Love of my life

I går hade jag en underbar ledig dag tillsammans med de finaste jag har – Mina barn såklart!

Oliver ringde och frågade om vi skulle ses inne i stan, så jag hämtade Theo i skolan och sedan åkte vi in och mötte upp Oliver som redan var på plats hos Bianca som jobbade i min butik i Mood Gallerian.

Det blev en mysig dag tillsammans med häng i butiken hos Bianca,  spontanklippning av Theo och strosande och fika i Mood Gallerian med killarna.  Ja, utom Benjamin då tyvärr,  som repade dans med Sigrid hela dagen inför den stundande  Let´s Dance-semifinalen på fredag!

Vi passade även på att handla lunch till Bianca och hålla henne sällskap i butiken där hon jobbar så flitigt nu om dagarna!

Sådan här dagar när jag är helt ledig och bara får vara med ungarna,  är de bästa dagarna i mitt liv…!

Sedan spelar det inger roll om vi tillbringar tiden tillsammans hemma i köket, på en solig strand eller i en Galleria en hel dag…

Bara vi får vara tillsammans – jag och mina älskade kids. ♥ 

20140430-015442.jpg

Love you so much…..  . ♥  ♥  ♥  ♥

16 reaktioner på “Love of my life”

 • Sandra, Jkpg skriver:

  Blir så berörd och rörd ♥ vilken fantastisk mamma du är och vilka fina kids. Sådan KÄRLEK ni sprider. Tack för du delar med dig, det är värmande att se och läsa.

  Kram Sandra

 • Matilda Gustavsson, Kalmar skriver:

  Vad snygg du var i TV4 igår när du extraknäckte som TV-hallåa, leopardtoppen var läcker och du har så snygg frisyr!

 • JuliaRo skriver:

  Klart det bästa som finns är att få vara med sina älskade barn <3
  ALL KÄRLEK TILL ER :)

 • Mormorn skriver:

  Visst är det härligt att vara med sina älskade barn, sin familj. Men vänta du tills alla barnbarn kommer. Det kan bli många om man har fyra barn :) Har själv fyra vuxna älskade barn och en hel hög med älskade barnbarn som jag/vi umgås väldigt mycket med. Finns det något mysigare tro ? :)

 • Ullis skriver:

  Äsch, vaddå bara en..? Är ditt barn ”bara”? Det tror jag inte. Mäter man kärlek i hur många barn man har? Nä, inte om du frågar mig. Är sjukt trött på kommentarer om ”bara ett barn”, jag brukar säga till folk som säger så till mig att vi blev så nöjda med den första så vi behövde inte fler försök! 😉

 • Elle skriver:

  Woow, vad fint skrivet! Sedan jag bara är 17 år och inte är någon mamma så är den bästa stunden när jag får vara med mina syskon och föräldrar! Finns inget annat man begär här i livet än quality time med familjen

 • Kicki skriver:

  Vilken underbar bild! ❤️

 • Ellali skriver:

  Hejsan! Jag måste bara som Benji, vilket jag skrivit förut också, ge dig en eloge för att du uppfostrat dina barn så fint helt ensam! Du måste vara seg och stark.
  Att du orkat med föreställningar, evenemang etc med kontstig yrsel o pollenallergi är ju en bedrift bara det!
  Måste kännas kul att Bianca står o jobbar i butiken!!! För er båda!
  Synd att man bor för långt bort för att besöka den…men en vacker dag kanske. En pop-up butik betyder att man kanske bara är där för en viss tid va…?
  Tyckte Theo var lik Benjamin på en av bilderna f.ö.
  Kram på dig du fina supermamma!

 • Marie skriver:

  Håller med dig..lediga dagar med familjen det är livskvalité de :-) Allra bäst är det när man lyckas samla upp alla samtidigt..Men har man några stycken är de inte alltid lätt att pussla ihop..själv har jag fyra..så jag vet.. 😉 Önskar dej o de dina en fin Valborgsmässoafton. Kram.

 • Babs skriver:

  Mina älskade ungar är det bästa i världen. Träffas på en snabbvisit eller semester tillsammans eller som igår åka ner till sonens jobb med en påse nybakade bullar.
  Alltid finns de med i tankarna och önskar de ska må bra.

 • Katrin skriver:

  Bianca ser ut att vara klippt och skuren för butiken

 • Linda H skriver:

  Ja det bästa är när man är med sina nära o kära :) Ha en fin dag!

 • Anki skriver:

  Jag kan bara hålla med! Den bästa tiden är stunderna med mina barn o mitt lilla barnbarn. De stunderna blir man varm i hela kroppen o lycklig i hjärtat…
  Soliga kramar fr Skåneland

 • Kajsa skriver:

  Håller med. Att få vara med sina barn är det bästa. Jag har nu fått äran att bli farmor också och det är ju bara för mysigt.

 • Malin Ohlsson skriver:

  Jag håller med dig Pernilla! Finns inget bättre än dagar tillsammans med det bästa här i livet – barnen! Jag har visserligen bara ett, men dessa dagar är oslagbara… Love it!
  Kramen

 • Karin i Lerum skriver:

  Jag kan tänka mig att det inte finns något som är mer värt än att få vara med sina älskade barn! Jag kan tycka att oplanerade dagar är de mest underbara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram