Stoppa lössen!

 

I samarbete med Linicin Prevent

 

lödsss

 

Den här lappen blir man ju INTE glad av att se när man kommer till skolan…!  :-(

Liksom de flesta av oss känner du förmodligen någon som har haft –  eller har – löss. 

Det är inte överraskande med tanke på att ett av fyra barn drabbas av huvudlöss i Europa – en studie från Storbritannien avslöjade faktiskt att ca 37 % av alla barn får huvudlöss varje år.

img_3500-1.jpg

I skolorna och på förskolorna är detta ett problem som uppstår allt för ofta,  och som är svårt att skydda sig emot.

Fram till NU…!  :-)

img_3492-1.jpg

 

Det enda alternativet för föräldrar har tidigare varit att lusbehandlanär barnet har FÅTT löss…

NU kan du ligga steget före med Linicin Prevent Spray och förhindra att lössen sprider sig till ditt eget eller dina anhörigas hår!   Läs mer HÄR.

 

img_3487.jpg

 

Den milda, färglösa och doftlösa sprayen gör att ingen, inte ens lössen, vet att du behandlar ditt hår.

Linicin Prevent förebygger löss så här :   När lössen kommer i närheten,  vänder de helt enkelt om och letar upp någon annan att få näring från.

Linicin Prevent kan användas från 2 år.

Jag som har lusfobi (vem har inte det?!)  tycker att detta är heeeelt fantastiskt! :-)

 

I samarbete med Linicin erbjuder jag  er mina läsare att köpa produkten på Apotea med 40kr rabatt med rabattkoden : stoppalössen2017.

Priset är redan nedsatt från 179kr till 139kr – så med din rabattkod blir det endast 99kr!

Rabattkoden är giltig i en vecka från och med i dag! 

 

img_3506-1.jpg
Linicin Prevent bör appliceras varje morgon på torrt hår under högriskperioder, t.ex. i början av en skoltermin.
Ca 5-7 sprayningar behövs vid varje tillfälle, flaskan räcker i ca 2-3 månader.
Sprayen har visat sig vara effektiv i åtminstone sju timmar.
Kamma håret innan du använder Linicin Prevent, för att kontrollera att det inte finns några löss.
481a316b-06d7-4ca1-b89c-b4a2dac0b962

 

Löss kan vara bland det äckligaste jag vet, och jag får nästan panik bara av att vara tvungen att luskomma…!

 

fille

 

 

Men tack vare att man använder Linicin Prevent skyddar man inte bara sitt eget barn från löss, utan man minskar också risken att lössen sprids bland barnen! 

 

img_3512.jpg

 

SÅ himla bra!!

 

Linicin Prevent finns att köpa på alla apotek och de flesta matbutiker.   Linicin Prevent orsakar inte resistens.

 

För mer info,  och för att handla med din rabattkod , Klicka HÄR.

 

Linicin Prevent är en medicinteknisk produkt, läs användarinstruktionen noga innan användning. Marknadsförs av Meda AB, www.linicin.se

22 reaktioner på “Stoppa lössen!”

 • Lusse skriver:

  Fungerar hyfsat bra faktiskt, men bästa förebyggande är att inte dela mössor och sitta hår mot hår när man tittar på Youtube t.ex. då lössen inte kan hoppa 😊

 • Ulle skriver:

  Varit lite emot denna spray för varit rädd för det där med resistens istället men nu har jag beställt en och ska prova.
  Tycker det är löss på dagis/skola hela tiden, och även om vi ”bara” drabbats en gång hittills var det mycket jobb att bli av med dom helt tycker jag.. Alltid dök någon upp igen..

  Problemet är ju även att många ibland gör 1 behandling och tittar inte mer sen. Även om det står att det ska räcka med 1 behandling kan man missa någon rackare.. Eller som på vårt dagis i veckan: En tjej skickas hem på måndagen pga löss, på tisdagen är hon tillbaka…..och skickas hem igen pga löss…. hur bra har de kollat/behandlat då?? Inte konstigt det går runt…

  Så Tack för rabattkoden!!
  Tack för en rolig blogg – tycker det är kul att bli tipsad om produkter och tjänster emellanåt.
  Och till sist – tack för många skratt under Sune i Jönköping i höstas – både lilltjejen på 5 år o killen på 9 år var såå nöjda med föreställningen! Och även vi vuxna såklart! :)

 • Lotta skriver:

  JAG tackar i alla fall dig Pernilla för detta tips! Gick in direkt igår och beställde detta (aldrig hört talas om det innan).
  Dock har vi haft tur alla 19 år som vi har haft barn hemma, aldrig fått dessa äckliga kryp. Men gör gärna allt som förebygger, förutom detta eviga kammande på en hysteriskt skrikande 8-åring med väldigt tjockt och självlockigt hår.
  Är oxå tacksam att du har reklam, så vi får fortsätta följa dig i din vardag (för vem vill jobba gratis?)

  Kram Lotta

 • Malin skriver:

  Men sluuuta läs om ni ska gnälla på det hon skriver. Punkt.

  Det det kliar i skallen bara av att läsa om löss tycker jag. Bra att förebyggande finns!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Detta går att läsa på på förpackningen : Linicin Prevent orsakar inte resistens. Bra va?! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Jag har förklarade detta tidigare . Tråkigt att du känner så, men utan mina samarbeten skulle ni inte ha någon blogg att läsa. Det kostar att driva en blogg. Både tid och pengar. Detta är ett av mina ”arbeten” , och för att ha råd att driva bloggen och för att dagligen ta sig tid för den så krävs det någon form av inkomst. Jag får inte ”lön” som andra bloggare får som bloggar för magasin eller på större portaler. De saker jag gör reklam för är saker jag tror på och gillar. Detta samarbete är ett av mina bästa , då lössen ÄR ett stort problem i skolorna , om vi alla föräldrar gör vad vi kan för att dom inte sprids vidare så är det TOPPEN!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Helt rätt!! Aldrig slarva med kamningen !

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Nej det vore ju fruktansvärt, och därför är det så betryggande att detta går att läsa på på förpackningen : Linicin Prevent orsakar inte resistens. Bra va?! :-)

 • anna skriver:

  Använde den för några år sen när barnen hade löss. Linicin är bra märke. Men använder man medel för ofta blir lössen resistenta av det tillslut tyvärr. Kamma är de som hjälper bra. Vi gör de nån gång om året och när skolan skickar med ”luskammar helg lappar”…

 • Mona S skriver:

  Suck… Stefan… Att ens orka skriva en sådan kommentar… Hårlöss är ett stort problem hos förskole- och skolbarn och det är väl jättebra att få tips och dessutom rabatt på en bra produkt mot detta! Om det nu är så att fall Pernilla Wahlgren tjänar pengar på att hon tipsar om det så FÖRSTÅR jag inte varför man slutar läsa hennes blogg pga det?! Och om du nu gör det så är det väl upp till dig – det är väl bara att sluta då? Det är bara din förlust och ingen bryr sig precis… Blir alltid lika ”faschinerad” av sådana som du som orkar skriva sådana kommentarer… Hej då Stefan!

 • Kicki skriver:

  Kamma, kamma, kamma noga med luskam!!! Jag tror det är där det slarvas.
  Slår ett slag för de nationella avlusnings dagarna 3-5/2.☺

 • stefan skriver:

  Jag tackar för mig! Känns som hela bloggens syfte är att tjäna pengar på oss läsare. Trist utveckling tycker jag men det är min personliga åsikt! Ha det gött allihopa!

 • Helen skriver:

  Sorry för alla stavfel, mobiltelefon på skakig buss är aldrig kul …

 • Helen skriver:

  Har kollat igenninnehåkksbeskrivningen ich det ser ut som att det inte är något gift i denna spray, dock en blandning av naturliga medel. Så resistenta lär rackarna inte bli, dock kanske de vänjer sig vid doften och struntar i den till slut 😉

  Själv är jag för luskam, NitFree är min vän i alla väder :)

 • Linda H skriver:

  Toppen bra! Den ska jag köpa.

 • Maria skriver:

  Jag jublar inte över en sån här produkt! Risken med att behandla i förebyggande syfte är att man ökar risken för att kräken ska bli resistenta… och DÅ blir det inte roligt!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  O, din stackare! Det kan jag tänka mig , du som har så mycket hår!!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, man blir så irriterad på slappa föredrar som inte kollar sina barn ordentligt så att lössen sprids , eller dom som låter barnen leka med andra barn fast dom VET att dom har löss. Har hänt mig , och vi blev INTE glada kan jag säga! Nej nu tar vi kål på de små rackarna så att dom inte sprids mer!!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, fy vad äckligt det är!! Blev så himla glad när jag fick höra om Linicin Prevent! Jag säger som jag brukar säga i vår pod ; RE VO LU TIONERANDE!! :-) Tänk om ALLA kunde behandla med detta när larmet går i skolan . Då skulle vi kanske kunna utrota de små vidriga skadedjuren…!

 • Sofi skriver:

  Tack för den! Har beställt nu.
  Min äldste son fick löss på dagiset när han var 3 och de envisa jä….na försvann inte ens med lus-schampo! (Trots att vi följde instruktionerna till punkt o pricka)
  Vi fick raka honom för att bli kvitt blodsugarna. Usch vilket elände-känner nästan terror när Varning-för-löss-pappret dyker upp i skolan. Nu har vi i alla fall kommit undan med 10 lössfria år!! (Bit mig i tungan)

 • Elenor skriver:

  Varken jag eller grabben på 11 år har haft löss (peppar peppar) och bara jag hör ordet löss får jag kli i håret. Kanonbra att det äntligen har kommit nåt som förhindrar lössen och inte bara behandlar dom!
  Jättebra av dig Pernilla att sprida detta så vi får stopp på lössen i svenska skolor/förskolor!

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Oj då, löss på skolan, inte kul det. Men så bra att det finns sånt lusspray så lössen vänder om helt.
  Tycker det kliar bara man hör ordet lus.
  Peppar peppar har jag bara haft löss en gång….det räckte kan jag säga. Med mitt långa hår tog det sin tid att gå igenom det 😛
  Ha en fin tisdag

  Ta hand om dig
  Kram Sandra 💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram