Nillas Bowl & Emilias sista dag.

img_8699.jpgTillbaka på vår favorit Rachels Eco Love!
img_8697.jpgimg_8694.jpgSötnosen!

Och menar jag INTE Fernando…! 😘😋img_8709.jpgimg_8705.jpgBeställer alltid en personlig Bowl när jag är där! :-)
img_8718.jpgSinnesjukt nöjd!  😅img_8713.jpgimg_8980.jpg4818c0dd-e10e-468d-8f1f-eeecbaaefb79.jpgimg_8977.jpgMina favoritfärger också! Rosa och Turkost!
img_8984-1.jpgimg_8731.jpgSedan tog vi vår dagliga promenad utmed stranden!
98761d25-2d0a-4f69-92c2-b12171f88c83.jpgee917936-7970-4287-91ef-3e9f9c6d8d0d.jpgimg_8845.jpgSista dagen innan Emilia åkte hem, blev det lunch i solen Cappuchino

Älskar att Emilia matchar sitt munskydd med sin tjusiga Gucci-turban! 😍
5a276930-d626-4aa9-90bf-709444890d3c.jpgAlltid fotovänliga skor när man tar långpromenad.

Det är sedan gammalt…! 😉

Och i dag är det ju TORSDAG – vilket betyder NYTT AVSNITT AV ”WAHLGRENS VÄRLD” på Kanal 5 kl 21.00 !!🎈🎉👍

Följ med mig till Ullared där jag kollar till min nya klädkollektion på Gekås, som är en succé! 👍👏🙌

Bianca stalkar vårt gamla hus på Lidingö, som hon vill köpa tillbaka- trots att det inte är till salu…! 😅😂

Kl 21 på Kanal 5! 🎉

34 reaktioner på “Nillas Bowl & Emilias sista dag.”

 • LINNEA WAHLGREN skriver:

  Man kan nästan tro att du är yngre, för du är så vacker och har en riktig Super energi!!❤🦋💫🎶🌈🎀🌹❤

 • Hanna skriver:

  Hade med den här lilla länken i inlägget som försvann. Kan det vara orsaken måntro?
  Journalister uppmärksammar kändisars ansvarslöshet. Är dom också troll & coronapoliser?

  https://www.aftonbladet.se/ledare/a/bnP6LA/pernilla-wahlgren-maste-ocksa-bita-ihop

 • Hanna skriver:

  Oj, förlåt. Visste inte att det var vanligt förekommande. Hänger inte här så ofta.
  Men upptäckte det återigen nu, då detta svar försvann efter några minuter. Så nu provar igen, så får vi se hur länge det är kvar.

 • Charlotte skriver:

  Hejsan Kurt, jag vill bara säga att jag förstod ditt budskap 😉

  Om du tycker det är kul att skriva så fortsätt med de, men få inte för dig på nåt sätt att du ska försöka få dessa människor att ” förstå” ….

  Både du o jag fattar ju att det Pernilla gör är fel, men det är ju liksom inte det du försöker tala om vilket de tror 😂

 • Kristine skriver:

  😂😂😂 du är väl för rolig. Och väldigt konstig. Nej, jag är inte 7 år och jag saknar inte det alt du hade. Och jag med flera vet att det här är Pernillas plats. Men jag vet också att den inte skulle finnas utan hennes läsare. Och det som har varit bra med Pernilla är att hon alltid har haft tid att svara hennes läsare och man har kunnat skriva vad man vill till henne utan att man har blivit bortplockad. Jag som gammal läsare vet att hon alltid har varit trogen hennes läsare. Och varför jag inte läste hela din kommentar är för att den är väldigt lång och osammanhängande. Jag fick inte riktigt ut vad du ville säga. Och din andra kommentar var likadan. Vet inte riktigt vad du vill få ut av dem. Om du ska försöka var poetisk, el försöka låta allmänbildad el bara vara elakt överlägsen. Men du verkar inte vara nån rolig person.

 • Kurt skriver:

  Hej igen, K…

  Jag förstår att det kan vara svårt att läsa längre text och efterhand nyttja all sin kunskap för att förstå det sagda; men gör ett försök vetja..

  Poängen är; Varför förväntar du dig att få säga vad som helst och Få svar på allt du säger gör här (som annorstädes ) ?

  Du är besökare och gäst.. du som vi alla bör och måste följa de outtalade regler som gäller när man är Gäst..
  Du har vissa friheter men inte alla, då du inte äger detta forum eller har rätt att påstå Vad som helst, inte ens kräva svar eller rätt att..
  OM du som andra kommer hit frivilligt, acceptera det som gäller eller.. sluta ta dig hit, t.o.m sluta ställa dumma frågor (tjata eller kräv.. )

  Du kan vilja, du kan tro (som så många gör ) men påstå något som helt falskeligen sagts om vart annat och dementerats om och åter igen..
  Renderar att kommentarer tas bort; det är helt klart Ägarens rätt av det forum du besöker…
  // Det gäller oss alla; jag kan också drabbas då jag tar mig friheten att försöka förklara Utan Pernillas önskan eller tillåtelse..
  HON gör som hon vill.. Det är hennes ” plats ”.. att man inte får, kan tyckas orättvist och tråkigt.. men så är det..
  om man inte förstår det eller accepterar detta.. så måste man fråga sig; är du 7 år eller ?
  ( alt. saknar kunskap, förståelse, insikt eller begrepp om verklighet mm.. )

  ATT man kan.. innebär inte att man måste eller får..
  etc.

  K som i den konstiga. :)

 • Kl skriver:

  BÖRJAT plocka bort?

 • Kristine skriver:

  Oj vilken lång kommentar och konstig. Läste inte allt. Men min tv är inte trasig och min man har inte lämnat mig. Jag läser bloggen för att jag tycker om den. Men för den skull håller jag inte alltid med Pernilla. Och jag tycker att det är lite tråkigt att hon plockar bort kommentarer som inte passar henne. Det gör alltid Charlotte P. Hoppas att Pernilla inte har blivit som hon.

 • Kurt skriver:

  Hejsan Vänner…

  Jag letar men vet inte vad det är som är borttaget; blir lite nyfiken..
  Jag funderar och tänker; Undrar hur många bloggar ni följer och varför.. ?

  och Vad i hela fridens namn kan ni skrivit som blivit borttaget, Repeterande och ointressanta redan besvarade frågeställningar..
  Eller påhopp.. eller framfört något som inte är er sak.. är nyfiken, då vad jag vet så Besvarar Pernilla de frågor som.. hon känner för och kan besvara..
  Har hon tex; förklarat något en gång så gör hon det ett par ggr till; sedan så lägger hon ingen energi på dessa meningslösa och ibland dumma påståenden…

  Dessutom tänker jag: Vart betalar man avgiften någonstans ?
  JA, så man får sina frågor besvarade… ( För kommunikationen är väl frivillig ? Man är väl här av fri vilja och man måste inte läsa.. etc. och Pernilla som visar upp sin Värld ( läs rubriken för bloggen ) . som är titel och förklaring.. om man läser mellan raderna..

  Hon påstår väl sig inte för att vara en guru av något slag..
  Eller ” jag vet bäst polisen ” utan är vad den utger sig för att vara…
  ( delar av denna persons Värld.. Långt ifrån vår.. så Varför antar ni att ni dels ska få svar och hon ska rätta sig efter er bild av verkligheten..
  med eller utan Corona tex; så skiljer sig våra världar mycket.. Det dom gör.. är Långt ifrån vad medelsvensson gör…
  Och det är inte enbart glamour eller lyx, utan bakom fasaden finns människor som i sin tur lever ett liv som vem som helst..
  ATT bilder eller text ger sken utav ( kanske helt och hållet stämmer, men jag tvivlar att hon eller andra ligger på 18 madrasser; för att de anser sig vara förmer eller prinsessan på ärten.. ) – De följer regler och lagar som vi andra.. MEN det syns inte.. De har upp och nedgångar som alla andra och de slipper inte vissa saker,, som vissa tror; de kanske gör annorlunda, men.. lagar, förordningar mm följer de efter bästa förmåga; oftast dolt i kulisserna…
  Bara för att det inte fastnar på bild så existerar det trots allt ( en del sker har Pernilla försökt besvara i många inlägg genom de olika blogginläggen; tyvärr vekar många lite tröga… så kanske, jag säger bara kanske.. har frågan du ställde framförts förr… – Så gå tillbaka och leta igenom de andra inläggen/ bloggarna.. så är jag säker att du finner svaren där…

  Jag har bara följt denna blogg i ett par månader, men inser att vissa inte är seriösa utan beter sig barnsligt och enkom här för tv´n är trasig eller de är övergivna av sambon eller något… De säger saker, de påstår annant och för det mesta får de ett svar.. men trots det så fortsätter de som en gammal övervintrad klassföreståndare som upptäckt att någon inte stavat rätt eller sagt på fel sätt när de besvarat en fråga; de nöjer sig inte med Ett svar; det ska vara det Dom vill höra.. annars tänker de som en 3 åring tjata till de får det svar det önskar sig.
  Och i en värld av skillnader..så händer inte det alltid; att man får det man själv vill.. Det är så att det är olika för olika människor och det är något man måste acceptera; ja ÄR det rent brottsligt så visst kan man leka polis.. men som ansvarig medborgare går man till polisen så får de sköta sitt jobb,
  ÄR det däremot öppet för tolkning.. så får man nöja sig med att man påpekat en sak.. ( och har andra precis gjort så; å behöver man inte leka pöbel.. )
  Att det är skillnad är inget som jag tycker är bra.. men jag har förstått att det är så.. Har inte ni ?

  Så för att hjälpa till.. :) så beskriv problemet och så ska jag leta i bloggarna efter svaret så kanske du kan nöja dig med det ?

  – Han som hjälper till; frivilligt; oombett.
  Alias Kurt.

 • Hanna skriver:

  Aaaahh, då har hon blivit som Charlotte. Inga ifrågasättande eller kritiserande kommentar.

  Gör man fel, då ska man får höra det. Vuxen som barn.

 • Kristine skriver:

  Imorse när jag var in och läste hennes inlägg så fanns det flera kommentarer om hennes resa till Spanien och sen fanns det en länk. När jag gick tillbaka till hennes blogg efter att jag hade läst länken så var alla kommentarer borta som handlade om resan. Så jag frågade varför hon hade plockat dem. Det fick jag tydligen inte göra.

 • Hanna skriver:

  Har inte läst din kommentar, men Charlotte tar bort alla kommentarer som inte slickar röv. Det behöver inte vara otrevliga kommentarer, det räcker med att det är en ifrågasättande eller kritiserande kommentar. Tråkiga om Pernilla blivit likadan.

 • Kristine skriver:

  Vad tråkigt att du plockar bort kommentarer. Tycker inte att min var så elak. Tråkigt att du börjar som Charlotte P. Tar bort kommentarer som inte passar. Varför plockade du bort min?

 • Kk skriver:

  Cissi Du får dricka kyrkkaffe nån annanstans. Här säger folk vad de tycker och de har fullkomlig rätt till det också. Om tonaliteten skrämmer får du väl ta fram luktsaltet och Kamratposten.

 • Cissi skriver:

  Sålt sina biljetter! Tror jag inte på för 5 öre! Det är bara du och några till här som nu sitter och bara äääääälskar att få spy ut allt möjligt fult. Pernilla är tydligen den vidrigaste av människa just nu:/ man KAN faktiskt skriva en mer mogen kommentar och säga vad man tycker om hennes o många med henne för den delen som far runt på olika event o annat . Men nu så bitchar ni bara o mjuuuuter i fulla drag.

  Å, nej jag försvarar inte Pernilla och hennes agerande då det blivit lite mycket just nu, Men jag ogillar skarpt att vissa går in på en blogg och fullständigt vräker ur sig vidrigheter.

 • Kk skriver:

  Jag har sett folk som sålt sina biljetter till hennes föreställning för de föraktar hennes naiva översittar mentalitet som världsmedvetande i Covid. Alltid nåt at hon tappat fans Wahlgrens värld har också nåt lägsta tittarsiffror och om jag fattar det rätt är den sagan möjligen all.

  Pernilla erkänner att hon vill vara ett barn men att vara barn och vuxen samtidigt är bara ren narcisism och oerhört oklädsamt vilket nu äntligen får effekter.

 • Lena skriver:

  Jag skrev ett inlägg tidigt imorse varför just kändisar har så svårt att följa enkla restriktioner, det är en pandemi och människor dör. Nu är kommentaren borttagen, blir förmodligen denna också!

 • Thomas skriver:

  Det gör hon, På sitt sätt.
  ( varje dag.)

  En artikel och läsa, om man vill ha en åsikt…
  ( och bortser ifrån massor.. tänker jag och tänker högt Och långt… )

  Då det finns åsikter å det finns fakta och sedan finns mer eller all fakta.. som är skillnad ifrån det man läser eller hör.. en regel är en regel, en rekommendation en rekommendation… Och lägger man ihop det man vet, med det man läst, adderar hur man kan göra och vad som görs.. Så får man mer korrekt bild än om man bara tror… – som många tyvärr inte klarar av, utan tittar bara på bilderna i skvaller blaskorna.. )

  – om ändå folk kunde förstå lite mer..
  ( bl.a… att det är skillnad..
  På och resa och resa, På folk och folk, På omständigheter etc.. – lite är det som folk tror..
  Det är därför ordet uppfanns.. folk vet inte bättre..
  Och går i kyrkan för de saknar förnuft och kunskap,
  Och andra hjärnfunktioner..
  I dag går färre i kyrkan, men visst fan tror de likt Förbannat… )

  Att vissa kan göra fel eller annorlunda verkar inte de begripa, antingen gör alla likadant eller så gör de fel…
  Utan att det har med sanningen att göra…
  När det sägs.. gör så här.. är det I stora drag man talar om… Att det finns sedan 10-tals sätt att göra på, beroende på situation och tillvägagångssätt,
  verkar totalt missats..

  Att man bör innebär att det Inte är lagstiftat och är klassat som påbud/ krav… Så OM man vill vara 100% säker bör man sätta sig i karantän..
  ( dessutom ska man i samband med detta, gå igenom alla kontaktpunkter där smittorisk finns.. )
  Och resa i sig är inte farligt Om man tar till säkerhetsåtgärder, som munskydd, handsprit, avstånd och försiktighet.. då är man skyddad till 99% och det bör räcka 😊
  Bör, sägs för att.. slumpen, otur kan göra att hur ” försiktig man än är ” så blir man konstigt nog smittad ändå.. Och när man vet att 98% av de smittade klarar sig alldeles utmärkt, trots risken etc..
  Så funderar man på hur många som inte har någon kontakt med någon annan, inklusive nya förnödenheter etc. ( för har man handlat något de senaste året så har man även utsatt sig själv/ andra..
  Så VEM kan säga sig vara 100% säker ?
  ( skulle påstå 0.0001% av befolkningen.. ))

  Och alla kan råka.. men få testar sig lika ofta som dessa människor vissa väljer att klaga på.. Och det utan att ha skäl förutom sin tro och vilja att allt ska vara lika tråkigt för alla, för annat kan de ej tänka sig.. ( tyvärr. )

  Ja, det ser ut som..
  Ja, det verkar vara…
  Ja, man kan tro..
  Och någon gång kan slumpen göra att även ni har rätt, men sett till verklighet och statistik så har ni fel i 99.9% av fallen, då ni missar så mycket…

  Så snälla, sluta klaga, sluta tro..
  Och vänta och glädjas den dag ni eller Pernilla blir smittad.. Och då det gäller er.. fråga er själva då..
  Vill ni då bli anklagade för att gjort fel eller bör vi visa förståelse att slumpen och oturen smittat just er ?
  Då ni trots allt varit sååå försiktiga.. ?

  Det är skillnad på att göra fel och råka..
  Det är skillnad på dig, mig och dem..
  Det går att göra på olika sätt.. o.s.v.

  – tänker jag som önskar att skräcken snart kan släppa greppet om er..

  Så vardagen och lättja åter kan råda.

  T. ( ordbajsaren.. 😉 )

 • Mallah skriver:

  Avsnittet som sändes på Kanal 5 var Namaste Emilia knepigare än en yogaställning 🤣

 • Anna skriver:

  Godisautomater – Adam Pålsson

 • Tina skriver:

  Nu har du återigen publicerat ett knepigt inlägg. Vem är du?

 • Charlotte skriver:

  Hej Pernilla! Du ser fantastiskt harmonisk ut;) jag har legat i soffan typ hela dagen och kollat serier o annat. Helt plötsligt dök ett youtube klipp upp. Jag kollade vidare och döm om min förvåning när jag ser Sofia Wistam intervju dig i nåt program jag inte vet namnet på. Det var tidigt -90 tal och ni ser väldigt barnsliga ut 😂

  Minns du detta Pernilla? Nu har ni en pod sådär en 30 år framåt hehe… kul att se!

 • Hanna skriver:

  Love is in the air….. ♥️ 🎶

 • Lova skriver:

  Ha! Det finns massor av Pernilligheter att se i avsaknad av Vlogg Pernilla?!
  Till Er alla en julsaga:
  https://www.youtube.com/watch?v=u8NklOMHB0M

 • Mallah skriver:

  Nog är väl Susanne Namaste om någon. Inte Emilia så nojig kan man vara i Namastens namn :O Dålig reklam för sin verksamhet… Man såg hur fobierna lyste igenom.
  Och vifta runt med brända örter. Nåja. Jag förstår inte när Ni var i Dubai? Har aldrig sett. Måste varit längesedan.

 • Magnus skriver:

  Vilken fantastisk bowl!!

 • Madeleine skriver:

  Ser härligt ut!

 • Sofia skriver:

  Kärleken flödar…Lycka till med dejtandet och till Philippe som svärson igen ❤

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Hahaha, ja det blev visst lite fel..😂😂😂

 • Anna skriver:

  Fotvänliga eller fotovänliga (inte foto vänliga) . Tror hon menar att skorna är fotvänliga.

 • Åsa skriver:

  Tack för gott skratt 😂

 • Anne Marie åslund skriver:

  ”Fotovänliga”? Foto vänliga. Trevliga att fotografera? Eller inte bra för fötterna? Fot ovänliga.

 • Agneta skriver:

  Åhh vad härligt det ser ut på bilderna 🌹njut tjejer☀️

 • Lena skriver:

  Vilket mysigt ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram