Mys med älskade ungar & nya fina naglar!

ff887731-2ed1-4197-a5a3-7096c471cbbf.jpg

Promenader med vovvarna i skogen är en daglig rutin när de är hos mig!  Älskar hösten och den friska luften!

img_5193.jpgLunch i filmandet med den här gulfisen! ❤️

img_5189.jpg img_5195.jpgOch gulflis nummer 2! ❤️   Åååååh, vad jag älskar att hänga med mina fina kids!

img_5202.jpg img_5204.jpg Snällaste hundarna i världen! 😍  I BLAND! När de inte skäller och drar i kopplet, det vill säga…! 😉

img_4081-1.jpgBianca som är ansiktet utåt för Intimissimi i hela Norden och pryder deras butiker med vackra bilder! ❤️ Stolt mamma! 💥

59731584-d514-4ea9-87ec-8fe5385048fe.jpg

Har varit och fått fina naglar med förstärkning och hos världens bästa Malin , på hennes fina salong här på ön! 

6f947e02-6efe-46b1-8666-caa6ccb58996.jpgSå mysigt med lite egentid med Malin och mycket snack om livet medan jag fick naglarna fixade!

Bor ni på Lidingö eller i närheten så får ni inte missa Malins fina salong NAILBOX  – där man även kan bleka tänderna på en kvart, om man vill! 😍👍

84 reaktioner på “Mys med älskade ungar & nya fina naglar!”

1 2
 • Denise skriver:

  Ahh, tycker det är så trevligt att lyxa till det med en besök hos min nagelterapeut. Mer som en besök hos en gammal vän och trevliga naglar får man å :)

 • Lova skriver:

  😂
  Vilka griniga tanter det finns😆 Riktig underhållning ju.
  Fortsätt vara du, Pernilla! ❤

 • Anna skriver:

  Stackars oliver, han fiser bara ut flis tydligen haha

 • Anna skriver:

  Felstavningen gul fisen under Benjamins bild var lite roligt. Fiser han saffran? Han är ju en guldgruva så kan tänka mig han skjuter ut saffran där bak. Haha Haha

 • Tusse skriver:

  Hej!
  Meddelande till er alla hycklare! Sprid lite positivitet istället.
  Det gör åtminstone Pernilla – heja dig! 😁

 • N skriver:

  Har vi btw någon inom vården här som kan ge en hint om att Pernilla beter sig korrekt eller inte? Det skulle ju isf få slut på vår kritik. Någon? Genuint nyfiken.

  • Tilda skriver:

   Genuint nyfiken på hur du kan tro att Pernilla är ansvarig för pandemin. Verkar helt snurrigt. Sen tror jag vårdpersonal har viktigare saker att göra än att hjälpa dig i ett bloggbråk.

 • N skriver:

  Väntar otåligt på ditt svar Pernilla var sjuksyrrorna kontaktar dig så de kan diskutera huruvida ditt beteende är okej eller inte i din podcast. Eller kanske David eller Veronica är sugna?

 • Anna skriver:

  Men milde tid vilka Corona poliser som finns! Man undrar om ni alla sitter instängda mellan väggarna och Inte fått frisk luft på länge, därför denna reaktion!

  • Hanna skriver:

   Stor skillnad på att leva efter restriktionerna, träffa så få som möjligt inomhus förutom sin familj och gå till jobbet mot att gå på salong, stå tätt ihop med andra utanför familjen och äta ute. Att inte leva som Pernilla (eller förespråka det) är inte synonymt med att sitta instängd, det kallas sunt förnuft och ansvar. Något Pernilla knappast har.

 • Marie skriver:

  Alltså vilka hemska människor ni är som mobbar o håller på. Eftersom ni kommenterar varje inlägg så är det ju tydligt att ni är ett Pernilla fans, annars hade ni slutat läsa hennes blogg.
  Jag blir riktigt mörkrädd av att se att det finns så många hemska o elaka människor. Kan ju inte tänka mig att ni är lika elaka mot era nära o kära när de inte gör som ni tycker.
  Jäkla hemska svenska avundsjukan.
  Känns väldigt mycket som att denna visar sig här från äldre kvinnor. Usch o fy på såna som er, riktigt äckligt o ocharmigt

  • M skriver:

   Det här är kritik. Väx ur ditt kuddrum.
   På riktigt.
   I Övrigt vill jag se hårda straff mot brott mot dessa råd. Då ska vi se om Wahlgrenskan postar dessa bilder lika frekvent. Uppsala faller hårt nu. Pga att man skiter i restriktioner. Fy.

   • Veronica skriver:

    Vet du M vad Pernilla gör när hon inte bloggar och inte filmar för Wahlgrens Värld?? Nej tänkte väl det. Dessutom har Pernilla sagt att hon tar coronatester för att vara säker på att hon inte smittar andra och hon är inte nära dom som är riskgrupp och/eller äldre. Men nej visst nej, om hon tar coronatest ofta stjäääääl hon ju från svenska befolkningen. Ja då fick man in kritik även där. Hur ska hon göra då?? Sitta inne i ett mörkt rum och skaka och tugga brödkanter?? Är ni nöjda då?? När ni slipper se en genuint glad person som så väl behövs i dessa tider och som stabiliserar tillvaron?? Det är ju sååååå hemskt med genuint glada personer numera så deeeeeet går ju INTE. Försök förstå, Pernilla gör sitt bästa för att försöka leva efter FHM:s regler. Och en sak till: HON ÄR INTE ANLEDNINGEN TILL PANDEMIN ELLER VÄRLDENS PLÅGA!!!!!

  • Ursprungs-Mallah på riktigt skriver:

   … men att lägga upp en bild på en nagelsalongsägare tätt intill ansiktet utan ansiktsskydd är ju synnerligen korkat. Någon som har öppet för kunder. Nåja, ogenomtänkt då. Tänk butikspersonal som går med visir och bibliotekspersonal, kassörskor/er bakom skyddsplastglas…

  • Malin skriver:

   Marie och Veronica ni överdriver extremt mycket. Att vi alla i dessa tider måste tänka oss för och reagerar när folk beter sig oansvarigt är inte mobbing eller något annat. Pernilla har själv suttit i poden och klagat på dem som hon anser inte följer rekommendationerna. Det handlar inte om vad den enskilde individen vill och inte vill göra. Att försvara en vuxen kvinna med att hon gör sitt bästa är skrattretande. Det är inga svåra grejer, träffa inte fler personer än du måste. Jobba måste många, men äta på restaurang och gå på nagelsalong måste man inte. Det är liksom bara att göra, inget att ”försöka göra sitt bästa”. Jag tycker också att detta suger på många sätt, men det spelar ingen roll vad just jag känner. Ingen har påstått att hon är ansvarig för pandemin men hon liksom skrämmande många andra har sjukt slapp inställning till restriktionerna.
   Dyrka Pernilla hur mycket ni vill, men till och med ni borde inse det orimliga och oansvariga att uppmana folk att gå på bio och nagelsalong samt att ha fysisk kontakt med andra än de i ens eget hushåll. Bara för att ni är Pernilla-fans så kan ni väl tänka logiskt.
   Ska tillägga att jag gillat Pernilla i många år, har hennes bakbok, sett första showen, lyssnar på poden mm. Men i just detta med coronan beter hon sig riktigt illa, hur bra hon än är på andra sätt.

   • Veronica skriver:

    Ok vad är ditt bevis för att Pernilla INTE följer lagar och regler?? Har du satt en kamera på henne så du vet det?? En kamera i hennes hus?? Och så var det ju det att dessa bilder är två veckor gamla. Men visst nej det tror ju inte du på. Vilka bevis har du för att dessa bilder inte är två veckor gamla?? Jag vill se fakta på det. Du vet att man kan sätta in såna bilder man sparat också i ett blogginlägg. Det har jag gjort ett antal gånger när jag haft en blogg; satt in bilder som varit 3-4 veckor gamla

   • Malin skriver:

    Men ge dig Veronica. Vad är det som blir så laddat för dig när någon inte tycker som Pernilla? Jag tycker tyvärr att många lever alldeles för slappt och oansvarigt, och Pernilla visar dessutom upp det offentligt. Jag tycker det är helt idiotiskt, du får gärna trycka annorlunda. Att i ett inlägg skriva att hon uppmanar folk att gå och se en film på bio och sen uppmuntra till att besöka nagelsalong är inte rätt någonstans. Eller förklara annars gärna varför du tycker det är bra.

   • Veronica skriver:

    Du har alltså inte dom bevis jag efterfrågar?? Bra då har du inget att störa dig på hos Pernillas livsstil i dessa coronatider heller

   • Tilda skriver:

    Malin, du läser och kommenterar vad enda inlägg. Tror DU dyrkar Pernilla. Men det är väl du som fick dig en avhyvling av Pernilla för att du påstår dig inte bry dig om hennes inlägg.. ändå kommenterar du ständigt.

    Du är ett lika stort fan som oss alla andra. Sen söker DU bekräftelse från Pernilla igenom att skriva inlägg som du hoppas Pernilla ska reagera på.

   • Tilda skriver:

    Malin, du är pinsam.

  • Malin skriver:

   Tilda jag vet inte riktigt vilken verklighet du lever i. Jag kommenterar långt ifrån varenda inlägg, det är snarare du som gör det. Jag har också, som jag skrivit, förhöjt Pernilla länge och gillar mycket med henne. Men i just detta med Corona håller jag inte med henne. Inte svårare än så. Ha gärna en helt annan åsikt du, men lägg ner dina märkliga svar om att folk ska dra ut pinnen ur röven mm. Och om du tycker att jag eller någon annan verkar besatt av Pernilla så verkar du väldigt besatt av alla kommentarer som inte skriver att Pernilla är bäst. Ha du din åsikt så har jag min. Och ska du svara nåt omoget nu så gör det. Det säger faktiskt enbart saker om dig.

   • Lina skriver:

    Veronika du har ju bevis här i bloggen. Titta på bilderna och läs texten. Den 31 okt. samlades ett gäng, där det även fanns personer utanför familjekretsen, för att titta på TV. Man sitter tätt tillsammans och det finns även en bild där man kramas.

   • Veronica skriver:

    Snälla Lina tror du på riktigt att Pernilla lägger upp alla sina 24 timmar här i sin blogg?? Jag kan lova dig på rak arm att Pernilla kanske lägger upp 40% av sin vardag på denna blogg om inte t om mindre. På mina bloggar jag har kanske lagt upp 30% av min vardag på bloggen. Så nej de få bilder från Pernillas vardag som hamnar här är inte ett bevis på det ni beskyller Pernilla för

   • Veronica skriver:

    Och vad är det som dessutom säger att bilderna är dagsfärska?? Bara för att en bild läggs upp ett visst datum måste det inte vara det datumet bilden togs

   • Veronica skriver:

    Angående 31/10. Hur vet du att de inte tillhör familjekretsen?? För att du har bestämt det eller?? Melina och Jakop är som en familj för Pernilla och Bianca som de umgås OFTA med. Så nej hon sprider inte nåt virus alls

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram