Leder Barncancergalan , spelar in TV, & tävlar i Kristallen på fredag!

img_8446-1.jpgHej vänner!

Äntligen får jag berätta!

Den 27 september så har jag fått den stora äran att tillsammans med underbara Carina Berg  ledan ”Barncancergalan / Det svenska Humorpriset!

Ett hedersamt och meningsfullt uppdrag som betyder väldigt mycket för mig!

Jag är självklart Barnsupporter sedan flera år tillbaka , och värnar otroligt mycket om drabbade barn – och försöker alltid göra det jag kan när jag läser om barn som far illa – och där jag kan hjälpa till på något ynka sätt.

Jag har genom åren lärt känna flera barn som drabbats av cancer, och följt dom genom livet – och sett vad cancerforskningen har gjort för dessa barn som är friska i dag!

Tillsammans kan vi bidra till och stötta den livsviktiga cancerforskningen och få alla barn med cancer att överleva. img_8445-1.jpgExtra speciellt för mig att leda denna gala också , då jag de två senaste åren i rad har vunnit det hedersamma Humorpriset för ”Årets Scenshow” för båda mina shower ; ”Kort Glad & Tacksam” , samt ”Pernilla Wahlgren har Hybris” !  

Det ÄR en svår balansgång att blanda Humor med Barncancer , det känner även jag.
Men jag vet också hur viktigt det är de få stunder man får skratta när man är sjuk, och hur HELANDE skratt och humor kan vara.

Så med det sagt,  så hoppas jag att vi alla får en fin , stark , även rolig –  men framför allt VIKTIG kväll tillsammans – där vi ser till att bli FLER Barnsupportrar och samla in ännu mer pengar till den livsviktiga barncancer-forksningen!

Hoppas ni är med oss den 27 september på Kanal 5 och Discovery plus! 

img_8340.jpg

I morse precis som alla andra dagar denna vecka , så kom världens bästa Jessica hem till mig och fixade mig inför dagens TV-inspelning! img_8341.jpgSå underbart att få vakna till liv på morgonen med skratt och piff på en och samma gång…! 😉img_8389.jpgVeckans inspelningsplats….img_8431-2.jpgÅterförenad med mitt älskade filmteam på ”Wahlgrens Värld”..! img_8478.jpg

Och apropå ”Wahlgrens Värld” – så det en annan GALA som gäller på FREDAG! 

Nämligen KRISTALLEN – där jag och Bianca blivit nominerade till ”ÅRETS TV-PROFILER”! 

En glädje bara att bli nominerad , men OM ni vill – så får ni självklart RÖSTA på oss på fredag under direktsändningen som sänds från Cirkus i Stockholm…! :-)img_8479.jpg

Och om ni vill, så kan ni även rösta på Masked Singer där vi är nominerade till priset som ”TITTARNAS FAVORITPROGRAM” !  Så kul att så många gillat Masked Singer även i Sverige!!! img_8480-1.jpg

Den här killen kan man inte rösta på, men hans matprogram BENJAMINS är nominerat till ”ÅRETS REALITY” som är ett Jury-pris! 

Det blir familjefest på Kristallen på fredag med andra ord, vare sig vi vinner pris eller ej…! 😉

231 reaktioner på “Leder Barncancergalan , spelar in TV, & tävlar i Kristallen på fredag!”

1 2 3 4
 • Elin skriver:

  Åh ,förresten din blus du hade i live:n på Discovery+ varifrån är den , (svart och vit knytblus).

 • Annekrisa skriver:

  ERIC:
  Et godt råd: Alt DU sier/skriver til/om andre, sier alltid mest om deg!

  Forstår at du ønsker å ta kjæresten din i forsvar, men med kommentarene her, avslører du kun hvem DU er.

  Ønsker dere lykke til videre! 😊

 • Elin skriver:

  Hej gulliga söta Pernilla ,hoppas du scrollar förbi då vissa verkar vilja skriva av sig aggression eller vad det är men hursomhelst hörde att Bianca kanske ska sluta med Wahlgrens värld och det måste hon ju få om hon vill men samtidigt så tycker jag att hela programmets storhet varit i synnerhet er relation och förhållande till varandra, och hon är ju väldigt rolig och det är du också men ihop blir ni fantastiska!

  • Erica skriver:

   Hon kanske inte vill vara med nu när Eri(c) ska vara med. Tråkigt, jag gillar B, är ju hon som lyfter hela serien.

 • Eric skriver:

  Ett psykfall är ett psykfall. Pernilla har helt rätt. Ni som tar åt er, är antagligen samma personer som har skrivit skit här i kommentarsfälten i åratal. Förstår att det svider att få en diagnos. Men psykfall är vad ni är.

  • A skriver:

   Att ta åt sig el lära dig om psykiska diagnoser är inte samma sak… Läs på.

  • Ingrid skriver:

   Vad menas? Jag förstår inte vad som har hänt? Kan någon förklara? Vad är det med skällsord som ”psykfall” hit och dit?

   Såååå otroligt otrevligt!

  • A skriver:

   Eri(c) , är det är du som skrev på P:s blogg. Vill inte tro hon skrivit det.

  • LottaLux skriver:

   Eric: vem är du? Varför är du så aggressiv och vad gör dig lämplig att ställa diagnoser? Till på köpet ställa diagnos på helt okända människor. Är du psykiatriker? Antagligen inte då en utbildad människa inte skriver eller agerar på det sätt du gör.

  • Mia skriver:

   erik vad försöker du spela eller tro i din fantasi att håller du med p får du plus poäng TROR du hon bryr sig vad du skriver att fjanta för henne klart hon som alla andra ska kunna bete sig även i sitt skrivande och vad man kallar folk det gäller alla
   Fattar inte att P hotar med att stänga sin blogg jämt men aldrig gör
   Detta är den mest negativa blogg I KOMMENTERS FÄLTET
   Har alltid varit kommer alltid vara och de kan ni tacka er själva för

   • Eric skriver:

    Du är den första som skulle gråta om Pernilla stängde av kommentarsfältet. Då skulle du inte ha något att leva för.

    Varför skulle hon stänga av den, hon tjänar stora pengar på att psykfallen fortsätter klicka in sig på bloggen 20-30 ggr varje dag.

  • Ingrid skriver:

   Seriöst Pernilla, rensa bort denna människa ”Eric”, någon som helt löpt amok. Bara ett råd.

   • Kebma skriver:

    Det är ganska uppenbart vem Eric är…en person som står henne nära. Pernilla kommer inte att ta bort hans kommentarer.

   • Eric skriver:

    Många PSYKFALL här. Ni måste skaffa er ett liv. Eller är Pernilla så viktig i era liv.

    Om ni inte är psykfall varför reagerar ni då.

  • Maja skriver:

   Men snälla Eric. Först måste jag fråga hur du mår? Det är iofs svår att ta dig på allvar.
   Men ditt språk är väldigt dysfunktionellt. Tror med tanke på det så är du nog inte utbildad på något sätt. Och defenetivt inte slänga dig med psykiatriska termer. Nej du mr Eric. Ta ett glas bubbel med Pernilla.
   Och vet du vad som är så bra. Sanningen kommer alltid ifatt. Ha det fint Eric/CB eller vem du än är. Masken faller sakta av. 😉

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Så fint att få leda barncancergalan med Carina. Det kommer ni göra bra.
  Så bra ni var i nyhetsmorgon nu, längtar så till torsdag 😍

  Ha en fin dag
  Kram Sandra 🌸

 • Labelle skriver:

  Jag ser fram emot en ny säsong som ett avbrott av lite flärd och flamsighet i denna tid av oro och ångest. Hoppas dock slippa få obehagskänsla och att skrattet inte fastnar i strupen denna omgång.

 • A skriver:

  Anna: mogna kvinnor som passerat 50 kallar inte folk för psykfall heller…

 • Anna Danielsson skriver:

  Blicken har mist sin glans, leendet käns inte äkta. Men det är bara tillfälligt…p.w är väl trött på alla psykfall som hon skrivit. Tonåringar skriver så, inte kvinnor som passerat 50. Hur omogen är man då?

  • Sara skriver:

   NEJ
   Inte en säsomg ww till
   Vad fan är de för fel på dem som röstar fram detta
   Dem vinner inga kristaller är de bara för fylla ut tv de är utjatat vi har sett allt redan snälla skona oss !!!

   • B skriver:

    Äh, kan vara intressant att se hur C som inte gillar offentlighetens ljus enligt uppgift ( var han inte modell också) klarar av serien.

   • LillaJag skriver:

    Varför är du här Sara?
    Du verkar ju inte gilla Pernilla och hennes familj nåt vidare, så vad gör du här….egentligen?

  • Malin skriver:

   Anna du kan nog ta en titt på Pernillas eget beteende. Hon har i alla år snackat skit och hånat personer hon inte gillar, såväl kändisar som andra. Och när folk ifrågasatt eller kritiserat det har hon reagerat som en omogen tonåring. Det är ju även bara kolla på hur hon reagerar varje gång Bianca vill prata om allvarligare saker eller framföra något hon mått dåligt av. Det är så sorgligt och patetiskt att en kvinna och mamma på 50+ beter sig som hon gör. Och ännu mer förvånande att fans hyllar det. Men det är ju så det är med alla med narcissistiska drag, de får hållas pga att folk vägrar se hur illa de beter sig.

   • A skriver:

    Nä, kändisarna verkar inte som föredömen direkt. Carola fick väl skit för att ljudteknikern höll på med micken under direktsändningen bl a. A Book har åkt på mycket skit av många osv…

   • Eric skriver:

    Malin är ju en gammal inventarie på denna blogg i många år. Så Pernilla har en trogen bloggläsare hos dig

  • Eric skriver:

   Anna, ja du tycker så.. men ändå är du här och söker uppmärksamhet från Pernilla.

   Pernilla får skriva vad hon vill på sin blogg. Har du problem med det får sluta läsa

  • A skriver:

   Eric: Därför att jag har djupa depressioner och äter antidepressiva, har då diagnosen psykiskt sjuk, el som du då kallar ”psykfall”. Däremot har jag inget konto på Fb så blanda inte in mig…

 • Lova skriver:

  Det är sorgligt att se de nyförälskade glittrande harmoniska lugna ögonen förvandlas till hård kall blick :( och stelt leende. Att vara rik och känd har sitt pris.
  Privatlivet kan bli ett ankare då det skrivs och kommenteras så besinningslöst. Förr i tiden var det ”bara” i tidningar. (Nu görs ju även TV-program med satir och elakheter)
  Minns inte vilken artist som sa det, att han var glad han hade sin storhetstid FÖRE sociala medier uppfanns… han hade aldrig orkat. Uppdatera skriva överallt han kunde fokusera på sitt artisteri och skivförsäljning. Alla dagens artister måste bli utbrända tillslut.

 • B skriver:

  Har guldskivorna dykt upp någonstans?

 • ´N skriver:

  Ser WV. Susanne som du ”älskat” i så många år och du bakar en liten tårta då du har en miljard kronor. Var är New York? Var är Singapore? Snåla jävlel!!!! DU bah”Jag är givmild idag” FNISS FNISS FNISS. Och sen sätter du henne i arbete. Flashback har rätt. Bakom fasaden är du…

  • B skriver:

   Vad fick hon jobba med?

  • Mallah skriver:

   Har också tänkt på det. I serien framställs det verkligen som att hon är snål och utnyttjar. Åh vad roligt haha. Näe. Jag tar för givet att bästa väninnan får ruggigt bra betalt för sina väntjänster 😉

  • Ylva skriver:

   Vet du, att gå och köpa en hej dundrades tårta är väldigt lätt, att baka är oxå ganska lätt, men det ligger hjärta bakom att göra en egen tårta. För övrigt så är ”N” psykot tillbaks ser jag…

   • A skriver:

    Kan vi lägga ner detta prat om psyk… hit och dit. Tror inte ni skulle vilja bli psykiskt sjuka på riktigt och behöva bli inlagda t ex.

   • A skriver:

    Tror hon menade att P borde bjudit henne på en resa, inte om tårtan var köpt el hemgjord…

 • A skriver:

  När kommer din kollektion på Gekås? Jag tyckte också det verkade vara ett töntställe förut men nu är jag sugen att åka dit och kolla läget.

 • ANNA skriver:

  ÄLSKAR DIG Pernilla, det har jag gjort i så många år. Och Tycker att Benjamins musik
  är så genalisk, han är SÅ bra! Sjukt bra, allt han gör.
  Vill se dig och Benjamin på scen igen.

  • Mallah skriver:

   När jag såg honom på Kristallen uppträda tänkte jag att; kan han inte göra en Ted Gärdestad-show? Eller en skiva med tolkning av Teds låtar? Anhöriga/skivbolag kanske inte släppt rättigheterna dock mest troligt.

  • Bettan skriver:

   Instämmer med dig beträffande Benjamin. Hans musik är jättefin – såväl musik som text går direkt in i hjärtat.
   Men – hur kan du ”ÄLSKA”någon du inte känner? BEUNDRA idoler för deras prestationer- ja.
   ÄLSKA – nej.

 • Marie skriver:

  Heregud som hon har tjatat sönder oss med att rösta och nomenerade varje år med walhgrens men inte ens i närheten IGEN
  Hybris måste detta kallas
  Men benjamin och harpo bästa harpo var super !! Pernilla bli mera ödmjuk mot dem okända icke vänner och inte kalla folk psyko idioter osv så rösta dem säkert på dig så du får nog en kristall nån ggr !!! Trevlig kväll 🌸🌸🌸🌸

 • Ann skriver:

  Klänningen du har på bilden med Carina Berg….WOW!
  Varifrån?

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram