Sommarkrysset i kväll!

Hej Vänner!
Befinner mig just nu på Gröna Lund dör jag har varit sedan 10.30 idag.
I kväll medverkar jag i Sommarkrysset på TV 4!
Har mycket texter och steg och peruk& smink-problem som ska lösas innan sändningen i kväll , eftersom jag både ska göra ett nummer med Priscilla-ensemblen i full trans-make och peruk, samt ett nummer ”som mig själv”.
Och tiden emellan de båda numrerna är liiiite för knapp åt båda hållen känns det som..!
Det kommer att vara STRESS bakom scen kan jag lova..!

20130831-130816.jpg
Men just nu är det ”lugnet före stormen” och jag sitter backstage och pluggar text och tar en kopp kaffe.

20130831-130934.jpg
Så här kommer jag, Anna och Lisa att se ut ikväll i vårt nummer – och det är ju inte riktigt så jag ser ut till vardags hehe…

20130831-131041.jpg
I går kom Bianca och Theo till teatern och mötte upp mig och sen gick vi och satte oss på Pane Vino och åt middag innan vi åkte hem.

20130831-131209.jpg
Bianca åt en Risotto

20130831-131248.jpg
Jag åt en smarrig sallad med Sparris och Riccottaost.

20130831-131348.jpg
När vi kom hem hjälpte Bianca Linnea att bli fin i håret, eftersom hon och Benjamin skulle på Inspark för ettorna med tema The grait Gatsby.

20130831-131528.jpg
Lille Marqy ( som vi har döpt valpen till) är alltid med bär det händer nåt..!

20130831-131640.jpg
Och somnar oftast i famnen hos nån av oss alla här hemma…..

20130831-131733.jpg
Och så här fin blev Linnea i håret när Bianca var klar med henne!
Hon är duktig på hår min dotter! :-)

Nu ska jag strax in på scenen och repa mina nummer.
Hoppas ni kollar ikväll!
TV 4 kl 20 alltså!

95 reaktioner på “Sommarkrysset i kväll!”

 • C skriver:

  Anna, bra sagt och riktigt korrekt! Jo faktiskt så är det, för Agneta skriver aldrig annars förrän man ger konstruktiv kritik/kommentar till Malin, så kommer bloggpolisen fram och släpper ut ammunition fast med hemska ord och mobbning.

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Ja det tänkte jag göra Pernilla! :) Jag vill så gärna se dig och Malin har jag inte träffat på 3 år nu, så det är snart dax att jag besöker huvudstaden! :)

 • Annika skriver:

  Fast Agneta B har väl inte mobbat någon här? Vart ser du det?

 • Anna skriver:

  Agneta Blomberg är i farten igen ser jag. Med samma lågvatten-kommentarer som vanligt. Du har varit lite frånvarande på bloggen den sista tiden, förstår att du knappt vågar dig in här förutom för att ”försvara” Malin (ditt alibi för att få kasta skit). Du använder henne för att få mobba andra. Sedan skriver du just när en tråd börjar lägga sig, bara för att du ska kunna flika in något sist, känner igen beteendet. Moget!
  Det tar tid att reparera ditt dåliga rykte här! Folk har börjat inse hur du är.
  Bry dig inte om att ”svara”, jag kommer inte läsa i den här tråden mer. Sorryyyyy!

 • helen skriver:

  Jag håller med dig Agneta :)

  Självklart får inte Pernilla hur många biljetter som helst att dela ut, det säger sig själv tycker jag. Att Malin gick ändå, det är väl klart att hon gjorde. Det var ju det som var meningen från början, å vad jag förstår så känner hon inte ens Madeleine. Utan skulle bara vara snäll å låte henne följa med.

  Sen att Malin å Pernilla har en speciell relation, det förstår jag. Dom har ju känt varandra sen Pernilla var 16 år, nästan hela hennes liv. Å hon har ju rätt att ha vilken relation hon vill till vem hon vill :)

  Sen att anmärka på hur folk stavar å skriver det är väl lågt, det är många här inne som har problem med stavningen. Men inte ser då jag ner på dom för det :)

  Kramar från Boden :)

 • agneta blomberg skriver:

  Madeleines besvikelse gav mobbarna luft under vingarna. Skulle Malin ha struntat i sin plats bara för att Madeleine tyvärr inte fick någon plats bredvid Malin. Om Madeleine hade bett om att få följa med i god tid så hade det kanske gått bra. Pernilla kan väl inte dela ut hur många bra platser som helst. Pernilla hade ju sina barn och andra med sig. Jag har full förståelse för Madeleines besvikelse . Hade Malin sagt nej till platserna så hade Malins kompis och dotter givetvis blivit besvikna. Malin gjorde helt rätt. Malin har inte gjort något fel och det tror jag inte heller att Pernilla har.
  Malin är en snäll.varm.rolig och omtänksam person som inte tar skit från någon med all rätt. Att jag ibland försvarar henne beror på att jag tycker att hon förtjänar att försvaras. Ingen har rätt att vara elak mot henne eller klaga på hur hon skriver. Jag kan lätt läsa hur hon skriver utan punkter och kommatecken. Ser att fler börjar att vara elak mot henne. Tråkigt.
  Att Malin betyder något för Pernilla har väl många förstått. Jag tror/vet att Pernilla ser mycket mer hos Malin än att hon är döv. Läste att någon skrev att jag försvarar Malin för att hon är döv. Någon skrev att Pernilla bryr sig om Malin för att hon är döv. Det finns så mycket som jag gillar med Malin och det är nog samma sak för Pernilla. Det är så lågt att skriva att jag och Pernilla bryr oss om Malin för att vi skulle tycka synd om Malin för att hon är döv. Visst jag skulle verkligen önska att Malin kunde höra men tänk vad mycket skitsnack hon slipper att lyssna på. 😀 Jag tycker synd om Malin för att det finns folk på Pernillas blogg som är elaka. Har haft vänner med olika handikapp och jag har valt dom som vänner för att dom är dom personer dom är. För att jag gillar dom helt enkelt.
  C vilken dunderkompis du verkar vara som skulle ha skippat dom bra platserna för en väns skull. En sådan vän skulle man ha. wow . C du är verkligen underhållande 😀

 • Pernilla skriver:

  NICKLAS : Tack! Äntligen fick du se mig SJUNGA i TV – eller hur….?! :-)

 • Pernilla skriver:

  CECILIA: Du får boka in en Sthlms-helg och komma och se Priscilla i höst vet ja! :-)

 • Pernilla skriver:

  JOHAN : Tack . vad kul att du gillade det! Då ses vi på göta Lejon i höst då! Säg till när du är där så får vi säga hej efteråt! :-)

 • Anna skriver:

  Tindra: Ja, låt oss hoppas det. Kram på dig med! :-)

 • Tindra skriver:

  Anna.. Om man går in på Karins sida så kan man kontakta Karin det är nog så Malin gjort . Du behöver inte vara orolig att adresserna är utlämnade annars vorde det helgalet… Kram på dig

 • Lisa skriver:

  Lär dig att läsa !

 • Lisa skriver:

  Minna: Kändes det bra att få ett hysteriskt sammanbrott ? Ha ha…

 • ankan skriver:

  nää visst, alla borde ju veta att på poliser och lärare får man kasta all skit, för deras yrken är ju så viktiga. konstigt att inte samhället kan visa det lite bättre… de ska ha mer cred!!

 • Anna skriver:

  Vad menar du Karin? Hur skulle Malin kunna maila (ex.) mig? Om det är så att Pernilla har börjat ge ut sina bloggläsares mailadresser till den där Malin, då har hon gått för långt!
  Då har specialbehandlingen gått över styr!

 • Elenor skriver:

  Förlåt mig Tina jag skrev fel namn, det var Lisa jag menade.

 • Tina skriver:

  MINNA!
  Jag skrev väl inte att hon inte har rätt till att blogga.Men jag (och många andra) tycker att om man är lärare så går man inte in på bloggar och ställer uppkäftiga frågor till folk.Hon har ju även ställt konstiga frågor till Pernilla som inte är speciellt trevliga.Skulle hon tolerera att hennes elever betedde sig så i klassrummet kan man ju undra?
  Hon verkar helt enkelt bete sig som en uppkäftig fjortis.
  Det jag skrev om hennes blogg var att detta eviga spammande är tröttsamt.
  När man DAGLIGEN går in och spammar sin egna blogg så blir det väl en aningens desperat?

 • Minna skriver:

  Nej tack och lov Tina, att du varken är förälder eller lärare! Karin har rätt att precis som vilken annan person här inne länka till sin blogg, det är det flera som gör?! Skulle det vara annorlunda för att Karin är lärare? Hon hänger ju knappast ut sig eller sina elever. Man kan ju blogga med ”klass”, märk ordvitsen! Jag tror Karins kollegor är glada att de har henne, för hon verkar högst sympatisk och har en mognad, vilket du inte bestitter!

  Det är lustigt att du har sådana fördomar mot människor som har viktiga yrkesroller, det är klart de ska få blogga! Det vore väl skillnad om Karin bloggar och låter eleverna sitta själva i ett hörn, eller om hon skulle avslöja viktiga, privata saker. Jag ska tala om för dig att när en kär familjemedlem låg på sjukhus och var väldigt dålig, så såg jag att sköterskorna facebook:ade samtidigt! DÄR har du något som borde vara totalt förbjudet! Vi har alla våra premisser för var gränserna går!

  Självklart är det viktigt hur man stavar, jag är inte lärare men tycker att det vore katastrof om vi alla skulle börja strunta i viktiga skrivregler och bara använda slang eller amerikanska uttryck, likaså sms:förkortningar!
  Det är ganska talande, hur du ser på den kändis du läser om här. Pernilla har inget viktigt yrke = då går det bra att blogga om arbetskollegor, fotografera folk på tåget som inte bett om det osv..?
  Karin skriver trevligt, medan ett väldigt stort fan här inne inte alltid gör det! Pernilla borde säga åt henne, istället daltar hon med henne och ger henne favörer. Det är fel.

  Lisa: Du är verkligen obehaglig, vad får du ut av att skriva hennes namn, hemort, skola osv. här på Pernillas blogg!? Du har verkligen gått över en gräns, bara för att få ut dina egna aggressioner. Sjukt! Du verkar extremt omogen, jag hoppas att du inte har hand om människors väl och ve i din proffession. Sådana som du ska inte jobba ute bland folk! Karin har inte gjort dig något, hur skulle hon kunna det?

  Malin: Börja bete dig vuxet nu! Det är dags nu. Du tar allt som en personlig vendetta, du blåser upp saker, du spelar ut folk mot varandra. Pernillas favorisering av dig har tyvärr stigit dig åt huvudet! De allra, allra flesta har nog tröttnat på att du ”tar över” Pernillas blogg allt mer. Kom ner på jorden lite!

  Pernilla: Dags att förstå hur Malin är och vilken negativ inverkan hon har på din blogg. Du bidrar till den dåliga stämningen här inne när du låter ETT fan få all uppmärksamhet. Hon har tyvärr inte tagit det ”privilegiet” så bra!

 • Tina skriver:

  ELENOR!
  Nu var det ju inte jag Tina som hängde ut henne med namn och arbetsplats.Fast hon hänger ju ut sig själv inne i sin blogg så det är ju ingen statshemlighet direkt!

 • Elenor skriver:

  Tina- Att hänga ut nån med både för och efternamn och dessutom personens arbetsplats är INTE okej!
  Sen säger jag inte att det var okej det Karin skrev heller för det var det inte!

 • Tina skriver:

  Helt otroligt att du är lärare.Tjafsar och ställer konstiga frågor här inne i denna bloggen.Undrar just vad dina elevers föräldrar(som måste vara mognare än vad du är) tycker om att deras barn har en fjortis till lärare som gör allt för att synas.Såsom att dagligen spamma din egna blogg här inne.Hade jag haft ett yrke där jag hade en förtroenderoll så hade jag aldrig drömt om att bete mig så patetiskt som du gör.Och hade jag haft barn och de haft dig som lärare så hade jag aldrig kunnat ta dig på allvar.Dina kollegor måste ju skratt bakom ryggen på dig.Jo,jag vet att jag tjafsar nu med,men jag är varken lärare eller förälder.

 • Karin skriver:

  Vem är du?

 • Marie skriver:

  Det är ju ur löljligt att det t.om finns VIP platser vid tv-sända framträdande!
  Vilka är det som besöker dessa program främst jo vanliga människor och fans till artisterna!
  Bekanta och familjemedlemar till artisterna,behöver inte alltid stå längst fram i ledet!!!.
  Kanske det är dags att stå tillbaka ibland visa lite ödmjukhet till dem som verkligen drömmer om en plats längst fram under föreställningen oavsett bakgrund.
  Det är skrämmande att det skall t.om bli en kamp fans emellan om vem som skall få sitta nära scen och vem som ska få stå plats längst bak i ledet!
  Detta visar tydligt vilket synsätt Pernilla har då hon väljer ger VIP plats biljett till ett fans men låter ett annat fan i samma sällskap stå utanför!
  Hade jag varit i samma situation hade jag valt avstått från att umgås med sådana s.k vänner.
  Sedan kan man fråga sig vad är man för en vän när man låter sin vännina stå utanför gemenskapen utan att tänka på den andraparten?
  Madeleine gå vidare det finns äkta vänner som bryr sig om varandra och stödjer sina vänner i vått och torrt.

 • M skriver:

  Ha,ha…Emma Graaf,Laila är väl dom som njuter mest och gör allt för att vara sk.. kändisar…i alla fall i Stockholm.
  Carola kan jag hålla med om är den som är mest reko,vanlig men oooootroligt känd men syns inte överallt och vill nog inte göra det heller och behöver ej göra det för hon är Sveriges KÄNDIS ut i finger spetsarna…inte någon wanna be;glamourkändis som jag nästan liknar med att man bjuder ut sig på ett osmakligt sätt för att synas.
  Ang. Pernilla så självklart lever hon på sina beundrare hon är artist och det är hennes jobb.Drygare ut kassan med lite annat men vem gör inte det??

  Nä Emma tycker du är fel ute..jag driver butik själv och jag är väldigt mån om mina kunder,ger rabatter och vill att dom ska känna sig i fokus när dom kommer till mig och vill komma tillbaka….

 • C skriver:

  Madeleine, så tråkigt att du inte fick bra plats och att sitta med Malin. Om jag var hon, hade jag mejlat till Pernilla i godtid, och meddelat att en person till ska med, så att hon ordnade TRE platser. Så svårt är det ju inte…!
  Verkligen dåligt gjort, och jag är glad att du har många även min sympatier. Jag personligen skulle aldrig göra så, och att lämna någon utanför och gå och sätta mig utan samvete, det kan jag inte. Då går jag hellre med den personen, och lämnar stället faktiskt.
  Helt riktigt, en sån bagatell är lätt som plätt att fixa, även Malin inkluderad.

 • Anna skriver:

  Det var ju rätt mycket tyg i de svarta byxorna Pernilla hade på sig. Då ser man inte direkt smal ut.

 • Karin i Lerum skriver:

  Jag fick ett mail av Malin efter mina kommentarer här. Jösses! Hon behöver verkligen tagga ner! Undra om ni andra utan blogg, har fått något svar av Malin….

 • Lotta Lux skriver:

  Jag hoppas du inte tar åt dig av alla elaka och avundsjuka kommentarer. Det är klart att Pernilla tar särskilt hand om en såt troget fan som du. Du verkar också lägga både mycket tid och pengar på ditt intresse för Pernilla och det är hon också säkert jätteglad över. En artist behöver sin piublik. Malin, jag önskar dig och din familj all lycka, och det det ska bli kul att läsa om trillingarna. .

 • esterii skriver:

  Vem är Karin?

 • Emma skriver:

  Tänk! att det fimns människor som inte förstår? NI, är Pernillas inkomst källa…att, hon aldrig ger er ”bloggare” uppskattning annat än få ord när andan faller på!!! bjuder hon ofta er på tävling? lottar hon ut sin och sonens klädmärken? hihi/ hon mjuter för den inkomst ni ser till att hon får!! hon skulle inte vara aktuell på allt hon.är idag utan sin blogg…..jag, tycker det är duper att fler inte har egna liv utan lever genom (pillan) låter lite tragiskt men sant….personligen struntar jag i vad hon gör, vad hon går i för kläder m.m..tycker synd pm en person som utnyttjar sina fans:( nä! det finns många ex på fina bloggare som te.x Laila Carola Graaf m.m…..sen här är patetisk och enbart därför roligt kolla då fler anledningar ger goa skratt för vad som skrivs! så tokiga saker och majoriteten måste vara små barn….hihi

 • Emmah skriver:

  Varför! har hunden den där trasan på sig i augusti månad?! inne? kanske borde du läst en bok för att böi en duktig matte?! en hund är lika värdefull som barn…påläst är alltid bäst och inte bara vilja ha för andra köpt……..äteson Thenågonsin husma kost? eller är de skräpmat som gäller?!

 • Malin G skriver:

  Haha, blöja och vingar en fredagskväll, skrattade gott! :)

 • Emma skriver:

  köp till ännu några föreställningar?! utifall du missar någon mening

 • Madeleine skriver:

  Vill man så går allt att lösa. En sån liten bagatell för Pernilla att ha kunnat fixat.

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Malin hade bestämt med en väninna (som hon känner sen tidigare) att de skulle gå tillsammans. Sen ville en bloggläsare (Madeleine) följa med och Malin sa okej/att det gick bra. Sen visade det sig att Malin (bara) fick 2 biljetter (Pernilla har inte hur många biljetter som helst) så då kunde tyvärr bara en följa med henne. Så Malin kunde inte hjälpa det! Hade hon fått 3 biljetter så hade ju säkert Madeleine fått sitta med dom.

 • margareta skriver:

  Tack kära Pernilla för en underhållande kväll på tv:n vilken röst du har….. Sov gott efter en lyckad kväll. Stor kram till dej

 • Tindra skriver:

  Madeleine du behöver ingen sådan ”vän” finns andra människor som gärna följer med dig nästa gång kram på dig

 • Johan skriver:

  Vilken härlig avslutning det blev på sommaren och med dig i Sommarkrysset, Pernilla !
  Härliga låtar och snygga outfits :) Den sista gillade jag lite extra mycket ! Hoppas du kommer ha på dig den i Priscilla i höst :)

  Jag har bokat biljett till 2 föreställningar och ska göra en hel-helg i Sthlm ! Det ska bli himla KUL ! Då ses vi bakom scen, eller hur 😉

  KRAM !
  Ha det bäst så ses och hörs vi :)
  Piccadilly-Johan 😉

 • Åsa skriver:

  Vad duktig du är Pernilla.Vilken röst du har. Lyssnade på dig ikväll. Super bra. Förstå verkligen inte varför några skriver att du är gravid. Kram

 • Paula skriver:

  Jag va ironisk och det vet du, eller hur 😉
  Jag svarade på en barnslig kommentar :) att vissa orkar….

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Håller med Niklas – bästa avslutningen, perfekt att bränna av lite Priscilla!! Mmmm, lockande discotoner och du var jätteduktig som vanligt! Uppskattar att det var två nummer så vi fick ta del av dig mer! Kramen

 • Julia skriver:

  Vad duktig du var på grönan :) Love Julia :)

 • Meh skriver:

  Haha nej men sluta.. de svaret va nog bara på skoj. Inte gravid

 • Helena skriver:

  Varför skriver du aldrig punkt efter avslutad mening? Det är väl lika lätt som att skriva kommatecken?

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Va roligt det var att se dig i tv och du var duktig och fin som vanligt!! Förhoppningsvis kommer jag till Stockholm i höst och ser dig i ”Priscilla”!! Det ser jag framemot!!
  Kram från Cecilia.

 • lisen skriver:

  paula har berättat att du är gravid hur har jag kunnat missat det… härligt med uppdaterade blogg läsare tack paula

 • ida skriver:

  du är en fullvuxen bebis malin

 • Jaana skriver:

  Vilket härligt framträdande ikväll!! Blev verkligen sugen på en tripp till Stockholm för att se showen!! Vilka kläder!!! och frisyrer!!!

  Syntes inget av stressen bakom scenen! Fixade du galant!

 • gunna skriver:

  vad roligt men vem är pappan? för jocke å pernilla är väl inte ihop längre

 • Nicklas skriver:

  Kunde TV4/Sommarkrysset ha avslutat säsongen på ett bättre sätt än med dig? Svaret är såklart NEJ!!! 😀
  Du var strålande i båda numren, men du får aldrig någonsin mer säga att din röst inte passar till soul för det är FEL FEL FEL (som Brasse Brännström skulle ha sagt) för finallåten kallar i alla fall JAG för en riktig SOULklassiker! Lycka till med repen och hoppas Priscilla blir en rungande hejdundrande SUCCÈ!!!

 • sophis skriver:

  GRATTIS PERNILLA fan vad kul

 • Paula skriver:

  Ja, har du inte hört det?? Det trodde jag ALLA visste 😉

 • J skriver:

  Du märker att det är flera som känner för dig och det var ledsamt att du inte kunde få en plats tillsammans med dem, så ta åt dig av all den värmen också!

 • Karin skriver:

  Söt hund men varför bär den kläder?

 • AC skriver:

  Så duktig du är! Blev sugen på att åka upp till Stockholm och se showen i höst! Wow!
  Men oj vad du får trista kommentarer av några här inne på din blogg…Du är en fantastisk mamma och artist av det lilla jag läser här inne på din fantastiska blogg! TACK!!!

 • Rosa skriver:

  Så roligt att få en liten titt på showen och det gav verkligen mersmak, den måste jag bara komma iväg på. Du gjorde ett jättebra uppträdande alltid lika roligt att få se dig ”live”.
  Ha en fortsatt härlig lördag.
  Kram Rosa

 • Madeleine skriver:

  Till J. Tack för dom fina orden. Det värmde. Malin och jag skulle mötas för första gången idag och se Pernilla tillsammans. Skulle bli jätte kul och jag såg verkligen fram emot det. Men när Malin berättade att jag inte kunde sitta med henne och hennes väninna då backade jag. Då hade jag fått stått själv och det kände jag att jag inte ville. Vem vill stå själv en hel dag och vänta

 • J skriver:

  Och förresten, nu får tex Anna och alla andra som skrivit något negativt om detta och Malin räkna med en skopa. Det vet ni va.
  Där finns ingen ödmukhet.
  Vi väntar och ser…

 • Paula skriver:

  Hej Stina!
  Igentligen så vänder sig min blogg till mina vänner med egna barn som bor långt ifrån mig och min familj. Även till de i min egen ålder med barn :) tråkigt att du är ointresserad men då får du istället söka dig till en blogg som tilltalar dig. Själv gillar jag att läsa om andras barn, men alla är olika.
  Sofia: Ja, jag fick bara beröm för de klänningarna jag hade på mig :)

 • Lillian skriver:

  Härligt Pillan, att du orkar,beundransvärt, jättehärligt framträdande, undrar ändå vad som rör sig i huvudet sent en kväll under ett framträdande. du är härlig! kram

 • ML skriver:

  I kväll gjorde du hela sommarkrysset värt o se…bra jobbat!

 • Inger Labadie-Forsell skriver:

  Tack för smakprovet på er show. Jag har biljetter i november. Ser fram emot det. Kommer att bli toppen. Du är toppen.

 • Madeleine skriver:

  Ingen som har krävt något inte heller varit missunsam. Men hur hade du känt om du hade åkt med ett annat fans för att se samma idol men bara den ena får vip plats och den andra får stå själv långt iväg?

 • Linda skriver:

  Å vad bra du var i numret med Priscilla! Så duktig du är!

 • J skriver:

  Kram till dig Madeleine
  Och var inte ledsen.
  Hoppas du haft en varm och fin kväll hemma i soffan istället.
  Men om jag uppfattat det rätt så känner du Malin… då vore det en självklarhet att du fått en plats i sällskapet. Varför inte?
  Förlåt, men flytta väck de ”småkändisar” som bla programledare, som man ser sitter längst fram med hela sina familjer! Det har ständigt fribiljetter och V.I.P till flertal oöika event. Släpp fram andra som inte har samma chans!
  I alla fall nån gång! Likadant i varenda program. Sätt dem längst bak nån gång och låt de BETALANDE fansen vara längst fram!
  Hade jag haft en biljett hade du fått den Madelenine!
  En sak till, vet du, jag har varit på en del invigningar event och annat röda mattan som det kallas, beroende delvis på både jobb. Många ”kändisar” har ingen stil och finess. De är som jag och min kompis säger ”bajsnödiga” och har fullt upp att försöka vara snyggast viktigast och bäst. Vem är det egentligen? Måste man vinna och va bäst? Finns många som är snygga och bra!. Men väldigt få är genuint trevliga. Faktiskt. Det ska bara smilas till ”rätt” personer… som gynnar dem. Äh. hoppas ni förstår vad jag menar! Kram alla värdefulla

 • stina skriver:

  kollade in din blogg,, kort på massa barn ,det är det värsta jag vet vem fan är intresserad av andras barn .. ingen. alla babblar bara om sin egna barn å barn barn drar aldrig upp historior och bilder på mina barn ingen är intresserad på riktigt.

 • sofia skriver:

  tror du dom tyckte klänningarna var fina?? hahaha hallo

 • Paula skriver:

  Tyvärr så missade jag sommarkrysset då jag natttade mina tre små trollungar 😉 ska kolla på nätet sen!
  Läs gärna min blogg när vi va på Cypern, där har jag tre av dina klänningar på mig och jag blev även stannad av folk som sa att klänningarna va så fina och undrade var jag köpt de! Jättekul :)
  Cyprioterna tyckte de såg väldigt exklusiva och dyra ut :)
  Kramar!

 • anna skriver:

  varför vara glad för andras skull som man inte känner?

 • KARIN i Lerum skriver:

  Du är bäst, helt klart!

  Ha en härlig kväll!
  Det hade varit roligt med en röst: http://www.junitjejen.se/2013/08/fredag-och-veckans-blogg.html

 • Anna skriver:

  Ha och ha och ha…. Kräva mig hit och kräva mig dit. Pernilla gör säkert vad hon kan för dem hon vill, och det är fint i sig.
  Uppskatta det ni har och sluta gnälla över vad ni inte har!
  Var glad för andras skull. Livet blir bättre då, jag lovar :)
  Kram

 • Tindra skriver:

  Madeleine förstår att du blev besviken det hade jag också blivit/ handlar inte om avundsjuka tyvärr finns det någon här som vill ha uppmärksamhet ….

 • Maddi skriver:

  Oj! Vilket drag- nu bidde jag sugen att se showen :)
  Tack!

 • Karin i Lerum skriver:

  Varför har Pernilla fixat en plats åt dig?! Skulle du vara särskilt viktig?

 • Karin i Lerum skriver:

  Numret var helt fantastiskt!!!!!!

 • stina skriver:

  Ska pernilla ha barn igen?

 • Leni skriver:

  Lisa, är du dum i huvudet på riktigt!?

 • Madeleine skriver:

  Handlar inte om avundsjuka utan jag skulle ha gått med Malin dit i kväll och hur kul hade det varit om jag hade fått stått långt ifrån själv? Hade en bra bit till Stockholm och ville umgås med Malin och hennes väninna. Pratar inget illa om Malin för hon verkar jätte go det var situationen som jag inte gillar att vissa får och andra inte. Förstår om Malin behöver få sitta långt fram eftersom hon är döv. Det förstår jag. Men vi andra då? Jag har en lindrig grad av Asperger och Autism men jag har aldrig fått några fördelar i livet. Jag kämpar mig igenom vardagen och har aldrig haft någon som har stöttat mig mer än min mamma. Som har varit guld värd.

 • Vera skriver:

  Jättefin friss, Bianca är duktig! :)
  Har en fråga, vad är det för märke på locktången och HUR får man så fina lockar??
  Jag köpte en locktång som du rekomenderade men jag lyckas inte hur jag än gör!
  Vad är HEMLIGHETEN?.

  Kram

 • Lisa skriver:

  Det är INTE vackert med avundsjuka.

 • anna skriver:

  malin är en reklampelare för pernilla.. klart p uppmuntrar det. Pernilla ser att malin beter sig illa på bloggen och är otrevlig mot folk men det skiter pernilla i. Pernilla använder malin som reklam inget annat

 • Elenor skriver:

  Fy vilken dålig stil Pernilla! Du har flera fans och då kan man inte favorisera så som du gör. Och dåligt av Malin att svika dig så! Förstår att du är besviken vem hade inte varit det!

 • Rosa skriver:

  Så ska jag titta i kväll när jag vet att du är med, mer Pernilla i TV. Lycka till och ha en jätterolig kväll.
  Duktig dotter du har jättefin frisyr.
  Kram Rosa

 • Sara skriver:

  Förstår din besvikelse. Jag är inne här ibland, men har förstått att Pernilla har stöttat, hjälpt, uppmuntrat och faktiskt litegrand, favoriserat Malin som hennes fan. Hon har genom 20 års tid tagit sig an Malin, kanske för att hon är döv? Daltas med, är en känsla jag får ibland. Fixat så tidningen Okej kommit hem till henne, varit med på omslag och intervjuer osv, vad jag har förstått. Så det är ju därför Malin ibland beter sig som om hon äger Pernilla här inne bland kommentarerna. Pernilla mailar om Malin känt sig lite ledsen över någon kommentar (har Malin själv skrivit). Det är fint med att stödja, men jag tycker P´s favorisering av Malin har gått för långt. Men det kaske är för svårt att ”stoppa tåget” nu.

 • sofia skriver:

  men då går väl inte malin om inte alla får plats?

 • KARIN i Lerum skriver:

  Så fin Linnea blev!

  Lycka till under sändningen i kväll!

 • Madeleine skriver:

  Skulle ha gått med Malin i kväll och sett dig på Sommarkrysset men blev väldigt besviken och ledsen på att du bara bara erbjöd Malin på bra platser. Vi är fler fans som gärna vill se dig och träffa dig. Så jag avstod pga besvikelse.

 • Magnus skriver:

  Lycka till i kväll

 • ebba skriver:

  ojojoj!!!!!!!!!!!!

 • ann skriver:

  åker du hem med din rosa vespa sen

 • Marie Graff skriver:

  Cajsa och jag står redo och väntar på att få släppas in för att få bra platser 😉

 • Nina skriver:

  Jag har aldrig läst din blogg men när gjorde o såg bilden på dig o pappa Hans i soffan sovandes. Du så sjukt rolig bjuder på dig själv o bra självkänsla. Haha nu sitter jag skrattar högt åt inlägget igen. Du rolig o får mig lé, nu måste jag titta in lite varje dag. Kramar från en som gillar glada energigivande tjejer!

 • Anna skriver:

  De har så god mat på Gröna Lund!

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Tack underbara Pernilla för att du fixat platsen åt mig på sommarkrysset du är bäst tänk att jag var 16 år och du 17 år när vi träffade där på grönan 1986 haha ses ikväll!
  Gud vad Marqy är söt så himla söt :-) Bianca är alltid duktigt på att fixa håret du har tur som har en dotter som är duktigt på att fixa, hoppas trillingarna gör likadant med mig haha och på måndag kommer tidningen AMELIA hem till min bror och hans sambo med trillingarna och göra reportaget, lova ta med fotobilder på dom och visa dig puss

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Synd att jag inte bor i Stockholm för då hade jag kommit till Gröna Lund ikväll och kollat med min vän Malin! Men jag ska absolut kolla på dig ikväll på tv! :)
  Så söt Marqy är och vad fin Linnea blev i håret!
  Ha en trevlig dag/kväll på Grönan!
  Kram från Cecilia.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram