Persikoflarn med vit choklad

Himmelskt goda Persikoflarn med vit choklad!

Grymt goda och grymt enkla att göra! Perfekta att servera till kaffet eller som dessert efter en god middag!

Du behöver ha hemma:

Smördegsplattor

Persikhalvor på burk

Mandelmassa 

Vit choklad

Smör

Ägg

Beräkna en smördegsplatta per person. (Jag tog en hel rulle smördeg och fick ut 10 flarn av det.)  Tina smördegen och gör sedan två rundlar i varje platta genom att trycka ner ett glas.  Pensla smördegsplattorna med ägg överallt, utom inuti själva rundlarna där man bara pickar med en gaffel.

Riv sedan lite mandelmassa och lägg på rundlarna. Skär sedan persikorna i skivor och lägg dom ovanpå mandelmassan! En halv persika per flarn bör räcka.


Hyvla över ett tunt lager smör och riv sist den vita chokladen över alltihop!

Grädda i mitten av ugnen i 200 grader tills de blivit gyllenbruna!

Voilà!  

 

5 reaktioner på “Persikoflarn med vit choklad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram