Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!

Sent om sider kommer här äntligen ett inlägg.

Tack, Tack, TACK alla min fina bloggvänner för era otroligt varma och gulliga kommentarer!!!   Det finns så otroligt mycket kärlek hos er! 

Ni gjorde MIG rörd….!  

Raka motsatsen till ER och till alla kärleksfulla, omtänksamma, tröstande och stöttande mammmor där ute är den HEMSKA mamman GUNILLA i Svenska Hollywoodfruar!!!


Jag trodde faktiskt att Anna Anka var den vidrigaste mamman på den här planeten , men den HÄR morsan slår ju alla rekord!!!

Hon har en misslyckad Hollywoodkarriär bakom sig och nu gör hon allt för att hennes lilla dotter ska lyckas bli den stjärna som hon aldrig blev – men fortfarande drömmer om…!

Stackars hennes lilla barn (dottern Erika 9 år) som släpas runt av sin kändisfixerade mamma och visas upp som en docka och tvingas att sjunga – fast hon så tydligt visar att hon INTE vill!  Hon kräks och har ont i magen och är ständigt sjuk. Tillbakadragen, tyst och tom i blicken sitter hon mest och stirrar i baksätet i bilen på väg till alla talangtävlingar som morsan anmäler henne till, medan hennes vidriga mamma sitter och ”coachar” henne genom att tala om hur fantastiskt begåvad hon är – och hur dåliga och usla alla andra barn är som hon tävlar emot…!

Hon talar dessutom om för sin dotter (när hon tror att ingen hör – Idioten fattar ju inte att hon bär en mikrofon hela tiden – även när hon är på toaletten!)  att Erika inte får berätta för TV-teamet att hon kräks, för då kan dom tro att hon är nervös…!    

Vilket hon ÄÄÄR! Ungen mår ju inte BRA!!  

Vi är nog många av oss som följer Hollywoodfruar och som sitter hemma i sofforna och bara vill ta den här sjuka Gunilla Persson och låsa in henne nånstans och kasta bort nyckeln!  Vidrigare människa får man leta efter!!

Hon säger så mycket dumma saker att man häpnar….

Citat av Gunilla :  / Det är bra för Erika om hon blir sångerska och KÄND , för då kommer ALLA de bästa skolorna slåss om att ta in henne! /

(Ja ha. Jag som trodde att man ville bli sångerska för att man tycker om att sjunga…?!)

Citat :  / Det är Gud som gör att du kräks för han vill att du ska få upp slemmet i halsen så att du kan sjunga bättre.

(Eh, ja, fast eftersom flickan kräks innan varje gång hon ska uppträda, så är det nog mer troligt att hon gör det för att hon är nervös och antagligen inte ens vill….)

Citat :  / Den där lilla pojken sjunger inget bra alls och honom ska du tävla mot. Du sjunger MYCKET bättre Erika!  

(Nämen, det är ju verkligen jättebra att styrka sina egna barn genom att såga andras…! Vilken toppen-uppfostran! 😡   Jä – la idiot!)

Nej , Gunilla Persson i Svenska Hollywoodfruar utses härmer till den VIDRIGASTE MÄNNISKAN i dokusåpans historia –  sedan Anna Anka och hennes beniga arsle gjorde entré och sen försvann.

Hoppas Gunilla försvinner lika fort från mediabruset så vi slipper se hennes falska leende mer.

Och hoppas för allt i världen att hennes lilla dotter inte tar efter sin mammas hemska värderingar och syn på andra ”icke kända” människor.

Här är några smakprov på vem hon är – om  ni aldrig har sett programmet jag pratar om…:

https://www.youtube.com/watch?v=fXI-bCudfso

Nästa klipp är från när hon skäller ut sin sjuka mammas vårdare som vill ha betalt. (Gick inte att bädda in så jag länkar istället)

http://www.expressen.se/noje/1.2557801/

 

Charmig kvinna, eller hur…..? 

243 reaktioner på “Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!”

1 2 3 4 16
 • Iréne Larsson skriver:

  Så bra att just DU tog upp det eftersom många läser din blogg.
  Jag har kollat in Hollywoodfruar med en glimt i ögat på deras annorlunda liv men när hon kom in har jag fått ont i magen av att se hur den lilla flickan mår.
  Snacka om kuvad unge!
  Du som själv är i businessen förstår att man måste vilja det själv och då är det annorlunda.
  Förra gången när hon åkte i 5 timmar för att sjunga i 2 min, helt absurt.
  Kan man inte anmäla henne för psykisk misshandel?
  Så hemskt att se hur dåligt Erika mår och så jäkla rädd för sin mamma.
  Själv mamma, mormor o farmor

  P.s Du verkar vara en så jäkla go mamma men ser ut som stora syster! Så jäkla söt är du och jag har aldrig sett dig bli dålig på någon bild D.S

 • Cecilia skriver:

  Kan inget annat än hålla med! Vart har dom hittat denna galna kvinna nånstans?! Stackars dottern…
  Tack för en super bra blogg.

 • Katarina skriver:

  Tack, Pernilla, äntligen nån som skriver o kommenterar denna barnmisshandel, för det är ju så det är….
  Med tre barn själv mår jag så dåligt av atta de se detta så jag måste byta kanal. Riktigt, riktigt hemskt! Jag tycker att TV4 ska sluta filma henne, så hon inte blir mer uppmuntrad att fortsätta! Hon berövar sitt barn hela hennes barndom o tar inte ens hänsyn till när hon är sjuk…nej, bort med äckliga, vidriga Guilla Persson från programmet o gör en anmälan om barnmisshandel!

 • Hanna skriver:

  Instämmer! Hon är verkligen hemsk. Brukar inte titta på programmet men såg precis den delen du/ni pratar om igår.

  Tack Pernilla för en jättebra blogg,

  Kram Hanna

 • Ulrica skriver:

  Man väljer inte sina föräldrar…… stackars Erica. Vad hände med pappan och hur gammal är Gunilla egentligen, hon ser alldeles för gammal ut för att ha en 9-årig dotter. Man mår dåligt efter inläggen med Gunilla och hennes dotter, hoppas lilla tjejen får hjälp, kompisar och någon som älskar henne för vad hon är.

 • Lena skriver:

  Jag håller med till fullo, man skäms och får själv ont i magen när man ser och hör henne. Man går in i den stackars flickan och känner vad hon känner. Stackars liten. Hoppas någonstans att Gunilla ser programmen och upptäcker vilken ragata hon är!!

 • kicki l skriver:

  håller med dej. ville ungen verkligen sjunga så kunde hon säkert sjunga fler än två låtar. då skulle hon stå framframför spegeln med hopprep eller dyl och sjunga sig svettig varje dag. som många av oss gjort.
  reagerar oxå på hennes ögon. tomma å utan liv. och det är dom även om hon inte är ”förkyld”

 • Carina Ersson skriver:

  Det är så otroligt osmakligt att se denna hemska Gunilla som på allvar tror att hon gör det bästa för sin dotter!! Jag sitter och lider och känner att allt Gunilla gör och säger är helt enkelt åt helvete!! Man vet inte om skratta eller gråta….fast när det är ett barn som uppenbarligen mår väldigt dåligt och har lärt sig vad hennes mamma vill höra och förväntar sig kan jag inte annat än att tycka så synd om denna fina lilla tjej som har en totalt okännslig mamma!!!Gunilla kan inte vara frisk!!!Anna Anka framstår som ganska sympatisk i jämförelse.Misshandel kan te sig på olika sätt och det vi nu får se ärhelt klart ren barnmisshandel!!!Jag önskar att någon vettigoch sund person i deras närhet kan få Gunilla att inse att Erica far mycket illa av denna sjuka ”uppfostran” som kommer att kunna sluta väldigt illa!

 • Lotta skriver:

  Tack Tack Tack Pernilla!!!
  Hoppas ditt inlägg väcker en opinion.
  Så otroligt bra skrivet.

 • Emma skriver:

  Håller med! Såg det igår och trodde först att det var ett skämt, stackars tjej! Nej tumme ner för denna vidriga människa!

  Kram

 • Malin skriver:

  Skönt att höra att även du, känd och mamma, vågar säga som det är. Och ja, stackars Erika är nog inte det enda barnet i världen som utsätts för föräldrars hysteriska längtan efter berömmelse. Det är sjukt helt enkelt. Och va tusan sa lilla tjejen säga då?? Himla lätt att vara liten, lojal och kunna försöka säga sin egen mening.

  Önskar oxå någon pratade med mamman. Bläk

  Kram o ha en fin tisdag Pernilla!
  / malinedlund.blogg.se

 • Karin skriver:

  Tack för att du tar upp detta!!

  Jag blir lika upprörd varje gång jag ser henne och funderar(som en mycket engagerad lärare) varför hon inte anmäls! Det är ju barnmisshandel och hon verkar ju sannerligen ha stora personlighetsproblem!!

  Jag HOPPAS att det inte är så illa som det ser ut utan att tv3 förstorar och vinklar det på detta hemska sätt. (Tror dock inte det :o( ) Har flckan dessutom inga kamrater?? Jag säger bara….Stackars tjej!!

 • Bea skriver:

  Väl rutet Pernilla! Äntligen nån som når ut till många som tar bladet från munnen i denna fråga. Tack snälla!
  Jag har fått sluta se på Hollywoodfruar på grund av denna hemska mamma. Jag mår fysiskt och mentalt så illa och vet inte vart jag ska kanalisera min frustration och oro för lilla Erica som mår så uppenbart dåligt.
  Och vem kan vara förvånad över det. Vissa människor skulle inte få tillåtas ta hand om andra människor vare sig barn eller sina gamla föräldrar .
  Det finns flera aspekter på det här tycker jag. En fråga jag ställer mig är: vilket ansvar har produktionen i det här? Människor i filmteamet har uppenbarligen varit med på plats och sett det här, sett lilla Ericas oro och tomma blick. Hur kan de filma det här istället för att göra en anmälan till sociala myndigheter? Hur kan de må med sig själva när de sett, varit på plats och inget gjort.

  Det vi andra kan göra är väl att bojkotta detta program!? För min del finns inget annat alternativ. Jag kan inte se denna lilla flicka utsättas för detta!

  Tack Pernilla, hoppas ditt inlägg väcker en opinion.
  /Bea

 • Louise Pettersson skriver:

  Haha, du glömde skriva med citat då hon gav en fattig uteliggare 50 spänn på en bensinstation

  ”jag gav honom pengar för jag ville se snäll ut på TV”

  ja jisses. att hon älskar sin unge är de ingen tvekan om men hon har en minst sagt skev inställning till världen och uppfostran. håller helt med, att såga andras barn för att hävda sina egna är så fruktansvärt vedervärdigt och osmakligt. tänk om du skulle hållt på på ett liknande sett ang Benjamins karriär. du hade blivit lynchad av hela svenska folket.

  så sjukt.

 • mona skriver:

  Håller med hon är vidrig,man sitter och skäms hur en människa kan behandla sitt barn så illa det är väl psykisk barnmisshandel tycker jag .Igår tittade jag inte på programmet man mår ju illa av henne.Hoppas verkligen att någon i dess närhet reagerar på¨detta.

1 2 3 4 16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram