vänner enligt psykfallen på denna blogg. Intressant

 • Eric skriver:

  A, du har skrivit skit här på bloggen i många år. Så inte konstigt att du tar åt dig av ordet PSYKFALL. Du verkar vara ett psykfall.

 • Eric skriver:

  Många PSYKFALL här. Ni måste skaffa er ett liv. Eller är Pernilla så viktig i era liv.

  Om ni inte är psykfall varför reagerar ni då.

 • Eric skriver:

  Många psykfall här utan liv.

 • Eric skriver:

  Skaffa dig ett liv gumman

 • Eric skriver:

  PSYKFALL

 • Cilla skriver:

  Jag undrar vem som är ’psykfallet’ jag….😂😂

 • Ingrid skriver:

  Hoppas innerligt att du inte kallar någon psyksjuk eller psykopat.

  Väntar ff på en förklaring då nog ett troll hackat dig.

 • Kebma skriver:

  Herregud! Det ska till ett för att känna igen ett. Tagga ner nu, Pernillas kille/släkting/kompis eller vem du nu är. 😂

 • Kebma skriver:

  Det är ganska uppenbart vem Eric är…en person som står henne nära. Pernilla kommer inte att ta bort hans kommentarer.

 • Ann skriver:

  Lyssnade på podden nu och hör hur du tycker att svenska språket misshandlas för att de säger toffs om hårsnoddar. Vad tycker du själv att du gör som stavar bla tjej, Tjäj +lite andra ord som du stavar om.?

 • Anna skriver:

  Erik aka CB: vi fattar att det är du. Skäm inte ut dig mer nu på din flickväns blogg. Hon är en offentlig person, okey.

 • Ingrid skriver:

  Seriöst Pernilla, rensa bort denna människa ”Eric”, någon som helt löpt amok. Bara ett råd.

 • Mia skriver:

  erik vad försöker du spela eller tro i din fantasi att håller du med p får du plus poäng TROR du hon bryr sig vad du skriver att fjanta för henne klart hon som alla andra ska kunna bete sig även i sitt skrivande och vad man kallar folk det gäller alla
  Fattar inte att P hotar med att stänga sin blogg jämt men aldrig gör
  Detta är den mest negativa blogg I KOMMENTERS FÄLTET
  Har alltid varit kommer alltid vara och de kan ni tacka er själva för

 • Lova skriver:

  Eric var kom du ifrån. Du inser väl att de flesta räknar ut vem du är..

 • A skriver:

  Kan du bara ett ord? Börjar bli tjatigt…

 • Eric skriver:

  Och du känner dig träffad förstår jag. Sluta skriv skit till Pernilla. Ditt psykfall

 • A skriver:

  Han verkar vara en obehaglig människa iaf…

 • LottaLux skriver:

  Eric: vem är du? Varför är du så aggressiv och vad gör dig lämplig att ställa diagnoser? Till på köpet ställa diagnos på helt okända människor. Är du psykiatriker? Antagligen inte då en utbildad människa inte skriver eller agerar på det sätt du gör.

 • P skriver:

  Eric, du har fullt upp här ser jag!

 • A skriver:

  Eri(c) , är det är du som skrev på P:s blogg. Vill inte tro hon skrivit det.

 • Elin skriver:

  Åh ,förresten din blus du hade i live:n på Discovery+ varifrån är den , (svart och vit knytblus).

 • Ingrid skriver:

  Vad menas? Jag förstår inte vad som har hänt? Kan någon förklara? Vad är det med skällsord som ”psykfall” hit och dit?

  Såååå otroligt otrevligt!

 • Annekrisa skriver:

  ERIC:
  Et godt råd: Alt DU sier/skriver til/om andre, sier alltid mest om deg!

  Forstår at du ønsker å ta kjæresten din i forsvar, men med kommentarene her, avslører du kun hvem DU er.

  Ønsker dere lykke til videre! 😊

 • Elin skriver:

  Hej gulliga söta Pernilla ,hoppas du scrollar förbi då vissa verkar vilja skriva av sig aggression eller vad det är men hursomhelst hörde att Bianca kanske ska sluta med Wahlgrens värld och det måste hon ju få om hon vill men samtidigt så tycker jag att hela programmets storhet varit i synnerhet er relation och förhållande till varandra, och hon är ju väldigt rolig och det är du också men ihop blir ni fantastiska!

 • A skriver:

  Att ta åt sig el lära dig om psykiska diagnoser är inte samma sak… Läs på.

 • A skriver:

  Eric: Därför att jag har djupa depressioner och äter antidepressiva, har då diagnosen psykiskt sjuk, el som du då kallar ”psykfall”. Däremot har jag inget konto på Fb så blanda inte in mig…

 • Eric skriver:

  Ett psykfall är ett psykfall. Pernilla har helt rätt. Ni som tar åt er, är antagligen samma personer som har skrivit skit här i kommentarsfälten i åratal. Förstår att det svider att få en diagnos. Men psykfall är vad ni är.

 • Eric skriver:

  Ett psykfall är ett psykfall.

  Pernilla har helt rätt

 • Eric skriver:

  Ni klagar, ändå är ni här. Och gissar att ni även följer henne på insta.

 • Eric skriver:

  Malin är ju en gammal inventarie på denna blogg i många år. Så Pernilla har en trogen bloggläsare hos dig

 • Eric skriver:

  Anna, ja du tycker så.. men ändå är du här och söker uppmärksamhet från Pernilla.

  Pernilla får skriva vad hon vill på sin blogg. Har du problem med det får sluta läsa

 • Eric skriver:

  Om DU nu inte definierar dig som psykfall… varför tar du åt dig då.

 • A skriver:

  Har du legat inne på en psykiatrisk avdelning någon gång? Tror knappast det är dom som sitter och skriver om er på Fb…

 • Eric skriver:

  Ett psykfall är ett psykfall. Ber man om det får mab höra det

 • Er skriver:

  Hoppas Bianca tar av sig offerkoftan

 • Nicklas skriver:

  ….och här har någon lagt upp Han är med mig nu som du sjöng i Peter Jöbacks trädgård i söndags. Inte toppkvalitet men bättre än inget för oss som gillar ARTISTEN Pernilla allra mest 😁🎤🎼🥰
  https://youtu.be/0xocWax9pj4

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Så fint att få leda barncancergalan med Carina. Det kommer ni göra bra.
  Så bra ni var i nyhetsmorgon nu, längtar så till torsdag 😍

  Ha en fin dag
  Kram Sandra 🌸

 • Labelle skriver:

  Jag ser fram emot en ny säsong som ett avbrott av lite flärd och flamsighet i denna tid av oro och ångest. Hoppas dock slippa få obehagskänsla och att skrattet inte fastnar i strupen denna omgång.

 • B skriver:

  Äh, kan vara intressant att se hur C som inte gillar offentlighetens ljus enligt uppgift ( var han inte modell också) klarar av serien.

 • A skriver:

  Nä, kändisarna verkar inte som föredömen direkt. Carola fick väl skit för att ljudteknikern höll på med micken under direktsändningen bl a. A Book har åkt på mycket skit av många osv…

 • Malin skriver:

  Anna du kan nog ta en titt på Pernillas eget beteende. Hon har i alla år snackat skit och hånat personer hon inte gillar, såväl kändisar som andra. Och när folk ifrågasatt eller kritiserat det har hon reagerat som en omogen tonåring. Det är ju även bara kolla på hur hon reagerar varje gång Bianca vill prata om allvarligare saker eller framföra något hon mått dåligt av. Det är så sorgligt och patetiskt att en kvinna och mamma på 50+ beter sig som hon gör. Och ännu mer förvånande att fans hyllar det. Men det är ju så det är med alla med narcissistiska drag, de får hållas pga att folk vägrar se hur illa de beter sig.

 • A skriver:

  Anna: mogna kvinnor som passerat 50 kallar inte folk för psykfall heller…

 • Sara skriver:

  NEJ
  Inte en säsomg ww till
  Vad fan är de för fel på dem som röstar fram detta
  Dem vinner inga kristaller är de bara för fylla ut tv de är utjatat vi har sett allt redan snälla skona oss !!!

 • Anna Danielsson skriver:

  Blicken har mist sin glans, leendet käns inte äkta. Men det är bara tillfälligt…p.w är väl trött på alla psykfall som hon skrivit. Tonåringar skriver så, inte kvinnor som passerat 50. Hur omogen är man då?

 • A skriver:

  Sociala medier är nog inte bra för någon egentligen…

 • Lova skriver:

  Det är sorgligt att se de nyförälskade glittrande harmoniska lugna ögonen förvandlas till hård kall blick :( och stelt leende. Att vara rik och känd har sitt pris.
  Privatlivet kan bli ett ankare då det skrivs och kommenteras så besinningslöst. Förr i tiden var det ”bara” i tidningar. (Nu görs ju även TV-program med satir och elakheter)
  Minns inte vilken artist som sa det, att han var glad han hade sin storhetstid FÖRE sociala medier uppfanns… han hade aldrig orkat. Uppdatera skriva överallt han kunde fokusera på sitt artisteri och skivförsäljning. Alla dagens artister måste bli utbrända tillslut.

 • A skriver:

  Tror hon menade att P borde bjudit henne på en resa, inte om tårtan var köpt el hemgjord…

 • A skriver:

  Kan vi lägga ner detta prat om psyk… hit och dit. Tror inte ni skulle vilja bli psykiskt sjuka på riktigt och behöva bli inlagda t ex.

 • Ylva skriver:

  Vet du, att gå och köpa en hej dundrades tårta är väldigt lätt, att baka är oxå ganska lätt, men det ligger hjärta bakom att göra en egen tårta. För övrigt så är ”N” psykot tillbaks ser jag…

 • Mallah skriver:

  Har också tänkt på det. I serien framställs det verkligen som att hon är snål och utnyttjar. Åh vad roligt haha. Näe. Jag tar för givet att bästa väninnan får ruggigt bra betalt för sina väntjänster 😉

 • B skriver:

  Vad fick hon jobba med?

 • B skriver:

  Har guldskivorna dykt upp någonstans?

 • ´N skriver:

  Ser WV. Susanne som du ”älskat” i så många år och du bakar en liten tårta då du har en miljard kronor. Var är New York? Var är Singapore? Snåla jävlel!!!! DU bah”Jag är givmild idag” FNISS FNISS FNISS. Och sen sätter du henne i arbete. Flashback har rätt. Bakom fasaden är du…

 • Eva-Lena skriver:

  Eva, de tycker väl också att Pernillas blogg genomsyras mellan varven av psykopater så det är väl därför …

 • Lovisa skriver:

  Hon har ju två kristaller från ett och samma år sen tidigare 👍

 • A skriver:

  När kommer din kollektion på Gekås? Jag tyckte också det verkade vara ett töntställe förut men nu är jag sugen att åka dit och kolla läget.

 • Eva skriver:

  varför skriver inte skvallertidningar om när hon kallar folk psykopat ??
  Men om någon hade skrivit de om henne då hade det stått på löpsedlarna
  Skillnad på skit och pannkaka

 • Mallah skriver:

  Hon har redan fått några 😀

 • Mallah skriver:

  När jag såg honom på Kristallen uppträda tänkte jag att; kan han inte göra en Ted Gärdestad-show? Eller en skiva med tolkning av Teds låtar? Anhöriga/skivbolag kanske inte släppt rättigheterna dock mest troligt.

 • A skriver:

  Ja, Benjamin levererade som vanligt, han är duktig och inga divafasoner på honom alls.

 • A skriver:

  Jag vill fortfarande inte tro det är hon som skrev dessa rader, (någon annans ordval)? men kan ha fel. Jag tänker mig P som en trevlig, ödmjuk tjej. Ja, kanske förlorade hon ett gäng röster efter detta…

 • Liza skriver:

  😴

 • ANNA skriver:

  ÄLSKAR DIG Pernilla, det har jag gjort i så många år. Och Tycker att Benjamins musik
  är så genalisk, han är SÅ bra! Sjukt bra, allt han gör.
  Vill se dig och Benjamin på scen igen.

 • Marie skriver:

  Heregud som hon har tjatat sönder oss med att rösta och nomenerade varje år med walhgrens men inte ens i närheten IGEN
  Hybris måste detta kallas
  Men benjamin och harpo bästa harpo var super !! Pernilla bli mera ödmjuk mot dem okända icke vänner och inte kalla folk psyko idioter osv så rösta dem säkert på dig så du får nog en kristall nån ggr !!! Trevlig kväll 🌸🌸🌸🌸

 • Ann skriver:

  Klänningen du har på bilden med Carina Berg….WOW!
  Varifrån?

 • Ingela skriver:

  Lycka till Pernilla , Bianca och Benjamin i kväll på kristallen-galan . Håller tummarna hårt . 😀💥
  Kramar till er alla

 • A skriver:

  Masked😉

 • A skriver:

  Matsked Singer var verkligen ett kul program. Hoppas det kommer igen.

 • A skriver:

  Vem ska logga ut? Och varför…

 • Cilla skriver:

  ’Ynkliga fä’ – 😅 – du är ju inte mycket bättre själv!! Logga ut du med vet ja’ 👍🏽

 • Hilde skriver:

  Lykke til❤️🤩🤗

 • Ylva skriver:

  Gillar ditt svar jätte mycket 😉 är lite gonggong själv , fått diagnos är hos Pernilla för älskar henne ❤️👍

 • Katten skriver:

  Mycket bra val! Känns som senast jag skrattade så jag grät var när jag såg Hybris i februari 2020- preciiis innan pandemin. Du är så sjukt kvicktänkt och rolig!!

 • Anna skriver:

  Du borde skämmas att du skriver här inne. Logga omdelbart ut ditt ynkliga fä.

 • Tina skriver:

  Men tack ” A” 😀 javisst är det så , håller till fullo med dig! Konstigt ändå att inte fler hänger med här på bloggen om detta viktiga? Nä, istället ägnar det sig till annat ( psykona) som jag tycker. Hej svejs o nu tar jag helg ❤️

 • Charlotte skriver:

  Klockrent psyko, vi lär känna igen dem allt eftersom ….

 • Helena skriver:

  Det bästa program jag sätt som Mat program med Benjamin!!Så otrolig duktig och jätte fin kille med ett stort hjärta,tack vare dig Pernilla!Hoppas verkligen att det blir fler såna program med Benjamin.

 • Klara skriver:

  Hur mår du? Här får du en lång kram, hoppas du kan tänka på bra saker sedan. 🤗

 • Caroline skriver:

  Och självklart lycka till på Kristallen till dig Pernilla och Bianca och Benjamin! 🙂

 • Caroline skriver:

  Men Malin, varför känner du att du ”måste” skriva en sån kommentar? Det enda du MÅSTE göra är att sluta läsa Pernillas blogg om du nu tycker att hennes människosyn är så fruktansvärd. Lägg istället din tid på att läsa en blogg som skrivs av någon som har en människosyn som stämmer mer överens med din egen. En sån kommentar som din är bara så fruktansvärt onödig!

 • Malin skriver:

  En av de finaste och viktigaste galorna. Extremt synd att de satt någon med din människosyn att leda den.

 • A skriver:

  Ja, vi måste absolut göra något om våra barn och barnbarn ska ha någon planet kvar.

 • Annica skriver:

  Härligt att också Jessica hittat kärleken! Håller absolut med om att du är snyggare och finare än nånsin. Så fint med kärlek!

 • Lena skriver:

  Ska absolut titta på Kristallen imorgon, men hoppas att alla tittar på ”En kväll för vår planet” ikväll som jag ser som det viktigaste. Alla kan hjälpas åt tex minska flygresor, minska konsumtionen, få slut på ”slit och släng”. Det räcker inte med att bara källsortera. Det finns mer som vi kan göra !

 • A skriver:

  Jag ska absolut också titta. Kolla även ikväll om insamlingen om planeten tv4 kl 20.00.

 • Camilla skriver:

  Jeg skal se på 😃

 • A skriver:

  Tina, sant. Vet inte om inlägget hamnar fel nu. Men kanske forskning om bättre mediciner samt mer pengar till avdelningar där folk är inlagda. Finns jättebra personal men inte alltid tillräckligt med resurser. Samt behövs pengar för organisationer som har jour där folk som mår dåligt kan ringa.

 • Tina skriver:

  Väldigt viktigt det du skriver ”A” men tänker att det blir nog svårt att forska i hur man ska komma tillrätta med kognitiva beteenden? Cancer uppkommer ju rent medicinskt menar jag med celldelning och annat som man kan forska i hur man kan försöka stoppa vissa typer osv, men psyket och dess funktion funkar ju inte så? Däremot kan det gott komma en insamlingsgala för psykisk ohälsa som har blivit en folksjukdom så att folk kan få mer hjälp. Som de ser ut nu är det katastrof för det fattas experter på området så folk t.o.m. dör helt o onöda. Mer pengar och experter behövs bums !!

 • A skriver:

  Samtidigt? Barncancergalan går 27 september, jätteviktigt program. Önskar det blir någon gala även angående psykisk ohälsa, anorexia, bulimi, suicid mm. Viktigt även det.

 • Lova skriver:

  men hur e d möjligt att de två programmen sänds samtidigt?

 • Mallah skriver:

  Precis. Man har fått en inblick i vilken profesionell artist hon är. Men i serien framkommer även hur barnen klankar ner på hennes sång och artisteri vilket kändes oerhört sorgligt. Men med framgångarna (WV bidrog till) så ändrades tongångarna och efter massiv kritik från tittarna fick hon plötsligt beröm. Som tittare ser och hör man ju som sagt… Vissa sekvenser har jag undrat varför P godkänt faktiskt.

 • Kristina skriver:

  Hej Pernilla! Förstår att du vunnit Humorpriset. Nu när jag jobbat hemma så har jag tagit lunch samtidigt med Wahlgrens värld och du har gett mig många goa skratt där i min ensamhet. Har blivit mäkta imponerad av hur proffsig du är också. Tänker särskilt på en händelse när du uppträder på någon mässa av nåt slag (tror jag det var) och publiken består av 80% dönickar medan du sjunger och skämtar oberört. Hade det varit jag hade min självkänsla legat som en blöt fläck på golvet och jag hade aldrig mer ställt mig på en scen. Bra jobbat! Och bra rutet i förra inlägget!! Det ska man göra när människor kliver in i ens hjärta och klampar runt med pjäxorna på.
  Allt gott!!

 • Charlotte skriver:

  Men va kul! Tror ni blir ett perfekt par ihop du och Carina 👍

 • Linnea Andersson skriver:

  Fina du / ni! Självklart skall det röstas på fredag! Ha en fin dag! Å tack för din härliga blogg!

 • Merry Mary skriver:

  Wow! Du ligger verkligen inte på latsidan 😄 Lycka till med allt och lycka till hela familjen på Kristallen 💎🥳

 • Kicki skriver:

  God morgon! Hur fin är inte du, Pernilla? Du blir visst bara snyggare och snyggare för varje dag. Ha en fin torsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram