Mysfredag i stora röda huset med Ma, pa & Bianca, & grabbmiddag hemma hos mig!

Fullspäckat schema nu! 

Leder Mello på lördag och har 3 Masked Singer kvar att spela in. 

Men bara att se till att sova mycket och prioritera jobb och inget annat, så ska det gå nog vägen! 😉
6e23f9a1-d3f1-4484-9948-9cddae75fbfe.jpgI fredags filmade vi för ”Wahlgrens Värld” , så jag och Bianca åkte ut till ”mormor och morfar” för att äta lunch och titta på gamla bilder som min mamma har sparat ner! 
img_4025.jpgVärldens bästa föräldrar tog emot oss med öppna armar! img_3994.jpgSemlor till kaffet från Tösses och Delselius! img_3997.jpgMamma har alltid varit flitig med kameran , så det är såå himla kul att hon nu har fört över allt till datorn och gjort fotoböcker till Bianca! ( Som påstått i ”Wahlgrens Värld”att det inte skulle finnas bilder på henne som barn –  vilket är mer än fel, haha…😋☺️)
img_3999.jpgSååå mycket fina gamla bilder på alla ungarna från alla åren här ute på Lagnö – och alla somrar och vintrar som jag har tillbringat tillsammans med dom här i stora röda huset! ❤️img_4107.jpgimg_4096.jpgimg_4105.jpgimg_4104.jpgimg_4098.jpgimg_4108.jpgimg_4103.jpg❤️❤️

Jag är så otroligt tacksam att mina barn fått tillbringa så mycket av sin barndom ute på Lagnö där jag själv är uppväxt.

I och med att jag tog hand om barnen själv, så blev det så att vi var mycket ute hos mina föräldrar , där jag alltid kunde få avlastning och kärlek!

Mormor och morfar och det stora röda huset betyder lika mycket för mina barn som för mig…! ❤️🙌
img_4016.jpgÄLSKAR mammas tofflor, haha!
img_4020.jpg❤️❤️❤️img_4027.jpg Pappa/ morfar vinkade Hej Då när vi gick! 😍

img_4036.jpgNär jag kom hem dukade jag fram middag och ostbricka för tre härliga herrar : Lasse min manager, Edward och Per! 63545073884__41b8f6d7-5670-4b67-bdb2-5f7bc9a816ba-1.jpgSkulle jag hamna på en öde ö med dessa två – skulle jag ALDRIG ha tråkigt! 😅😍

27 reaktioner på “Mysfredag i stora röda huset med Ma, pa & Bianca, & grabbmiddag hemma hos mig!”

 • Martina skriver:

  Wow vad snyggt med lite längre hår på dig! Snyggt innan också men kul med lite förändring! Passar dig superbra ☺

 • Ida skriver:

  Men i ett avsnitt ur första säsongen av Wahlgrens värld, visas att det finns inte ett enda kort framme av Bianca. Oavsett hur många kort det tagits av Bianca så är det smärtsamt att se att du valt att inte ha ett enda framsatt av din dotter. Och här väljer du nu att argumentera emot och skratta åt Biancas påstående.
  En annan reflektion är att du säjer i podden att dina föräldrar tillbringat 22 vintrar i Spanien, då kunde de väl inte finnas där för sina barnbarn. Med detta sagt så vill jag säja att beundrandsvärd som tagit han om dina 3 äldsta själv den absolut största delen av deras barndom och deras lillebror på halvtid det är så bra gjort. Att de 3 äldsta barnens pappa har de fakto inte funnits där under uppväxten är fel och sorgligt. Och hans beteende mot dig var ju naturligtvis helt fel och något man inte ska acceptera.

 • Rex skriver:

  Har precis sett Benjamins program. Viket härligt program, och vilken härlig kille han verkar vara! Jag kommer sitta bänkad varje måndag 😀

 • Karin skriver:

  👍Fattar precis och det är väl exakt vad B menar! Tyvärr tror jag inte P fattar alls, det går bara inte in.

 • Monika skriver:

  Jag tycker att det är fantastiskt att du har uppfostrat och sett till att det finns mat på bordet till fyra barn! Vad fint att du har fått bra stöd och hjälp av dina föräldrar. Om jag förstår dig rätt har de tre äldsta barnens pappa varit frånvarande under barnens uppväxt. Hur har det varit med det yngsta barnet? Jag har sett några avsnitt av ”Wahlgrens värld” men långt ifrån alla. Jag har läst någonstans att de äldsta barnens pappa hotade dig. Jag har väldigt svårt att förstå att barnen vill träffa pappan som hotat deras mamma. Ingen riktig man hotar sina barns mamma, eller hotar någon överhuvudtaget.

  • Carina skriver:

   Men snälla Monika, sitta och skriva om huruvida barnens pappa hotat deras mamma ? Vad förväntar du dig få för feedback på den? Skäms!!

 • Lova skriver:

  Du uttrycker dig såsom att det var ett riggat besök för att det var filmdag. Jag i min enfald trodde att kamerateamet bara hängde på erat vardagsliv …
  Men ikväll ska jag se Benjamin – jag blir glad bara av att se honom i TVrutan. Han är så otroligt genuin jag har aldrig sett en artist NJUTA så av att få vara just; artist.
  Det är honom väl förunnat som varit artist sedan barnsben. Han är verkligen äkta.

  • Anja skriver:

   Tillåt mig skratta nu, ” han är verkligen äkta”?😂 så P och B är oäkta då? Naiviteten lyser lång väg genom skärmen här…

   • Lova skriver:

    Till ANJA
    Jag menar verkligen det. Som 53+ är man inte längre naiv. Han är rakt igenom genuin. Jag ser något teatraliskt över P och B även om det är en reality. P har ett djup som sällan visas i rutan det har dock glimmat igenom några gånger som flyktigast. Hon vill nog mest visa ytan och lättsamheten. Hennes val. B´s teatraliska synksnack är mest plågsamt att se. Min åsikt. Ja den ville jag vädra. Det verkar som att Benjamin inte spelar något någongång. Han ÄR.

  • Anna skriver:

   Hela serien verkar riggad och tillrättalagd. Meningen med ett realityprogram är ju att ett kameragäng ska följa och filma vad som händer i personernas dagliga liv. I Wahlgrens Värld verkar allt filmande vara planerat i förväg. Känns märkligt att åka hem till föräldrarna bara för att filmteamet skulle filma för WV. Dessutom oansvarigt att dra med sig ett gäng människor och besöka sina gamla föräldrar. Ja, jag vet att de haft Covid men tyvärr vet man inte hur länge man har antikroppar. FHM råd är därför att man inte ska släppa på restriktionerna även om man varit sjuk i Covid.

   • Annas skriver:

    Du verkar inte ha koll på vad reality tv är. Googla vet jag! I ALLA dessa program är väl det mesta planerat i förväg vad som ska göras och filmas. Sen finns ju inte manus för vad folk ska säga och göra under dessa aktiviteter, vad som helst kan ju hända. Tex Parneviks, Hollywoodfruar, lailaland, kardashians , farmen,mfl, har inplanerade aktiviteter.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Lite svårt att filma utan att planera i förväg.
    Eller hur menar du?!
    Att vi ska ringa filmteamet varje gång vi ska göra något spontant, och bara be dom att haka på?! :-)
    Det är väl självklart att vi måste veta vad vi ska göra de dagar vi filmar.

 • Mia skriver:

  Hej . Mina underbara föräldrar fanns också för mig och min son när han växte upp. Ja och ex gick isär när sonen va 1 – 1 1/2 år. Jobbade och sonen var mycket med dem både hemma hos dem och hos oss . Nu 27 år senare lika betydelsefull för honom. Ha en underbar måndag ☺️🌷☀️

 • Jessica skriver:

  Jag har haft den tryggheten med min mormor och morfar, det var lite trassligt hemma i perioder när jag och mina syskon växte upp och mormor och morfar fanns alltid där för oss, dom bodde i ett stort mysigt hus och det spelade ingen roll när man kom, dörren öppnades med värme och det bullades upp med kakor och bullar. Jag är så otroligt tacksam för detta, tror att det har hjälpt mig mer än jag kan förstå…
  Kram Jessica❤

 • Paula skriver:

  Det är tufft att ha största ansvaret för barnen, det råder ingen tvekan om det. Frågan är bara varför det måste påtalas hela tiden. Barnen är för katten vuxna, alla har det bra och är framgångsrika, hur framgångsrika som helst. Det är inte schysst mot barnen att alltid påtala att man haft huvudansvaret för dem. Det är väl bara att tacka och ta emot all tid man får med de! Det är inte ett jobb, det är ens barn. Man kan förstå att Bianca inte har mått bra, bland annat genom att få höra på hur jobbigt det varit för Pernilla. Och underförstått vilken skitstövel Emilio varit. Är det inte dags att sluta skicka giftpilar till Mallorca?
  Alla föräldrar vet att man någon gång behöver egen tid. Men avlastning, från sina egna barn…vet inte. Grattis, säger jag, till dig, Pernilla, som fått spendera så mycket tid med dina barn. Och grattis till alla oss andra kvinnor som också varit huvudansvariga för våra barn, vi är väldigt många. Inget unikt med det.

  • H skriver:

   Problemet är att mannen på Mallorca bor just där. Medans Pernilla har fått ha det faktiska huvudansvaret för barnen under alla år och alla tjafs. Varför inte påtala detta. Sen är det Bianca som hela tiden tar upp detta. Och påtalar hur fruktansvärd hennes barndom var. Och allt är Pernillas fel såklart.

   Bianca är den som borde vara tacksam för det liv hon har. Och att hennes föräldrar skiljde sig för 20 år sedan är inte en ursäkt

   • Paula skriver:

    Man ska inte påtala det för man skuldbelägger barnen, det vet alla som har barn och som har varit med om en separation. Det är väldigt svårt att undvika det ändå, än mer om man hela tiden måste slå sig för bröstet och påtala vilken fantastisk person man är som tagit hand om sina barn. Snälla, det är väl inget man får medalj för, att ta hand om sina egna barn.
    Barnen är vuxna idag, men det sitter i ryggraden om man får höra genom hela livet att pappan övergett familjen. Barnen älska sin pappa, oavsett, och har rätt att göra det. Vad som händer mellan föräldrarna är mellan dem, inget som man ska prata med barnen om. Eller hela Sverige för den delen.

   • H skriver:

    Det är Pernilla och Bianca som fläkar ut sig i media om sina problem med varandra. Det är bara ett faktum att Pernilla fick ta hand om barnen. Göra allt slitet, bråk, uppfostran etc. Tycker personligen Bianca är hård mot sin mamma, medans hon är respektfull mot sin pappa. Men har man bara träffat pappa när det är kul och man gör roliga saker.. medans mamma får ta vardagen. Då är man orättvis om man skuldbelägger sin mamma.

 • Helena skriver:

  Jättefina bilder på Bianca, hennes stora mörka ögon verkar så kloka och djupa💕

 • Jenny skriver:

  Du är fantastisk som har tagit hand om dina barn själv! ❤️ Hoppas de förstår storheten i det. Kan inte för mitt liv förstå hur man kan välja bort sina barn, finns inga ursäkter till det. Morsor är bäst 💪❤️
  Kram och tack för en bra blogg ❤️

  • Mia skriver:

   Så otroligt korkad kommentar, det är väl en självklarhet att man tar hand om sina barn fram tills den dagen dom tar hand om sig själv. Hur många ensamstående föräldrar tror du inte att det finns där ute i världen? Finns många många där ute som Aldrig har någon hjälp eller avlastning, Pernilla har ju trots allt fått hjälp av både barnflickor och föräldrar. Skall barn till ensamstående gå runt och känna sig skyldiga och tala om hur tacksamma dom är för att dom får mat på bordet och tak över huvudet. Det är varje förälders skyldighet vare sig barnen är tacksamma eller inte.

   • Jenny skriver:

    Vilket otroligt drygt svar på en trevlig kommentar.. 🙄 Jo Mia jag vet, jag är själv ensamstående på heltid. Det finns tyvärr många där ute som inte klarar av att ta hand om sina barn själv ensamstående eller inte. Att pappans till ens barn väljer att flytta utomlands och överge sina barn kommer jag aldrig att förstå. Jag är imponerad av Pernilla som tog hand om tre barn själv 💪

 • Malin skriver:

  Perfekt med fotoböcker! Har flera jag vill göra själv :)

 • David skriver:

  Längtar tills på lördag! När man får se dig och Per i Mellon. Blir episkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram