Torsdag = Wahlgrens Värld! 

Hej på er alla! 

I kväll är det dags för nytt avsnitt av ”Wahlgrens Värld”  igen på kanal fem! 

Klockan 21 – Dvs NU! Missa inte det! 

Fatta att jag kör denna jätte stora hus bil själv!😱👍

Och i ITALIEN dessutom , där folk kör som galningar! 😅

Det har gått riktigt bra , och jag har kört som en kung – förutom när vi lurades upp på de brantaste serpentinvägar jag någonsin har kört på..!! 

Och med denna koloss till bil , var jag INTE kaxig just då kan jag säga..!! 

Nu ska vi äta middag ute på landsbygden! 

Hoppas ni gillar programmet i kväll! ❤️

62 reaktioner på “Torsdag = Wahlgrens Värld! ”

1 2
 • Ann skriver:

  Är det inte obehagligt att köra en sån stor bil

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jo, men bara om man kör på branta smala serpentinvägar , eller där det är trångt att vända och backa!
   Annars körde jag som en kung! :-)

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Riktigt bra gjort av dig att köra den i Italien.
  Vet själv hur trafiken är där 😬😁
  Såklart gillar jag även senaste avsnittet av Wahlgrens värld 👍🏽😍

  Kram Sandra 🌸

 • Sanna skriver:

  SÅ roligt avsnitt :-) Längtar redan till torsdag! När blir nästa poddshow?? Verkar som man missade nåt galet kul där :-) Så kul med dina och Sofias olikheter. Hon vill ha koll på läget och du kör på känsla :-) och så proffsiga båda två fast på olika sätt. Du är ju så rutinerad och verkar aldrig bli nervös, det är avundsvärt!
  GRATTIS till alla era framgångar, det är ni så väl värda!!!

 • anne skriver:

  Titta på era avsnitt igår.
  Känner absolut igen mej. (Oss)
  Mysigt i Italien ju. Gott att åka omkring med en husbil.
  Det gör du galant så klart. .♥
  Som ensamstående många år gör man ju allt själv.( Jag gör det):)
  Man är väl självständig♥♥♥♥
  Ha de nu så jättemysigt med din goa familj.

 • Maria skriver:

  Jag trodde det var Benjamin och Linnea som stod och kramades så kärleksfullt på bilden. Tyckte byxorna såg så coola ut och tog på mig läsglasögonen och ser att det är Bianca och Linnea som står bredvid😂 Ja det är allt en mycket speciell relation dom två syskonen emellan som dom själva beskriver. Det ser underbart ut med Italien, solen och att bara hänga med familjen. Bianca byxor är så fina, vart har hon köpt dom?

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Haha, jag det är deras humor! Dom löjlada sig lite , fast dom gillar varandra mycket – när dom inte bråkar som två dårar….!

  • E.S skriver:

   Till Gen!

   Såg också programmet igår. Jag reagerade starkt på att Bianca svor åt sin mamma, men väx upp då djävla kärring?!. Förfärligt av ett vuxet barn som är en offentlig person att uttrycka sig så till sin fina mamma. Håller absolut inte med dig om när du säger att Pernilla o Bianca är otrevliga mot varandra därför att som mamma MÅSTE man säga ifrån!! Pernilla svär i alla fall inte till sin dotter utan det är dottern som gör det mot sin mamma. Vuxna barn ska visa respekt för sin mamma genom att inte uttrycka sig som Bianca gjorde i programmet, i synnerhet mot en mamma som tagit allt ansvar ensam för alla sina ungar. I förra programmet gjorde Pernilla helt rätt mot Bianca när hon visade att hon inte alls gillade att Bianca satt o pratade om föräldrarnas skilsmässa i en skvallerpodd hos Redgert. Det är Bianca som får utbrott mot sin mamma ganska ofta och skyller på sitt ”italienska temperament” vilket är nonsens, hon är född i Sverige och uppfostrad av sin mamma och har levt i Sverige, att skylla på sina ”gener” är bara tramsigt, hon har emellanåt helt enkelt ett dåligt uppförande mot sin mamma, är det inte när de åker bil så är det hemma eller någon annanstans, tycker det istället ser ut som om det är Pernilla som blir nertryckt av sina ungar, Pernilla framstår som en oerhört kärleksfull o ansvarstagande mamma. En mammas största uppgift är att våga ta konflikter med sina ungar, att våga säga ifrån, all heder till Pernilla!

 • Gen skriver:

  Hej Pernilla
  Jag tittar varje gång på programmet o gillar det Men jag kan tycka att du o Bianca är ganska otrevliga mot varandra mellan varven tyvärr

  • Maria skriver:

   Men dom alla flesta som har tonårsdöttrar kan nog känna igen tjafsen och tjatet om mobilen och smsandet för exak så är det. Men sedan kan även jag tycka att Bianca passerat tonåring och är vuxen nu. Min dotter skulle ALDRIG säga ”väx upp kärring” och jag skulle aldrig acceptera det. Hade jag varit Pernilla hade jag släppt av Bianca där på plats och sagt hejdå! Men även omoget av Pernilla att säga till Bianca att Oliver tycker oxå du är otrevlig. Det gjorde väl inte saken bättre i stundens hetta?

   • Åsa skriver:

    Håller med. Inte ok av en 23åring att kalla sin mamma käŕring. Sen skulle jag absolut inte vilja att mina döttrar hade åsikter om mitt sexliv och hur de tror att jag är i sängen! Man kan ha en nära relation till sina barn utan att prata om precis allt! Tycker Bianca är fruktansvärt bortskämd och omogen. Och väldigt elak och raljerande mot Pernilla.

   • E.S skriver:

    Till Maria

    Det var INTE alls ”omoget” av Pernilla att säga till henne att även Oliver tycker att Bianca är otrevlig. I programmet framgår det att Bianca är väldigt bortskämd o otrevlig mot sin mamma, man ska kunna prata ärligt i en familj och säga att även övriga familjemedlemmar tycker att du är otrevlig, hur ska man annars få någon att ändra sig i sitt beteende om man ska curla och försöka undvika att även andra i familjen tycker att någon är otrevlig mot vuxna??!! Shape up Maria!

   • Maria skriver:

    E.S läs igen vad jag skrev. Jag skrev att jag aldrig hade accepterat att min dotter hade pratat till mig på det viset, att jag tyckte Pernilla skulle släppt av henne och åkt. Jag tycker oxå Bianca är fruktansvärt bortskämd och otrevlig mot sin mamma. Men i den stunden hjälper det ju inte att säga att Oliver tycker likadant. Och som Åsa skrev oacceptabelt att Barnen frågar om Pernillas sexliv och hur hon är i sängen… är chockad😱

   • Titti skriver:

    Tonår? Bianca är vuxen och 22-23 år.

   • E.S skriver:

    MARIA SKRIVER:
    29 SEPTEMBER 2017 KL. 18:15
    E.S läs igen vad jag skrev. Jag skrev att jag aldrig hade accepterat att min dotter hade pratat till mig på det viset, att jag tyckte Pernilla skulle släppt av henne och åkt. Jag tycker oxå Bianca är fruktansvärt bortskämd och otrevlig mot sin mamma. Men i den stunden hjälper det ju inte att säga att Oliver tycker likadant. Och som Åsa skrev oacceptabelt att Barnen frågar om Pernillas sexliv och hur hon är i sängen… är chockad😱

    Till Maria!

    Jag behöver inte läsa igenom ditt inlägg igen! Jag kommenterade inte HELA ditt inlägg! Okej? Jag kommenterade att det inte var något fel av Pernilla att upplysa Bianca om att även övriga familjemedlemmar tycker att hon är otrevlig. Absolut att det hjälper i den stunden som Pernilla säger till Bianca att flera i familjen har samma uppfattning om hennes beteende, jättebra gjort, hur ska annars Bianca ”tänka till” och kunna reflektera över sitt dumma beteende, vuxna barn har för vana att många ggr bete sig illa mot sina föräldrar för att det är hos dem de är trygga och kan göra det och därmed upphör samtidigt respekten för föräldrar när vuxna barn tror att de kan bete sig hur som helst, som förälder gäller det att vara glasklart tydlig för att få snorkiga unga att själva ”växa upp”.

   • Anni skriver:

    Bianca är ingen tonåring hon är en vuxen kvinna.

 • Elisa skriver:

  Pernilla, underbara powerwoman!!
  Du delar med dig på ett så härligt prestigelöst sätt. Känner igen mig i mycket i ditt liv, att vara singel mamma med barn i olika åldrar med allt vad detta innebär. Tack tack tack för alla skratt och glädje du sprider bara genom att vara dig själv utan filter. Mina barn älskar er också😂😂👍.
  All kärlek till er❤️

 • Nathalie med hunden Luna skriver:

  Jag hade turen att träffa på hela teamet här i Toskana häromdagen, visste inte riktigt hur jag skulle våga fram och vad jag skulle säga, men det löste sig då min valp sprang fram till Bianca! ❤️Mysiga varma Bianca som gav mig en kramoch fina Linnea. Benjamin är precis lika mat galen som jag trodde ! Jag såg den otroligt stora husbilen stå parkerad och måste ge dig en fantastisk eloge Pernilla, inte ens jag som bor här skulle våga köra en sån på de här vägarna, och du har rätt, många kör som galningar här. Detta har sagt förut men en av anledningarna till er succé är att ni är så självironiska. Vi känner alla igen oss. Stor kram och buon viaggio ancora.

 • Rosa skriver:

  TACK för ännu ett härligt avsnitt av Wahlgrens värld igår, ni är bara för underbara.

 • Mikaela skriver:

  Torsdagen är för mig den bästa dagen för då visas nytt avsnit av ”Wahlgrens värld”❗ Du är helt underbar, vilken bra, positiv energi Du har, du är vacker, söt, gullig och rolig. Fantastiskt program❗Stort eloge til Dina föräldrar för det är deras förtjänst att Ni har så bra sammanhållning i familjen. Så mycket kärlek och omtanke. 😋❤

 • Saga skriver:

  Fina tänder ! Om du vill upprätthålla den fina nyansen så borde du besöka vittleende.com. En site som jämför tandblekning med attraktiva priser. Produkterna är effektiva och helt säkra. Så mycket billigare än att göra det hos tandläkaren!

 • Alec skriver:

  Nä, usch, blir så trött på era nunor som dyker upp överallt, och så Christina nu med sitt hämndfulla tjat, blä, måste ta en paus från alla er! Hur orkar ni med detta själva undrar jag? Tröttnar ni aldrig? Narcissism i sinn fulla prakt!

  • Helena skriver:

   Bra, det är nog bäst att du tar en paus överhuvud taget ifrån livet. Du verkar riktigt bitter.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   ALEC: Ett HETT tips är att inte läsa min blogg, om du är så trött på mig. Och det finns andra TV-kanaler och program du kan kolla på om du inte gillar Wahlgrens Värld. Bara att vraka och välja! Härligt va?! 😉

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Hörru Alec, Hilde , Hanna , K, Gurra , Sara, Silla och ? – och allt vad du nu kallar dig när du är här inne och härjar runt som ett litet tjatigt Troll. Hoppa iväg nu till någon annan blogg så slipper vi dig i fortsättningen. Hur länge kan man besöka en blogg varje dag och skriva kommentarer om att man spyr på bloggen och är trött på personen som driver den – utan att inse att det bästa vore väl att du inte följde min blogg alls…. :-) Så HEEEEJ DÅÅÅ på dig!

   • Alec skriver:

    Du glömde Alex, Vilma, Lisa, Berra, Kurt, mfl… Ja, va fan är ett namn i denna bloggvärld? Det viktiga är ju vad man skriver, och det har både varit ris och ros från min sida, men absolut aldrig ”spytt” på den som du skriver, men du har ju en tendens att överdriva det som inte går din väg eller numera näthata och hänga ut personer du ogillar. Tänkte verkligen ta en paus från ”din värld” då den för mig spårat ur totalt, tom din morsa som man bara trodde gott om har ju blivit helt hämndgalen, men nu kommer jag nog hänga kvar ett tag till, märker ju att allt fler börjar kritisera dig och framförallt ditt program, inser du inte att det är nåt fel nånstans?

 • Anette Neumayer skriver:

  Så å turbulent avsnitt. Mycket känslor som flög omkring. Så igenkännande då jag själv har två tonårsdöttrar😨
  Älskar Wahlgren o Wistam. Lyssnar när jag är ute o rastar vovven i skogen. Där hör ingen mig asgarva men hunden tittar märkligt på mig ibland.
  Ni är så härliga i er familj o jag önskar dessutom att din mamma kan gå vidare efter den hemska upplevelsen att bli så dåligt behandlad.
  Ha det fint😁

 • Louise skriver:

  finaste finaste du!!!💛
  älskade kvällens avsnitt. och jag älskade att alla tre favoriter va med du, Sofia och Emilia.
  jag är så himla taggad på att träffa dig. 1 DECEMBER!!!!! dock är jag redan jätte nervös.
  försök att få sofia att titta på sune i Linköping hahah. 💛💛💛💛💛
  kolla DM på insta när du har tid, kramis💛💛💛💛💛💛

 • Helena skriver:

  Hoppas du och Sofia behåller eran podd så som den är. Efter att ha sett Wahlgrens värld ikväll tycker jag livepodden var som ett skådespel och spektaklet. Ni är bäst när ni helt okonstlat sitter och pratar med varandra.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram