Vad trist livet vore om vi aldrig fick skämta om & med med varandra ….!

Hej Vänner!

Minst sagt underhållande läsning i kommentarsfältet ang Fröken Books smått galna utspel mot mig, där hon tydligen målar upp mig som en MOBBARE….!

Tro mig –  jag har högt i tak, och inga problem med att folk driver med mig , gör sig lustiga på min bekostnad eller helt enkelt inte gillar mig.

Men när jag får höra att Anna sitter och sänder live och lägger ut inlägg och gud vet vad, där hon gråter och pekar ut mig som en nätmobbare ena sekunden,  och kommer med personangrepp och förtäckta hot (piiiinsamt) i nästa – så måste jag säga ifrån.

Det är STOR skillnad på att vara en mobbare och komma med elaka personangrepp , än att skämta om någons  ”insta-filter”…!

I detta fall ägde dessutom skämtet rum i kommentarsfältet på min lillebror Linus Instagram….?!

Ja, ni hör ju själva hur löjligt det här är…!.

Men eftersom en viss person har gjort en höna utav en icke befintlig fjäder, så vill jag förtydliga vad detta handlar om.

img_3326.jpg

Min bror lade alltså ut den här bilden på sig själv och sin dotter Linn på hennes 15- årsdag. 

Som ni ser har han använt sig av ett filter som gör att man ser ut som ett barn i ansiktet. 

Han skrev denna roliga text under bilden ;

img_3332.jpg

Kul!  Han ironiserar alltså över de roliga filter som finns,  som gör att man ser mycket yngre ut än vad man är. 

Då svara jag LINUS  i hans kommentarsfält : 

”Vad taskigt att sno Anna Books filter!”  

Varpå Linus svarade mig  ;  ”Du är bara en bitterkäring” . 

Alltså en rå jargong,  oss syskon emellan.

Anledningen till att jag nämnde just Books namn,  var därför att det redan är känt att vi två har haft –  enligt pressen – ett ”Filter-bråk” . 😅  (VÄLDIGT roligt ord b t w,  om du frågar mig.)

Och anledningen till DET var att jag råkade se denna bild på hennes Insta  för ett tag sedan.

img_3331.jpg

Samma ”barn- filter” som Linus använde, men helt utan någon ironisk text till.

Inget fel med det.  Det är upp till var och en vad man vill använda för filter! 

Men många av Annas följare reagerade på bilden,  och frågade vad det var för filter hon använde?!

Varpå Fröken Book svarade upprört,  att det minsann inte var något filter , utan att hon såg ut så här tack vare sina bra gener och krämer…..   Och de som inte trodde henne blev då kallade för ”bitter-käringar”, eller att dom bara var avundsjuka för att hon såg så ung ut.

Jisses,  tänkte jag…!   Så jag skrev då en kommentar att det kanske inte var så trevligt att kalla sina följare för bitterkäringar  när de påpekade ett ganska så uppenbart filter , och det faktum att inte en enda vettig människa skulle gå på att detta INTE var ett filter….!

Den kommentaren togs dock bort av Anna direkt, och istället grät hon ut i press – och på sin insta framförallt ,  om att jag nätmobbade henne,  och att hon minsann inte var någon lögnare.

Och de som då läste hennes inlägg fick uppfattningen att jag var en hemsk människa, men de visste ju inte riktigt vad det var för hemskt som jag hade sagt –  eftersom kommentaren var borttagen –  men enligt Anna var den väldigt elak och kränkande…!

Njaaaa….

Så då säger vi så här.

Jag säger inget mer om detta.

Jag hade helst velat slippa ta upp det ens i ett inlägg, men jag vill inte heller att någon får en fel bild av det som faktiskt har hänt.

Jag måste herregud kunna få skämta med min bror – på hans Insta dessutom – utan att fröken Book målar upp mig som en mobbare!

I min show driver vi med Anna, Charlotte, Carola, Lena, Ranelid,  – ja listan är lång. Vi driver med många – och vi driver framförallt med varandra.

Men MEST driver jag med mig själv! 

Det är STOR skillnad på humor, sarkasm, ironi och på MOBBING!!!

Och fattar man inte det , så bör man börja jobba lite mer på sin självdistans…!

Fick dock ett meddelande idagfrån en som VERKLIGEN har självdistans…!  

Min kära ex-svägerska Jessica skickade mig detta.     Skrattade så jag grät!! 

img_3335.jpgHahahaha, ÄLSKAR dig, Jessica! 😅😂

144 reaktioner på “Vad trist livet vore om vi aldrig fick skämta om & med med varandra ….!”

 • Jennie skriver:

  Anna book, den mest känsliga personen som finns!

  Nästan så jag vill göra ett pintrest collage med alla hennes sletna bilder utan filter!

 • Louise skriver:

  Varför skulle hon behöva ”erkänna” att hon använder filter. Är du inte riktigt klok?

 • Louise skriver:

  Varför måste Anna ”erkänna” att hon använder filter. Är det lag på det eller? Löjligaste diskussionen någonsin.

 • Louise skriver:

  Bra skrivet!

 • Louise skriver:

  Bra skrivet..obehagligt med drev mot en person.

 • Louise skriver:

  Håller verkligen med. Taskigt med småmobbning och så när personen reagerar och blir sårad så kan man försvara sig med: Har du ingen humor…Så personen som är utsatt kan inte göra ngt för att få mobbningen att sluta för då blir det att den är en humorbefriad person

 • Louise skriver:

  Vilken obehaglig kommentar. Nej det är hon inte. Bard och Katerina Janousch är exempel på vidriga människor.

 • vera skriver:

  Den där Book är vidrig.

 • Anne skriver:

  Det önskar nog polisen att Booken inte hade haft heller. Börjar bli långa utredningar mot Antonio och Felicia

 • A-K skriver:

  Helena B. Jag tycker du ska ta en lång paus från Internet nu och fundera på hur du själv skriver och uttrycker dig till andra. Tror du att du har rätt att kalla andra för idiot osv, enbart för att påpeka att andra har gjort fel?

 • Camilla skriver:

  Eller när en följare frågade vad hon betalat för sina ” nya tänder ?? Svaret från Anna var …… de kostade bajs 💩 moget 👍👍

 • C skriver:

  Men herregud 🙄 alla människor kan väl själv se på frökens book Live sändningar exempelvis att kvinnan inte är ” redig på ett enda sätt ? Om du vill se hennes betende så sök när arga snickaren varit hos dem och renoverat 😂😂 människan klagade på att de satt vit klädsel på kökssoffan och den blev så skitig pga det 🤔 hela hemmet såg ju hemskt ” rent ut i övrigt … eller inte . Läs vad hon skrev till följare när hennes ” fina son var i varenda tidning ????? Det säger allt och mer därtill .

 • H skriver:

  Dels verkar du inte ha läst min kommentar, och dels verkar även du tycka att det är okej att reta och mobba andra människor. Din människosyn får stå för dig! Jag hoppas innerligt att du inte har barn.

 • A-K skriver:

  Kina. Du ifrågasätter att Pernilla kommenterar filter (vilket i sig inte var det som hon reagerade på) och vidare skriver du bl.a att de flesta har viktigare saker för sig, osv. Det blir jätteroligt att du inte inser ironin när du själv kommenterar en kommentar på något som enligt dig bara småbarn och tonåringar hakar upp sig på. Eller räknas du till de kategorierna?

 • Lena Eriksson skriver:

  Ja, kära nån😉Man får aldrig sluta att förunnas😊

 • Anne skriver:

  Ja hon har fyra barn. Anna har tre varav 2 är kriminella. Anna måste ta av sig offerkoftan.

  Pernilla ska inte behöva ändra på sig bara för att Anna lipar

 • Anne skriver:

  Så Pernilla ska ändra på sig för att Booken väljer att bete sig som en bebis. Nej, Anna Book måste växa upp och ta av sig offerkoftan.

 • Lina skriver:

  Annsi Felicia
  Får du bra betalt ??
  Eller är de P själv bakom denna annsi Pannsi

 • Lina skriver:

  Annsi bla bla åter bla !!!

 • M skriver:

  Jag tror du måste tänka på att även ifall du inte har problem att driva med dig själv så betyder inte det att alla andra inte heller har problem med det, och det måste man respektera. Eftersom er ”relation” redan var infekterad så vet jag att du som vuxen människa förstår att denna senaste kommentaren kommer att väcka känslor. Dina ordval som ”hon gråter ut i pressen” och ”ni hör ju hur löjligt det är” är också nedlåtande. Skippa allt sånt. Var bara snäll och sprid glädje istället, det mår alla bättre av! Och om hon använder filter och inte står för det, vad gör det dig egentligen? Varför måste du ingripa? Bara låt det va och gå och gör något kul istället så slipper ni bli ovänner :)

 • Mia skriver:

  Jag vill veta vad det är för filter 😀 / Hon som behöver ett barnfilter

 • Carina skriver:

  Brukar inte svara såna som dig men gör ett undantag. Anna Book behöver man inte känna för att förstå hur det ligger till. Hon har bevisat det både på sociala medier och på tv.

 • Desiree skriver:

  ”Kära Kina”
  ”Ha en bra dag lilla Anna”
  😂

 • Anna skriver:

  Anne varför svara du om jag skrev till Malin 😂😂

 • J skriver:

  Tycker helt ärligt att det är ganska obehagligt när en vuxen, övre medelålders, offentlig person bortförklarar uppenbart passiv aggressiva handlingar som ”skämt”.
  Och nej. Jag är inte Anna Book, jag känner inte Anna Book. Jag kan inte ens påstå att jag gillar Anna Book. Däremot har jag själv blivit mobbad. Då var jag 13 år. Hon var också 13 år som mobbade mig. Du är vuxen, har egna barn som är vuxna. Lägg ner detta nu bara. Det är tydligt att du vill skapa någon form av reaktion genom att posta den där kommentaren till Linus. Det är inger skämt om den andra personen gång på gång säger att hon inte tycker att det är kul. Använd det som riktlinje nästa gång du ”skämtar”. Jag är lika gammal som ditt äldsta barn. Pinsamt att du ens ska behöva få detta förklarat för dig.

 • Johanna skriver:

  En fråga? Svärföräldrarna kan inte välja själva eller? 😂 Trängde sig Anna på där med pistolhot för att få smitta dom med corona? Haha skrattar ihjäl mig åt många av kommentarerna.

 • Johanna skriver:

  Jag fick lära mig när jag var liten att det endast är ett skämt när båda tycker att det är kul. Eftersom att Anna flera gånger sagt att hon inte tycker att dina skämt är roliga kanske det är läge att sluta? Slutar du inte trots att hon ber dig på olika sätt, är det ju inget annat än mobbing.
  Sen huruvida Anna använder filter eller inte, eller ljuger om det, är en helt annan diskussion. Det får hon själv ta ansvar över vad det sänder för signaler till hennes följare. Har du reflekterat över vad ditt beteende nu sänder ut för signaler?
  Och vuxna undrar hur barn kan vara så elaka mot varandra.
  Du har 4 barn… Just saying.

 • Annsi skriver:

  Tycker det är fruktansvärt att ordet mobba slängs hej vilt till höger och vänster. Detta handlar INTE om mobbning!! Det var ett SKÄMT!! Du får nog ta o tvätta din öron riktigt ordentligt om du tyckte det lät som svartsjuka. Haha VAD skulle lilla Anna ha som någon skulle bli svartsjuk på?! Pls tell me!!🤣😂 tror det är tvärtom. och att det var nån clown som skratta. Vet du varför ? Jo för att det var så jävla komiskt ! Och varför dra in ytterligare personer. Lägg ner detta nu och gå vidare! Bye bye Felicia 👋🏻👋🏻

 • Anne skriver:

  Anna nu skrev inte Malin till dig utan till Pernilla. Försök förstå konceptet

 • Anne skriver:

  Anna har minst tre diagnoser.

  Hon kan ju bland annat inte ta hand om sina barn. Som är kriminella

 • Annsi skriver:

  Babysitter = babyfilter 😆

 • Annsi skriver:

  Kära Kina! Om du nu ska kommentera så ta reda på fakta innan! Pernilla har inte ifrågasatt att Anna använder babysitter på de flesta foton på ig utan hon ifrågasatte Annas mycket otrevliga vidriga attityd mot sina följare! Stor skillnad! Stor skillnad! Släpp detta nu och lev vidare ägna din tid till viktigare saker. Så som att sticka klart din offerall! Ha en bra dag lilla Anna!

 • Lina skriver:

  Varför detta nu
  Du har mobbad / kritiserat Anna book odentligt
  T o m i mina öron lät de som svartsjuka men du har ett sätt som bara du får ha mot alla men ingen mot dej eller dina barn !! Och det är bara ni här inne lyssna på Sofia och Pernillas podd ang de och sen sitter det någon clown och skrattar i bakgrunden !! T o m din egen dotter tröstade Anna och ditt utfall mot Åsa som verkar vara en underbar person

 • Kina skriver:

  Vad fick dig att överhuvudtaget kommentera filter?
  För många är det helt oväsentligt och ingenting man bryr sig om. Dom flesta har viktigare saker för sig än att ens reflektera över om folk använder filter eller inte och vem bryr sig i fall en människa hävdar att den inte har använt filter trots det uppenbara?!
  Små barn och tonåringar kan haka upp sig på sådant men en vuxen kvinna i övre medelåldern?!
  Var du skrev det spelar ingen roll. Det är lika löjligt och onödigt.
  Försök att fokusera på det viktiga i livet och respektera människor som talat om att man vill vara i fred från ironi och sarkasm! Du kanske har vänner och bekanta som uppskattar det mer och som du kan dryga dig med.

 • Mallah skriver:

  Håller med David och övriga här. Trollet försvinn.

 • A skriver:

  Du va mej en riktig fjant, stick och brinn pucko!

 • Helena B skriver:

  Men för in i helvete, hon gjorde bort sig JA ang sonen. Varför hålla på o prata om det? Idiot !

 • E skriver:

  Blev på riktigt lite rädd för Anna när jag kollade in hennes live på insta. Hon pratar bebisspråk varvat med svordomar. Hon och maken juckar mot varandra samt att mycket som dom säger har sexanknytning. Skulle inte vilja se mina föräldrar på detta vis.

 • Marie skriver:

  ”Nästan försvarade sonen ”? Hon la skulden på offret och kallade henne smuts …något är allvarligt fel på den kvinnan !

 • Linda skriver:

  Men orka?! Herregud Pernilla folk är så grymt konstiga. Älskar din humor punkt

 • Sofia skriver:

  Stämmer ofta uppgifter på Flashback? Ha ha ha! Det var roligt! Knappast va? Det var ett evigt tjat om hennes barn. Anna har ingenting att göra med vad hennes straffmyndiga barn väljer att göra för någonting. Det är 100 % deras eget val. Det finns mängder och åter mängder av ungdomar som växt upp i bra, trygga hem med omtänksamma, kärleksfulla föräldrar och som ändå väljer att börja festa och supa eller knarka eller begå brott eller vad det nu är dom härjar med för nånting och spårar ur i tonåren och ungdomen.

 • Helena B skriver:

  Häller med Kristine. Fy fasiken vilken äcklig låg nivå. Äcklar mig på er som håller på och skriver och skickar länkar om Anna hit och dit. Komma dragandes med hennes barn och vad dom har gjort. Jag ger mig i backen på att någon / några här som äääääälskar att kräka av sig har nåt barn som gjort nåt vidrigt. Inte alltid föräldrars fel. Sen är det klart att jag tycker att Anna Book inte var ett gott föredöme när hon nästan försvarade sonen via sitt insta osv. Vad dottern gjort har jag ingen aning om .

  MEN det har blivit ett drev nu och det är inte ok nånstans. Ta en titt på erat egna liv. Jag själv hade blivit knäckt av allt detta skrivande och kräkande även om jag uppfört mig illa och är en lipsill och offerkofta o allt vad det heter .

  Ni är avskyvärda! Detta drev är inte i proportion av vad allt handlar om. Och som sagt så känner jag inte Anna och har ingen som helst relation med henne förutom abc när det begav sig. Jag är 48 år och har varit med ett tag. Jag hoppas att Anna har nära och kära som stöttar henne nu för det säger sig självt att hon måste må mycket dåligt just nu. Vem som helst hade mått dåligt av att få detta i ansiktet. Empati? Slå upp det , ni saknar det much!

 • Helena skriver:

  Hur patetisk är man inte då man kommenterar så nedlåtande om någon man inte känner eller har träffat? Snäällla

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  ANNA: Det var Anna Book som skrev till mig att jag måste välja henne eller hennes syster och det är inte ok att tvingar mig välja och klart valde jag hennes stora syster Pia Book är ärlig och generös och det är mitt beslut att jag självklart valde Pia Book…

 • kristina skriver:

  att ni orkar tjafsa! Är ni 14 år eller vad?

 • Ida skriver:

  Sofia, bra skrivet!

 • Emma skriver:

  Jag tror att mycket av Books liv går ut på att upprätthålla en fasad. Både när det gäller utseende och även när det gäller barnen. I grunden handlar det naturligtvis om dåligt självförtroende. Därför använder hon filter utan att kunna medge detta. Två av hennes barn verkar ha hamnat lite snett om man läser på flashback ( som visserligen inte är någon säker källa men ofta stämmer uppgifter).

 • Anna skriver:

  Vadå välja? Välj båda och den som tar bort dig har gjort ett val, svårare än så är det inte!

 • Anna skriver:

  Hemskt och läsa kommentarerna! Rena mobbingen

 • Carina skriver:

  Anna Book är ju så patetisk som någon kan bli. Hur kan hon tro att det inte syns att hon använder filter.

 • Anna skriver:

  Ödmjukhet är ett ord Anna borde lära sig

 • Helena skriver:

  Kan du inte bara inte kommentera Anna då hon inte verkar ha lika ”högt i tak” som du har. Av anledningar som du inte känner till men borde visa lite ödmjukhet inför. (Många inte där….)

 • Mallah skriver:

  Jenny, käften på dig. Din lort

 • Mallah skriver:

  Svara till sig själv i olika namn. Snacka om psyko! Skaffa hjälp Malin Sofia och allt annat vad du heter.

 • Mallah skriver:

  Lotta det räcker nu! Tack

 • Mallah skriver:

  Kul att Anna exponeras för vad hon faktiskt är. En löjlig föredetting.

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Kära Pernilla!
  Jag står på din sida!
  Jag har brutit vänskap med Anna för längesedan bara för att hon mailat mig att jag får välja vara vän med henne eller hennes syster Pia Book och det verkar som ett hot mot mig och jag valde så klart Pia Book som min fb vän, jag fattar inte varför Anna tvingade mig välja henne eller Pia och det är löjligt tycker jag och jag kände Anna sedan 1984 då var hon tillsammans med Felicias pappa och jag har tagit avstånd från Anna!

 • Annsi skriver:

  Men hallå!!! Läste ni ens Pernillas blogginlägg INNAN ni kommenterar!? Det hela handlar inte om att Anna Book använder filter eller inte?! Pernilla reagerade på hur AnnA bemötte sina följare genom att kalla dem för bitterkärringar, lilla smuts mm mm. Ytterst otrevliga kommentarer måste jag säga. Och den som skriver att Anna aldrig är elak o driver med andra människor. NI VET INTE VAD FRU STOLLEDANO är kapabel till!!

 • B skriver:

  Vad tyckte ni i familjen om att hon dagen efter åkte med virus till farföräldrarna Ingrosso? Barnen och sönerna måste ha blivit tokiga? Skulle själv bli vansinnig om en random bekant åkte hem till mina gamla föräldrar när jag själv inte ens vågat träffa dem på 4 månader.

 • Catarina skriver:

  Hon ljuger mycket och jag tror det är det som gör att saker blir jobbigt för Anna. När hon konfronteras med lögnerna blir hon ”galen”,

 • Catarina skriver:

  Annas ”problem” verkar vara självbedrägeri.
  Hon ljuger om mycket som är relaterat till henne själv och hon blir arg när hon ifrågasätts.
  Hon skrev för att par år sedan att hon gått 1,2 mil på 60 minuter. Jag ifrågasatte detta och hon blockade mig.
  Hon manipulerar med bilder så att hon ser smalare ut än vad hon är. Jag lägger ingen värdering i hennes vikt, men varför ljuga om hur hon ser ut?

 • K skriver:

  Nättrollet Lotta fortsätter sina tirader. Mycket unferhållande

 • Lena M skriver:

  Hej!
  Själv älskar jag sarkasm och lite taskig humor, men man måste känna den man skämtar med, annars kan det mottas på fel sätt. Humor är ju verkligen personligt,och inget man kan lära ut.
  Älskar hela familjen Wahlgrens humor.
  Kram

 • Ida skriver:

  Jag är inte insatt i hur komiker jobbar. Men detta gäller offentliga sociala medier, där du gett henne kritik.

 • Lotta skriver:

  Bara lägg ner lilla ”David” din fjant! Hur vore det om du kunde va så modig att du skriver under med ditt riktiga namn?? Istället för att låtsas under falska namn?? Kanske är dags att avslöja vem du är?? Du är helt otrolig som tror att du kan fejka genom att skriva olika namn. Att inte de flesta vet att det är lilla offerkoftan”David” som sitter hemma och lipar om hen inte får försvara lilla Pernilla 😂sök hjälp för det tycks du behöva , du är det största , fjantigaste, och vidrigaste trollet på denna bloggen!

 • Ida skriver:

  Just det. Håller med dig.

 • Kristine skriver:

  Sofia- Hon är inte tvungen att erkänna men det skulle ge henne mer kredd att göra det. Nu nästan förlöjligar hon sig själv när hon nekar. Men nu får hon sina 15 min i rampljuset. Det är ju det hon vill.

 • Marianne Danielsson skriver:

  Ja de är sant, skämta absolut men man får i dagens tider vara försiktig och tänka på att alla människor inte har samma humor. Då får man hålla sig till de sina. Att hoppa på andra människor är inte trevligt, bästa att inte blanda in andra vare sig de är på skämt eller allvar. Bäst att sköta sig själv och endast driva med sig själv om man tycker de är kul. 🤗

 • Sofia skriver:

  Roligt ändå att se hur extremt mycket folk bryr sig om Anna. Folk är ju som besatta av att trycka till henne och det blir alltid en hel svärm som skall trycka till henne. Människor (svenskar) blir som en svärm som jagar. Kul att se hur mycket folk bryr sig om någon dom säger sig inte gilla. Hon ska inte tro hon är nåt.

 • Sara skriver:

  Ok Anna Book. Tack för ditt inlägg om dig själv.

 • Sofia skriver:

  Men varför ska Anna tvingas erkänna att hon använder filter? Står hon inför domstol anklagad eller? Hon har ingen som helst skyldighet att erkänna/förklara/bevisa varken filter eller ingrepp eller annat trams.

 • Sara skriver:

  Lotta, jag ser en som skriver en massa skit här under olika namn och det är du. Sen lipar du när andra reagear på hur du hånar Pernilla och hennes familj. Du är en riktigt obehaglig typ. Och likt alla nättroll är du ynklig. Och borde skaffa dig en partner och ett jobb.

  Lägg ner dig skit, fokusera på dig själv, och sluta nättrolla. Eller du kanske är Anna Book och har varit hela tiden. Intressant. Ja det stämmer in på Bookens psyko-nerviga personlighet

 • Sara skriver:

  Lotta din jäkla gnällspik. Du är nog Anna Book själv.

  Anna Book är en vuxen människa som dag in dag ut nu har hånat, hotat och indirekt förföljt Pernilla.
  Då får Booken ta att hennes privatliv nämns.

  Sluta lipa.

 • Gina skriver:

  Exakt så! Vad är det folk inte fattar? Pernilla SÄGER och ERKÄNNER när hon använder filter. Det är det de hela handlar om men folk verkar ju inte fattat de som hen ovan dig Kristina. Har sett den senaste tiden att här på bloggen florerar väldigt mycket skitprat om allt och ingenting och kanske är det så att de är människor som inte är de mest intelligenta och därav oförstående av vad detta med A handlar om :/

 • Sara skriver:

  Anna Book bestämmer tonen. Du får Anna Book ta att folk diskuterar hennes märkliga beteenden.

  Punkt

 • Sofia skriver:

  Fast nu finns det andra människor på den här jorden än Wahlgrenarna. Det betyder att det finns människor som inte fungerar som Wahlgren. Och då är det meningen att man skall visa hänsyn. Nu vet ju alla om att Anna inte uppskattar att man driver med henne på hennes bekostnad. Och ändå så fortsätter du (och andra) att göra just detta. Hon har ju sagt ifrån många gånger att hon inte gillar det. Och hon blir ju väldigt plågad av när folk gör det. Självdistans tycker du att Anna ska ha. Det kanske inte är så enkelt att skaffa sig hur som helst om man som hon blivit svårt mobbad som barn osv. Då reagerar man väl förmodligen starkt på sånt. Det gäller att försöka förstå att människor är olika, försöka sätta sig in i andra människors situation, och visa hänsyn. Anna gör sig aldrig elak på någons bekostnad. Visst kan Anna vara barsk (när hon försvarar sig mot personangrepp) Men hon driver aldrig med människor, hon gör sig aldrig elak på människors bekostnad. Alla har inte Wahlgrens humor. Och tack och lov för det.

 • Ebba skriver:

  Säger bara Anna Book,det räcker.

 • Kristine skriver:

  Skillnaden är att Pernilla säger själv att hon använder filter, Anna vägrar erkänna det. Men det är bara att kolla på hennes bilder så ser man att hon använder nåt. Men nu får hon väl sina 15 min i rampljuset. Så vad hon än säger Anna så tror jag att hon är ganska så nöjd nu. När tidningarna har börjat skriva om henne igen.

 • Maria skriver:

  Fast nu blev det ju verkligen mobbing mot Anna här i kommentarsfältet tack vare ditt inlägg. Men det var kanske tanken.
  Och du själv Pernilla använder ju oxå filter när du lägger ut bilder. Jag har sprungit på dig två gånger och jag kan säga att det är stor skillnad att se dig i irl mot att se dina bilder du lägger upp på dig. Så varför kasta sten i glashus?

 • Hedda skriver:

  Nu har Pernilla berättat och med all rätt tycker jag efter Annas utspel ang detta jäkla filter , men jag tror knappast att Pernilla vill att ni fortsätter här och visa en massa klipp om Anna osv. Det börjar bli osmakligt allt. Lägg ner nu !

 • Pia skriver:

  Älskar eran humor. Hur vore livet om man inte kunde skoja o driva med varann.
  Anna B;s kändisskap har ju alltid bestått av att hon har gråtit ut i pressen. Aldrig gjort nått vettigt.

 • Lotta skriver:

  Pernilla, du tillåter att det skrivs om Anna.B barn här på din blogg, då ska du inte hugga och gnälla om det skrivs om tex Bianca! Men det tål du inte, då blir du skitsur och bitter! Ger du dig in i leken får väl även du leken tåla!och ta kritik! Alla håller inte alltid med dig, men då blir du oxå sur och till och med skriver att dina bloggläsare är korkade! Hur rimmar det? Och varför sätter du inte ner foten när ”David” med alla hans sk namn skriver massa påhopp till dina bloggläsare? Svara på det! Eller du kanske fortfarande att det är sunt skrivit?

 • Susanne skriver:

  Jag kan bara tänka på Ross i vänner, när han gjorde sin tandblekning……

 • Anna skriver:

  😂😂😂nee det är inte. Anna B

 • Maggan skriver:

  Nu är det ju Anna Book som drar igång allt (som hon alltid gör och har gjort).

 • Anna skriver:

  Ett märkligt inlägg Pernilla, varför inte låta det vara? Nu lägger folk upp massa om Anna o framförallt om hennes barn som jag inte hade en aning om. Du som mamma gillar väl inte heller när man hoppar på dina barn i bloggen! Visa att du är vuxen o sätt stopp för detta!

 • Sara skriver:

  Nu har du tjatat klart själv också kan man tycka A

 • A skriver:

  Som nog ingen har missat här inne pga otaliga upprepningar, och varför ska Annas nivå sätta prägeln på Ps blogg? Korkat är bara förnamnet…

 • Hey Baberiba skriver:

  Detta är Anna Book rakt av😂😂😂

  https://m.youtube.com/watch?v=xdcNibIFAuI

 • V skriver:

  Ja håller helt med dig. Tror inte Book besitter egenskaper som självdistans.

  Tror på riktigt att Anna skulle börja böla om man skrev att ”Anna Book var en stoooor artist 1986”. Såklart skulle hon med offerkoftan på tolka det som att man vikthånar henne.😂

  Tror detta klipp från Hey Baberiba summerar Anna Book ganska bra.

  https://m.youtube.com/watch?v=xdcNibIFAuI

 • Sara skriver:

  Tjat, du menar våldtäkt och åldringsrån. Ytterst relevant. Förövrigt nivå, Anna har sänkt nivån rejält med diverse personliga påhopp på Pernilla

 • A skriver:

  Oj, vilken plump kommentar, och tjat om hennes ungar…tröttsamt. Höj ribban lite va.

 • David skriver:

  Uppenbarligen gör Pernilla det. Det är också henne min kommentar är till.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Men i min show så driver vi ju inte bara med oss själva , utan även med andra. Och det är en viktig del i humorn i showen. Jag tar ju själv inte illa upp när man gör parodi eller driver med mig. Skulle jag sitta och bli upprörd och ledsen och kalla folk för mobbare så fort de gjorde narr av mig , skulle det betyda att jag tappat all uns av självironi och självdistans. Och då skulle mitt liv vara bra mycket tråkigare.

 • e skriver:

  Vad då? Måste man vara tråkig och sitta och sura för att man är runt 50 år? Du skriver att det inte passar att skratta och glittra med ögonen på en 50 åring?
  Låter som ett riktigt tråkigt liv att inte få göra det?

 • pim skriver:

  Den här gången har D rätt.

 • pio skriver:

  Tror inte någon tänker på den tidningen.

 • p skriver:

  Handlar det om att ”få några efter sig” om andra har en annan åsikt?

 • p skriver:

  Vad svamlar du om Anette?

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  IDA: Tror du att alla komiker ringer runt till personer som dom skriver skämt om i sina shower och frågar om det är OK innan….?! Ska vi ta bort alla roliga nummer i showen där vi driver med andra sk ”kändisar” för att de kan ta illa upp?! Humor funkar ju inte riktigt så. Man får väl ha lite självdistans ändå.

 • harriet skriver:

  Bianca så en gång::Tänk om min mamma skulle sitta och betala räkningar, då skulle hon inte vara det barn hon är”. Att reta Anna är lågt då alla vet stt hon tar illa vid sig. Jag gillar P men ser också att hon har en mycket elak sida. Hur många gånger ska P vara elak mot Bianca innan hon blir trött och säger ifrån på allvar. Att glittra med ögonen och skratta passar en femårig flicka, inte en 50-åring. Kom igen P, du kan bättre. Vi väntar på nästa Wv till hösten.

 • Sara skriver:

  Bilden på Anna är komisk. Och lite vidrig. Men också kanske visar den Annas inre, falsk och fejkad.

 • Sara skriver:

  Så Pernilla har ansvar för att inte vara ”elak” mot Booken. Så hennes enorma ego inte tar skada.

  Anna är en vuxen som beter sig som 12 åringar som bråkar med tjejkompisen på rasten

 • Sara skriver:

  Varför nämna en annan person om du inte vill ha uppmärksamhet från personen,

  Trolla vidare trollpacka.

 • nina cecilie skriver:

  Heia Pernilla 🙌🙌 Elsker deg å din humor 💙

 • Marita skriver:

  Heja dig Pernilla!

  Anna Book har till slut insett att hon misslyckats totalt med sina två första barn.
  Antonio dömd för våldtäkt, äldsta dottern misstänkt för rån av en gammal handikappad kvinna och narkotikabrott!

  Du har lyckats fan så mycket bättre som singel, även om du nu ”får pulla och inte knulla”🥰

 • Ann-Christin Klingborg skriver:

  Heja Pernilla😍 Den där Booken har noll självinsikt! Rätt tragiskt! Löööve you och hoppas vi ses på din show i Halmstad i september🤗

 • Kristine skriver:

  Anna får skylla sig lite själv att man fortsätter skämta om hennes bilder. Om hon bara kunde erkänna att hon använder filter så skulle hela den här grejen vara över. Om man kollar på hennes instagram så finns det en bild som är tagen för 4 dagar sen. Det enda man ser är 2 jätteögon. Näsen är nästan borta och man ser lite av hennes rosa läppar. Och hennes hy ser jätte märklig ut. Så kom igen. Erkänn bara att du använder filter. Men för Anna är väl all uppmärksamhet bra uppmärksamhet. Eftersom hon inte är känd för nåt på senare år. Hon älskar att vara känd utan att behöva göra nåt. Lite patetiskt att försöka hålla sig kvar i rampljuset fast man inte gör nåt. Förutom att grina och tycka synd om sig själv i alla tidningar.

 • Anette skriver:

  Nja, verkar som det är Stockholms kärringar.Bittra, avundsjuka eller bara för! Pernilla du är mycket medveten helst med”slag” under bältet (om du kan inse?) Biancas strävan (enligt henne) är bli vuxen.Du är vuxen och vill antagligen vända fokus/blickar från din familj.Varför bryr du dig om någons filter på en bild? Väx om du kan och sluta med påhopps ”skämt”. Behövs du så behövs du.Känd för vara ”snäll” det är du inte.Lägg ner du gör bort dig.Theo måste skämmas över din så kallade humor

 • Annsi skriver:

  Men han har ju rätt i det han skriver. Hon skuldbelägger sonens offer och försvarar sin dotter som begått åldringsbrott. Vilken normal mamma gör det!? Är rätt så insatt i familjen Stolledano, genom gemensamma bekanta ,(lr rättare sagt fd då dessa bekanta brutit all kontakt m familjen) Skulle kunna skriva en hel Booook…

 • Ida skriver:

  Varför skoja om Anna Book och filter? Hon har ju inte uppskattat förut, varför inte bara låta det vara?

 • Annsi skriver:

  Ja snacka om att göra en höna av en fjäder. Du drog ett skämt på Din brors IG och Booken får frispel. Värre var det med alla personangrepp och förtäckta hot mot dig på hennes live igår. Nåt som inte står rätt till i Hjärnkontoret. Men tur för oss som älskar Wahlgrens värld att Anna Book minsann har tackat nej till en egen realityserie i 12 års tid🙄😂 fortsätt vara DU! Håller på dig!

 • T skriver:

  Johanna – Jag kände likadant, när jag skrev min kommentar, som har samma tanke som din. Får se hur många vi får efter oss 😊

 • T skriver:

  Anna är Anna, med allt som hör till, men den där förklaringen låter lite ihålig.
  Att ni syskon är ”råa” mot varandra, är ju en sak, men onödigt att dra upp Anna i en kommentar – det borde du ju ha förstått vad det skulle sluta med.

  O nej, David, den här kommentaren är inte till dig, så du behöver inte mästra!

 • Johanna skriver:

  Det är väl en rätt harmlös kommentar tycker även jag. Men – jag tycker ändå att det var en onödig kommentar från Pernilla när hon vet att Booken tar illa vid sig. Det är där det blir en uthängning & sätter igång alla andra runtomkring (vilket Pernilla har ett ansvar i). Man kan skämta om sig själv & inom familjen/vänkretsen, men att skämta om någon som man dessutom vet inte uppskattar det & dessutom göra det offentligt (vilket faktiskt Linus instagram är – så att det triggar andras agerande – det är inte ok!
  Hoppas att det är ok att inte tycka som alla andra i denna tråden, jag gillar Pernilla och det finns ingen ond avsikt i mina rader – det är rappt & fyndigt skrivet från Pernilla, men sårande hos mottagaren – vilket hon vet. Därav fel.

 • Flisan skriver:

  Christina, ja fel av mig. Personlighetsdrag är lämpligare benämning.

 • Ulrika skriver:

  Avundsjukan, vreden och bitterheten lyser starkt igenom från fru A som kallar andra för ”bitterkärringar” och alla möjliga
  hemska nidord. Självinsikt är underskattat. Obehagligt att bevittna. Tycker synd om barnen. Hon får uppmärksamhet på bekostnad av andra människor. Älskar er podd😍

 • Mraia skriver:

  Men det David skriver är ju sant? Finns förundersökningsprotokoll som bekräftar det. Ingen orsak att skydda denna höna som i sin tur skyddar sina ruttna ägg. Sorry, but true story.

 • Nariab77 skriver:

  Haha, herregud vilken storm i ett vattenglas😂 Anna Book har moll humor, noll självdistans och noll självinsikt. Det går inte att föra någon dialog med henne, och hon kommer aldrig att begripa. Hon är såå självupptagen så låt henne hållas med sin fantastiska amor de alma, segunda casa och familia para siempre 😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

 • Eva skriver:

  Att du Pernilla har självdistans och inga problem med att skämta om dig själv och dina tillkortakommanden vet vi ju som tittat på Wahlgrens Värld.
  Älskar det. Man ska inte ta sig själv på alltför stort allvar. Det slutar ofta som en Book.

 • Christina skriver:

  Flisan du skriver symtombild? Inget jag tycker man bör spekulera om i en blogg.

 • David skriver:

  På omslaget ser Jessica ut som Linus mamma. Och Linus ser ut som en tioåring.

  Undrar hur den som gjorde omslaget tänkte med förstoringen Pernilla😂

 • Anna skriver:

  Tjena !
  Håller fullständigt med dig i allt du skriver!
  Är man så lättkränkt som fröken Book ska man nog stänga ner alla sociala kanaler ! Fattar inte Vrf hon har sådana problem med att medge att hon använder filter! Hon är ju inte direkt hemlig med att hon använder botox, har tatuerade bryn, bröstlyft och gud vet allt!!
  Men att använda ett filter lite på skoj det är tydligen top secret. Varför förneka något så uppenbart ?!
  Är det ng som mobbar ng är det ju hon ! Hon släpper det ju inte heller ,ältar å ältar å pikar och glidningar här å där . Tom besöker dina fd svärföräldrar och taggar dina barn… det är en helt ny nivå av galenskap
  You can’t reason whith Madness , så är det ..

  Ha det bäst nu fina Du 💜💜💜

 • Flisan skriver:

  Jag tror det ligger mer bakom än låg självkänsla. Det finns andra förklaringar av personer med liknande symtombild.

 • David skriver:

  Vem frågade om din input?

 • Jenny skriver:

  Varför vara så elak David och elda på om Anna books barn och att hon är sjuk o ditten o datten? Det vi flesta är överens om är att hon är en drama Queen och gärna tar till lipen , men sjuk och allt du skriver. Men du njuter nu David, du blir helt till dig när du får lov att kräkas. Det är du liksom, en stackars jäkla patetisk sak.

 • Mal Lah skriver:

  Anna Book har väl varit en gnällspik i alla tider. Se bara hur hon var mot Anders Öfvergård. Klagade på allt han hade gjort i hennes sunkiga radhuslägenhet.

 • Ulrika skriver:

  Alltså jag har följt detta debakel med stor humor. Anna Book har SM-guld i att förvränga sanningar. Hon efterkonstruerar och snärjer in sig i nya lögner så fort hon blir påkommen. När hon inser att loppet är kört, ja då drar hon fram sin enorma offerkofta. Sjukt nopprig och sliten vid det här laget. Och på något märkligt vis har hon en hel svans av naiva följare som eldar på brasan och gullar med lilla Anna. Det är så pinsamt alltihopa för Booken, men inte ens det tror jag ärligt talat att hon fattar.
  Älskar din humor och din självdistans Pernilla. Tyvärr krävs det en viss begåvning för att förstå sarkasm och ironi. Booken och c:o (hennes fans) tillhör dessvärre inte Sveriges begåvningsreserv så vissa skämt flyger liksom över deras huvuden.
  Keep up the good work Pernilla. Du och din familj (älskar din pappa) verkar ha exakt samma humor som jag. Längtar till varje torsdagskväll under säsongerna med WW. Missar heller aldrig ett avsnitt av podden. Du är beundransvärd. På många sätt!

 • Lena Gustafsson skriver:

  Att hon bara orkar Anna Book🤦‍♀️
  Du Pernilla var min stora idol när jag var yngre,klippte ur alla bilder jag hittade på dig och satte in i album😉tänk att jag även var på en av dina konserter i Hunnebostrand där jag efter showen fick chansen att ge dig en bukett blommor och även fick en kram❤️Du kändes så mycket äldre än mig då fast det är du ju inte för jag är ju 45 nu😉😉by the way.. är Jessica och Linus tillsammans igen? Kram kram

 • Birgitta skriver:

  Hjälp vad jobbigt med alla dessa lätt kränkta människor..Heja dig 😁

 • Christina skriver:

  Kan en förklaring vara att Anna har bra självförtroende men mycket låg självkänsla? Ingen ursäkt ändå för hennes beteende.
  Jag har sett din första show och wow vad du och dina kollegor imponerade. Vad mycket du hunnit med i ditt liv både på och utanför scen🌟🙌🌟. Vi fick skratta med dig men inte åt dig. Och som sagt ni drev med många med glimten i ögat. Men mest drev du med dig själv och dina mindre starka sidor😀😂

 • Tara skriver:

  Stå på dig Pernilla! Skit i Booken. Hon är vidrig.

 • Anne skriver:

  Håller på dig Pernilla 100% rätt. 👍 Det är så lågt och pinsamt med dom där bilderna på Anna ABC Det förstår väl alla att dom är fejk. Hon visar väl sig bland folk där uppe i underbara Stockholm. Så kan ingen människa se ut. 🤪

 • David skriver:

  Anna Book är offerkofta som vanligt. Hennes barn är grovt kriminella, en våldtäktsman, en åldringsrånare. Booken är på riktigt en sjuk människa. Tror hon är avundsjuk på dina framgångar kära Pernilla. Så försök att ignorera henne. Hon har nog problem psykiskt som du ändå inte kan hjälpa henne med.

 • Elisabeth skriver:

  Men senäääääällla! Brukar ALDRIG kommentera, men det här är ju helt ofattbart galet!! Vem 17 lyssnar btw på henne?
  Betänk hur du drar runt med utsålda hus och har nått en fantastisk karriär, har en härlig familj med fyra barn som du fixat själv och hur många som ser vilket fantastiskt jobb du gör och har gjort i många år!
  Hoppas verkligen att du kan skaka av dig denna icke-nyhet! Men det har du nog…
  Styrkekraaaam! 🥰🥰🥰

 • A skriver:

  My Martens hejar på och är lika korkad. Ljuger och tar sig själv på stort allvar. De kan ju skaffa sig ett ”kafferepsgäng” och sitta i Märsta och ha konspirationsteorier. Aldrig att de inser att det är deras egna personligheter som är största fienden.

 • Anneli skriver:

  Ha,ha…ok, ingen fara :)

 • Anneli skriver:

  Eller vänta nu, har nån ”Anneli” skrivit på Linus insta? Isf INTE jag, det kan jag lova…kommenterar bara på mina barns o vänners insta, aldrig skrivit på sk ”kändis-insta :)

 • Andersson skriver:

  Vi alla förstår att det här är ett sätt för Anna att få fokus på just henne. Stå på dig, du behöver inte förklara dig. Rätt så uppenbart vem som söker uppmärksamhet genom att använda ”mobbningskortet”. Kanske för att få sympati/uppmärksamhet och få ut frustration på det sättet ist för att kanske ta itu med det riktiga problemet som egentligen handlar om något annat. ?

 • Asterixia.se skriver:

  Sorry! Min kommentar hamnade av någon konstig anledning under din kommentar. :-) Frågan var avsedd till Pernilla.

 • Anneli skriver:

  Ha, ha, va?? Nu hänger jag inte med alls…har inte skrivit ett ord om Emilio, hans föräldrar eller Covid-19…men förklara gärna :)

 • Hedda skriver:

  Ja du Pernilla, jag har aldrig trott nåt annat än allt det du skriver. Det har gått alldeles alldeles för långt det hör med att kränka någon så fort man säger nåt som inte faller i god jord. Det är ju inte så att du pratat om saker om intelligens eller påhopp om ful människa osv . Detta har ju fått alldeles för stora proportioner och som någon skrev att är man någorlunda vettig så fattar man dig. Vad ska det sluta? Man vågar ju fasiken knappt uttala sig längre med risk att kränka någon. Jag är väldigt skämtsam av mig , men det gäller att läsa av människan innan man börjar dra igång nuförtiden pga allt detta barnsliga kränkandet. Fortsätt vara dem du är Pernilla 👍🌺

 • Asterixia.se skriver:

  Vad har Anna B för relation till Emilios föräldrar? För det kan ju inte enbart vara att hon har åkt dit bara för att smitta dem med Covid-19 för att hämnas för Linus Instafilterbild och din kommentar under den. :-)

 • Anneli skriver:

  Hej! Ingen med sunt förnuft kan missförstå detta, är så sjukt så det blir komiskt när folk biter sig själv i rumpan o skyller på någon annan. Du har inte gjort något fel o detta handlar INTE om mobbing! Det är såå illa att ens använda det ordet när så många, på riktigt, lever under förtryck o mobbing. Nä, det är bara att ge upp, den kvinnan har noll förmåga att se sin egen roll i någonting som inte behagar henne. Men jag måste erkänna, att de gånger jag tittat in på hennes insta efter att det hintats på annat håll att hon är ”igång igen”, så blir jag ALLTID full i skratt över hennes OTROLIGA förmåga att ”ordbajsa”. Så kul” Hon kan inte bara skriva EN mening om något, blir ALLTID en avhandling o allra helst om maken. Rätt underhållande måste jag erkänna, fast på ett generande vis, som när man sitter i soffan m ”skämskudden”. Så, Pernilla, vi som fattar, vi fattar o de som inte gör det, kommer aldrig förstå så lägg ingen mer energi på detta. Å joo, var det dig hon hänvisade till härom dagen när hon sa : ”runka på du, själv får jag knulla”…såå jäkla kul på alla möjliga vis, men mest på sätt som hon (Anna) aldrig kommer fatta! Keep up the good work Pernilla, du o din klan är bra på att roa oss o jag hoppas ni fortsätter med det! Ha en skön sommar från mig som nog aldrig kommenterat förr, men nu inte kunde låta bli :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram