Ny bil – Fiat 500 L!

Som ni kanske vet så kör jag runt i världens sötaste lilla Guggi-bil ; en Fiat 500.

Men när jag fick hör av mina Fiat-vänner att det kommit en sprillans ny modell till Sverige som heter Fiat 500 L, så blev jag såklart sugen på att testa att köra även denna!

Lite mindre Gucci – men desto mer familjebil!   Fyra-dörrars och med större bagageutrymme!

Dessutom har den som extra finess en Inbyggd Espressomaskin , så man göra sitt eget kaffe i bilen och slipper stanna till på en bensinmack varje gång man blir fikasugen!    Huuuur ccolt är inte det??! 😉

20130226-221934

I dag var jag och hämtade den nya ”lilla svarta”!     Såååå jäkla snygg!

Bilen alltså. 😉

20130226-221943

Älskar kontrasterna med svart och vitt!

20130226-222003.jpg

På pluskontot står även värme i sätena, inbyggd Fartkontroll, stort öppet glastak, samt extra fönster även i ”döda vinkeln” både fram och bak – vilket känns extra tryggt!

Dessutom har jag redan kopplat telefonboken i min Iphone via bilens Bluetooth så nu kan jag ha båda händerna på ratten när jag pratar i telefon och kör samtidigt.  SÅ jäkla bra!!!

Så funderar ni på att köpa ny bil tycker jag absolut att ni ska kolla in denna bensinsnåla lilla tuffing!

Enligt JATO Dynamics som är ett världsledande undersöknings- och konsultföretag inom fordonsindustrin så är Fiat det bilmärket som har noterat lägst CO2 utsläpp (119 g/km) de senaste 5 åren av samtliga sålda bilar i Europa. Bränsleförbrukningen vid blandad körning uppgår till endast 5,1 l/100 km.

20130227-090823.jpg

Om ni inte är på jakt efter en ny bil , men däremot ett nytt soffbord – så tycker jag att ni ska kolla in Susannes inredningsblogg  , där hon idag ger en massa bra tips på snygga soffbord bland annat!

Kram så länge.

Nu ska jag ut i solen en stund innan jag ger mig av mot kvällens spelning av På Bettet!

För alla er Stockholmare som varit ledsna för att vi inte spelar ”På Bettet” mer i Sthlm, så tänkte jag tipsa om att i kväll spelar vi i Södertälje!    Nära och bra!

I morgon Torsdag spelar vi  i Eskilstuna

och på lördag spelar vi i Västerås!  

Alla dessa städer ligger ju nära huvudstaden, så tänk på´t  –   om ni vill ha er en trevlig kväll med mig och mina Vampyrkollegor! :-)

På Bettet

Mer info om föreställningen och var ni beställer biljetter finner ni HÄR!

48 reaktioner på “Ny bil – Fiat 500 L!”

1 2 3 1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram