Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!

Sent om sider kommer här äntligen ett inlägg.

Tack, Tack, TACK alla min fina bloggvänner för era otroligt varma och gulliga kommentarer!!!   Det finns så otroligt mycket kärlek hos er! 

Ni gjorde MIG rörd….!  

Raka motsatsen till ER och till alla kärleksfulla, omtänksamma, tröstande och stöttande mammmor där ute är den HEMSKA mamman GUNILLA i Svenska Hollywoodfruar!!!


Jag trodde faktiskt att Anna Anka var den vidrigaste mamman på den här planeten , men den HÄR morsan slår ju alla rekord!!!

Hon har en misslyckad Hollywoodkarriär bakom sig och nu gör hon allt för att hennes lilla dotter ska lyckas bli den stjärna som hon aldrig blev – men fortfarande drömmer om…!

Stackars hennes lilla barn (dottern Erika 9 år) som släpas runt av sin kändisfixerade mamma och visas upp som en docka och tvingas att sjunga – fast hon så tydligt visar att hon INTE vill!  Hon kräks och har ont i magen och är ständigt sjuk. Tillbakadragen, tyst och tom i blicken sitter hon mest och stirrar i baksätet i bilen på väg till alla talangtävlingar som morsan anmäler henne till, medan hennes vidriga mamma sitter och ”coachar” henne genom att tala om hur fantastiskt begåvad hon är – och hur dåliga och usla alla andra barn är som hon tävlar emot…!

Hon talar dessutom om för sin dotter (när hon tror att ingen hör – Idioten fattar ju inte att hon bär en mikrofon hela tiden – även när hon är på toaletten!)  att Erika inte får berätta för TV-teamet att hon kräks, för då kan dom tro att hon är nervös…!    

Vilket hon ÄÄÄR! Ungen mår ju inte BRA!!  

Vi är nog många av oss som följer Hollywoodfruar och som sitter hemma i sofforna och bara vill ta den här sjuka Gunilla Persson och låsa in henne nånstans och kasta bort nyckeln!  Vidrigare människa får man leta efter!!

Hon säger så mycket dumma saker att man häpnar….

Citat av Gunilla :  / Det är bra för Erika om hon blir sångerska och KÄND , för då kommer ALLA de bästa skolorna slåss om att ta in henne! /

(Ja ha. Jag som trodde att man ville bli sångerska för att man tycker om att sjunga…?!)

Citat :  / Det är Gud som gör att du kräks för han vill att du ska få upp slemmet i halsen så att du kan sjunga bättre.

(Eh, ja, fast eftersom flickan kräks innan varje gång hon ska uppträda, så är det nog mer troligt att hon gör det för att hon är nervös och antagligen inte ens vill….)

Citat :  / Den där lilla pojken sjunger inget bra alls och honom ska du tävla mot. Du sjunger MYCKET bättre Erika!  

(Nämen, det är ju verkligen jättebra att styrka sina egna barn genom att såga andras…! Vilken toppen-uppfostran! 😡   Jä – la idiot!)

Nej , Gunilla Persson i Svenska Hollywoodfruar utses härmer till den VIDRIGASTE MÄNNISKAN i dokusåpans historia –  sedan Anna Anka och hennes beniga arsle gjorde entré och sen försvann.

Hoppas Gunilla försvinner lika fort från mediabruset så vi slipper se hennes falska leende mer.

Och hoppas för allt i världen att hennes lilla dotter inte tar efter sin mammas hemska värderingar och syn på andra ”icke kända” människor.

Här är några smakprov på vem hon är – om  ni aldrig har sett programmet jag pratar om…:

https://www.youtube.com/watch?v=fXI-bCudfso

Nästa klipp är från när hon skäller ut sin sjuka mammas vårdare som vill ha betalt. (Gick inte att bädda in så jag länkar istället)

http://www.expressen.se/noje/1.2557801/

 

Charmig kvinna, eller hur…..? 

243 reaktioner på “Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!”

1 2 3 4 5 6 16
 • Mija skriver:

  Tycker att alla som avskyr det vi ser, ska skriva till TV 3´s klagomur! De kan gott överösas av mail där vi skriver vad vi tycker!! Jag har redan gjort det!!

  Klagomuren
  Är du inte helt nöjd med vad du får ut av TV3? Låt oss få höra din åsikt! Skicka ett mail på: tittarombud@tv3.se och berätta vad du känner. Vi kan tyvärr inte svara personligen på allt, men vi läser och tar åt oss all kritik

 • Ebba skriver:

  Ååååhhh vad skönt att få skriva av sig lite om den vidriga Gunilla, ju är ju ta mig f-n inte klok i huvudet. Tänk att behöva få växa upp med ett sånt monster till mamma, stackars lilla flicka. Undrar som många av Er andra hur TV 3 kan stå och filma och låta henne hålla på med först sin mammas skötare och sen sin egen dotter på det vis hon gör.
  Nej, spärra in ”människan” eller odjuret och som sagt släng nyckeln så att aldrig någon hittar den igen!
  Ha en underbar dag i höst solen!
  Kram Ebba

 • Kattis skriver:

  Håller fullständigt med dig om att Gunilla Persson är en hemsk människa! Förstår inte för allt i världen att TV3 visar denna barnmisshandel. Usch och fy!
  Stackars, stackars Erika. Blir alldeles kall när jag ser detta program.

 • Trebarnsmamman skriver:

  Håller med, hon är vidrig, vidrig, vidrig!

 • Pia skriver:

  Håller med fullständigt. Det är ju ren barnmisshandel hon håller på med. Att tv3 kan använda en sån hemsk människa för att få tittarsiffror. Det är ju en sak när dom beter sig som idioter själva men när dom drar in stackars barn i det hela då är det fruktansvärt. Hoppas att tv3 väljer att ta bort henne ur serien hur kan man betala en sån hemsk människa. Hon borde ju inte få behålla vårdnaden av sin dotter..

 • Lisabett skriver:

  Gunilla bloggar på TV3…ge henne en kommentar där ….det har jag gjort. Hon försvarar sig där o säger att hon känner sitt barn bättre än oss….

 • Cia skriver:

  SKITBRA Pernilla!!! Hon är sååå j-a vidrig och jag blir bara på riktigt förbannad när jag ser henne på TV. Hon KAN bara inte vara riktigt!?! Och att TV3 vill ha med henne är hemskt!! Stackars lilla barn!!! Någon borde göra något!! Klarar knappt o se programmet längre för att hon är med! Och det du skrev om Anka.. haha, klockrent! TACK för att du tog upp det. Bra skrivet!!! Men vad gör man åt det!?!

 • veronica skriver:

  Tusen tack för att du också skriver om denna hemska människa. Jag mådde riktigt dåligt efter hennes beteende mot sin stackars dotter. Fan kan ingen göra något som gör detta program????????helt sjukt!!!!!!hon är sjuk. Det är ju hennes egna drömmar.Stackars lilla tös, för denna hemska mamma.
  Tack för en bra blogg Pernilla.
  Kram Veronica H

 • Petra skriver:

  Ärligt talat borde inte kanal 3 visa lite ansvar i det här?? Stackars barn!!!

 • Helle skriver:

  ÄNTLIGEN…någon som skiver exakt det jag känner! Var âr alla tidningar nu som alltid skriver om allt som händer? Har tyckt Svenska Hollywood fruar varit roligt tidsfördriv förut men nu är det bara deppigt att titta på. Har ont i magen av se stackars Erika och galna Gunilla som hoppas på en ny familjeförsörjare. Hon skulle behöva en kurs I att läsa/förstå sitt barn. Stackars Erika vet väl inget annat och tror hon sviker sin mamma annars. Mår illa! Tack för att skriver om det! Kram

 • Ellali skriver:

  Ja visst är det hemskt! Man kan bara inte tro att det verkligen kan vara sant!!!
  Där sitter man o småmyser åt de andra fruarnas tokigheter, sen kommer hon, ”häxan”(ursäkta) och man bara fasar..och lider såå med den stackars flickan…det där med gud och spyan var ju droppen….!!!!! Huva.
  Näe, tacka vet jag mammor som du, och jag, och alla ni andra mammor här inne! 😉
  Kram!

 • Helene skriver:

  Bra inlägg!! Kan bara hålla med alla att hon är en vidrig människa. Försöka ta igen sin egen misslyckade ”karriär” på sin stackars dotter. Dessutom HELT omedveten om hur en 9 åring ska klä sig. Möjligtvis klädde man sig så n är Gunilla växte upp på 50- och 60-talet, men 2011…stackars tjej säjer jag bara!!

 • Carina skriver:

  Hålller helt med.Blev bestört när jag såg hur hemsk den där Gunilla är. Inte konstigt att barn får prestationsångest. Stackars lilla Erika och ha en så hemsk mamma.

 • Julia skriver:

  Hemskt :(

 • Sandra skriver:

  Det är underbart att du som har så många läsare skriver det vi andra tycker om denna människa!! Hon är så vidrig, jag fattar inte hur man kan vara som henne.

1 2 3 4 5 6 16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram