Oj, oj, oj – vilka äventyr!!

Kära vänner!

Sorry för att jag inte har hunnit mer er riktigt , men de senaste dagarna har varit fyllda med så mycket olika äventyr, att jag har däckat som en klubbad säl så fort jag kommit in till min bungalow på kvällarna…!

Vi har paddlat kanot på en magiskt vacker flod och ridit elefant i  djungeln, som vi har avslutat med att Bada i vattenfall!

I dag har vi varit ute med båt hela dan och snorklat och solat på paradisön Similan Iland. SÅÅÅÅ vackert!! Korallblått klart vatten och kritvita stränder!!!

Jag har precis kommit in på rummet efter att ha fått både footscrap, pedikyr och manikyr för 500 bat! (125 svenska kronor!!)

Nu ska iväg och äta middag och alla väntar bara på mig, så jag slänger in bilder från allt detta så snaaart jag hinner!

Kram å era alla och hoppas ni har en härlig dag framför er!

17 reaktioner på “Oj, oj, oj – vilka äventyr!!”

 • Käthe skriver:

  Och benen slipper du raka 😉

 • Nicklas skriver:

  Snälla Pernilla du behöver VERKLIGEN INTE be om ursäkt för at du bloggar FÖR LITE! Jag tycker du har bloggat JÄTTEMYCKET nu under den korta tid du varit i Thailand. Jag skulle inte tycka det var ett dugg konstigt om du tog en veckas ledigt t o m från bloggen. Du kan ju alltid berätta om dina äventyr lite senare! 😉 NJUT NU AV SEMESTERN!!!!

 • Ylva skriver:

  Softa mer – jag älskar din blogg men fattar att även du behöver semester!!

 • Eva skriver:

  Du har semester. Vi förstår om du har viktigare saker att tänka på en oss.
  Njut o koppla av. Kram

 • Maria skriver:

  Låter underbart,similan island är verkligen underbart:))

 • schlagertokigtjej skriver:

  Hej världens bästa Pernilla!
  Härligt att höra att du har det bra.Passa på att njuuuta ordentligt,för snart är du hemma i kalla Sverige igen.
  KRAM

 • Ebba skriver:

  Söta, du har semester och på semestern ska man bara koppla av och njuta. Jag har full förståelse för att du tar ledigt och jag tror att det är fler med mig.
  Njut av ett härligt och underbart Thailand med dina nära och kära. Jag längtar dit igen, så jag är jätte avis 😉
  Kram kram

 • Helena skriver:

  Vad härligt ni har det!!!
  Var i thailand är ni?

 • Sandra 31 JKPG skriver:

  Söta Pernilla!
  Ta det easy….du ska inte stressa över bloggen. Nu är du på semester och ska koppla av allt!!!! Vi är så klart tacksamma och lite nyfikna på vad som händer i Thailand men har full försåelser för att du inte ”hinner” med oss. Vi trogna bloggläsare finns kvar! I promise!!!
  Tänk på dig själv nu.
  Må så gott
  Kram Kram

 • Maggie skriver:

  Hej Pernilla!
  Vilken härlig semester ni verkar ha. Det låter underbart med korallblått vatten! Jag är så glad för din skull att du verkligen kan koppla av och njuta av sin ledighet.

  Det finns mycket att glädja sig åt i livet, små glädjeämnen som gör livet lite enklare att leva – som att jag fick ett VG på en tenta i dag, t ex.

  Man måste ta vara på stunderna av lycka!

  Kram Maggie :-)

 • Käthe skriver:

  Det är lugnt tjejen om du inte bloggar så frekvent som du brukar. Du har ju semester för böveln. Även om det är skönt att få se lite sol åtminstone på skärmen… var är VÅREN? Ja ja, för tidigt men ändå. JAG VILL HA VÅR NU!

 • nettan skriver:

  En liten undran har aldrig hört talas om Similand Island från vilken plats går båtarna dit.Behöver inte svar nu när du är i Tailand men gärna senare när du är hemma igen.Passa på att njuta av allt det vackra och solen.

  nettan

 • Camilla skriver:

  Hej Pernilla!
  Du är bara för gullig, trots att dom andra står och väntar på dig så tar du dig tid att skriva på din blogg, du är superskön.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

 • Ulrika skriver:

  Det är lungt, visst vill vi läsa många inlägg men du har faktiskt semester :-). Ni verkar ha det helt underbart. Ska bli kul och se alla kort

 • Maria skriver:

  Pernilla… Lägg gärna upp nån bild fr Similan Island.. vi hade bokat de en dag men de gick 3 meter höga vågor så vi blev avrådda att åka.. hade gärna velat se detta underbara omtalade stället… det ska visst vara nåt magiskt..

  Njut av middagen…kram

 • Emma skriver:

  Underbart! Vilken semester ni har!!!!
  Kram emma

 • Kristina skriver:

  Så härligt ni verkar ha det….

  Kram Kristina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram