Äntligen! Premiär för Säsong 8 på Dplay!

img_7747.jpg

Så var vi LIVE!!! 💥🎉🎈

Från och med nu kan ni alltså streama de tre första avsnitten av Säsong 8 på Dplay!  

SOM vi har längtat efter att ni ska få följa med oss på vår resa….!

img_9666.jpgDe första avsnitten utspelar sig i L A , dit vi åkte på en liten ”familje-tripp” ; Jag, Benjamin, Bianca, Phillippe och Lovisa! 
img_5248.jpg

Järngänget….  Eller….?! 😅
ae316753-b64f-46b9-8925-508703b38440.jpgDet hände så GALET mycket under dessa dagar!

För att se de första avsnitten –  klicka HÄR! 😋

Vill ni vänta tills det går på Kanal 5 , så börjar det torsdagen den 3 sept!  Klockan 21 -som vanligt!  

img_7750.jpgI morgon biti ; TISDAG morgon kl 09.40 gästar jag och Bianca Nyhetsmorgon och pratar om kommande säsongen av ”Wahlgrens Värld”, och om lite annat som händer i vårt liv just nu..!

Och tisdag är även SISTA dagen att RÖSTA på oss, om ni vill nominera ”Wahlgrens Värld” till Kristallen 2020! 

Självklart blir vi oerhört glada om ni som verkligen gillar programmet , supportar oss i detta! 😍🙌

Rean kan rösta hur många gånger man vill samma dag, och röstar gör ni HÄR! 👍

Så får vi se om det räcker till en nominering eller inte… 😋

108 reaktioner på “Äntligen! Premiär för Säsong 8 på Dplay!”

1 2
 • Josefin skriver:

  Hej!
  Vart kommer era klänningar ifrån? Både din och Boancas såååå fina!!! Ni båda😍

 • SofiaB skriver:

  Utan att vifta bort hur olika grupper drabbats av pandemin tycker jag att diskussionerna emellanåt blir väldigt märkliga. Ett virus som orsakar allvarlig sjukdom eller dödsfall hos många, och som experterna ännu inte har all kunskap om, härjar i världen. Att i det läget ställa krav på att få veta när man kan få ställa sig på scen framför hundratals personer visar ju att man varken har förstått allvaret eller att det än så länge inte finns någon som har all kunskap om det här viruset för att veta vad vi vågar göra och vad vi måste undvika. Det handlar inte ”bara” om hur sjuk man blir eller om man överlever, utan också om man får några kvarstående men. Kanske för resten av livet. Ställ krav på ekonomiskt stöd till de som behöver istället, det är rimligt. Fler situationer där många samlas ökar däremot risken för oss alla, inte minst eftersom vi ser att många inte har respekt för situationen så fort de ”får” göra något.

 • Anette skriver:

  Pernilla som ligger på golvet och asgarva när hon har sönder saker som hon har något allvarligt fel. ger sig in i politiken??? Hon har inte lyssnat ett dugg på de restriktionerna som.finns. Hon åker som hon vill fast hennes egna föräldrar sätt i karantän hon äter mat ihop med andra .träffar folk hon inte brukar träffa och nu sitter samma människa och planerar nytt hus ?? När hon nyligen gick ut och försvarade sina kollegor som är mindre rika än henne ???Och hon garvar och försätter att träffa nya människor och inte hålla avstånd alltså så jävla arrogant och totalt dum får man bli.Hon kan inte hålla tiden men hon ska försvara sin yrkesgrupp genom att köpa hus och skita i restriktionerna. Nej usch.

  • Ingela skriver:

   Planerar Pernilla att flytta?? Ja, huset är kanske för stort snart när Benjamin skaffat eget – och Theo är ju inte skriven där utan hos sin pappa. Och varannan
   vecka bor hon ju helt själv……

 • Malin skriver:

  Pernilla tror du på fullaste allvar att Amanda Lind själv sitter och bestämmer hur många som får komma på olika evenemang? Du fattar inte att verkligheten är aningens mer komplicerad än så?

 • Mia skriver:

  Snälla kan inte du Pernilla förklara humorn i när man gör sönder en sak hos någon annan. Jag måste vara humor befriad och självklart inte lika skön som du men efter som du skrattade så du tappade andan så snälla förklara gärna för oss andra som hade reagerat med att tycka det var pinsamt istället.
  Och snälla förklara gärna oxå grejen med att som 53 årig tant slänga sig mer på golvet och rulla runt och asgarva? På riktigt skäms inte dina barn för dig?😳
  Jag måste iaf fram med skämskudden🙈

  • Elin skriver:

   Det finns inget roligt i det. Men Pernilla har ju alltid hanterat allting som ett barn, och det enda alternativet som finns då är ju att skratta bort allt. En normal människa hade bett om ursäkt och varit ångerfull. Men enligt Pernilla så är man väl då humorbefriad… Själv kan jag skratta och ha kul åt en massa saker samtidigt som jag kan be om ursäkt och vara seriös när situationer kräver det. Så håller helt med dig!

  • Veronica skriver:

   Nu skrev du frågan till Pernilla men jag tar mig friheten att svara och i mitt svar utgå från mig själv, sen kan jag vara helt ute och cykla: Min gissning är att det kanske var det hon tyckte, att det var pinsamt, och därför skrattade så där. Jag brukar få enorma skrattanfall när jag känner att jag har gjort bort mig. Och så är ju Pernilla sån att hon inte tar saker så allvarligt, speciellt sånt där, jag menar det var ju bara en soptunna och en lampa. Hade faktiskt kunnat hända vem som helst och det var ju inget allvarligt som gick sönder, inget som hon inte kunde ersätta liksom.
   Humorbefriad tror jag inte att du är, däremot tror jag att du har annan sorts humor än vad en viss sorts människor har och det är inget som säger att en viss sorts humor skulle vara mer rätt än en annan sorts humor <3

   • Mia skriver:

    Tack Veronica för ett faktist riktigt trevligt och vettigt svar. Det var faktist bättre att du gav din syn på spektaklet eftersom bloggerskan själv hade svarat att ”det kallas humor och att alla som inte fattar det är humor befriade” Det kan självklart vara så som du beskriver men fortfarande svårt att förstå varför hon slänger sig på golvet och rullar runt och asgarvar!
    Vet att hon skrivit förr att det är flera i familjen med diagnoser så……

   • Veronica skriver:

    Varsågod :)
    Jo och har man diagnos t ex ADHD/ADD (som jag själv har, alltså ADD) så ser man saker och ting på ett annat sätt (nu säger jag inte att Pernilla har diagnos eller just den diagnosen om hon nu har en diagnos) och det kanske är så att hon också skrattar för att hon har möjlighet att ersätta dom om det skulle vara så. Bianca däremot (om jag inte uppfattade det helt fel) skämdes när Pernilla hade sönder sakerna <3

   • Veronica skriver:

    Tack också Mia för komplimang :)

   • David skriver:

    Ett gäng intelligensbefriade människor diskuterar en annan människa.

    Ni är stolpskott

  • Nn skriver:

   Minns då hon slog sönder Micke Bindefelts släktklenod. Han var skitsur och som hon skrattade.

 • Marie skriver:

  Du säger att ni har tröttnat…? Tillåt mig asgarva. Du har tröttnat? Vad tror du tex sjukvården har gjort då? Medan du lallat runt och träffat massa olika människor, gått på restauranger och butiker, flugit till Spanien etc så har de slitit som djur och nu även fått semesterveckor indragna. Samtidigt som du orerat om vilken fantastisk sommar vi har. Och nu har DU tröttnat?! Inser du själv hur dum och obildad du är?

  • Sus skriver:

   Nä, bara du som är knäpp 😜 ganska då duktigt oxå , lalakalal📢

  • Veronica skriver:

   Men det smittas väl inte mer på platser där människor redan är för att det en timme senare kommer en artist och uppträder eller?? Det var ju redan människor där sedan en bra stund tillbaka. Du får gärna förklara hur du tänker utan att komma med nedtryckande kommentarer om hur dum och korkad en person du inte känner personligen enligt dig är

  • Labelle skriver:

   Here it comes … som jag förutspådde och varnade Pernilla för. Och detta är bara början (folks reaktioner på senaste . sista? – säsongen).

 • Dr Phil skriver:

  Varför hade Bianca ett stetoskop på sig i första avsnittet? 🤔

  • Katarina skriver:

   Hej! Du kanske förväxlar Wahlgrens värld med ” helt sjukt” med Petra Mede som programledare? Där får alla som medverkar ett stetoskop på sig.

   • Dr Phil skriver:

    Nej har inte förväxlat. Se 9 minuter in i första avsnittet.

   • Dr Phil skriver:

    Men visste inte att hon varit med där. Hon hade väl fått den där och hittade väl den när hon letade efter passet.
    Välkommen till programmet ”Meningslösa kuriosa”. 😁

 • Annika skriver:

  Men herregud vad är de med er? Ni verkar ju helt blåsta här. Att så många har lässvårighet och att förstå innebörden i vad Pernilla skriver är beklämmande.

  Det finns INGEN logik i att t.ex. stoppa ett evenemang som man gjorde med Danny S :/ folk får inte mer Corona för att en person står och spelar/sjunger i en lokal med rätt antal personer lagligt.

  Det fattar väl en 5 åring? Låt folk få showa o tjäna sina pengar på ett lagligt sätt och det vet vi nu vad det innebär för regler. Det här är bara så sjukt sjukt sjukt för det är 0 logik i detta.

  Ni är så dumma i huvudet som tjafsar om Pernillas miljoner och bla bla bla … det är ju för f.n inte det hon skriver om , att hon är fattig o måste tjäna pengar. Puckon!!!

  • N skriver:

   Ja du. Varför har vi lagar? Jag håller med om att vissa lagar är föråldrade – ganska många faktiskt som tex tillåter straffrabatt men det här var mer än 50 pers o bedömdes som konsert. Vidare omfattas inte affärer av 50 pers regeln. (Ej heller privata sammankomster men det bedömdes nu annorlunda av de vi bett sköta vår säkerhet i landet).

   Att folk ger råd till artister vad de kan göra istället är skitbra. Ingen vet när det här är över. Det kan komma en andra våg. Viruset kan mutera. Troligen lever vi med det under flera år innan ett vaccin är klart. Skulle nu jämatälldhetskommisionen få igenom alla återinförande av skatter som förmögenhetsskatt så kommer familjen Wahlgrens miljoner att rulla in till den miljon arbetslösa som står utan jobb. Det kan jag lova dig. Så lite koll och framförhållning är bara bra att ventilera. Det är en världspandemi och en mycket besynnerlig sådan. Att skrika på ”Säg till när det är slut” funkar inte.

  • Veronica skriver:

   Exakt den logiken är jag ute efter så jag håller med dig helt och hållet. Och dessutom sa man på nyheterna igår senast att det inte varit några fler dödsfall av corona på en vecka nu i Stockholm

 • N skriver:

  Om du inte begriper varför vissa verksamheter är öppna och andra stängda ska du nog _inte_ diskutera kulturpolitiska åtgärder.

 • N skriver:

  Tips om pengarna tryter.
  1. Be om Swish. Dina toklojala fans lär skrapa ihop flera 100000. Helt säker.
  2. Gör som Scalateatern. Sänd shower som man får betala för på nätet.
  3. Ta ett annat jobb. Bara en tid. Det är skitnyttigt för dig. Du skulle växa som bara den och dessutom är det ju bara ett tag. För dig iaf :)

 • Ulrika skriver:

  Jättebra i Aftonbladet i dag. Så oerhört fint att du och Gadell medflera gör er röst hörda. Det är många kulturarbetare som står bakom scenen m.m och allt runtomkring som ni också står upp för och ger en tydlig röst. Flera tycker det är löjligt att ”den rika kultureliten” gör uttalande för de har massor med pengar, men jag anser nog tvärtom att de ger uttryck, står bakom för många drabbade. Jobbar själv med kultur och Bla.inställda författarbesök. Kram bästa Pernilla☀️✌🏻😍

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram