Nytt från Drömhuset & middag på stan

Nu är det verklingen HÖST ute, och då har man all rätt att stanna inomhus och mysa tycker jag. Hos Ann på Dömhuset finns allt jag behöver för att mysa till det ordentligt här hemma  – och utan att det kostar skjortan…!

20140925-094604.jpg

Wavy Gold dress i skyltfönstret på Drömhuset!

20140925-094728.jpg

Alltså att få vakna bredvid den här lilla solstrålen …. Det gör min dag! ♥

20140925-094436.jpg

Nu är det frukost nr 2  som gäller med de stora kidsen som vaknar lite senare än jag och Theo på morgnarna…!

Just det. Ni är många som har frågat efter mina rotting-underlägg. Jag minns tyvärr inte var jag har köpt dom, men när jag var inne på Drömhuset i går, så såg jag liknande där fast i off-white och svart.

20140925-094610.jpg

20140925-094557.jpg

20140925-094551.jpg

Supefina att duka med!

20140925-094501.jpg

Dom här små söta doftljusen i koppar och guld fick följa med mig hem!

20140925-094616.jpg

Så fick även denna underbara tavla som passar perfekt in på vår familj!

20140925-094444.jpg

Easy wrapped Jersey från min senaste kollektion.

20140925-094452.jpg

Det finns fortfarande kvar några klänningar från förra kollektionen som du kan fynda i butiken för 399 kr!

På bilden syns även Jennifers söta Bag-all-påsar som alla mina miljömedvetna bloggläsare borde använda istället för inslagningspapper nästa gång ni slår in paket!

01

Jag hade med mig hela gänget in till stan , och middagen intogs på mysiga Piatti på Nybrogatan.

20140925-094841.jpg

Theo älskar att sitta och kolla in i köket när kockarna lagar maten!

20140925-094834.jpg

Theo valde en god pasta med tomatsås

0

Efter middagen åkte vi alla hem och gjorde i ordning oss för kvällen. Pyjamas för mig och Theo –  och klänning för Bianca som skulle tillbaka in till stan igen och jobba på Café Opera hela natten.

Själv flyger jag till Karlstad i dag , där jag ska giga ikväll med Jan Johansen.

Ha det så gott allihop i regnet eller var ni än befinner er..!

12 reaktioner på “Nytt från Drömhuset & middag på stan”

 • Sara skriver:

  Resan med Unicef är ju ideellt arbete, så där ska man inte ta något betalt, knappt att rika personer som Pernillas familj ska får betalt för resa och mat. Om man går på restaurang här eller där är väl skit samma. Så jag hoppas verkligen att Pernilla o Bianca inte tog emot någon ersättning utan donerade sig att hjälpa till som alla andra vanliga ideellt arbetande.Tänk på alla våra barn/ungdomsledare som är tränare för någon sport eller annan aktivitet, de får inte ett öre betalt och ingen ersättning för körning till/från. Så är många som jobbar gratis för våra barn både här i Sverige och över världen. En stor ros till ER och jag hoppas jag kan räkna in Pernilla och Bianca här. <3

 • Emma skriver:

  Sååååååå lik Theo är sin pappa och Bianca sin pappa och ändå är alla dina barn så syskonlika. Måste vara dina drag som alla fått på samma ställe typ. Fina ungar har fu iallafall vilket som. Kram och ha en fin höst alla Wahlgrens

 • Linda H skriver:

  Ja man ger ju självklart bort påsen oxå :) Inte schyst att fråga om man kan få den tillbaka :)

 • Cina skriver:

  Verkligen mysig blogg du har, läser den varje dag! Tycker att presentpåsarna verkar toppen men jag har en väldigt konstig och kanske dum fråga nu… Hur gör man när man ger bort nåt med en sån påse? Ger man bort påsen också eller ber man att få tillbaka den för att använda fler gånger? Jag är kanske jätteknäpp men jag vet faktiskt inte…:))??

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Jag älskar grejer från Drömhuset och hoppas på besöka dit snart om du ska ha julmingel hos fina Ann ha en fin kväll kram

 • lasueca skriver:

  Hola Nilla,
  Oj vad jag avundas dig (pă ett sunt sätt) som kan umgăs hela tiden med dina ”ongar” Jag har bara sonen hãr nãra mig, och saknar dotera med familia varje dag..men sen vet jag att vi njuter mer av varandra ãn folk som bor grannar. Det gäller att ta vara pă allt.
  Kramen/ Lolo

 • Lelle skriver:

  Men Pernilla då: ”Sätt mig på ett plan. eller…bara sätt på mig”. Haha, du är för skön. Hörde det på radion, fast vet inte om jag tycker det var så snällt av Niclas att berätta att när du skulle föda ett av dina barn så valde pappan att gå på krogen istället? Men du kanske hade okejat det i förväg…

 • Anita skriver:

  Bianca tjänar väl pengar på sin blogg o jobb med mamma Pernilla som modell för kläder o resa för Unicef.
  Vad fästmannen gör vet väl inte vi bloggläsare o har kanske inte med att göra heller.
  Mamma är alltid mamma!

 • solveig skriver:

  Går de stora barnen, Bianca, Philippe och Benjamin och driver hela dagarna och lever på dig? Vuxna barn ska ut och arbeta och göra rätt för sig.

 • Therese skriver:

  Välkommen till Karlstad, här skiner sola:)

 • Linda H skriver:

  Ja bag all påsarna är ju jätte smart att använda. Ska ta mig en sväng till drömhuset nästa gång jag åker till Sthlm :) Är ledig idag,har inga planer för dagen. Får se vad som händer. Detta väder gör att man bara vill vara inne o mysa :) Jag vaknar oxå sent på morgonen när jag är ledig så det blir sena frukostar här oxå :)

 • Håller med dig till fullo, hösten är en tid då man ska se till att göra riktigt mysigt inomhus! :) Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram