Nya skoooor!

20120122-010353.jpg

20120122-010414.jpg

20120122-011212.jpg

20120122-011237.jpg

20120122-011741.jpg

20120122-011932.jpg

20120122-012217.jpg

Såg dessa på CC-skor i Sturegallerian och blev heeeelt förälskad!!

Nu står dom på min skohylla och blickar ner på dom andra små pluttskorna…! 😉

40 reaktioner på “Nya skoooor!”

 • Ulrika skriver:

  Tlll Sandra och Tindra, jag är logoped och har anställning i ett privat vårdföretag. Tjänar bättre än en del logopeder med landstingsanställingar. Å andra sidan har vi en strikt kvot (antal utredningar) vi måste komma upp i per år, oavsett om patienten kommer eller ej. Jag älskar mitt jobb och klagar inte på MIN lön, jag konstaterar bara att det är svårt att leva på EN lön i Sverige – och särskilt i Stockholm tror jag med våra dyra boendekostnader. Jag tjänade för övrigt mycket mer som konsult (är ursprungligen informatör) för 15 år sedan, men valde att omskola mig för jag orkade inte jobba så mycket som krävs av den branschen här i Stockholm. I ingen anställning någnosin, oavsett yrke, har jag heller haft övertidsersättning, vare sig i tid eller pengar. Ha en bra dag!

 • Cajsa (cjssong.se) skriver:

  hahaha läste precis min kommentar..xD man ska inte kommentera på iphonen om man inte har tankar på att läsa igenom det innan man skickar.xD hahaha…dumma autostavare..xD

 • Jannicelindell.blogspot.com skriver:

  snygga skor!=)

 • Rosa skriver:

  Jag håller med dig jag Anette i Malmö, bra sagt.
  Kram Rosa

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  SVAR FRÅN PERNILLA:

  Kul att ni diggade skorna! :-)

  MALIN: Vad hemskt det som hände Albin!! Vilka j ä la idioter!! Hälsa honom en stor kram från mig! Hoppas att mår bättre och att det löser sig så att ni får en ny Ipone! Kram.

  CAROLINE: Vad ledsen jag blir att din lille bebis är sjuk,,,! Hoppas att han blir frisk! Varma kramar från mig till er!

  MARIA: Jättefina skor! Tack för tipset!

  ANETTE I MALMÖ: Haha, du är rolig du! :-)

  SIW: det var inget känt märke på skorna, men CC skor köper bara in skor med BRA kvalitet!

 • Anna Wass skriver:

  Dom passar dig som handen i handsken….

 • tindra skriver:

  Sandra..jag skrev inte att jag inte trodde på att hon hade det!!!
  Det jag menade var att hon ligger på en högre inkomst än genomsnitt arbetarstagare gör. Du skrev även ”livet är vad man gör det till” alla har inte samma förutsättningar som du och jag verkar ha haft. Vi har många i vårt land som inte kunnat studera vidare eller har dom ”rätta” kontakterna, Jag är inte alls avundsjuk för jag tjänar bra jag också men vi får inte glömma dom svagaste i vårt samhälle

 • agneta blomberg skriver:

  Hej Sandra! Du skrev att livet blir till vad man gör det till men för alla är det
  inte alltid så enkelt. En del får sjukdomar , har dyslexi, en del mår dåligt psykiskt, en del har svårt att lära in . Många är arbetslösa och söker jobb allt vad dom kan utan resultat. Det har varit stor arbetslöshet i tjugo år i Sverige. Det är lustigt att ni som har bra jobb och bra lön säger att det är så lätt. För alla är det inte det. Vad jag vet så tjänar en sjuksköterska ca; 22.000:- i månaden så jag undrar vilket yrke du har inom vården Ulrika när du pluggat 4 år. Är lite nyfiken. Något att satsa på kanske.
  Jag är glad och tacksam om jag har mat för dagen och kan betala mina räkningar. Kul att kunna unna sig lite bio besök och annat som förgyller tillvaron.
  Håller med om att man ska få unna sig av det goda när man jobbat hårt som Pernilla tex. Det ska löna sig att plugga och att arbeta hårt. Ni är säker värda era 23.000:- efter skatt. Jag glädjer mig när det går bra för folk.
  Ha en trevlig kommande vecka.
  Kram Agneta Blomberg

 • agneta blomberg skriver:

  Hej Malin!
  Hemskt det som hände din son Albin. Sverige har förändrats en hel del
  till det sämre dom senaste 20 åren. Orsaken till det vågar man ju inte tala högt om
  för då blir man ju kallad för …… . Här där jag bor så har det funnits en våldtäktsman
  i flera år då känner man sig inte säker. Det är många som blivit överfallna av honom. Jag har sett en bild på honom och jag kan ju inte skriva hur han ser ut för då blir jag ju kallad för …..
  Hoppas att din son blir trygg igen. Tur att han överlevde!!! Han får vara försiktig och inte gå själv ute på natten. Han måste hålla i hop med sina kompisar.
  Först din mammas sjukdom och nu detta. Du måste vara världens snällaste tjej för det händer oftast tråkiga saker för snälla människor verkar det som.
  Kram på dig Malin Kram till din son Albin.
  Nu ska ni bara ha tur i livet tycker jag.
  Agneta Blomberg

 • Sandra skriver:

  Till Tindra! Varför skulle vi inte tro på att Ullrika tjänar 23.000 efter skatt??
  det gör jag också. Är det något konstigt med det? Vi har juh alla olika jobb och olika lön. Livet är som man gör det till, jag är så less på den svenska avundsjukan. Dom som jobbar hård för sina pengar förtjänar väl ändå att ha dom!

 • tindra skriver:

  Ulrika…hur många tror du får ut 23000 kr efter skatt ???

 • Cajsa (cjssong.blogg.se) skriver:

  När kan jag beräkna att du skickat de där till mig? XD skojsar bara med dig. 😉 skita UFFs verkligen! :O

 • Lilian skriver:

  Malin: Hoppas din son tar sig vidare och mår bra! Många tankar till er från mig.

 • Malin Andersson ( Pernilla wahlgrens största fan ) skriver:

  Tusen tack till alla som tänker och bryr om min son ni anar inte hur glad jag är för erat stöd, ja det är verkligen hemskt det som hände, jag som mamma blev chockad och vi måste stoppa våldet och personrån m.m i den här samhället, men hur ska vi stoppa? Det har blivit värre nu för tiden än för 20 årsedan, tack albin mår bra men ledsen för sin mobiltelefon som han älskar mycket, jag begriper inte på 3 vuxna killar som hoppade och slog albin o sen tog de hans mobiltelefon och sprang :-( Men tack för att ni finns känns väldigt bra och viktigt prata om våldet här i sverige…Man skäms för att bo i sverige när det händer mycket vart tog vårat vackraste sverige vägen????

 • Irene skriver:

  Wow vilka skor! Vad är det som händer i vår värld malin?

 • mosterglamour skriver:

  Vilka fina skor, håller själv på att leta efter ett par svarta stövletter, någon som har tips på var man kan hitta sådana?
  http://www.mosterglamour.blogg.se

 • siw skriver:

  Hei! Fantastisk fine sko – helt etter min smak. Men hvilket merke er det på selve skoene? Kan tenk meg til at de ikke er billige…

 • Susanne i norr skriver:

  Fyy faan att ge sig på ett barn. Varför slå honom när dom är tre stycken stora killar mot en mindre kille, hoppas killarna åker fast och att Albin inte får några men för livet. Kram till Albin och hans underbara mamma Malin.
  Pernilla vilka coola dojor jag skulle bryta benen av mig om jag försökte gå i dem.
  Kram från Susanne i norr

 • A-M skriver:

  Pernilla, du har good taste! Jättefina skor!!

  Dem söta kakburkarna, som visades här för nån dag sen köpte vi i Ullared i söndags.
  Den bruna, ljusgula och den gröna fanns som 3-pack= 50 kr. Superbilligt!!

  Kram Kram

 • Ulrika skriver:

  Tänk att kunna shoppa som du kan. Efter skatt får jag ut ca 23000 kr, inte så dåligt egentligen, men jag är ensamstående med två barn på halvtid. Eftersom jag bor i sthlm har jag bolån på 1,2 miljoner (hyresrätt kan man bara drömma om i denna stad om man inte stått i bostadskö for ever. Bostadsförmedlingen bara skrattade åt mig när jag ringde dit vid skilsmässan). Och studielån för fyra års universitetsstudier (vårdyrke). Detta är inget påhopp på Pernilla eller någon annan. Bara ett konstaterande att det är jävligt svårt att klara sig på en lön i detta land. Och klara sig inbegriper inte shopping. Och nej, jag röker inte.

 • Elisabeth skriver:

  Kristina, jag håller helt med i det du skriver, men du måste väl mena Liv? Inte Carina? :-)

 • Kristina skriver:

  Jättefina skor! Fin smak du har :=)
  Ha en skön söndag!

  Malin: Så hemskt med din son!!! Ja är det konstigt att man snart inte vågar gå ut ensam? Men som min dotter sa en gång när jag sa att hon inte fick gå ensam ute på kvällarna: – ”Ska jag behöva försaka ett normalt liv och behöva sitta inne för att det finns vissa idioter?” På nåt sätt ger man ju dem rätt då, de tar över och styr oss vanligt funtade människor. Frågan är bara hur man ska få ett slut på att oskyldiga människor råkar illa ut? Stor kram till dig Malin och hälsa din son!!!

  Carina: Är det något fel på att man gillar att shoppa? Allt är ok så länge man trivs och inte gör andra människor illa tycker jag. Dessutom är Pernilla en fantastiskt underbar och givmild medmänniska. Hon delar med sig så mycket humor, omtänksamhet och glädje både gentemot oss läsare, fans och till sina barn!!!! Vad har du för ”last” Carina ;=) Kram

 • olle Nilsson skriver:

  Vilket skonummer har du ?

 • Malin Jonasson skriver:

  Otroligt snygga skor ;-)) Önska man själv kunde ha såna, är 1,83 i vanliga fall och sätter jag på mig ett par såna blir jag väldigt lång haha.

  jonasson-malin.blogspot.com

  Kram Malin!

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Wow vilka fina skor Pernilla!! (Men själv skulle jag aldrig klara att gå i sådana, fniss).
  Malin: Verkligen hemskt det som hände din fina Albin!! :( Ja man fattar inte hur det har blivit i vårt samhälle :( , hoppas killarna åker fast! Tur Albin mår bra trots det som hänt!

 • Maria skriver:

  Bästa Malin Andersson!
  Jag lider verkligen med dig och din familj! Vart är vår värld på väg, ush fy vad hemskt. Ngt så fruktansvärt!
  Bra att din Albin mår bra, skräp i de materiellatingen det får man alltid nya. Men din son finns det ej nya av.

  Kram på dig!

  Kramiz
  Maria

 • Anette i Malmö skriver:

  Pernilla: kaxiga som fan de där pjuxen!!
  Malin: hoppas allt går bra!!
  Liv: don’t mess with PWs fans, vi slåss med nagelfilar och stilettklackar för hennes skull!!

 • Maria skriver:

  Hejsan Pernilla!
  Vilka glittrigt fin askor alltså, det står ju ett stort P över dem 😉 . Var du in och kollade sidan jag tipsade dig om angående skor? Sidan var http://www.have2have.se
  Ha mysig söndag med familjen! I flyttningens tecken eller bara mysig samvaro.
  Ha det så bra!

  Kram Maria

 • Rosa skriver:

  Jättesnygga skor Pernilla, läckert med det silvriga och den lilla rosetten bakpå, de får du visa när du har de på en dag.
  Malin, så hemskt stackars din son hoppas att mår bra trots allt, så förfärligt att sådant här ska behöva hända, att man inte kan få känna sig säker vilken tid på dygnet man än är ute. Sköt om er och varandra.
  Kram Rosa

 • Pernilla Johansson skriver:

  Hittade hit för ett tag sen… och jag blev fast… läser din blogg varje dag. Snygga skor, men får man inte omt i fötterna när man gått i dem ett tag? Jag beundrar de som kan gå i dem… för jag skulle inte klara det.

 • anna skriver:

  super snygga skor…det som är bra med denna blogg är att man blir lite innspirerad av allt kul som pernilla gör,,vi som jobbar från 7-16 varje dag,,kan drömma oss bort lite när vi läser om pernilla och hennes jätte roliga liv,,,skälv funderar jag nu på att flytta, efter att ha läst att pernilla har flyttat 17 gånger

 • Nettan skriver:

  Hej

  Till Malin Andersson
  Usch vad hemskt, jag lider, jag fattar inte vart världen är på väg…..det är
  ” för ofta ” man läser om något som detta händer här i Sverige….Varför….Tur är som du skriver mår Albin bra…men det är sååå fruktansvärt

  Ha en bra dag / Kramisar Nettan ( Logan )

 • Nettan skriver:

  Hej

  Wow…wow vad fina skor…mycke nice… CC affären har mycket snyggt…jag har hittat dit tack vare dej Pernilla TACK!

  Ha en fin dag bland all flytt eller om du vilar idag och bara myser

  Kramisar Nettan ( Logan )

 • Caroline skriver:

  Hej Pernilla! Vill bara ge dig dagens kram . Har suttit över ett dygn på sjukhuset med min 6 mån son.mellan proverna så går jag in på din blogg o får lite glamour i allt tråkigt..man blir genast lite piggare.. Tack för en mysig blogg. Kram Caroline

 • Isa k skriver:

  Fantastiska

 • Karin B skriver:

  Kanonfina skor! Imponerande att du kan gå i sådana höga!

  http://junitjejen.se

 • Carina skriver:

  Liv! Vem har tvingat dig att läsa Pernillas blogg? Om du inte gillar det så finns det en enkel lösning. Sök inte upp sidan, läs inte, stäng av… Ingen tvingar dig att varken läsa ELLER köpa från shoppen. Vad onödigt av dig att behöva kommentera som du gör, att kommentera över huvudtaget.

  Nåja, du kanske bara har haft en dålig natt, låt inte det gå ut över andra.

  Trevlig söndag önskar jag dig Pernilla och alla er andra som läser…även dig Liv
  :-)

 • Liv skriver:

  Trist o ytlig blogg, shopping tycks vara det
  mest intellektuella du kan göra.
  Tjäna pengar på att folk ska handla på din
  onödigt dyra bloggshop!
  Aldrig!

 • Madelen skriver:

  Usch Malin va otäckt! Hoppas han mår ok trots allt. Det är inte klokt så det har blivit, man blir så upprörd och ledsen! Vråålsnygga skor Pernilla, snyggaste jag sett på länge , grattis!!Gonatt!

 • Malin Andersson ( Pernilla wahlgrens största fan ) skriver:

  Halloj fina och hääärrrlliiiggaaaa pernilla!

  Jag har inte läst eller skrivit förrän nu det har varit mycket chock för mig och min familj…Min son Albin har blivit slagen av 3 st 25-30 åringar killar när dom slagit ner albin tog dom albins nya apple iphone och jag var så orolig när han ej hört av sig då kände jag mig konstigt och gick in till facebook o sökte efter albins kompis där hittade jag honom och då va han på online och berättade för mig
  vad som hände att jag fick en stor allvarlig chockad och ont i magen av när han berättade för mig, polisen körde albin hem och har hjälpt och spärrat albins mobil och gjort polisanmält för misshandel och personrån mot albin..Hur helvetet (ursäkta mig för svära ord) att man gör mot ett oskyldig barn? De 3 killarna är mellan 25-30 åringar, han var faktiskt på väg hem o skulle skickar sms till mig när dom 3 killarna hoppade o slog albin o tog hans mobiltelefon, jag är bara glad att albin överlever, jag skiter i mobiltelefon men det viktigast är att han LEVER, hoppas polisen griper de jävliga killarna tack vare finns det filmkamera som man kan se, när de får tag i dom hoppas jag de ska leva i helvetet eller utvisa från sverige, vad är det som händer i den här samhället? Det begriper jag inte, polisen var jätte schysst som hjälpte albin på platsen och spärrat mobiltelefon och gjort anmälan och beskrivit signalerna på killarna, sen körde polisen albin hem, herregud tur att jag har hemförsäkring så vi får köpa en ny mobiltelefon..PUHU…Men huvudsaken att albin mår bra och idag fick han en ny plattv av sin mormor man vill uppmuntra honom…Imorgon ska jag gå ut och äta sushi med honom i lugn och ro….Förresten de nya skor du köpte är skit snygga ha en trevlig söndag stor kram till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram