Reklamfilmsinpelningen i Hamburg

God fortsättning på er alla!!!

Som ni kanske minns så var jag i Hamburg för ett tag sedan för att filma ett ”hemligt” projekt.

Nu kan jag berätta vad det var jag gjorde där.

Jag spelade in en Reklamfilm för Viktväktarna som jag är ny Ambassadör för! 

 

img_9315.jpg

 

Det fanns ett stor anledning till att jag tackade ja till detta samarbete! 

Dels för att det med åldern har blivit svårare för mig att hålla mig i form, då jag inte är någon tränings-fantast. Trivselkilona smyger sig på , och jag vill helt enkelt komma i mina jeans igen och vara på top inför kommande premiären av min nya show! 

Men eftersom jag älskar mat och det är en stor del av mitt liv att äta goda middagar och njuta av god mat, så funkar det inte för mig att gå på nån sträng diet,  eller förbjuda kolhydrater och socker.

Och JoJo-banting vet vi alla att det bara håller för stunden. 

Jag vill leva som vanligt, och kommer att fortsätta att äta min favoriträtter.  Bara det att jag nu tack vare Viktväktarna får hjälp med att veta vad jag kan äta MER – eller MINDRE –  av , så att jag kan fortsätta att äta god mat – och ändå behålla formen!

Tack vare Viktväktarnas smarta app och poängräkning får jag ordning på mina dagar.

Är aldrig hungrig och samtidigt är inget heller förbjudet!   Hur bra!? :-)👍👏

Så här såg det ut backstage när vi spelade in reklamfilmen i Hamburg ;

 

95831ce2-9eca-482a-af64-686e3e523d29-1.jpgac145282-5a04-43c2-a1cc-839b5f75e5c7-1.jpg

Det var ganska mycket folk inblandade i denna filminspelning , om man säger så…! 😅

 

0c11719b-6080-4dee-8522-1e88e72982e2.jpg2c51603f-34ec-465c-9579-5ec5867eeb9e-1.jpg5e99afe0-2654-42d2-94b3-f1faec7ae707-1.jpg549d5907-3ae5-45fa-b8d0-2fe6fa822217-2.jpg

 

I dag börjar reklamfilmen att gå på TV, så kan ni själva se hur slutresultatet blev! 

Och vill ni också haka på min hälsoresa – Mitt personliga WW – som är unikt för var och en –  så är det bara att läsa mer HÄR!

 

I samarbete med Viktväktarna

35 reaktioner på “Reklamfilmsinpelningen i Hamburg”

 • Helena skriver:

  Hej! Det här är kanske en fånig fråga, men efter att ha läst så taskiga kommentarer som skrivs här, så gör det kanske inte så mycket med något lite lättsammare. Jag kan för mitt liv inte hitta vilken låt det är i reklamen. Känner igen den och vill ha den i min gladare spotifylista, men hinner aldrig sätta igång Shazam i tid för att identifiera den! Hade varit gulligt om du har koll på artist och titel :) Tack!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Håller med dig, Annika! Också därför jag ville samarbeta med Viktväktarna! För att de har hållit i alla år och står för ett sunt tänkande utan pekpinnar.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack Davve! Exakt så känner jag. Jag vill inte bli mager. Jag vill bara hålla mig i form och inte lägga på mig fler kilon…!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Mycket bitterhet och avundsjuka bara… Håller med dig om att Appen verkligen hjälper en att hålla koll på vad man stoppar i sig , så att trivselskilona inte kryper sig på månad efter månad. Älskar poäng-systemet!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Härligt! Glöm inte att kolla in alla grymma recept ! Testa gärna också Meditations-appen. Jag somnar till den varje kväll!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Jag håller med dig om att man inte ska ha våg hemma och väga sig varje dag – om man dåligt av det! Själv räknar jag inte kilon, utan känner efter hur kläderna sitter. Jag mår inte bra när jeansen inte går att knäppa eller när tröjorna stramat åt helt enkelt.

 • Anna skriver:

  Heja dig Camilla som har lyckats behålla vikten sedan i april! Själv har jag varit med flera gånger och gått ner utan problem, men det är sen det svåra kommer, att behålla den vikten. Går alltid upp igen, plus lite till🙁

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Stjärnorna på slottet 2019
  Del 1 av 5.
  Se här 👇 Del 1.

  https://www.svtplay.se/video/24894962/stjarnorna-pa-slottet/stjarnorna-pa-slottet-sasong-14-dragomir-mrsics-dag
  God fortsättning…

 • Helene skriver:

  Gillar viktväktarna förutom att det enbart är fokus på vågen, applåder och guldstjärna om man går ner i vikt. Själv slängde jag ut vågen och började gå ner i vikt när jag slutade stessas av den

 • Stina skriver:

  Hej! Tack vare dig blev jag medlem i onsdags. Min syster blev medlem igår. Du inspirerar Pernilla!!

 • Dannie skriver:

  Det är ju naturligtvis pengar det handlar om, något samarbete för sakens skull skulle inte ske utan en jätteersättning. Okej för B och C kändisar som man ändå inte ser som ”stora” och kompetenta, så ok för denna reklam.
  Däremot är det så billigt när kända personer viker ut sig i dålig reklam.

 • Louise Petersson skriver:

  Riktigt osmakliga kommentarer och dessutom en spark på någon som redan ligger vad det gäller dotterns sjukdom.
  Vad är det för fel med människor? Vad tog rent hyfs vägen och snällheten, ödmjukheten och viljan att inte vilja såra andra.
  HUR kan människor sitta bakom en skärm och skriva hemskheter och negativitet hela dagarna. Jag hade mått dåligt och varit helt uttömd på god energi.
  Tack Pernilla för detta erbjudandet, jag gick med igår- igen. Har använt appen vid 2 tillfällen innan och gått ner i vikt men ändå kunnat äta god mat.
  Jag slutade för jag trodde att jag skulle kunna hålla koll själv men det gick inte så bra, så har jag 1 års abonnemang och ska hålla detta!
  God fortsättning!

 • Annika Eriksson skriver:

  Exakt så. I allt du sa 😉

 • Annika Eriksson skriver:

  Genom alla år och alla dieter som kommit och gått – den ena konstigare och ev farligare än den andra, har Viktväkarna stått sig stark. Viktväktarna är faktiskt den som i modern tid hållit sig kvar och som lär ut en sund inställning till kost. En modell som fungerar fint för kroppen och ger en successiv viktminskning och en insikt kring vad kroppen gillar och mår bra av. Någonting som fungerar att leva med och hålla fast vid – inte något kortsiktigt som ger dubbla viktökningen efter avslutad kur, som vissa kurer faktiskt gör.
  Lycka till med lagom viktminskning i fin takt över tid Pernilla. Det är ofta svårt med vikt och måltider när man arbetar inom branscher med kvällsjobb, sena måltider är svårt att hinna motionera bort – och är man dessutom inte helfrälst på träning blir det ju inte lättare. Detta är den enda viktkoll jag hört om som verkar fungera, att döma av min omgivnings omdömen. Ska bli intressant följa hur det går för dej, för jag känner igen mig i ditt tänk – intresse och passion för god mat och härligt häng med nära och kära, men ointresse för träningsanläggningar. Ser fram mot fortsättningen.

 • Camilla skriver:

  Absolut❤️! Lycka till med ditt program.
  Jag har gått i mål och nu är det mitt mål att hålla mig där. Jag har varit i mål sedan April och det funkar bra.
  Jag har inte kommit in i det nya än utan kör mina poäng i appen men skippar att räkna vissa dagar nu då det är storhelg. Barra i mellandagarna etc.
  Gott nytt år och åter igen, lycka till!!
  Kram på dig!/ camilla.

 • Davve skriver:

  Så fort man börjar prata/skriva om vikt så går många helt bananas. Att hålla en normal vikt är bra för kropp och leder. Alla kilon övervikt får våra hjärtan att behöva jobba hårdare för att klara av att ta oss framåt.

  Finns tyvärr ingen ”nyttig övervikt”. Däremot kan man som precis Pernilla menar, gissar jag. Ligga inom normalvikt utan att nödvändigtvis vara på den väldigt smala sidan av normalvikten.Vilket är grymt!

  Heja heja Pernilla!

 • Annika Eriksson skriver:

  … bra svar på korkade kommentarer. Genom alla år och alla dieter som kommit och gått – den ena konstigare och ev farligare än den andra, har Viktväkarna stått sig stark. Viktväktarna är faktiskt den som i modern tid hållit sig kvar och som lär ut en sund inställning till kost. En modell som fungerar fint för kroppen och ger en successiv viktminskning och en insikt kring vad kroppen gillar och mår bra av. Någonting som fungerar att leva med och hålla fast vid – inte något kortsiktigt som ger dubbla viktökningen efter avslutad kur, som vissa kurer faktiskt gör.
  Lycka till med lagom viktminskning i fin takt över tid Pernilla. Det är ofta svårt med vikt och måltider när man arbetar inom branscher med kvällsjobb, sena måltider är svårt att hinna motionera bort – och är man dessutom inte helfrälst på träning blir det ju inte lättare. Nej jag tror detta kommer fungera fint.
  Och alla ni kraxande olyckskorpar – flaxa vidare… finns säkert träd där ni kan samlas och utbyta olyckskrax… ni gör ju ingen ledsen glad, direkt och livet är för kort för elakheter / Allt gott. Till alla 😉

 • Dorota Krzyzowska skriver:

  God jul Pernilla ,finaste personen som jag upptäckte i Sverige 😍

 • Bath skriver:

  Om det gäller sund mat så får ju visa upp lite mer än bara pasta och annat gött när ni visar upp vad ni tillagsr hemma hos er. Det är ju alltid ett överflöd med massa go mat. Ska bli spännande och se en kommande nyttig sida av era middagdsbjudningar. Gott Nytt År😀

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Hah, det var tider det! Inte i går jag såg det klippet, så tack för nostalgin! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Helt rätt! Det är ett sunt sätt att komma i form utan pekpinnar eller förbud. Och Grattis Camilla till din stora viktedgång! Otroligt bra kämpat och helt rätt att gå ner alla dessa kilon på två år – istället för två månader som många tror , när de hetsbantar eller går på knäppa dieter. Vitktväktarna står för en sund livsfilosofi och det är det jag gillar!

 • Camilla skriver:

  God Jul Pernilla!
  Kopierar mitt tidigare inlägg.
  Tycker du gör rätt för Viktväktarna är bra!
  Det handlar inte om vikters utan som du säger hälsa!❤️
  Tycker tvärtom vad en del andra tycker att det är bra med Viktväktarna! Jag har själv under en tvåårsperiod gått mer 25 kilo. Mycket ja men det är på ett hälsosamt sätt utan massa pekpinnar. Det är du själv som avgör! Det ska inte förstoppas med hets! Jag säger tvärtom till er som tror det. Det finns dom som vill ha hjälp på ett vettigt sätt och då är detta ett bra alternativt.
  Så tack Pernilla ( och Sofia)!
  Nu kör vi eller hur???
  Kram camilla.

 • Anna skriver:

  Nu handlade inte det om man gillar Pernilla eller inte, skilj på sak o person det är väl bra och kunna ha en åsikt vilket är väldigt viktigt kring vikt o hälsan!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Jag har självklart tänkt på detta och förespråkar absolut inte dieter där man utesluter saker eller förbjuder t ex kolhydrater och socker. Och att vara trådsmal är inte något ideal eller önskemål för mig. Men eftersom jag inte tränar , så vill jag har koll på vad jag äter så att vikten inte ökar mer och mer för varje år. Det handlar om min hälsa och att må bra! Biancas sjukdom har ju mycket med psyket att göra, och det är en ständig kamp. Men hon äter vad hon vill och älskar mat , vilket vi alla gör i vår familj . Men vare sig hon, eller jag, vill leva på Pizza och dålig mat , utan gillar att äta en varierande och hälsorik kost . Men hjälp av Viktväktarna håller jag bättre koll på vad jag äter och håller mig i form så att jag mår bra och känner mig sund!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Finns massa härliga recept på deras sida och även recept på bakverk med smör i , så ingen kalorihets vilket jag gillar! De som skriver hur mycket dom har gått ner tack vare Viktväktarna är ju glad och nöjda och vill dela med sig av det!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina Monika! Ja, det ligger nog mest bitterhet och avundsjuka bakom dessa kommentarer! Jag vet vad jag står för och är STOLT ambassadör för Viktväktarna. Jag älskar att ha koll på vad jag äter och att vågen inte klättrar uppåt längre!

 • Paula skriver:

  Hej Pernilla!
  Grattis i efterskott och god fortsättning på julen 🎄 🎅 🎁 Jag hoppas att du och dina nära och kära får ett underbart nytt år 😊

  Var inne på Youtube och tittade på några musikalklipp från Grease med dig och Rennie Mirro och hittade även detta klipp https://youtu.be/M1JAKVy4Zzo med dig och din fina pappa 😊
  Allt gott till dig och de dina Pernilla 🌹 💖

 • Monika skriver:

  Tråkigt med dessa bittra kommentarer!
  Är själv i din ålder Pernilla, och vet hur trivselkilona smyger sig på … och jag försöker verkligen äta mindre.
  Och att följa viktväktarna är väl superbra om de passar dig .. Vi är olika !! Och tycker man inte som dig , så behöver man inte skriva nått alls . Iallafall inte dessa tråkiga kommentarer…
  Tycker att du har en sund inställning till mat och livet.. Underbart !!
  🤗🤗🤗 Du är fantastisk !
  Längtar så att få se din show i Gbg 👍👍👍 👏👏

 • Anna skriver:

  Jag tror dom flesta vet vad man ska äta och inte, kolla Viktväktarnas reklam, står ofta hur många kilo kilo någon gått ner, istället för matrecept och då måste man ofta betala för att logga in och vara med. Jag vet vad jag pratar om då jag själv varit med.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Så urbota dumt svar. Det här samarbetet passade mig perfekt eftersom jag vill komma i form, utan att hetsbanta eller räkna kalorier, och det är inte helt lätt i min ålder. Jag skulle aldrig tacka ja om jag var pinnsmal, eller om det var något jag inte kunde stå för. Med Viktväktarna vill jag tipsa folk om hur man kan äta rätt , det man tycker om och samtidigt ha en sund livstil.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Charlotte. Helt rätt. Viktväktarna står för en sund livststil . Ingen hetsbantning. Och ingen mat som är förbjuden. Jag har inte supersmala tjejer som nåt ideal. Vill ha kvar mina former, men vill inte behöva gå upp en storlek i kläder. Vill leva och äta hälsosamt.

 • Charlotte skriver:

  Nu får ni ge er och tänka till!! Det handlar inte om att svälta sig och bli smal som en pinne. Vet man med sig att man älskar just sån mat som Pernilla dvs pasta bl.a. så får man tänka på att det som går in ska ut oxå om du inte ska lägga på dig extra kilon som INGEN vill ha! Det kan vara väldigt svårt att ta tag i själv och bam så är man där man inte vill vara. Jeansen som tränger och allmänt uppstoppad kring delar på kroppen man absolut inte ska ha det för hälsans skull.

  Pernilla går ut med en sund viktnedgång och kan inte jämföras med Biancas bulimi som har med så väldigt mycket annat att göra än att bara vara pinnsmal.

 • Ann skriver:

  Är det inte lite konstig koppling ? Viktväktarna står väl för sund kosthållning, du kan äta allt men inte alltid

 • Arijanaicanezirevoc skriver:

  Svar till Ida: Tror inte tankarna går när det är frågan om pengar!

 • Ida skriver:

  Blir lite nyfiken på hur tankarna med detta samarbetet går eftersom bianca har problematik med mat/bulimi?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram