Sommarkrysset i kväll!

Hej Vänner!
Befinner mig just nu på Gröna Lund dör jag har varit sedan 10.30 idag.
I kväll medverkar jag i Sommarkrysset på TV 4!
Har mycket texter och steg och peruk& smink-problem som ska lösas innan sändningen i kväll , eftersom jag både ska göra ett nummer med Priscilla-ensemblen i full trans-make och peruk, samt ett nummer ”som mig själv”.
Och tiden emellan de båda numrerna är liiiite för knapp åt båda hållen känns det som..!
Det kommer att vara STRESS bakom scen kan jag lova..!

20130831-130816.jpg
Men just nu är det ”lugnet före stormen” och jag sitter backstage och pluggar text och tar en kopp kaffe.

20130831-130934.jpg
Så här kommer jag, Anna och Lisa att se ut ikväll i vårt nummer – och det är ju inte riktigt så jag ser ut till vardags hehe…

20130831-131041.jpg
I går kom Bianca och Theo till teatern och mötte upp mig och sen gick vi och satte oss på Pane Vino och åt middag innan vi åkte hem.

20130831-131209.jpg
Bianca åt en Risotto

20130831-131248.jpg
Jag åt en smarrig sallad med Sparris och Riccottaost.

20130831-131348.jpg
När vi kom hem hjälpte Bianca Linnea att bli fin i håret, eftersom hon och Benjamin skulle på Inspark för ettorna med tema The grait Gatsby.

20130831-131528.jpg
Lille Marqy ( som vi har döpt valpen till) är alltid med bär det händer nåt..!

20130831-131640.jpg
Och somnar oftast i famnen hos nån av oss alla här hemma…..

20130831-131733.jpg
Och så här fin blev Linnea i håret när Bianca var klar med henne!
Hon är duktig på hår min dotter! :-)

Nu ska jag strax in på scenen och repa mina nummer.
Hoppas ni kollar ikväll!
TV 4 kl 20 alltså!

95 reaktioner på “Sommarkrysset i kväll!”

1 2 3
 • C skriver:

  Anna, bra sagt och riktigt korrekt! Jo faktiskt så är det, för Agneta skriver aldrig annars förrän man ger konstruktiv kritik/kommentar till Malin, så kommer bloggpolisen fram och släpper ut ammunition fast med hemska ord och mobbning.

 • Tina skriver:

  MINNA!
  Jag skrev väl inte att hon inte har rätt till att blogga.Men jag (och många andra) tycker att om man är lärare så går man inte in på bloggar och ställer uppkäftiga frågor till folk.Hon har ju även ställt konstiga frågor till Pernilla som inte är speciellt trevliga.Skulle hon tolerera att hennes elever betedde sig så i klassrummet kan man ju undra?
  Hon verkar helt enkelt bete sig som en uppkäftig fjortis.
  Det jag skrev om hennes blogg var att detta eviga spammande är tröttsamt.
  När man DAGLIGEN går in och spammar sin egna blogg så blir det väl en aningens desperat?

  • ankan skriver:

   nää visst, alla borde ju veta att på poliser och lärare får man kasta all skit, för deras yrken är ju så viktiga. konstigt att inte samhället kan visa det lite bättre… de ska ha mer cred!!

 • Tina skriver:

  ELENOR!
  Nu var det ju inte jag Tina som hängde ut henne med namn och arbetsplats.Fast hon hänger ju ut sig själv inne i sin blogg så det är ju ingen statshemlighet direkt!

 • Karin i Lerum skriver:

  Jag fick ett mail av Malin efter mina kommentarer här. Jösses! Hon behöver verkligen tagga ner! Undra om ni andra utan blogg, har fått något svar av Malin….

  • Tina skriver:

   Helt otroligt att du är lärare.Tjafsar och ställer konstiga frågor här inne i denna bloggen.Undrar just vad dina elevers föräldrar(som måste vara mognare än vad du är) tycker om att deras barn har en fjortis till lärare som gör allt för att synas.Såsom att dagligen spamma din egna blogg här inne.Hade jag haft ett yrke där jag hade en förtroenderoll så hade jag aldrig drömt om att bete mig så patetiskt som du gör.Och hade jag haft barn och de haft dig som lärare så hade jag aldrig kunnat ta dig på allvar.Dina kollegor måste ju skratt bakom ryggen på dig.Jo,jag vet att jag tjafsar nu med,men jag är varken lärare eller förälder.

  • Elenor skriver:

   Tina- Att hänga ut nån med både för och efternamn och dessutom personens arbetsplats är INTE okej!
   Sen säger jag inte att det var okej det Karin skrev heller för det var det inte!

  • Minna skriver:

   Nej tack och lov Tina, att du varken är förälder eller lärare! Karin har rätt att precis som vilken annan person här inne länka till sin blogg, det är det flera som gör?! Skulle det vara annorlunda för att Karin är lärare? Hon hänger ju knappast ut sig eller sina elever. Man kan ju blogga med ”klass”, märk ordvitsen! Jag tror Karins kollegor är glada att de har henne, för hon verkar högst sympatisk och har en mognad, vilket du inte bestitter!

   Det är lustigt att du har sådana fördomar mot människor som har viktiga yrkesroller, det är klart de ska få blogga! Det vore väl skillnad om Karin bloggar och låter eleverna sitta själva i ett hörn, eller om hon skulle avslöja viktiga, privata saker. Jag ska tala om för dig att när en kär familjemedlem låg på sjukhus och var väldigt dålig, så såg jag att sköterskorna facebook:ade samtidigt! DÄR har du något som borde vara totalt förbjudet! Vi har alla våra premisser för var gränserna går!

   Självklart är det viktigt hur man stavar, jag är inte lärare men tycker att det vore katastrof om vi alla skulle börja strunta i viktiga skrivregler och bara använda slang eller amerikanska uttryck, likaså sms:förkortningar!
   Det är ganska talande, hur du ser på den kändis du läser om här. Pernilla har inget viktigt yrke = då går det bra att blogga om arbetskollegor, fotografera folk på tåget som inte bett om det osv..?
   Karin skriver trevligt, medan ett väldigt stort fan här inne inte alltid gör det! Pernilla borde säga åt henne, istället daltar hon med henne och ger henne favörer. Det är fel.

   Lisa: Du är verkligen obehaglig, vad får du ut av att skriva hennes namn, hemort, skola osv. här på Pernillas blogg!? Du har verkligen gått över en gräns, bara för att få ut dina egna aggressioner. Sjukt! Du verkar extremt omogen, jag hoppas att du inte har hand om människors väl och ve i din proffession. Sådana som du ska inte jobba ute bland folk! Karin har inte gjort dig något, hur skulle hon kunna det?

   Malin: Börja bete dig vuxet nu! Det är dags nu. Du tar allt som en personlig vendetta, du blåser upp saker, du spelar ut folk mot varandra. Pernillas favorisering av dig har tyvärr stigit dig åt huvudet! De allra, allra flesta har nog tröttnat på att du ”tar över” Pernillas blogg allt mer. Kom ner på jorden lite!

   Pernilla: Dags att förstå hur Malin är och vilken negativ inverkan hon har på din blogg. Du bidrar till den dåliga stämningen här inne när du låter ETT fan få all uppmärksamhet. Hon har tyvärr inte tagit det ”privilegiet” så bra!

  • Anna skriver:

   Vad menar du Karin? Hur skulle Malin kunna maila (ex.) mig? Om det är så att Pernilla har börjat ge ut sina bloggläsares mailadresser till den där Malin, då har hon gått för långt!
   Då har specialbehandlingen gått över styr!

  • Lisa skriver:

   Minna: Kändes det bra att få ett hysteriskt sammanbrott ? Ha ha…

  • Tindra skriver:

   Anna.. Om man går in på Karins sida så kan man kontakta Karin det är nog så Malin gjort . Du behöver inte vara orolig att adresserna är utlämnade annars vorde det helgalet… Kram på dig

  • Anna skriver:

   Tindra: Ja, låt oss hoppas det. Kram på dig med! :-)

 • esterii skriver:

  Vem är Karin?

 • Emma skriver:

  Tänk! att det fimns människor som inte förstår? NI, är Pernillas inkomst källa…att, hon aldrig ger er ”bloggare” uppskattning annat än få ord när andan faller på!!! bjuder hon ofta er på tävling? lottar hon ut sin och sonens klädmärken? hihi/ hon mjuter för den inkomst ni ser till att hon får!! hon skulle inte vara aktuell på allt hon.är idag utan sin blogg…..jag, tycker det är duper att fler inte har egna liv utan lever genom (pillan) låter lite tragiskt men sant….personligen struntar jag i vad hon gör, vad hon går i för kläder m.m..tycker synd pm en person som utnyttjar sina fans:( nä! det finns många ex på fina bloggare som te.x Laila Carola Graaf m.m…..sen här är patetisk och enbart därför roligt kolla då fler anledningar ger goa skratt för vad som skrivs! så tokiga saker och majoriteten måste vara små barn….hihi

  • M skriver:

   Ha,ha…Emma Graaf,Laila är väl dom som njuter mest och gör allt för att vara sk.. kändisar…i alla fall i Stockholm.
   Carola kan jag hålla med om är den som är mest reko,vanlig men oooootroligt känd men syns inte överallt och vill nog inte göra det heller och behöver ej göra det för hon är Sveriges KÄNDIS ut i finger spetsarna…inte någon wanna be;glamourkändis som jag nästan liknar med att man bjuder ut sig på ett osmakligt sätt för att synas.
   Ang. Pernilla så självklart lever hon på sina beundrare hon är artist och det är hennes jobb.Drygare ut kassan med lite annat men vem gör inte det??

   Nä Emma tycker du är fel ute..jag driver butik själv och jag är väldigt mån om mina kunder,ger rabatter och vill att dom ska känna sig i fokus när dom kommer till mig och vill komma tillbaka….

 • Malin G skriver:

  Haha, blöja och vingar en fredagskväll, skrattade gott! :)

 • margareta skriver:

  Tack kära Pernilla för en underhållande kväll på tv:n vilken röst du har….. Sov gott efter en lyckad kväll. Stor kram till dej

 • Johan skriver:

  Vilken härlig avslutning det blev på sommaren och med dig i Sommarkrysset, Pernilla !
  Härliga låtar och snygga outfits :) Den sista gillade jag lite extra mycket ! Hoppas du kommer ha på dig den i Priscilla i höst :)

  Jag har bokat biljett till 2 föreställningar och ska göra en hel-helg i Sthlm ! Det ska bli himla KUL ! Då ses vi bakom scen, eller hur 😉

  KRAM !
  Ha det bäst så ses och hörs vi :)
  Piccadilly-Johan 😉

 • Åsa skriver:

  Vad duktig du är Pernilla.Vilken röst du har. Lyssnade på dig ikväll. Super bra. Förstå verkligen inte varför några skriver att du är gravid. Kram

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram