Spraytan & Podtime

Här sitter jag och skriver till er mitt i natten.

Klockan 05.30 ringer väckarklockan.

Klockan 07.oo kommer Taxin.

Jag borde egentligen sova.

Jag borde egentligen har packat.

I morgon biti flyger nämligen jag och kidsen till Florida – närmare bestämt – Orlando!

Där ska vi roa oss i dagarna tre och gå på Universal Studios!!!

 

17 

 

Alltså, det ska bli SÅ kul!!!    Älskar att resa med ALLA mina fyra älskade ungar!!!  ❤️

Benjamin är fortfarande i Los Angeles  , men flyger till Florida imorgon och möter upp oss andra där! 

 

Annars har min dag,  sett ut som följer :

 

img_4180-1.jpg

 

Startade dagen med frukostmöte med mitt produktionsbolagBroms – som har världens bästa frukost!!
img_3889.jpg

 

 

Sedan repade jag Sune med den här pinglan och resten av ensemblen tills klockan blev halvåtta.
img_4202-2.jpg

 

Hann med en Spraytan hos gulliga Giannina på Bronza.se innan jag åkte hem!  Man är alltid lite för mörk direkt efteråt, men  färgen blir perfekt när man duschar av den sedan på morgonen! ✌️

 

img_4196-1.jpg

 

Köpte med mig MAX hem till Theo och Colin  (som jag passade medan pappa Linus var på musikal med Linn)

 

img_4228-2.jpg

Och brännan blev bara mörkare och mörkare, haha…

 

img_4236.jpg

 

Sedan kom min bleka kompis Sofia över med Cava och Soppa som hennes man Magnus hade lagat, och så spelade vi in veckans Pod!   Lika roligt och galet som alltid!  :-)

Lite extra kul eftersom Linus hann komma hem innan vi var klara , och fick vara med i Poden han också!  😉

 

img_4222.jpg

 

Dagen till ära , så hade vi fått varsin hemsydd Lavendel-Pitt av Kari Lindén som hade skickat dessa finingar till oss! 👏👍

 

img_4229-2.jpg

 

När vi var klara med Poden , hade vi väldigt roligt med dessa  ”Ansikts-pinnar”  som Bianca fick med sig hem efter att hon gästade Philip och Fredrik! 😅

 

img_4234.jpg

 

Alltså ni måste kolla in våran egen-gjorda Reality-show med ”Wahlgrens Värld” som vi la upp på Instastory! 

Barnsligt roligt! 😂

 

Nä, hörni. Nu ska jag masa mig upp från datorn och börja packaaaaaaaaaa….

Aaaaaaaggggghhhhh!  Jag gillar verkligen inte att packa!

Tänk att jag nästan alltid dygnar när jag ska ut och resa, för att jag skjuter på packningen in i det sista.

Ja, ja. Nu bara gör jag det.

Lägger upp ett tidsinställt inlägg under dagen som kommer till er medan jag sitter på planet till USA!

Natti, natti, vänner.  🌜

 

39 reaktioner på “Spraytan & Podtime”

 • Lindha skriver:

  Du är en helt underbar tjej Pernilla & jag bara älskar Wahlgrens värd ❤️ ni är supergoa hela familjen 😗

 • Gunilla skriver:

  Hej 18000×0.30 så får du slutsumman Angående väskan ni pratade om i programmet

 • P skriver:

  Sjukt fånigt tycker jag. Varför syr man öht en en lavendel”pitt”?
  Varför skickar man den till någon?
  Varför skickar man den till några offentliga kvinnor som poddar och har bloggar?
  Så klart för att få reklam. Men varför vill man bli förknippad men lavendelpittar????

 • Linda skriver:

  Vill förtydliga att jag med ordet ”maktposition” syftar på att din blogg når ut till väldigt många läsare.

 • Sussan Eriksson skriver:

  Var kan man köpa dessa pittar med lavendel

 • Hanna skriver:

  Håller också med dig Linda! Jag har i mångt och mycket gillar Pernilla men senaste året inte så mycket. Och hela den här soppan med Minette är bara osmaklig och sorglig. Oavsett vad som har hänt och vem (eller någon) som är skyldig känns det väldigt äckligt att hetsa så som Pernilla och liven Bianca gör på sina sociala kanaler. Självklart vet de då att alla deras fans kommer haka på och näthata. Blir lite skrattretande då när de själva sen blir så upprörda när de utsätts för ”näthat”. Så Pernilla, som man bäddar får man ligga, och det gäller även dig. Kommer inte se någon mer förställning med dig eller köpa någon produkt förknippad med dig då du tydligt visar att du står för en människosyn som är fruktansvärd.

 • Linda skriver:

  Du har förstått vart jag vill komma Malin.
  Att du gärna suger åt dig av positiv kritik har jag förstått nu Pernilla, men hur vore det med en självrannsakan i detta fall?
  Du är en vuxen offentlig person som utnyttjat din maktposition genom att hänga ut en kvinna på sociala medier för din mammas skull. Du visste att dina fans därmed skulle gå på henne såklart. . . Däremot skyddar du namnet på någon äckelgubbe som tafsat på dig vid en massage. Det hela är ofattbart för mig.
  Vad du tjänar, eller hur många grejer du väljer att göra reklam för, eller hur du framställs i TV, eller din överkonsumtion av skor och prylar blir ointressant för mig i jämförelse med detta.
  Då vill jag också poängtera att för ett år sedan tyckte jag du var en kul artist vars pod jag gärna lyssnade på. Men det senaste året har du gradvis sjunkit i mina ögon och Minette-historien blev droppen för mig. Vuxenmobbning kallas det.

 • Malin skriver:

  Nettan vad bra att du påpekar din ålder, för i skrift framstår du mer som en sur tonåring. Kag har också läst reportaget i Eskilstuna kuriren, Minettes blogg samt Pernillas blogg och uppenbarligen är det tv mycket olika sidor av saken vi ser. Något som ingen av oss som står utanför har någon aning om. Antingen ljuger ena parten eller så har de totalt olika verklighetsuppfattningar. Det Pernilla gör som denna Minette inte gör är att hon på ett väldigt omoget sätt smutskastar henne. Pernilla försvarade sig i en kommentar med att ”som man bäddar får man ligga” och ja, då gäller det i allra högsta grad henne själv också. Hon väljer att offentligt hänga ut en annan människa, den andra parten har ju då all rätt att svara tillbaka. Sen får väl allmänheten välja vem de vill tro på. Ord står ju mot ord. (Jag känner ingen av de inblandade och tar ingen som helst ställning i det här bråket, då jag inte har en aning om vad som verkligen hänt). Men om Pernilla anser att hon har rätt att smutskasta någon så får hon nog vara beredd på reaktioner på sin egen person också. Om jag var övertygad om att min mamma var helt oskyldig och blivit bedragen skulle jag hjälp henne med anmälan, upprättelse och få tag i en juridisk kontakt. Kanske även ta kontakt med personen själv och vara fly förbannad. Men att sitta på sociala medier och hetsa mot en person, och därmed skapa ett drev skulle aldrig falla mig in,

 • Linda skriver:

  Egentligen borde jag inte lägga energi på att svara dig Nettan, eftersom du uttrycker dig så otrevligt och omoget. Speciellt med tanke på att du tydligen är 48 år. . . Det är fint av dig att du går in och försvarar Pernilla hela tiden, men nu var min kommentar riktad till Pernilla och inte till dig.

 • Kari Sandén skriver:

  Hej alla fina.
  Det är jag som gjort ”pittarna”. Härliga virriga Pernilla fick mitt efternamn lite fel, jag heter Sandén i efternamn inte Lindén. Jag satt och producerade mina Lavendelpittar samtidigt som jag lyssnade på Wahlgren och Wistams pod ”kuk i hatt” och tyckte att det var mycket märkligt det dom pratade om att vissa män skickade ”dickpicks” utan att blivit ombedda. Ett litet sammanträffade tyckte jag och tänkte att det skulle väl vara mycket trevligare att få en oskyldig väldoftande lavendelpitt.

 • Nettan skriver:

  Hur mår du? Inte bra va? Lägg ner dina jävla patetiska frågor om Christina på denna blogg. Att du inte skäms!!!? Jag är 48 år o är alltså torr bakom öronen. DU som sänder sånt här skit om en kvinna som verkar vara den bästaste av de bästa som mormor o mamma kan bara vara avundsjuk. Ge dig!!

 • Linda skriver:

  Och Christina lurade hyresvärden. . .

 • Linda skriver:

  Du får nog ta och läsa reportaget Pernilla, för där framkommer fakta som gör att din förklaring inte håller. . .

 • Lisa helen skriver:

  Linda
  Med utgången är det klart att Christina har blivit lurad. Det är inte roligt att bli lurad.

 • Linda skriver:

  Tack för info Sofia!

 • Linda skriver:

  Enligt reportaget i Eskilstunakuriren: Den 16 juni 2016 skrevs ett kontrakt under av båda parter där Christina står som hyresvärd och Minette som hyresgäst. Var Christina inte vid sina sinnens fulla bruk när hon undertecknade det menar du?

  För mig är kärnan i detta att ni kastar sten i glashus. Ni anklagar Minette för att gå bakom ryggen på er och hänger ut henne på sociala medier, medan Christina som nu bevisat gått bakom ryggen på hyresvärden.

  Vad du skriver i fortsättningen har inget sanningsvärde för mig eftersom du är partisk. Sanningsvärdet ligger i de dokument som hyresvärden har haft tillgång till.

 • Linda skriver:

  Det mest kommenterade inlägget nu (Wahlgrens Värld) på listan har 127 kommentarer medan inlägget ”Min mor. . . ” har 284 kommentarer, så din förklaring stämmer inte. Jag hittade inlägget om din mor genom mest kommenterat häromdagen och en stund senare var det borttaget.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Haha, det tycker jag! 😅👍

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Bra fråga!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Helt rätt Nea. Min mamma är medveten att hon har skrivit under detta kontrakt nu – men var det tyvärr inte då det hände då hon handlade i god tro och litade på Minette. Hon borde naturligtvis läst igenom det noggrannare men hade ju aldrig haft några problem innan med hennes tidigare samarbetspartners, och trodde på Minette när hon sa att hon skrev om avtalet så att det blev bättre för mamma. En Orm är vad hon är!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Plockat bort? Om den inte ligger överst så betyder det att den inte är det mest kommenterade inlägget längre. Tro mig . Jag har inga problem att berätta sanningen om denna falska kvinna , så det kommer ett inlägg om det när jag har tiden att skriva.

 • Sofia skriver:

  ”Mest kommenterat” är en widget där man ställer in vad som ska visas – troligen inställt så att listan visar mest kommenterade bland inlägg den senaste månaden eller liknande.
  Därför försvinner alla inlägg från listan varefter, oavsett hur många kommentarer det har fått.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Precis. Hade jag fått en tygsnorre som luktar lavendel av en killkompis hade det ju varit lika ok!

 • Mia skriver:

  Ja, men nu var hon ju inte det! 😬

 • Klara skriver:

  Hade man fått hem en sån Snorre skickad av en karl så beror ju allt på hur du känner denna personen. Man KAN ha killkompisar o skämta om sånt här om det är ömsesidigt och det märker du ju rätt snabbt om det är. Däremot om man helt plötsligt får en sån hemskickad av någon som du inte har den skämtsamma relationen med så kan de ju bli lite obehagligt.

 • Nea skriver:

  Är jag inte helt ute o cyklar nu så var det nog inte hur själva kontraktet var skrivit, olagligt eller inte. Det var nog sättet denna kvinnan minette gjorde det på. Det är ju det som är kärnan i allt det här har jag fattat det som.

 • Anna skriver:

  Ja fy vilket drev det blev på denna kvinna utan att folk visste bakgrunden:-/

 • jemima skriver:

  Åå va mysigt att åka med hela familjen, hoppas ni får en underbar semester<3
  Måste in och lyssna på senaste avsnittet när det kommer ut:)

  Kramar

 • Linda skriver:

  Varför har du plockat bort inlägget ”Så blev min kära mor grundlurad. . . ” från första platsen på ”mest kommenterade” här på bloggen ?
  Är det kanske för att Minette talat ut i Eskilstuna Kuriren nu, där det framgår att det fanns ett olagligt andrahandskontrakt mellan henne och Christina?

 • Anne skriver:

  Oj vad snygg du blev med lite extra tan. Trevlig resa va rädda om varandra 🤗🤗🤗🤗🤗

 • Pernillas största fan Malin skriver:

  Kära Pernilla! Vad mysigt ni har och jag är imponerad att du orkar resa olika länder och filma wahlgrens värld och jobbar på MiNilla och nu jul Sune 👍🌸Idag fyller jag år och tänk vad tiden går fort och jag var 15 år när jag började samla på dig och gör det fortfarande och en kille som jobbar på kiosk känner igen mig från tv klassfest och wahlgrens värld där du pratade om mig och jag köpte korsord framsida på dig och Bianca 😀Jag har mailat dig så kolla när du har tid stor kram

 • Anni skriver:

  Hade pitttarna varit lika roliga om en man skickat dem?

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Vad kul att du och alla barnen ska ut och resa. Hoppas ni får det riktigt bra.
  Då får sova på planet istället 😉

  Ha det jättebra och ta hand om er

  Kram Sandra

 • Oscar skriver:

  Hej! Ha en så skön resa och hälsa Benjamin i LA.
  Älskar dig💕💕💕

 • Lotte skriver:

  Åh ha så himla skoj på resan 😀
  Nu när jag har blivit föräldraledig ska jag passa på att lyssna ikapp de senaste 20 poddavsnitten haha
  www lotte4.blogspot se

 • Pia Widlund skriver:

  Heja Kari!!! Hahaha. Trevlig resa!

 • Anna skriver:

  Precis min tanke🤔

 • Anneli skriver:

  ….vad hade hänt om Kari Lindén hade varit en man…🤔?

 • Rosa skriver:

  Ha en underbar semester allihop och sov gott på planet 😉.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram