Stolt mamma Tillbaka från lång bloggpaus!

Hej vänner!

Ja, jag VET att jag har varit borta från bloggen alldeles för länge….!!! 😭

Förr i tiden så älskade jag att sätta mig ner och skriva till er, och jag hade även TIDEN till det.

Men dessvärre är det så att Instagram har tagit över mer och mer – och till slut räcker inte tiden till för alla mina jobb, inspelningar, samarbeten, privatliv och bloggen också.

Det är så oerhört enkelt att uppdatera på Insta, där jag faktiskt superflitig med flera inlägg om dagen, och dessutom filmar massor LIVE som jag lägger upp på Insta Story – som en rörlig dagbok!

Men allt det gör jag i farten!  Ska jag uppdatera bloggen , så måsta jag ta mig den tiden – sätta mig ner framför datorn i lugn och ro och helst vara hemma och ledig , vilket jag sällan är nu för tiden.

Vi är ju många gamla bloggare som tyvärr har tappat lusten mer och mer till bloggen.

Självklart är det p g a  INSTAGRAM!

Bloggen är krångligare , då det tar tid med att ladda upp bilder och jag inte vill slarva med skrivandet.

Samtidigt värnar ju om er gamla trogna följare, och älskar att läsa era kommentarer och får berätta för er om mitt liv i fler ord än på Instagram.

Jag måste nog känna efter ordentligt om bloggen ska fortsätta eller inte…!

Tills dess kommer här en liten uppdatering och några härliga bilder från en av de finaste kvällarna i mitt liv!!!

Antar att många av er såg Benjamins Livekonsert på Skansen i tisdags! 

Herregud, vilken Show han bjöd på!!

Och SÅ fint det var och rörande när Bianca kom ut på scenen och gjorde sin lillebror sällskap i deras vackra ”Blomstertid”…!

Ett MINNE FÖR LIVET!!! ❤️🙌10b5eef4-f9c7-4253-b648-c2cecadb11e1.jpgStoltare mamma kan jag inte vara…! ❤️❤️ktx6129.jpgktx6024.jpgktx7693.jpgktx8471.jpgktx8813.jpgktx8637.jpgktx8909a.jpgFoto ; Karin Thörnblom

Benjamin är verkligen FÖDD till artist. Säker och lugn och ÄGER scenen – vilket han har gjort sedan han var liten…!

img_7604-3.jpgSjälvklart var familjen på plats på Skansen och hejade! img_7598.jpgFör er som inte vet det, så har min begåvade bror Niclas skrivit texten till både ”Allt det vackra” och ”Flicka min gata” .

Så fint att Benjamin har skrivit de vackra låtarna tillsammans med sin morbror! ❤️d2acacea-e2ab-4f97-a957-904ef7a9d78b.jpgStolt mamma avslutade kvällen med att fira med kidsen och Benjamins band på Spesso! 51e86c97-5280-41a3-8d23-a0b0733f1ab7.jpgMin modiga,vackra begåvade fina dotter! Så STOLT att hon VÅGADE trotsa sin scenskräck för sin brors skull på hans kväll..! ❤️img_7601.jpgOch fina grymma Cherry som också gästade på Benjamin och hennes underbara låt ”VHS”! 

Ja, det var sannerligen en STOR kväll för mig som mamma på ALLA sätt! 😍

Ska verkligen göra ett FÖRSÖK att uppdatera oftare här på bloggen – om ni VILL såklart!

Men annars vet ni var ni hittar mig, och vad jag gör om dagarna.

På @pernillawahlgren på INSTA! 😉

135 reaktioner på “Stolt mamma Tillbaka från lång bloggpaus!”

 • Anni skriver:

  Egentligen borde man göra som vi gör när vi ska köpa kläder online, att läsa kommentarerna först om plagget från andra innan vi beställer =). Få en annans åsikt.
  Pernilla borde ha tänkt lite längre än näsan är lång och kanske kollat lite på Flashback eller på FB men hon föll antagligen för utseendet. Charmörer kan charma, det är dom experter på.
  När jag såg fotot på honom första gången det visades mådde jag illa, fick så dåliga vibbar och jag brukar inte ha fel. Pernilla är fortfarande förälskad och vill nog inte höra någons kommentar. Hon är naiv, flickaktigt fnittrig fortfarande fast att hon är 50+. Kan säkert charma vilken karl som. Hon är ju söt, rolig men fräck i mun, har miljoner på banken och ska flytta till ett jättehus fast att barnen flyttat ut. Hur hänger det ihop? Man flyttar väl till mindre när barnen flyttar ut?
  Ja, det var bara min kommentar. Jag hoppas Pernilla får upp ögonen innan det är försent och barskrapad.

 • Annekrisa skriver:

  Når to velger å være kjærester, så velger man også (normalt sett) å ha tillit til hverandre, og være lojale mot hverandre. Da blir naturlig nok dårlige rykter og sladder om den andre, avfeid av begge! Familie, venner og kollegaer av paret, vil naturlig nok også være lojale. Da hjelper det INGENTING hva folk skriver på div forum og Internett kanaler. Ikke engang om alle CB’s ekser hadde ringt Pernilla, ville hun trodd på det. Hun (og de hun kjenner) velger selvfølgelig å stole på CB’s ord og historier. Så helt dødfødt å advare noen. Avslutter med at man håper at de er lykkelige sammen resten av deres liv! 😊

 • Annekrisa skriver:

  Må innrømme at jeg aldri hadde hørt om Flashback før Sofia Wistam nevnte forumet på podcasten. Ble nysgjerrig og gikk inn og leste der. Søkte på navnet på en del «kjendiser», og fant PW tråden. Der fant jeg linken til dette kommentarfeltet.

  Tror kommentarer til/om kjendiser generelt, både på F B, Instagram, blogg, vlogg etc, er guilty pleasure for mange.

 • Ylva skriver:

  Ja nu var ju min sista meningen ironi.. budskapet om du läser mellan raderna är ju just det att det menas inte så ”väl” som folk skriver när de predikat för Pernilla utan ren och skär elakhet. Människor som säkert mår dåligt och snöat in på olika människors sociala medier.

 • Ullis skriver:

  Alltså lägg ner bloggen för din (och din familjs skull). Detta har ju spårat ur fullständigt. En j*kla FB-tråd som ses som den enda sanningen med ett gäng påhejande ”privatdetektiver” som minsann känner igen tecknen; ”Han dansar fult och skickar blommor – tydliga tecken på att han är psykopat. Han är omtänksam och hjälpsam – tydliga tecken på att han är psykopat. Han har bytt jobb ofta – tydliga tecken på att han är psykopat. De syns tillsammans på diverse familjetillställningar – tydligt tecken på att han är psykopat. Han berömmer Benjamin och Bianca på IG -tydliga tecken på att han är psykopat. De har (ev) tagit steget till att bli sambos efter 7 månader tillsammans-tydligt tecken på att han är psykopat. När någon backar och skriver att det hen skrivit om CB på FB var överdrivet så är enda möjligheten att hen har blivit hotad till tystnad …”. Seriöst, lägg ner ert löjliga drev och låt Pernilla själv upptäcka eventuella dåliga sidor. Han verkar ju vara en helt normal 50 + man. Att säljare byter jobb ofta är väl mer regel än undantag och att bli sambos efter 7 månader när man hunnit bli över 50 är väl knappast heller ovanligt. Lycka till med livet tillsammans!

 • Ulrika skriver:

  Det är inte alla som vill väl. De flesta läser för att få skvaller och drama. Nu när man läser om hennes pojkväns förflutna så vill folk gotta sig i det.
  Många läser ju bloggar som ren underhållning och inte för att de bryr sig om personen.
  Att ge kritik är en sak men att mysa in sig i andras olycka och skriva ner någon är något helt annat.

 • Lova skriver:

  Jag tycker mycket synd om Pernilla som väntat så länge och äntligen fått till det :( Den här effekten var egentligen väntad då hon är såpass känd och figurerar snart överallt. Men att någon med sådant (ev) bagage och rykte skulle haffa henne var nästintill obegripligt; han måste ju ha varit inbegripen med att granskas under lupp?! Hela situationen är ytterst märklig.

 • Ylva skriver:

  Pernilla Wahlgrens blogg=nya Flashback :/ en massa knäppisar som sitter och läser skit och sen vräker ur sig detta till bloggerskan i tron om att det ska göra Pernilla en god gärning med att ” varna” henne 😂jomen visst, hon lyssnar säkert på helt okända människor som just de, bara vill väl 🤨

 • A skriver:

  Möjligt att han har varit ett svin men tror inte han vill riskera hans och P:s relation med att fortsätta i samma stil . Då är han ju mycket korkad…

 • Marianne skriver:

  Kommentarerna på F B alltså ang ’superhunken’……😱Oj, oj, oj……..

 • Marianne skriver:

  Exakt. BEBISEN ska det vara fokus på – inte de som sjunger…..🤨

 • A skriver:

  Ja, det går snabbare om hon slipper läsa alla (idiot)kommentarer😉

 • Eva skriver:

  Vackra vackra ni, så fina ihop, du och C!
  Så vackert med gult tema på dopet! Vackra klänningar på er alla, kram Eva

 • Ulrika skriver:

  Helt riktigt! Låt henne vara lycklig.

 • Charlotte skriver:

  Alla kan vi ju hamna i en slags hopplöshet inför livet. Inga pengar i världen kan ersätta känslor som plågar en. Det låter nästan som om hon är lite avtrubbad och på väg in i en depression. Hon får passa sig så hon inte går in i den berömda väggen. Det tär på en att alltid leverera och vara på topp. Ingen människa orkar med det i de långa loppet.

 • Linda skriver:

  Får hon mera tid då om hon tar bort kommentarerna😉

 • Annekrisa skriver:

  Blogging er ut. Insta og Vlog som gjelder nå. Folk skal være glad for at Pernilla i det hele tatt gidder å skrive et og annet blogginnlegg. Spesielt med tanke på hvor mye dritt hun får i kommentarfeltet. Utrolig at hun ikke stenger det.
  Virker som veldig mange er «bekymret» ang. CB, men sannheten vil alltid komme for en dag, og kun tiden vil vise hva slags fyr han er. Om folk virkelig er bekymret, så bør de være tøffe nok til å fremstå med fullt navn og bilde, å kontakte P privat. Regner med at div ekser og dater av CB, kan dokumentere både sms, bilder, samtaler etc, for å vinne troverdighet! 😊

 • Anne skriver:

  Hej..
  Ser verkligen fram mot nya avsnitten av Wahlgrens värld…..
  Kram

 • Ulrika skriver:

  Blogga kan hon ju göra ändå och välja att stänga av kommentarerna.
  Hon måste inte behöva läsa om hon inte vill.

 • A skriver:

  Skulle du vilja blogga med alla dessa kommentarer…?

 • Ulrika skriver:

  Hur lång bloggpaus blir det den här gången då?

 • Ulrika skriver:

  Hon menar nog på dopet där de sjöng och då blev det kanske mer fokus på Bianca och Benjamin istället för på bebisen som döptes.

 • Anna skriver:

  Men Benjamin och i viss mån Bianca var ju huvudpersonerna för kvällen. Varför skulle en söt bebis vara huvudpersonen. Jag förstår inte vad du menar.

 • Ulrika skriver:

  Pernilla har svårt för ris och det visar på dåligt självförtroende. Hon gillar när andra håller med henne men klarar inte oliktänkande.

 • A skriver:

  Hur då menar du? Vems var barnet?

 • M skriver:

  Mitt ex slog undan fötterna på mig. Virvlade in i mitt liv och VAR och SA allt jag längtat efter. Han fick mig att lämna min pojkvän och snabbt var vi ett par med bebis på väg och efter några år hade vi hus och var gifta.
  Varningsklockorna fanns där hela tiden men i början var det mer än hanterbart men efter ca 3 år small det, när barn nummer två kom. Hen har och hade stort behov av uppmärksamhet och det fixade inte mitt ex. Han började alltså misshandla mig psykiskt för att vårt barn hade stora behov.

  Som ex är han än mer vidrig och bara i veckan som gick skickade han hotfulla mejl till mig när jag satte en gräns mot honom.

  Blev jag varnad?! Jajemänsan!! Lyssnade jag? Nej, nej, nej… Idag 3 år efter skilsmässan lider jag av extrem stress och kronisk PTSD.

  Ja, är något ”perfekt” så är det inte det. Någonstans. Bara för att någon gör ”rätt” behöver inte betyda att personen är sådan… En offentlig person kan man ju lära sig om också.

 • Mia skriver:

  Synd att all fokus på lilla söta Cleo överskuggades av att Benjamin och Bianca blev huvudpersonerna den dagen!

 • K skriver:

  Jag känner igen mig i det du skriver, har själv varit där. Blev jättekär i en som folk varnade mig för men jag tänkte, äh, inte kommer han bli så mot mig. Otrogen, elak mm. Vi hade det jättebra i några år, sen fick jag reda på att han var otrogen och även flera gånger mot sin förra fru. Han träffade en ny, nu vet jag det är slut där med. Men jag VILL ändå tro på att en människa kan ändra sig men vad vet jag…

 • Johanna skriver:

  Jag vet ingenting om hennes nya kille och jag pratar inte om honom nu.

  Men rent allmänt så är det ju såhär, att det är lönlöst att försöka ”varna”. Det går inte att få en kär person att öppna ögonen. Kära människor är blinda, och lever i en bubbla. Det som omvärlden ser – det ser dom inte själva. När man är kär då ser man bara det som man VILL se. Allt annat slår man undan. Eftersom ingenting ska få förstöra den kärlek som man känner, därmed så ser man enbart det som man själv vill se. Omvärlden, vänner, bekanta osv ser ju däremot klart och tydligt och försöker att varna men det är lönlöst eftersom den som är kär ju inte ser det som dom själva ser och därmed så lyssnar personen inte. Hur många gånger har man inte försökt varna tjejkompisar ”Akta dig för honom”, men dom lyssnar inte, något år senare så ligger dom helt knäckta i fosterställning på golvet och är sedan förstörda i åratal efteråt, behöver psykologhjälp osv. Att vara kär är livsfarligt. Allting kan slås ut – det rationella tänkandet, konsekvenstänket osv – det kan flyga rakt ut genom öronen, på annars intelligenta, rationellt tänkande människor, när man blir uppslukad av kärleken.

  Det finns två grejor som jag tycker att man skall tänka på.

  När något är för bra för att vara sant då är det också det. ALLTID. Det finns inget undantag där. Om något är ärligt och bra då är det ”lagom”, ”vanligt”. När det är perfekt och extremt bra – då är det falskt och något konstigt, för perfektion existerar inte.

  Och när det känns som att du ”sveps med”, att du ”bara sveps bort” tillsammans med en person – då är det också något konstigt. Visst hamnar man på rosa moln osv, men man skall inte svepas bort helt med en person.

  Dom två grejorna ska man tänka på! Som sagt, menar inte hennes kille nu. Men eftersom folk skriver så mycket om det tänkte jag bara dela med lite tips. Var rädd om er tjejer! Det lurar extremt många ulvar i fårakläder där ute, som tyvärr inte visar sitt rätta jag förrän det är försent.

 • Cilla skriver:

  Ett talesätt att tänka på Pernilla:
  ’Om något är för bra för att vara sant – så är det förmodligen det också’……..

 • Ellen skriver:

  Tror att hans dotter satt bredvid honom, kan det vara orsaken?
  Ser nu även att fler fler personer trätt fram med information om Christian. Pernilla borde verkligen ta en titt på Flashback.

 • Ulrika skriver:

  Ja jag såg det också. Varför försvann Christian från bilden?
  Han är med på instastory på dopet.

 • Lina5 skriver:

  Men…..Varför har du skurit bort ditt livs stora kärlek från familjefotot?

 • Sofia skriver:

  Hon skrev ”Jag har en nära vän som har DEJTAT honom”. = 3-4 dejter förmodligen. Inget förhållande alltså, utan enbart dejting.

 • Sofia skriver:

  Åhhh, vad jag känner igen mig. Män som ÖVERRÖSER med all dess ”hjälp” och gåvor och tjänster, trots att man aldrig har bett om någonting, och sen så står dom som en ledsen hundvalp och bara väntar på hur tacksam man ska vara och att man ska tacka dom hela tiden. Och om man säger ifrån till dom eller hamnar i nån diskussion med dom då använder dom det mot en och säger ”Men du har ju fått så mycket av mig, men jag har ju gjort så mycket för dig”. Åh, jag bara ryser!!!

 • Mallah skriver:

  Bästa matlagningsprogramkonceptet ever! Borde vara Kristallenvinnare. Och just i den serien märks vilken publikfriande och chosefri person Pernilla är. Hon är så härligt divabefriad!

 • A skriver:

  Om du vill ha kvar bloggen fast du säger att tiden inte räcker till så fundera på att gör som Charlotte, ta bort kommentarsfältet.

 • Anonym - vilket jag har rätt att vara skriver:

  Pernilla är känd och detta är kändisskapets baksida. Det går inte att kräva ros från alla ”fans” utan man bör kunna hantera ris också. Visst, hon har all rätt i världen att ta bort inlägg och blocka (eller vad man nu gör).

  Jag tror att alla varningar i grund och botten handlar om oro utifrån att det gått snabbt, det är väldigt mycket ”soulmates” och starka känslor, privatliv kletas ihop inför öppen ridå och det jag reagerat på: hur kan en vuxen person gå så helhjärtat in i en annan vuxen persons liv?

  Kan dessutom sätta pengar på att ingen som följer PW har något som helst att vinna på att berätta mindre smickande saker och ting om en ny person som kommer in i hennes liv…

  Jag önskar dem all lycka men som 50+ själv och med viss erfarenhet av män som kommer in som en virvelvind i ens liv, vänder allt på ända (positivt i början), säger att jag är ”the one”, gör sig oumbärlig och värst av allt – ska rädda mig/styra upp mig/fixa mitt liv, osv – för att sedan kräva uppmärksamhet och tacksamhet för ”allt som gjorts för mig” som jag inte ens bett om. Därav en liten varningsklocka som ringer i mig.

  Jag hoppas att jag har fel!

  För övrigt så är du en så fin människa Pernilla och du är grym på det du gör. För att inte tala om dina barn. ❤ Take it easy.

 • Jenny i England skriver:

  Hej Pernilla!
  Tack för blogg inlägg, har saknat det, men förstår också att bloggen tar tid och jag tycker dina uppdateringar på Instagram är också bra!
  Gör det som känns bäst för DIG.
  Kramar från England.
  Jenny

 • Anita skriver:

  Pernilla vilka ungar du har. De är fantastiska och så rörande att se när Bianca klev upp på scenen
  och sjöng Den blomstertid nu kommer.
  Har saknat din blogg jättemycket men förstår att tiden inte alltid räcker till.
  Kram ❤️

 • Pia Gbg skriver:

  Till Lina
  Ja jag kan försöka förklara. Det som står inom situationstecken är sånt som han har sagt för att få tjejen dit han vill eller för att försvara/förklara sig. Standardsaker han säger till alla han varit med. Hon som skrev inlägget tog honom alltså inte alls i försvar utan tvärtom. Läs igen!

 • Petra skriver:

  Förstår att du är stolt över dina barn vilka stjärnor.
  Så fint när han sjöng med Sara Z oxå.
  Förstår om du inte orkar blogga länge men du kommer att bli saknad.
  /Petra

 • Annekrisa skriver:

  Du har all grunn til å være stolt av alle dine barn! Når det gjelder negative kommentarer om din CB her, håper jeg du klarer å ignorere dem.
  Og til dere som slenger ut negative kommentarer om CB her:
  DERE kommenterer anonymt her. Hvorfor skal noen sluke noe som helst av det dere kommenterer?? Uansett. Pernilla er en voksen dame. Hun står selv ansvarlig for eget liv og lykke, og må gjøre sine egne erfaringer. Som alle andre! Regner med at når man har gått på noen smeller i livet. så blir man forhåpentligvis flinkere til å se eventuelle røde flagg og blinkende røde lys. I begynnelsen av forhold, viser selvfølgelig alle seg fra sin aller beste side! Sier seg selv. Hva som skjer videre, vil KUN framtiden vise! Og noen gror sammen, og andre gror fra hverandre! Sånn er livet! ❤️

 • Ellen skriver:

  Men herregud, läs texten på nytt så förstår du!

 • Malin skriver:

  Älskar ding blogg!! Och älskar ditt matprogram Yes chef! Herrgud vad bra det är. Den har allt! Skattat så mycket och blivit inspirerad till matlagning blivit allmänbildad och njuter av all vackert natur och miljöer. Önskar bara varje avsnitt var längre man vill ju hänga mer med er härliga människor. ❤️ 😀 Kram

 • Lina skriver:

  Bra Pia Gbg då kanske du kan förklara vad Pernilla har att göra med att hans ex varit psykopater.

 • Ellen skriver:

  Och de sågs under en längre tid, dvs hann lära känna varandra på djupet?

 • C skriver:

  Jag skulle bli galen om någon rensade bland mina prylar😉

 • Anna K skriver:

  Håller med!

 • AnnaK skriver:

  Jag har en nära vän som dejtat Christian och hennes omdöme är att han är en träningskille som är väldigt pedant och som har hjärtat på rätta stället. Jag tolkar hans rensande och fixande som ett utslag av hans pedantiska sida om det ens behöver vara det. Det kan nog rycka i ordningsfingrarna på väldigt många om de skulle bjudas in i Pernillas hem 😉Det är väl underbart om Pernilla har hittat en man som kan styra upp lite bland hennes bråte och Bianca lär vara överlycklig för det 😋.
  Jag tycker vi ska låta dem vara nu utan att skriva en massa strunt och vara glada för deras skull.
  Trevlig helg allihopa!

 • Pia Gbg skriver:

  Tycker inte alls det var ett rörigt inlägg utan ett ärligt välmenande inlägg. ❤

 • Teres Wallenberg skriver:

  När inlägget var nytt o kortet då inte klippt så var det hennes kärlek o förmodligen hans dotter som satt bakom Hans o Christina. Antar att dom inte ingår i familjen ännu?!

 • B skriver:

  Vad tråkigt att läsa att B bara är lycklig när hon festar (dricker alkohol) och inte kände ngt när hon sjöng så jättefint på Allsången.

 • Anne skriver:

  Aldrig varit inne på Flashback tidigare. Men, nu har jag läst vad som skrivits om P:s nya man Christian. Så väldigt ledsamt om det som skrivs där verkligen är sant!? Tycker det är så roligt att P verkar vara så lycklig i sin nya relation. Hoppas det bara är skitsnack!

 • Ann skriver:

  Är han missförstådd av alla eller vad menar du? Du tar honom tydligen i försvar. Vad är det som omgivningen missförstått i så fall. Du verkar ju sitta inne med fakta.

 • B skriver:

  Hon har nog läst Fb och allt här såklart. Eftersom hon inte är omyndigförklarad så låt henne ge honom en andra chans. Han kanske har ändrat sig el inte är likadan mot henne. Han vet nog att han har alla ögon på sig…

 • A skriver:

  E… som i Einstein? Jag försöker bara förstå vad hon menar med att han tagit ALLT ifrån henne men eftersom du är så smart kanske du kan förklara istället…

 • Lina skriver:

  ”Alla hans ex är psykopater”. Vad har det med Pernilla att göra hurdana hans ex. varit? ”HAN är missförstod av alla”. Vad menar du? Ditt inlägg är helt osammanhängande. Mitt råd är skriv aldrig berusad.

 • Ann skriver:

  Efter allt som står på Flashback skulle jag vara otroligt orolig. Pausa förhållandet, lyssna på andra, försök fatta!!!
  Förstår att du är lycklig efter alla år utan kärlek men: Tänk till!

 • E skriver:

  Varför anmärka på ord och inte bara ta till sig av det personen försöker förmedla?

 • A skriver:

  Tagit allt ifrån mig…?!

 • A skriver:

  Vaddå, har du varit tillsammans med honom? El?

 • Elisabet skriver:

  Det är så sällan eller nästan aldrig som jag läser kommentarerna som du får och blir bestört över vad en del skriver,c det är helt galet😢 Ville bara kommentera om att jag personligen verkligen gillar att kolla in din blogg. Det gör mig glad på ett personligt sätt ❤️

 • Ellen skriver:

  Nu undrar jag vem som beter sig som en 13-åring? Tycker det är bra att människor delger sina erfarenheter. Om det är personer som känner Christian så är det desto bättre. Nog ringer det varningsklockor allt, bara att läsa på Flashback.

 • Maria Sjöstedt skriver:

  Är det nån som är psykopat i sammanhanget så är det ni som skriver massa sjuka kommentarer om Pernillas pojkvän… sitta bakom en skärm och slänga ur sej massa skitsnack!!!
  Är ni 13 år eller?!?!
  Troligtvis mycket äldre så ni borde vara klokare än så……
  Pernilla, jag älskar sin blogg och hoppas hoppas hoppas du vill fortsätta!!!!!

 • Anna skriver:

  Så synd att du tog bort min kommentar. Ledsen för att du inte ser eller förstår. Men jag vet hur det är att vara på pedistalen. Man vill inte lyssna eller ta in för ”du har aldrig varit så kär”, alla hans ex är psykopater, han gillar samma mat, tar över din Spotify och skickar bilder/sms dygnet runt. HAN är missförstod av alla.. men DU är hans soulmate..

  Blev ledsen men förstår.. jag såg inte (alla röda flaggor var där.. en märklig känsla) .. sen efter han tagit allt från mig så tog det lång tid innan jag förstod vad som hände.

  Du tar säker bort detta inlägg men snälla Pernilla… lyssna. Jag får även idag samtal från hans ex som jag varnat och avfärdade mig som en psykopat.. alla hamnar på psyket …

  Du vet vad alla skriver och fan lyssna nu! Vill inte se att detta händer dig! Du och dina barn förtjänar inte detta. Ni är så fina (och tokigt galna och roliga).

  Lyssna!!! Ta reda på fakta.

  Kram
  Anna

 • Cilla skriver:

  Instämmer. Många varningsklockor runt den mannen…..

 • Nonne skriver:

  Snälla P. Tänk dig för…. de är inte dig han vill ha det är ditt liv.

 • Ingela Persson skriver:

  Du ska INTE slut blogga, nej, nej, nej! – Har följt dig sen start och älskar din blogg! Eller så startar du en VLOGG på YouTube?
  Du var så bra på allsången i tisdags när ni hyllade Peter Jöback! :)
  OCH dina barn förra tisdagen – HELT magiskt, sååååå BRA! Hela Benjamins konsert var ju bara så ofattbart underbart bra!
  En fråga – Har du sett serien alla pratar om? – SEX/LIFE ? Alla influensers har åsikter om serien och den har fått många
  reaktioner förståeligt nog. Så jag blev självklart nyfiken och tittade – och jag bara älskar serien! OCH Billie (tjejen som har
  huvudrollen i serien) är SÅÅÅÅÅ himla lik Vanessa Lindblad. Det är som att det vore hennes syster. Väldigt lika!
  Grattis till alla framgångar! Nu ser jag fram emot nästa säsong av Wahlgrens Värld, ska bli så spännande.
  Och även Grattis till kärleken, du strålar verkligen Pernilla som aldrig förr! Puss på dig

 • Jessica skriver:

  Jag hoppas verkligen att du fortsätter med bloggen, jag har följt den sen start. ( jag har inte Instagram )
  Kram Jessica 💕

 • A skriver:

  Jo, man ska möta sina rädslor sägs det. Modigt av henne att våga tycker jag.

 • K A skriver:

  P borde kanske kolla Flashback o allt som skriva där om hennes ’fantastiske’ man…..Hmm…..

 • B skriver:

  Tina: jag trodde hon menade allvar med vaggan😉

 • Sanna skriver:

  Scenskräck ? Hon och Alice hade väl en show i Globen?

 • Ellen skriver:

  Satt, nu verkar han vara bortklippt.

 • URBAN DAFTEKE skriver:

  Störtskönt avsnitt ang Pizza i Halland!!
  Och att få samarbeta m Thomas Sjögren, vilken lycka. Denna goda människa.
  Helt opretto, men ändå en hand att hålla i. Bara bara din vedervärdiga jacka. Men. Skit samma. Världsligt.
  (nästan, nästan …)

  Gillar vad jag ser,
  U D

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Jaaa, jag vill och hoppas att du fortsätter med bloggen, även om du inte hinner uppdatera så ofta!! Skulle bli så tomt utan den!!
  Förstår att du är en stolt mamma, så bra show Benjamin bjöd på och kul att Bianca gästade honom!! Roligt att du var med också häromdagen på Skansen!!
  Hoppas vi ses i höst på showen, har väntat länge nu!!
  Kram <3

 • Tina skriver:

  Det märks att det är lite knepiga människor här då man inte förstår vad ovan skriver om att man sen ” vaggan” som ju inte menas bokstavligt då utan man får tänka lite tydligen om vad det innebär att säga så🙄

 • Cecilia i Vara skriver:

  Du ska vara STOLT! Det är med all rätt, Pernilla!
  Jag blev glad och djupt berörd av Bianca och Benjamins vackra duett. Som de LEVERERADE! UNDERBART! Det gick rakt in i hjärtat!

  Kram till dig och dina fantastiskt begåvade barn.

 • B skriver:

  Nja, kan väl vara en kombo. Hon skulle väl inte vara människa om hon inte tog åt sig av vissa elaka kommentarer. (Tror inte man bryr sig i vaggan) Tycker hon ska Insta istället.

 • Charlotte skriver:

  Allvarligt Marianne, tror du verkligen att Pernilla bryr sig nämnvärt om vad puckon skriver här om hennes ”C” ? Pernilla har fått utstå mer eller mindre påhopp sen hon låg i vaggan. Det handlar nog mer om tidsbrist som hon precis skriver. Mycket jobb hade hon innan, mera jobb nu OCH sin kärlek som säkert blir det i så fall som sätter spiken i kistan för ett ev avslut på sin blogg då den extra tiden hon hade innan i sin ensamhet att hinna blogga nu är fylld med någon annan som tar hennes extra tid😉

 • Bodil skriver:

  Vilken fantastisk show Benjamin bjöd på. När han o Bianca sjöng, sååå fint, Älskar er. Kram

 • A skriver:

  Mimar? Raggar? Fattar inte…

 • ylva skriver:

  Hoppas verkligen inte du slutar med bloggen <3 Blocka folk som kommenterar otrevliga saker.

 • Moa skriver:

  Åh va bra Benjamin är🤩älskar mixen av låtar som han framför!

 • Marianne skriver:

  Förstår om du inte vill blogga mer då det i förra inlägget kommenterades mycket kring om det är sant allt som skrivs om ’Mr Right’, bl a…..

 • Kajsa skriver:

  Hoppas att du fortsätter blogga! Du har en jättebra och underhållande blogg. Kram!

 • Anna K skriver:

  Precis så har jag också gjort. Konserten växte och växte och till slut var jag helt jävla hög och så glad i hela kroppen. Det var verkligen en konsert som gick genom rutan och fyllde hela vardagsrummet. Det var så mycket kärlek och värme också och fantastiska musiker. De satte konserten som en smäck!!!

 • Sussi skriver:

  Ja jag stavade fel ser jag
  Och lätt förklarligt ” man fick inte gå in på pernillas sida och säga något ris bara ros så de minns jag ! Och pernilla behöver inte tycka om killar som mimar för göra sig till för tjejer
  ” så då säger jag varför går du in på hans sida för kritisera vänd blad och gå vidare ”
  Nu kanske det förstårs vad jag mena med föregående tex !! Trevlig kväll ps pernilla poliser spara era kommentarer till något mera vettigt 🌸🌸🌸🌸🌸

 • Ingrid skriver:

  Hej Pernilla! Du kan verkligen känna dig stolt över dina barn. Benjamins konsert… så fantastiskt bra, och så snygg han är och vilken utstrålning och närvaro han har WOW! När Bianca kom in och de sjöng så vackert tillsammans så rös jag ändå ner i tårna! Så otroligt bra de var!!! Satt med ett leende på läpparna hela konserten igenom.

 • Sussi skriver:

  Var inre på din instagram nyfiken
  Du kritiserade en kille som då mimade och kritiserade många med han( och ditt tycke passar inte killar som mimar och på de sätter raggar på brudar absolut de kan man tycka och poängen med detta är att kanske en del / vissa tycker så om dig ) eller hur då är min fråga
  ” letade du upp hans sida ” eller dök den / han upp på din sida ” ?
  Du kommer inte svara på detta och de gör ingenting men du reagerar på om någon säger något tex negativt om dej vilket händer eller hur ?
  I ditt fall så ska man väl föregå med gott exempel eller är de fortfarande hybris !!!
  Kritiserar inte dig pernilla du är en normal människa i mina ögon men som de brukas säga skillnad på skit eller pannkaka🤪🤪🤪🤪🤪👍👍👍👍👍

 • Anna skriver:

  Klart du ska ha bloggen kvar Pernilla! :) Vi är VÄLDIGT många som älskar din blogg och
  följer dig.
  Se det som att det blir en dagbok för livet!
  ÄÄÄÄÄÄÄlskar Benjamins konsert på Allsången! Det bästa jag någonsin sett! Kollade på
  svtplay 3 gånger på HELA konserten och på Benjamin och Biancas framträdande, Du Blomstertid
  säkert 20 ggr!
  JA, vi älskar er! Sluta inte blogga!
  Kram

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Hej fina.
  Kul att du är tillbaka på bloggen. Förstår dig att det är mer tidskrävande att sätta sig och skriva ett blogginlägg än att lägga ut på Instagram. Du får ta och tänka över om du ha tid att fortsätta blogga. Jag älskar din blogg när du uppdatera den. Även om jag följer dig på insta så gå jag in här och kollar ibland med om du bloggat. Men du ska känna att det känns bra för dig med, det är det viktiga ❤️
  Men alltså dina barn, så begåvade, så duktiga och proffsiga i ALLT dom gör 🤩🤩
  Förstår att du är en STOLT MAMMA, med all rätt.
  Så glad för att du hittat kärleken i Christian och är lycklig. Det är det du ska priotera nu, tänk på dig själv det är du så VÄRD ❤️
  Ta hand om dig
  Kram Sandra 🌸💗

 • C skriver:

  Inte märka ord nu😉 Visst är väl hon kusin till Yasin, el?

 • E skriver:

  Skämtar du? Klart att P vet att hennes C sitter där.

 • Linda skriver:

  Eller så är hon bara förbannat trött på bittra kommentarer från folk som borde skaffa sig ett liv utanför cyberspace?! 😝

 • Lena skriver:

  Eftersom dom verkade ingå i ”familjebilden” tänkte jag att hon kanske visste.

 • B skriver:

  Cherrie*** inte Cherry 😂🙊😅

 • A skriver:

  Fråga Skansenchefen… Hur ska P veta😉

 • Lena skriver:

  Vem är det som sitter bakom dina föräldrar?

 • K skriver:

  Nä, därför bl a är det bättre med Insta.

 • P skriver:

  På insta kan man inte gömma sina dråpliga kommentarer anonym.

 • Också K skriver:

  Hon kanske helt enkelt tröttnat på att blogga. Har ju hållit på ett tag nu.

 • Maira skriver:

  Jag var på Skansen och såg honom live, och wow!! Vilken kväll! Vilken stämning! Vilken upplevelse! Allt var kanon men det mest magiska ögonblicket var när Bianca kom in, vilken stjärnstatus hon har!

 • K skriver:

  Skeptisk. Att blogga är inte särskilt tidskrävande. Jag tror snarare samarbetena rinner ut eftersom WV halverat sin publik sen start och B är ett bra mkt mer säljvänligt varumärke. Sen är inte P känd för att vara den ambitiösaste i klassen så insta är ett klart enklare sätt att använda plus att det är mer älsk per insats där.
  Men det egentliga som bubblar är väl att bloggakrivandet reducerades då C blev offentliggjord. Jag tror snarare det beror på det än en plötslig Pernilla boost efter snart tio år av samma sak som dessutom tappar mark.
  Jag tror vi får vänta på svaret och om det finns ett enda korn av sanning på FB så kommer nog tittarsiffrorna vika uppåt igen. S11 kanske mest spännande om det blir nån efter S10.

 • Anette skriver:

  Jag gillar att läsa bloggen och tänker att du kanske skulle ha en rutin för skrivandet? Tex en gång i veckan och du behöver inte ha massa bilder för dem ser man ju ändå på insta.
  Bloggen tror jag skulle uppskattas mer om du tex skrev mer vardagliga saker tex om du bloggar varje söndag och berättar hur din vecka varit mm.
  Uppdatera hur det går med husbygge osv.
  Och däremellan lägga ut reklam mm som du är tvungen att göra, om du inte kör det på insta vill säga?
  Kram Anette

 • Ingela skriver:

  Hoppas verkligen att du inte slutar att blogga Pernilla . Vore så tråkigt ! Älskar att läsa bloggen å har gjort så i många år . Alltid lika kul . Man längtar tills du kommer med något nytt som du kan blogga om.
  Kram

 • A skriver:

  Smisk?😉

 • Catharina skriver:

  Jätte kul att höra ifrån dig.
  Tråkigt att du funderar på att sluta blogga. Jag har läst din blogg i många år och du delar med dig av ditt liv så fint. Förstår samtidigt att det är mycket jobb bakom. Benjamin var så duktig i Allsångstimman. Speciellt när han sjöng med Bianca och Sara Zackarias. Ser fram emot Wahlgrens nu snart igen.
  Kramar

 • Pernilla skriver:

  Alltså vilken son du har!!!! Superlativen räcker inte. Såg allsången och vilken stjärna han är. Impad av att Tommys kom. Och va jag grina när Bianca kom upp och sjöng. Kärlek till er alla❤
  Sista låyarna va så coola när dom filma publiken för alla!!! åldrar stod där och dansa och sjöng. Den kommer jag se fler gånger.

 • Tina skriver:

  Varför skapar man inte ett instagram konto om man nu så gärna vill följa kändisar som då Pernilla? Du behöver ju inte ha ett aktivt insta med bilder o grejer? Du kan ju bara registrera dig så har du full tillgång till att se och följa vem du vill liksom. Fattar inte de där?

 • Moa skriver:

  Ulrika, exakt där blev du en av dom som bidrar till tråkig ton i kommentarsfältet.

 • Annika skriver:

  Snälla – ha kvar bloggen. <3
  Förstår allt "skit" ni får – bloggare – men strunta i det. (Lätt att säga….)
  Jag har inte Insta för då skulle jag bli galen – sitta med telefonen hela tiden.
  Benjamin och Bianca – du ska vara såååå stolt över dom! Och även Oliver och Theo! <3
  Du har lyckats såååå bra!
  Och vet du – det har jag också med mina tre barn utan att stå i rampljuset.
  Men vet du också?
  Min dotter känner din Christian.
  Så jag har sagt till henne att jag vill ha en lunch med er när jag fyller 55 om nån månad. Det är ju ändå stort. :-)
  Hon har sagt nej – jag är såååå pinsam.
  Och nu är jag väl ännu mer pinsam när jag skriver det här.
  Men det struntar jag i.
  Har ni tid – hahaha!
  YOLO. 😀
  Pussåkram!

 • Marie skriver:

  Vad menar du ” inte har instagram ”? Bara o läsa på hennes namn ?

 • Marie skriver:

  Inte direkt svårt att googla hennes namn så kommer det upp ? Funkar för mig varje gång .

 • B skriver:

  Håller med! I en annan blogg ställs frågor men aldrig svar. Inte ens svar på om hon vill att man slutar med frågor. Är nog inte för bloggandet många håller på utan reklamintäkter osv…

 • Inger skriver:

  Det är så roligt att få en inblick i eran vardag. Ni är så härliga ALLIHOP.

 • Ulrika skriver:

  Varför går du in i kommentarsfältet om det nu stör dig? Väldigt enkelt att undvika!!

 • Eva skriver:

  Det är kul att läsa din blogg precis som alla andras
  Det tråkiga är spelar ingen roll insta eller bloggar ni ger mycket reklam på ditt och datt och vi då läsare frågar massa frågor ang kläder sminsk mat resor osv aldrig får man svar spelar ingen roll vem man frågar känns de som ! Så era blogar osv är bara reklam säljtaktik tyvärr !!!

 • Charlotte skriver:

  Älskar din blogg ♥️♥️♥️ hoppas att du fortsätter 👍 kram till dig finaste Pernilla 🥰

 • Sofia skriver:

  Neeeej, inte sluta blogga. Bloggar är ju så mycket roligare att läsa än Instagram och Twitter och sånt. Instagram är ju bara 1 bild och lite kort text och sen en massa kommentarer bara. Inte alls speciellt kul. Bloggen blir ju så mycket mer av dig, och många bilder, och på ett helt annat sätt. Älskar att läsa bloggar och tycker att det är så synd att folk mer och mer slutar.

 • Anne skriver:

  Sluta blogga o få mer tid till annat🤓

 • Pia skriver:

  Finns ju hur många Pernilla Wahlgren som helst på insta. Hur hitta den rätta???

 • Kristina Olsson skriver:

  Neej, sluta inte blogga.. Läser mycket hellre bloggar än kollar Instagram… Instagram är inte alls så kul som många säger, tycker inte jag iaf.. Älskar din blogg!!!! <3

 • Helen skriver:

  Jag bloggar alltid direkt i telefonen, tar inte många minuter per inlägg. Eftersom man lägger ut många bilder på instagram så tycker jag inte att man behöver ha med massa bilder i bloggen. Räcker med några få bilder och lite mer text. Bloggar man i tfn så går det jättefort att ladda upp bilder som man ändå har i telefonen.

 • Anneli skriver:

  Jag tycker som många andra här, att du med gott samvete kan lägga ner bloggen, bättre att följa dig på Insta, det är både mer aktuellt och där slipper man läsa alla tråkiga kommentarer som många skriver. ( dock förstår jag att du tyvärr ser dem själv eftersom flera säkert kommenterar negativt även där) 😞
  Härligt att följa dig i din vardag och på jobbet, fantastiskt också att du mött kärleken på äldre dar, precis som jag själv och min man hade turen att göra för bara något år sedan, så nu är det bara förlovning och giftemål som gäller 😁, kör på bara 👍👍

 • Lena skriver:

  Bloggar känns lite föråldrade kan jag tycka 💖

 • Anna skriver:

  Eftersom bloggen mest bara är bilder och texten är inte så mycket att hurra för så tycker jag som du, lägg ner bloggen och håll dig till INSTAGRAM.

 • A skriver:

  Ja det var verkligen en härlig konsert, du ska vara stolt över dina duktiga barn. Tycker oxå du ska fundera över bloggen, borde fler bloggare göra. Insta funkar ju och som sagt trista kommentarer här som måste dra ner dig mentalt.

 • Annika E skriver:

  Neeeeeej, vill INTE att du slutar blogga! Tänk på oss som inte har Instagram eller Facebook…det kallas ju för ”sociala medier ” men jag vill hellre kalla det ”osociala medier”. En vanlig hederlig blogg känns mer personlig, tycker jag 🥰

  Men respekterar såklart ditt beslut och förstår dig…men många med mig skulle sakna detta enormt mycket! 🤒🥲

  Du känns så härligt ärlig och rolig…en riktig glädjespridare 🤗🙏💕

  Kram A

 • Onkpo skriver:

  Benjamims konsert var MAAAAGISK♥️♥️
  Fortsätt gärna med bloggen om du själv orkar!🙂 Kul att läsa här också!

 • Sanna skriver:

  Du har verkligen anledning att vara stolt ❤️❤️❤️ Benjamin är så otroligt musikalisk och mångsidig 🌟 jag har haft glädjen att se honom spela live och jag hoppas få göra det snart igen 😍😍😍 Och det JUBLET som hördes när Bianca kom in på scenen ❤️ FANTASTISKT fint och rörande 🥰
  Kör på med bloggen om du själv vill och orkar ❤️ Det är roligt att följa dig här men om inte så ses vi på insta 😊

 • Moa skriver:

  Lägg ner bloggen, känns inte 2021. Jag försöker undvika den p.g.a tråkig ton i kommentarsfältet. Du är så aktiv på insta, det känns mer nu och aktuellt. På bloggen blir det mer en sammanfattning och känns gammalt. T.ex. Benjamins konsert, det är ju en vecka sen.

 • Carina skriver:

  Benjamins konsert var nog nåt bland det bästa jag sett på länge, han är så bra, han ska du vara stolt över. Sen överraskningen med Bianca, wow så bra de är.

 • Anni skriver:

  Jag tycker du är så aktiv på insta så det räcker med det. Plus att det oftast är så tråkigt att läsa kommentarerna här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram