Stolt mamma Tillbaka från lång bloggpaus!

Hej vänner!

Ja, jag VET att jag har varit borta från bloggen alldeles för länge….!!! 😭

Förr i tiden så älskade jag att sätta mig ner och skriva till er, och jag hade även TIDEN till det.

Men dessvärre är det så att Instagram har tagit över mer och mer – och till slut räcker inte tiden till för alla mina jobb, inspelningar, samarbeten, privatliv och bloggen också.

Det är så oerhört enkelt att uppdatera på Insta, där jag faktiskt superflitig med flera inlägg om dagen, och dessutom filmar massor LIVE som jag lägger upp på Insta Story – som en rörlig dagbok!

Men allt det gör jag i farten!  Ska jag uppdatera bloggen , så måsta jag ta mig den tiden – sätta mig ner framför datorn i lugn och ro och helst vara hemma och ledig , vilket jag sällan är nu för tiden.

Vi är ju många gamla bloggare som tyvärr har tappat lusten mer och mer till bloggen.

Självklart är det p g a  INSTAGRAM!

Bloggen är krångligare , då det tar tid med att ladda upp bilder och jag inte vill slarva med skrivandet.

Samtidigt värnar ju om er gamla trogna följare, och älskar att läsa era kommentarer och får berätta för er om mitt liv i fler ord än på Instagram.

Jag måste nog känna efter ordentligt om bloggen ska fortsätta eller inte…!

Tills dess kommer här en liten uppdatering och några härliga bilder från en av de finaste kvällarna i mitt liv!!!

Antar att många av er såg Benjamins Livekonsert på Skansen i tisdags! 

Herregud, vilken Show han bjöd på!!

Och SÅ fint det var och rörande när Bianca kom ut på scenen och gjorde sin lillebror sällskap i deras vackra ”Blomstertid”…!

Ett MINNE FÖR LIVET!!! ❤️🙌10b5eef4-f9c7-4253-b648-c2cecadb11e1.jpgStoltare mamma kan jag inte vara…! ❤️❤️ktx6129.jpgktx6024.jpgktx7693.jpgktx8471.jpgktx8813.jpgktx8637.jpgktx8909a.jpgFoto ; Karin Thörnblom

Benjamin är verkligen FÖDD till artist. Säker och lugn och ÄGER scenen – vilket han har gjort sedan han var liten…!

img_7604-3.jpgSjälvklart var familjen på plats på Skansen och hejade! img_7598.jpgFör er som inte vet det, så har min begåvade bror Niclas skrivit texten till både ”Allt det vackra” och ”Flicka min gata” .

Så fint att Benjamin har skrivit de vackra låtarna tillsammans med sin morbror! ❤️d2acacea-e2ab-4f97-a957-904ef7a9d78b.jpgStolt mamma avslutade kvällen med att fira med kidsen och Benjamins band på Spesso! 51e86c97-5280-41a3-8d23-a0b0733f1ab7.jpgMin modiga,vackra begåvade fina dotter! Så STOLT att hon VÅGADE trotsa sin scenskräck för sin brors skull på hans kväll..! ❤️img_7601.jpgOch fina grymma Cherry som också gästade på Benjamin och hennes underbara låt ”VHS”! 

Ja, det var sannerligen en STOR kväll för mig som mamma på ALLA sätt! 😍

Ska verkligen göra ett FÖRSÖK att uppdatera oftare här på bloggen – om ni VILL såklart!

Men annars vet ni var ni hittar mig, och vad jag gör om dagarna.

På @pernillawahlgren på INSTA! 😉

134 reaktioner på “Stolt mamma Tillbaka från lång bloggpaus!”

1 2 3 5
 • Charlotte skriver:

  Älskar din blogg ♥️♥️♥️ hoppas att du fortsätter 👍 kram till dig finaste Pernilla 🥰

 • Sofia skriver:

  Neeeej, inte sluta blogga. Bloggar är ju så mycket roligare att läsa än Instagram och Twitter och sånt. Instagram är ju bara 1 bild och lite kort text och sen en massa kommentarer bara. Inte alls speciellt kul. Bloggen blir ju så mycket mer av dig, och många bilder, och på ett helt annat sätt. Älskar att läsa bloggar och tycker att det är så synd att folk mer och mer slutar.

 • Anne skriver:

  Sluta blogga o få mer tid till annat🤓

 • Pia skriver:

  Finns ju hur många Pernilla Wahlgren som helst på insta. Hur hitta den rätta???

 • Kristina Olsson skriver:

  Neej, sluta inte blogga.. Läser mycket hellre bloggar än kollar Instagram… Instagram är inte alls så kul som många säger, tycker inte jag iaf.. Älskar din blogg!!!! <3

 • Helen skriver:

  Jag bloggar alltid direkt i telefonen, tar inte många minuter per inlägg. Eftersom man lägger ut många bilder på instagram så tycker jag inte att man behöver ha med massa bilder i bloggen. Räcker med några få bilder och lite mer text. Bloggar man i tfn så går det jättefort att ladda upp bilder som man ändå har i telefonen.

 • Anneli skriver:

  Jag tycker som många andra här, att du med gott samvete kan lägga ner bloggen, bättre att följa dig på Insta, det är både mer aktuellt och där slipper man läsa alla tråkiga kommentarer som många skriver. ( dock förstår jag att du tyvärr ser dem själv eftersom flera säkert kommenterar negativt även där) 😞
  Härligt att följa dig i din vardag och på jobbet, fantastiskt också att du mött kärleken på äldre dar, precis som jag själv och min man hade turen att göra för bara något år sedan, så nu är det bara förlovning och giftemål som gäller 😁, kör på bara 👍👍

 • Lena skriver:

  Bloggar känns lite föråldrade kan jag tycka 💖

 • Anna skriver:

  Eftersom bloggen mest bara är bilder och texten är inte så mycket att hurra för så tycker jag som du, lägg ner bloggen och håll dig till INSTAGRAM.

 • A skriver:

  Ja det var verkligen en härlig konsert, du ska vara stolt över dina duktiga barn. Tycker oxå du ska fundera över bloggen, borde fler bloggare göra. Insta funkar ju och som sagt trista kommentarer här som måste dra ner dig mentalt.

 • Annika E skriver:

  Neeeeeej, vill INTE att du slutar blogga! Tänk på oss som inte har Instagram eller Facebook…det kallas ju för ”sociala medier ” men jag vill hellre kalla det ”osociala medier”. En vanlig hederlig blogg känns mer personlig, tycker jag 🥰

  Men respekterar såklart ditt beslut och förstår dig…men många med mig skulle sakna detta enormt mycket! 🤒🥲

  Du känns så härligt ärlig och rolig…en riktig glädjespridare 🤗🙏💕

  Kram A

  • Marie skriver:

   Vad menar du ” inte har instagram ”? Bara o läsa på hennes namn ?

   • Tina skriver:

    Varför skapar man inte ett instagram konto om man nu så gärna vill följa kändisar som då Pernilla? Du behöver ju inte ha ett aktivt insta med bilder o grejer? Du kan ju bara registrera dig så har du full tillgång till att se och följa vem du vill liksom. Fattar inte de där?

 • Onkpo skriver:

  Benjamims konsert var MAAAAGISK♥️♥️
  Fortsätt gärna med bloggen om du själv orkar!🙂 Kul att läsa här också!

 • Sanna skriver:

  Du har verkligen anledning att vara stolt ❤️❤️❤️ Benjamin är så otroligt musikalisk och mångsidig 🌟 jag har haft glädjen att se honom spela live och jag hoppas få göra det snart igen 😍😍😍 Och det JUBLET som hördes när Bianca kom in på scenen ❤️ FANTASTISKT fint och rörande 🥰
  Kör på med bloggen om du själv vill och orkar ❤️ Det är roligt att följa dig här men om inte så ses vi på insta 😊

 • Carina skriver:

  Benjamins konsert var nog nåt bland det bästa jag sett på länge, han är så bra, han ska du vara stolt över. Sen överraskningen med Bianca, wow så bra de är.

 • Anni skriver:

  Jag tycker du är så aktiv på insta så det räcker med det. Plus att det oftast är så tråkigt att läsa kommentarerna här.

  • Moa skriver:

   Lägg ner bloggen, känns inte 2021. Jag försöker undvika den p.g.a tråkig ton i kommentarsfältet. Du är så aktiv på insta, det känns mer nu och aktuellt. På bloggen blir det mer en sammanfattning och känns gammalt. T.ex. Benjamins konsert, det är ju en vecka sen.

   • Ulrika skriver:

    Varför går du in i kommentarsfältet om det nu stör dig? Väldigt enkelt att undvika!!

1 2 3 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram