Söndagsbloggen

Åkte tillbaka till pulkabacken sent i går kväll , och TJOHO!!

20120129-114755.jpg

Någon snäll människa hade hittat Theos hjälm, och t om fäst den vid en lyktstolpe så att den var lätt finna!    Tack snälla!:-)

Annars väcktes vi här denna vackra vinterdag av ett oerhört oljud, då larmet gick igång på nedervånigen!!

Klart att man blir skraj – inte bara av det öronbedövande tjutet – utan även om vetskapen att någon kanske har försökt att bryta sig in…?! Jag larmar nämligen alltid innan jag går och lägger mig och man ser på dosan exakt var nånstans i huset larmet har gått. Nu stod det entrédörr – så jag pratade med larmcentralen i mobilen, medan jag gick ner och kollade efter ev inkräktare. 😐 Modigt va?! 

När jag kom ner , så stod ytterdörren på vid gavel?!! Men den var inte uppbryten, inget fattades och ingen var i huset. Så antagligen har inte ytterdörren gått igen ordentligt i går när siste man kom hem, och så har den väl blåst upp nu i morse , och då gick larmet.

Jag rekommenderar dessutom inte tjuvar att göra inbrott hos mig…! Här finns varken dyr konst, dyr elektronik eller äkta smycken. Här finns bara en jäääädrans massa skor och kläder, och andrahandsvärdet i det är kanske inte det allra bästa… :-)

Dessutom är det inte så många som har storlek 36 i skor, så dom skulle nog bli svårsålda på ”svarta marknaden” , ha ha. 😉

20120129-123153.jpg

Ligger kvar i  sängen och bläddrar i senaste Aftonbladet Klick. Hittade mig och Jennifer på bild från Elle-galalan….

20120129-123215.jpg

Jennifer var så himla vacker i sin snygga klänning från Zara! Nu har hon åkt tillbaka till New York igen.  Åh, vad jag saknar dig kompis!!  😥

Jag bläddrar vidare i tidningen och hittar en artikel om Markoolio – som gör mig som mamma MYCKET orolig…!!

20120129-114833.jpg
Jaha, är det så HÄR det går till på Karlsson på taket-turnén..?!

Herregud, jag måste genast ringa och kolla så att Benjamin inte har slängt ut nån TV-apparat från hotellrummet!!

😮

 

29 reaktioner på “Söndagsbloggen”

1 2
 • nathaliebekil skriver:

  du var jete dukti på like och nia hihihohihihih

 • agneta blomberg skriver:

  Hej!
  När jag var kattvakt i ett hus och stängde av radion med lugna favoriter med Niclas för att sova tillsammans med tre katter så tändes det i under våningen. Gulp! Jag gick ner med en ficklampa i trosor och t-shirt för att kolla läget om det var några inbrottstjuvar som ville ha lite stryk. Det låg tre tusen kronor vid köksfönstret och dom låg kvar. Det verkade grönt så jag gick upp för att lägga mig nu i ett tänt hus. Låg spänd i sängen och hade svårt att sova. När jag väl somnade låg det tre katter tätt intill mig så svetten rann. Dom kanske också var rädda. Nästa gång jag vaknade så höll en av katterna att trampa på mitt bröst allt vad han kunde som att han trampade vindruvor för fulla muggar. Sov inte mycket den natten. Det tändes och släcktes flera ggr innan jag gick ner för att kolla. Lite rädd var jag allt men jag förstod att det var spöken som tände och släckte . Det var en dimmer så det blev sakta ljust i några minuter och sedan mörkt igen. Det var inte något ljus från någon bil. Jag tror på spöken. Jag kände mig iakttagen redan på kvällen nere i köket. Inte första gången jag råkar på spöken. Blir lika förvånad varje gång. Jag gillar snälla spöken fast att dom skräms. Vill ni tro mig så tro mig. Om inte så låt bli.
  Spökliga hälsningar Agneta Blomberg

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  SVAR FRÅN PERNILLA:

  Jag har inte sagt nånstans att jag ska vara med i Lets Dance, vad jag vet…?! :-)

  LOTTA: Den vita pyjamasen som Theo har är verkligen jättegosig! Den kommer från Cotton & Button som vi säljer i min Bloggshop! :-)

  LENA: Haha, ja hålet i grenen är nog till för det antar jag…! :-)

  AN: Ja, det var det säkert, Han var i allafall i Kalmar!

 • siw skriver:

  Hei! Hva – skal du vær med i Let`s dance? Hvor har det stått?

 • margareta skriver:

  Kul att just Du skall vara med Let`s Dance det ser jag framemot för du är fin i kroppen och har en fantastisk utstrålning. LYCKA TILL

 • An skriver:

  Va det din Benjamin som va inne och handlade underkläder hos oss i Kalmar i lördags? :)

 • Karin skriver:

  Får man se dig dansa i lets dance måntro…..det ser jag fram emot i sådanafall…:)

 • Maria, Finland skriver:

  Hejsan Pernilla!
  Tusen tack för ditt svar i från inlägget ”Pulkabacken!” . Ta det lungt angående autografen, jag har full förståelse att allt övrigt går i andra hand nu i flyttkaoset! Jag bara undrade om jag använt rätt mailadress då jag mailade dig.
  Jisses, vilken tur ni hade att det inte var inbrott!!! Men mycket modigt av dig att gå ner och kolla läget.
  Tänk att det finns ärliga människor kvar i vår värld! Jag menar de som satt hjälmen till sidan! Stort tack till dem, skönt att veta att det finns ärliga människor kvar i vår omgivning.
  Ha det så bra!

  Kram Maria

 • Madelen skriver:

  Läskigt med larmet , hua!!!. Ja du Markolio är nog en riktig spjuver, ha ha!! Tur att din pappa är med och håller lite koll! Vadå Let’s Dance, har jag missat nåt

 • Cia skriver:

  Åh så läskigt med dörren, skönt att det va ”falskt” alarm!! Du skulle tagit med dig en dojja ner med hög stilett klack så du skulle kunna haft nytta av om det varit nåt otäckt :) härligt när människor kan låta andras saker vara ifred som Theos hjälm! Skit snygga är ni på bilden båda två! Och duuu, vadå, ska du vara med i Lets Dance?! 😀

 • Lena skriver:

  Skönt att det löste sig med hjälmen och nattligt besök… Hoppet för mänskligheten lever:).
  En liten fråga, köpte en maiden body här på hemsidan förra året. Den är jättebra, men krånglig vid toabesök. Då får jag ju klä av mig??? Upptäckte ett hål i bodyns skrev. Ska jag kissa genom det?
  Pinsam fråga, men vill gärna veta.

 • Sara W skriver:

  Hallå!! Vill bara be dig skicka en liten hälsning till Benjamin! Var med min snart femårige grabb och kollade Karlsson idag – sonen helt imponerad över att KARLSSON KUNDE FAKTISKT FLYGA! Och jag helt impad av all snygg koreografi och snygga timingar. Super!

 • Rosa skriver:

  Så glad man blir när man hittar saker man glömt och dessutom på ett sådant här fint sätt, underbart.
  Fy så läskigt att vakna på det här sättet, men så modigt av dig att gå ner och titta, skönt att det inte hade hänt något, pust.
  Fin bild på dig och Jennifer och du är så vacker du också Pernilla.
  Är övertygad om att både Markoolio och Benjamin uppför sig exemplariskt på turnén haha, underbara du.
  Ha en fortsatt mysig söndagskväll.
  Kram Rosa

 • lotta skriver:

  Den vita pyjamas ser skön och jättesnygg ut. Var kan man hitta den?

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram