Leder Barncancergalan , spelar in TV, & tävlar i Kristallen på fredag!

img_8446-1.jpgHej vänner!

Äntligen får jag berätta!

Den 27 september så har jag fått den stora äran att tillsammans med underbara Carina Berg  ledan ”Barncancergalan / Det svenska Humorpriset!

Ett hedersamt och meningsfullt uppdrag som betyder väldigt mycket för mig!

Jag är självklart Barnsupporter sedan flera år tillbaka , och värnar otroligt mycket om drabbade barn – och försöker alltid göra det jag kan när jag läser om barn som far illa – och där jag kan hjälpa till på något ynka sätt.

Jag har genom åren lärt känna flera barn som drabbats av cancer, och följt dom genom livet – och sett vad cancerforskningen har gjort för dessa barn som är friska i dag!

Tillsammans kan vi bidra till och stötta den livsviktiga cancerforskningen och få alla barn med cancer att överleva. img_8445-1.jpgExtra speciellt för mig att leda denna gala också , då jag de två senaste åren i rad har vunnit det hedersamma Humorpriset för ”Årets Scenshow” för båda mina shower ; ”Kort Glad & Tacksam” , samt ”Pernilla Wahlgren har Hybris” !  

Det ÄR en svår balansgång att blanda Humor med Barncancer , det känner även jag.
Men jag vet också hur viktigt det är de få stunder man får skratta när man är sjuk, och hur HELANDE skratt och humor kan vara.

Så med det sagt,  så hoppas jag att vi alla får en fin , stark , även rolig –  men framför allt VIKTIG kväll tillsammans – där vi ser till att bli FLER Barnsupportrar och samla in ännu mer pengar till den livsviktiga barncancer-forksningen!

Hoppas ni är med oss den 27 september på Kanal 5 och Discovery plus! 

img_8340.jpg

I morse precis som alla andra dagar denna vecka , så kom världens bästa Jessica hem till mig och fixade mig inför dagens TV-inspelning! img_8341.jpgSå underbart att få vakna till liv på morgonen med skratt och piff på en och samma gång…! 😉img_8389.jpgVeckans inspelningsplats….img_8431-2.jpgÅterförenad med mitt älskade filmteam på ”Wahlgrens Värld”..! img_8478.jpg

Och apropå ”Wahlgrens Värld” – så det en annan GALA som gäller på FREDAG! 

Nämligen KRISTALLEN – där jag och Bianca blivit nominerade till ”ÅRETS TV-PROFILER”! 

En glädje bara att bli nominerad , men OM ni vill – så får ni självklart RÖSTA på oss på fredag under direktsändningen som sänds från Cirkus i Stockholm…! :-)img_8479.jpg

Och om ni vill, så kan ni även rösta på Masked Singer där vi är nominerade till priset som ”TITTARNAS FAVORITPROGRAM” !  Så kul att så många gillat Masked Singer även i Sverige!!! img_8480-1.jpg

Den här killen kan man inte rösta på, men hans matprogram BENJAMINS är nominerat till ”ÅRETS REALITY” som är ett Jury-pris! 

Det blir familjefest på Kristallen på fredag med andra ord, vare sig vi vinner pris eller ej…! 😉

231 reaktioner på “Leder Barncancergalan , spelar in TV, & tävlar i Kristallen på fredag!”

1 2 3 4
 • Ingela skriver:

  Lycka till Pernilla , Bianca och Benjamin i kväll på kristallen-galan . Håller tummarna hårt . 😀💥
  Kramar till er alla

 • A skriver:

  Matsked Singer var verkligen ett kul program. Hoppas det kommer igen.

 • Hilde skriver:

  Lykke til❤️🤩🤗

 • Katten skriver:

  Mycket bra val! Känns som senast jag skrattade så jag grät var när jag såg Hybris i februari 2020- preciiis innan pandemin. Du är så sjukt kvicktänkt och rolig!!

 • Helena skriver:

  Det bästa program jag sätt som Mat program med Benjamin!!Så otrolig duktig och jätte fin kille med ett stort hjärta,tack vare dig Pernilla!Hoppas verkligen att det blir fler såna program med Benjamin.

 • Malin skriver:

  En av de finaste och viktigaste galorna. Extremt synd att de satt någon med din människosyn att leda den.

  • Caroline skriver:

   Men Malin, varför känner du att du ”måste” skriva en sån kommentar? Det enda du MÅSTE göra är att sluta läsa Pernillas blogg om du nu tycker att hennes människosyn är så fruktansvärd. Lägg istället din tid på att läsa en blogg som skrivs av någon som har en människosyn som stämmer mer överens med din egen. En sån kommentar som din är bara så fruktansvärt onödig!

   • Caroline skriver:

    Och självklart lycka till på Kristallen till dig Pernilla och Bianca och Benjamin! 🙂

  • Klara skriver:

   Hur mår du? Här får du en lång kram, hoppas du kan tänka på bra saker sedan. 🤗

  • Charlotte skriver:

   Klockrent psyko, vi lär känna igen dem allt eftersom ….

  • Anna skriver:

   Du borde skämmas att du skriver här inne. Logga omdelbart ut ditt ynkliga fä.

 • Annica skriver:

  Härligt att också Jessica hittat kärleken! Håller absolut med om att du är snyggare och finare än nånsin. Så fint med kärlek!

 • Lena skriver:

  Ska absolut titta på Kristallen imorgon, men hoppas att alla tittar på ”En kväll för vår planet” ikväll som jag ser som det viktigaste. Alla kan hjälpas åt tex minska flygresor, minska konsumtionen, få slut på ”slit och släng”. Det räcker inte med att bara källsortera. Det finns mer som vi kan göra !

 • Camilla skriver:

  Jeg skal se på 😃

 • Lova skriver:

  men hur e d möjligt att de två programmen sänds samtidigt?

  • A skriver:

   Samtidigt? Barncancergalan går 27 september, jätteviktigt program. Önskar det blir någon gala även angående psykisk ohälsa, anorexia, bulimi, suicid mm. Viktigt även det.

   • Tina skriver:

    Väldigt viktigt det du skriver ”A” men tänker att det blir nog svårt att forska i hur man ska komma tillrätta med kognitiva beteenden? Cancer uppkommer ju rent medicinskt menar jag med celldelning och annat som man kan forska i hur man kan försöka stoppa vissa typer osv, men psyket och dess funktion funkar ju inte så? Däremot kan det gott komma en insamlingsgala för psykisk ohälsa som har blivit en folksjukdom så att folk kan få mer hjälp. Som de ser ut nu är det katastrof för det fattas experter på området så folk t.o.m. dör helt o onöda. Mer pengar och experter behövs bums !!

 • Kristina skriver:

  Hej Pernilla! Förstår att du vunnit Humorpriset. Nu när jag jobbat hemma så har jag tagit lunch samtidigt med Wahlgrens värld och du har gett mig många goa skratt där i min ensamhet. Har blivit mäkta imponerad av hur proffsig du är också. Tänker särskilt på en händelse när du uppträder på någon mässa av nåt slag (tror jag det var) och publiken består av 80% dönickar medan du sjunger och skämtar oberört. Hade det varit jag hade min självkänsla legat som en blöt fläck på golvet och jag hade aldrig mer ställt mig på en scen. Bra jobbat! Och bra rutet i förra inlägget!! Det ska man göra när människor kliver in i ens hjärta och klampar runt med pjäxorna på.
  Allt gott!!

  • Mallah skriver:

   Precis. Man har fått en inblick i vilken profesionell artist hon är. Men i serien framkommer även hur barnen klankar ner på hennes sång och artisteri vilket kändes oerhört sorgligt. Men med framgångarna (WV bidrog till) så ändrades tongångarna och efter massiv kritik från tittarna fick hon plötsligt beröm. Som tittare ser och hör man ju som sagt… Vissa sekvenser har jag undrat varför P godkänt faktiskt.

  • A skriver:

   Tina, sant. Vet inte om inlägget hamnar fel nu. Men kanske forskning om bättre mediciner samt mer pengar till avdelningar där folk är inlagda. Finns jättebra personal men inte alltid tillräckligt med resurser. Samt behövs pengar för organisationer som har jour där folk som mår dåligt kan ringa.

   • Tina skriver:

    Men tack ” A” 😀 javisst är det så , håller till fullo med dig! Konstigt ändå att inte fler hänger med här på bloggen om detta viktiga? Nä, istället ägnar det sig till annat ( psykona) som jag tycker. Hej svejs o nu tar jag helg ❤️

 • Charlotte skriver:

  Men va kul! Tror ni blir ett perfekt par ihop du och Carina 👍

 • Linnea Andersson skriver:

  Fina du / ni! Självklart skall det röstas på fredag! Ha en fin dag! Å tack för din härliga blogg!

 • Merry Mary skriver:

  Wow! Du ligger verkligen inte på latsidan 😄 Lycka till med allt och lycka till hela familjen på Kristallen 💎🥳

 • Kicki skriver:

  God morgon! Hur fin är inte du, Pernilla? Du blir visst bara snyggare och snyggare för varje dag. Ha en fin torsdag!

  • Ylva skriver:

   Gillar ditt svar jätte mycket 😉 är lite gonggong själv , fått diagnos är hos Pernilla för älskar henne ❤️👍

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram