Ny makeup införskaffad

Häromdagen var jag förbi Orifalames Flagship Store och införskaffade lite nytt smink.

Det krävs ju en del smink när jag står på scenen och fotograferas mycket, och då vill jag ha fräscha och lättarbetade produkter!

20141030-204406.jpg

Tänkte vara lite ”Halloweenig” och köra på mörka glittriga naglar för ovanlighetens skull. Eller varför inte GULD-naglar?! The One har många nya färger i sin serie.

20141030-204355.jpg

Nytt för mig var denna smarta Kayal Eye liner med avsmalnande kolspets för enkel definition och skuggning. Perfekt för en sotig look och enkel att använda om man som jag tycker att vanlig eyeliner är lite knepig att jobba med.

20141030-205200.jpg

Införskaffade även ny grym fondation och en ny concealer-favorit  som täcker,  slätar ut och håller under ett helt gig även om jag skulle svettas mycket!

20141030-204447.jpg

Håret är också viktigt att det håller på scenen! Jobbar därför upp volymen med denna hair mousse i fuktigt hår och använder sedan HAIRX hårspray som håller frisyren på plats under lång tid!

Enkelt och smidigt att beställa alla dessa prisvänliga produkter under ett och samma tak!

20141021-214919.jpg

Och är du i Sthlm, så missa inte att göra ett besök i Oriflames fina butik som ligger  i hörnan Riddargatan/Grevturegatan!

8 reaktioner på “Ny makeup införskaffad”

 • Pernilla skriver:

  NETA: Vad kul att höra! Jag får också sån där sendrag och kramp i fötterna att tårna spretar åt olika håll! Vad hette krämen från Oriflame som hjälpte?!

 • charlotte Thell skriver:

  Hej Pernilla, alltid fått höra hur lika du och jag är till utseendet. Kunde va kul o få visa en bild.

 • Anna skriver:

  Lider av desamma…vet du varför det kommer? Ibland får jag så kraftiga sendrag att tårna spretar åt alla håll och foten helt vrider sig i värsta krampläget. Obehagligt. Vad heter krämen? Indian Tonic, dricker du det?

 • P skriver:

  Prova annars Sweppes Indian Tonic det fungerar för mig!

 • Neta skriver:

  Oriflame underlättar mitt liv just nu. :) Jag är fast för sendrag på nätterna, hemska sånna som börjar i tårna o går ända upp till höften. Hittills har att belasta varit det enda som hjälpt. Men så blev jag tipsad om en kräm som egentligen var för trötta fötter och den hjälper direkt. Ökar blodgenomströmningen på något sätt, luktar pyton men gör susen.
  Så skönt att inte behöva studsa upp ur sängen halvsovandes och trött som en gnu bara för att belasta benet. Smörjer i förebyggande när jag lägger mig

 • lotta skriver:

  Hej fina pernilla! Undrar vilken nyans du har på concealern och foundation? Tack för allt du dalar med dig o trevlig helg kram

 • Linda H skriver:

  Bra tips men min favorit butik är thebodyshop :) Smaken är som baken olika :)

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Så fina oriflame produkter du inför skaffat dig. Blev väldigt sugen på nagellacken, få nog införskaffas 😉
  Jag handlad mycket från oriflame för flera årsedan. Kanske dags att börjar igen 😉

  Tack för du delar med dig.
  Kram och god natt
  Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram