När man måste välja…

…mellan en rolig utekväll med tjejkompisarna på Joe Laberos premiär på Börsen – eller hemmakväll med sin minsta som man bara får vara med halva tiden av hans liv – så blir valet ändå väldigt enkelt….
Jag byter inte bort min dyrbara tid med Theo mot allt smör i Småland…!!!
Det är stor skillnad när man har sina barn på heltid.
Då kan man utan dåligt samvete unna sig en barnledig kväll när man vill med vännerna.
Men när man som jag tvingas vara ifrån sitt barn även när man inte vill – då är de dagarna man har tillsammans heliga!
Jobbet kan jag ju inte alltid styra över , men jag kan styra över mitt sociala liv med vänner, premiärer och fester – och där kommer Theo alltid att komma först!
Roa mig får jag göra när det inte är ”mina dagar”. (Hemska ord det där – ”mina” och ”dina”.)
Fast jag roar mig å andra sidan väldigt bra med Grodan också!
En kväll med honom är faktiskt bättre än alla premiärer i världen…!! :-)

20130927-005604.jpg

20130927-005608.jpg

20130927-005613.jpg

20130927-005619.jpg
The love of my Life…. ❤

28 reaktioner på “När man måste välja…”

1 2
 • Fia skriver:

  Vi sitter i samma båt. ♥ Vänjer mig aldrig vid känslan att skiljas från barnen och inte få se dom på en hel vecka. Halva deras uppväxt missar man…inte kul. Så instämmer verkligen med dig att tiden man får med dom är helig. Kram till dig.

 • Rosa skriver:

  Finaste Pernilla så vackert skrivet, tycker du är en helt underbar mamma och det bästa beviset på det är dina fantastiska barn och den otroligt fina kontakt ni har med varandra. Har inte själv varit i den här situationen när min son var liten, men förstår att det gör ont i hjärtat varje gång det inte är ”din” vecka.
  Tack för att du delar med dig så mycket och är så öppen och ärlig mot oss här ute, det är därför jag älskar att läsa din blogg. Ha en mysig helg och sköt om dig finaste du.
  Kram Rosa

 • Pernilla skriver:

  Tusen TACK för alla era varna fina kommentarer!
  Och världens största kram till er som delar mina tankar och känslor och sorgen över att behöva vara ifrån sitt barn även när man inte vill. All kärlek till er mina systrar!

 • Paula skriver:

  Självklart väljer man sina barn först! Bra val, Pernilla <3 Fina Theodor :) kramar

 • Ett ”hjärta” av guld.

 • MADELEN skriver:

  Fint skrivet Pernilla! Säger en hel del om dig. Kram,M

 • Carola skriver:

  Huvudsaken att det val du nu gör känns rätt för dig.

 • AnnaW skriver:

  Tänker precis som du! Det ska vara något väldigt speciellt för att jag ska skaffa barnvakt på mina dagar. Under 6,5 år har det hänt ca 5 gånger tror jag. Sist var över 2år sen för en U2 konsert, och den var ju lite svår att flytta datum på.

 • Sofia skriver:

  Efter min separation hade jag ”turen” att få min son på heltid (varannan helg hos pappan) då han jobbar mycket och ville ha det så. Så jag blev själaglad och tänkte att nu kommer jag ”bara” missa varannan helg av hans liv. Men sen kom man på att ”Men nu missar han ju halva tiden med den andra föräldern istället”. Och det blir ju inte bra. Och det handlar inte om mig. Men nu är det såhär det är ändå. Tyvärr måste jag säga nu faktiskt. För hans skull hade förmodligen varannan vecka varit det bästa så han hade fått lika mycket av mamma och pappa. Det har ju artat sig som så nu att han har en väldigt nära relation med mig men inte en lika nära med pappan.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Fina Pernilla, blir rörd över ditt inlägg. Du är helt fantastisk, såklart man inte vill byta bort nån premiär mot att vara med sin söta son. Förstår att det är tufft när du vet att du inte får ha han på heltid,måste svida i mamma hjärtat <3
  "Min" och "Din" tid….usch varför ska det behöva vara så……
  är själv ett skilsmässo barn och "slets" mellan mor och far men skillnaden är att jag fick vara mamma åt min "egna" mamma och du ta verkligen hand om Theo och ni verkar ha så mysigt och roligt ihop. Du sätter verkligen värde på tiden med honom, kvalitetstid den går inte i repris.
  …..och du "smöret här i Småland" är inte så mycket att sukta efter 😉 hihi

  Önskar er en skön helg.

  Stor varm Kram från ett soligt men kallt Jönköping

 • lena skriver:

  Hej Pernilla!

  Älskar din blogg, du är världens underbaraste kvinna, jag beundrar dig eller jag vill bli som du när du blir stor!

  Du har alltid så snygga bilder, dessutom har du ju visst iphone, undrar om du har uppdaterat din telefon till den nya versionen ios7? Ditt iphone leopard skal är skitsnyggt, varifrån har du hittat det?

  Kram Lena :)

 • Eva skriver:

  Tror jag det att en kväll med Theo är tusen gånger bättre;-)
  Våra fina barn är det bästa som finns. Du är en underbar mamma.
  Många kramar till er!

 • Maggie skriver:

  Du kloka vackra kvinna…allt du gör nu kommer tillbaka till dig tusenfallt! Det är belöningen för att man älskar sina ungar och ger dem av sin tid – de alltid kommer finnas där för en. Det märk ju tydligt t ex på hur ofta Oliver umgås med sin lilla mamma…lagar god mat och hänger med sina småsyskon. Underbart att se.
  Njut av fredagen.

  Kram Maggie :-)

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram