Tidig sänggång – Lång dag imorgon..!

Ville bara säga godnatt innan jag släcker lampan och går och lägger mig.

Imorgon är det nämligen Dagen D , då jag ska köra min ”Stand up” för både TV-kameror och livepublik, så då gäller det att man är utvilad och har huvudet på skaft.  (Om jag nu nånsin har det i och för sig, he he…)

Jag har nu övat på alla i familjen och kört numret lite då och då var jag än har befunnit mig de senast dagarna.

Linus och Jessica fick en dos Stand Up när jag var hemma hos dom sist och även Nicke och Laila, mina barn och min stackars mamma och pappa har alla fått leka försökskaniner!    På köpet har jag fått en MASSA bra tips på vägen!  😛

Men jag kommer att vara skiiitnervös imorgon!

Snacka om att kasta sig ut i det okända!!  😯

Tänk om ingen skrattar och det är heeeelt tyst där ute i salongen…!

Hemska tanke!!  Nej , just nu är jag mest orolig för att jag ska komma av mig mitt i mitt nummer och inte hitta tillbaka in igen. DET vore inte kul.

Men ibland måste man utmana sig själv lite helt enkelt.

Och förhoppningsvis kommer jag att vara stolt över mig själv efteråt bara för att jag vågade – hur det än går…!

Wish me luck! 😛

Har NI gjort nånting nån gång som varit en extra utmaning för er?  Något som inte ligger inom de vanliga ramarna…?  

VAD i så fall och kändes det bra efteråt…?!

Tell me!! :-)

53 reaktioner på “Tidig sänggång – Lång dag imorgon..!”

1 2 3 4
 • Liza skriver:

  Glömmer ALDRIG när jag 22 år gammal skulle sjunga solo för första gången. Inga vanliga omständigheter direkt. Bodde då på ett missionsfartyg som for omkring i Sydamerika. I varje hamn hade vi en typ av show, ”International Night” där vi visade danser och lite sånt från olika länder (vi var 42 nationer representerade ombord). I Avslutningsnumret (accompanjerat av en maffig flaggparad the american way) ”Amor eu qualquer lingua . Love in any language” skulle av någon anledning sjungas av … MIG. Jag, med typ lite ungdomskörserfarenhet…
  På plats (utomhus-amfiteater) var jag vid genrepet en timme innan skarpt läge så nervös att benen skakade så mycket att två vänner fick HÅLLA I MINA KNÄN för att jag skulle kunna stå upp. Medan jag försökte sjunga. I kid you NOT! Så spänd i rösten att jag knappt fick ut en ton genom stämbanden…. än mindre fixade de högsta tonerna. Mixerbordet och mina ”medartister” såg VÄLDIGT bekymrade ut, med all rätt naturligtvis. Jag mådde fysiskt illa. GRÄSLIGT. Men vad göra??? FOlk började anlända… jag själv gick bakom scenen och bara sjöng ”lovsånger” (typ böner till Gud) för att lugna ner mig. Hade GRYM panik kan jag säga. Blev inte bättre av att de som räknat besökare (vi hade såna där som man klickar i handen vet du.. gammeldags) sa att det var fullt… 5000 personoer! FEMTUSEN! Men fattar du?
  Obeskrivlig panik! Jag fortsatte be och sjunga bakom scenen. Var ett av mitt livs absolut värsta ögonblick.
  Sen händer det oförklarliga. När det blir min tur att gå igenom det skynke som skiljde backstage till scenen…. är det som att paniken rinner av. Jag känner ett lugn. Självklart fortfarande pirrig och lite nervös (som nog alla skulle vara) men i inte paniskt nervös. Jag går in, Sjunger. Ungefär hundra gånger bättre än på repet. Inte fulländat. Men helt ok. Folk (som hört repet) ser väldigt glada och lättade ut.
  Thank you GOD säger jag bara. Det gjordes inte i min egen kraft om jag säger så.
  Det var min solodebut.

  Lycka till idag! Du är extremt rolig. Även om du glömmer ALLT du ska säga kommer det bli roligt. Du är en talang Pernilla! Ser fram emot att se det i höst (?) Kram!

 • schlagertokigtjej skriver:

  Lycka till Pernilla!!!!!Det kommer gå såå bra :)…..När visas det på TV?
  Kram

 • Mrs Moneypenny skriver:

  Du är född med komisk talang ! Och improvisera kan du 😉
  Njut o ha kul.
  KRAM

 • Browneyedgirl skriver:

  Kommer gå kalas =) Jag började som sagt nyligen på ett helt nytt jobb, ett cafe med inriktning på kaffe och te, en helt ny värd för mig med kaffe maskiner och allt annat. Men jag kastade mig in i det och idag är jag glad att jag inte lät nervositeten ta över, lär mig hela tiden nya saker <3 Lycka till nu, kommer gå fint!
  Kram

 • Kerstin skriver:

  Japp!!! 46 år gammal bytte jag jobb till nåt jag ALDRIG hade haft en tanke på att göra..Alla i min omgivning stod med öppen mun,men jobbet ville ha just mig och trodde de på mig måste jag ju göra det själv. Absolut det svåraste jag gjort,som att lära sig hebreiska,grekiska samtidigt och jobba på apotek i ungern….jag klarade det med bravur men jag gör aldrig om det och har nu 1½ år senare gått vidare trots allt. alla jobb är inte till för alla och om än jag var duktig så hatade jag varje minut mot slutet av den enkla anledningen att det var ett stillasittande jobb och jag vill röra på mig…lycka till

 • Anna W skriver:

  No need to wish you luck – quality speaks for itself!! Det kommer gå så bra, du har talangen och är väl förberedd!

 • Cajsa (http://cjssong.se) skriver:

  Nilla, så fort du har tid i morgon måste du läsa mailet jag precis skickade till dig. Det är viktigt! Tror att du kommer tycka att det är viktigt också. Kram på dig och sov så gott. :)

 • Christina skriver:

  Jepp,jag startade en onlinebutik där jag kan sälja mina smycken.41 år gammal och bara kommer på en sån sak…..jag är ite stolt över mig själv!

 • Eva skriver:

  Längtar tills det ska sändas, hoppas det blir snart. Du kommer säkert göra succé, Lycka till!!

 • Petra Nilsson skriver:

  Lycka till, håller tummarna! Kram

 • Tuomo skriver:

  Det kommer att gå bra…oröa dej inte… Tummarna upp o lite lek i spelet!

 • Tuomo skriver:

  Det kommer säkert går bra…oröa dej inte…tummarna upp!!!

 • Emelie skriver:

  Lycka till! du är grym så det kommer gå lysande!
  Kram Kram

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Lycka till!! Det kommer säkert att gå bra!!
  Kram från Cecilia.

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram