Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!

Sent om sider kommer här äntligen ett inlägg.

Tack, Tack, TACK alla min fina bloggvänner för era otroligt varma och gulliga kommentarer!!!   Det finns så otroligt mycket kärlek hos er! 

Ni gjorde MIG rörd….!  

Raka motsatsen till ER och till alla kärleksfulla, omtänksamma, tröstande och stöttande mammmor där ute är den HEMSKA mamman GUNILLA i Svenska Hollywoodfruar!!!


Jag trodde faktiskt att Anna Anka var den vidrigaste mamman på den här planeten , men den HÄR morsan slår ju alla rekord!!!

Hon har en misslyckad Hollywoodkarriär bakom sig och nu gör hon allt för att hennes lilla dotter ska lyckas bli den stjärna som hon aldrig blev – men fortfarande drömmer om…!

Stackars hennes lilla barn (dottern Erika 9 år) som släpas runt av sin kändisfixerade mamma och visas upp som en docka och tvingas att sjunga – fast hon så tydligt visar att hon INTE vill!  Hon kräks och har ont i magen och är ständigt sjuk. Tillbakadragen, tyst och tom i blicken sitter hon mest och stirrar i baksätet i bilen på väg till alla talangtävlingar som morsan anmäler henne till, medan hennes vidriga mamma sitter och ”coachar” henne genom att tala om hur fantastiskt begåvad hon är – och hur dåliga och usla alla andra barn är som hon tävlar emot…!

Hon talar dessutom om för sin dotter (när hon tror att ingen hör – Idioten fattar ju inte att hon bär en mikrofon hela tiden – även när hon är på toaletten!)  att Erika inte får berätta för TV-teamet att hon kräks, för då kan dom tro att hon är nervös…!    

Vilket hon ÄÄÄR! Ungen mår ju inte BRA!!  

Vi är nog många av oss som följer Hollywoodfruar och som sitter hemma i sofforna och bara vill ta den här sjuka Gunilla Persson och låsa in henne nånstans och kasta bort nyckeln!  Vidrigare människa får man leta efter!!

Hon säger så mycket dumma saker att man häpnar….

Citat av Gunilla :  / Det är bra för Erika om hon blir sångerska och KÄND , för då kommer ALLA de bästa skolorna slåss om att ta in henne! /

(Ja ha. Jag som trodde att man ville bli sångerska för att man tycker om att sjunga…?!)

Citat :  / Det är Gud som gör att du kräks för han vill att du ska få upp slemmet i halsen så att du kan sjunga bättre.

(Eh, ja, fast eftersom flickan kräks innan varje gång hon ska uppträda, så är det nog mer troligt att hon gör det för att hon är nervös och antagligen inte ens vill….)

Citat :  / Den där lilla pojken sjunger inget bra alls och honom ska du tävla mot. Du sjunger MYCKET bättre Erika!  

(Nämen, det är ju verkligen jättebra att styrka sina egna barn genom att såga andras…! Vilken toppen-uppfostran! 😡   Jä – la idiot!)

Nej , Gunilla Persson i Svenska Hollywoodfruar utses härmer till den VIDRIGASTE MÄNNISKAN i dokusåpans historia –  sedan Anna Anka och hennes beniga arsle gjorde entré och sen försvann.

Hoppas Gunilla försvinner lika fort från mediabruset så vi slipper se hennes falska leende mer.

Och hoppas för allt i världen att hennes lilla dotter inte tar efter sin mammas hemska värderingar och syn på andra ”icke kända” människor.

Här är några smakprov på vem hon är – om  ni aldrig har sett programmet jag pratar om…:

https://www.youtube.com/watch?v=fXI-bCudfso

Nästa klipp är från när hon skäller ut sin sjuka mammas vårdare som vill ha betalt. (Gick inte att bädda in så jag länkar istället)

http://www.expressen.se/noje/1.2557801/

 

Charmig kvinna, eller hur…..? 

243 reaktioner på “Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!”

1 2 3 16
 • Paula skriver:

  Jag håller med. Hemskare människa får man leta efter. Men om vi får se det positiva med detta, så är det kanske att någon gör något åt saken. Eller hon kanske får betalt för att spela den rollen. Men å andra sidan, vem vill ha betalt för att utsätta sina barn på detta visa. Fy bara
  theo.5min.se

 • Madde skriver:

  Men är det verkligen hennes barn?! Det finns många överdrivna mammor, men hon verkar inte det MINSTA moderlig! Hon kallar flickan ”lilla vän” hela tiden och verkar inte veta hur man pratar eller ens tar i sitt eget barn. Är hon en galning som snott en unge? Flickan är jättesöt och man hör att hon är skolad i sång – men kom igen. Tanten lever i en TOTAL illusion! Jag blir rädd i alla fall!!!

 • Eva S-vall skriver:

  Hej!
  Jag såg en liten glimt av denna person och hur hon var emot sin dotter det fick räcka för mej !!!!!! Och vad jag inte förstår är hur tv 3 kan gå ut och sända detta!!!! helt obegripligt.Vill dom att vi tittare ska se hur illa hon behandlar sin dotter eller??????
  Jag ska ringa tv3 om detta och klaga gör det ni oxå.

 • Lisa skriver:

  Hon är så hemsk o misslyckad. Det värsta är att hennes dotter drabbas. Som du skriver Pernilla, helt tom i blicken, ingen glädje eler känslor som normala 9 åringar visar hon är helt bedövad av sin jävla morsa som är värsta diktatorn!!!! Hon borde stoppas, flickan borde få leva ett liv med kompisar och lycka. Åhhh va jag är arg på denna människa!! Tv3 sluta ge henne mediatid!!!

 • Lisa skriver:

  Håller totalt med dig! Fick själv ont i magen igår och ville kräkas på henne!!(Gunilla ). Kan inte fatta hur Tv 3 låter henne vara med i serien heller! Hon borde inte få uppmärksamhet. Bra att du Pernilla tog upp detta!

 • Maria skriver:

  Ja hon är verkligen fruktansvärd.. stackars dotter…

 • Helena björklund skriver:

  Det finns inga ord hur vidrig en mamma kan vara, stackars flicka, tack för en underbar bloog, helena

 • Anneli skriver:

  Tack Pernilla!
  Du tog orden ur min mun. Att inte tv 3 stoppade denna människa. Nä förresten, hon är ingen människa. She’s an ALIEN!!!
  stackars stackars barn. Elak är hon mot ungen när hon i sitt dumma sinne tror att inte vi hör…
  Hoppas dem får professionell hjälp efter detta.
  Kram!

 • Annika skriver:

  Smaklöst att göra TV på denna familjetragedi istället för att gör något för stackars flickan. Hennes självkänsla kommer få sig en rejäl knäck och hon kan behöva gå i terapri för resten av sitt liv. Det är förbjudet att slå sina barn men att kränka dom så till den milda grad är tydligen helt OK. Det sitter vi bara och tittar på. Så sorgligt att se ett litet liv förstöras.

 • Anna S skriver:

  Vilken Apa!! Man finner inte ord :(

 • Lotte skriver:

  Håller fullständigt med, hon är vidrig!! Tycker synd om dottern. Jag skulle aldrig i livet göra så mot mina barn.
  http://www.lotte4.blogspot.com

 • Therese skriver:

  Kan inte annat än hålla med dig! Blev riktigt förbannad igår när jag såg programmet. Stackars barn! Till och med reportern som intervjuade henne och dottern påpekade ju att ”vissa” mammor var lite FÖR engagerade. Undra var pappan finns och om han är delaktig i det hela?

 • jannice skriver:

  fy vilken vidrig person. jag skulle också må som erika om jag hade en sån mamma och stackars lilla tjejen har ju inget hon kan säga utan blir tvingad att göra saker hon inte vill. vilken vidirg person.. :(((

 • Lisabett skriver:

  Håller fullständigt med. Hur i hela friden kan man vara så okänslig mot sitt eget BARN???? Någon borde ju ta Erica långt bort från sin totalt känslo kalla mamma. Om det nu inte bara är fiction/överdrivet så att vi ska bli upprörda….man vill inte tro att någon kan vara så förbannat dum o korkad. Finns det inget vi kan göra för att rädda den lilla tösen??

 • jojjo skriver:

  Precis vad jag menade med min kommentar till ditt förra fina inlägg! Människan är ju HEMSK!!!!! Måtte någon göra något för denna stackars lilla flicka. Jag hade just läst ditt fina inlägg om trygghet, när jag sen satt och såg programmet igår och mådde sååå illa av att se hur hon kuvar och behandlar detta barn. Bra att du också lyfter det. Kram och kärlek till barnen!

1 2 3 16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram