Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!

Sent om sider kommer här äntligen ett inlägg.

Tack, Tack, TACK alla min fina bloggvänner för era otroligt varma och gulliga kommentarer!!!   Det finns så otroligt mycket kärlek hos er! 

Ni gjorde MIG rörd….!  

Raka motsatsen till ER och till alla kärleksfulla, omtänksamma, tröstande och stöttande mammmor där ute är den HEMSKA mamman GUNILLA i Svenska Hollywoodfruar!!!


Jag trodde faktiskt att Anna Anka var den vidrigaste mamman på den här planeten , men den HÄR morsan slår ju alla rekord!!!

Hon har en misslyckad Hollywoodkarriär bakom sig och nu gör hon allt för att hennes lilla dotter ska lyckas bli den stjärna som hon aldrig blev – men fortfarande drömmer om…!

Stackars hennes lilla barn (dottern Erika 9 år) som släpas runt av sin kändisfixerade mamma och visas upp som en docka och tvingas att sjunga – fast hon så tydligt visar att hon INTE vill!  Hon kräks och har ont i magen och är ständigt sjuk. Tillbakadragen, tyst och tom i blicken sitter hon mest och stirrar i baksätet i bilen på väg till alla talangtävlingar som morsan anmäler henne till, medan hennes vidriga mamma sitter och ”coachar” henne genom att tala om hur fantastiskt begåvad hon är – och hur dåliga och usla alla andra barn är som hon tävlar emot…!

Hon talar dessutom om för sin dotter (när hon tror att ingen hör – Idioten fattar ju inte att hon bär en mikrofon hela tiden – även när hon är på toaletten!)  att Erika inte får berätta för TV-teamet att hon kräks, för då kan dom tro att hon är nervös…!    

Vilket hon ÄÄÄR! Ungen mår ju inte BRA!!  

Vi är nog många av oss som följer Hollywoodfruar och som sitter hemma i sofforna och bara vill ta den här sjuka Gunilla Persson och låsa in henne nånstans och kasta bort nyckeln!  Vidrigare människa får man leta efter!!

Hon säger så mycket dumma saker att man häpnar….

Citat av Gunilla :  / Det är bra för Erika om hon blir sångerska och KÄND , för då kommer ALLA de bästa skolorna slåss om att ta in henne! /

(Ja ha. Jag som trodde att man ville bli sångerska för att man tycker om att sjunga…?!)

Citat :  / Det är Gud som gör att du kräks för han vill att du ska få upp slemmet i halsen så att du kan sjunga bättre.

(Eh, ja, fast eftersom flickan kräks innan varje gång hon ska uppträda, så är det nog mer troligt att hon gör det för att hon är nervös och antagligen inte ens vill….)

Citat :  / Den där lilla pojken sjunger inget bra alls och honom ska du tävla mot. Du sjunger MYCKET bättre Erika!  

(Nämen, det är ju verkligen jättebra att styrka sina egna barn genom att såga andras…! Vilken toppen-uppfostran! 😡   Jä – la idiot!)

Nej , Gunilla Persson i Svenska Hollywoodfruar utses härmer till den VIDRIGASTE MÄNNISKAN i dokusåpans historia –  sedan Anna Anka och hennes beniga arsle gjorde entré och sen försvann.

Hoppas Gunilla försvinner lika fort från mediabruset så vi slipper se hennes falska leende mer.

Och hoppas för allt i världen att hennes lilla dotter inte tar efter sin mammas hemska värderingar och syn på andra ”icke kända” människor.

Här är några smakprov på vem hon är – om  ni aldrig har sett programmet jag pratar om…:

https://www.youtube.com/watch?v=fXI-bCudfso

Nästa klipp är från när hon skäller ut sin sjuka mammas vårdare som vill ha betalt. (Gick inte att bädda in så jag länkar istället)

http://www.expressen.se/noje/1.2557801/

 

Charmig kvinna, eller hur…..? 

243 reaktioner på “Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!”

1 3 4 5 6 7 16
 • Mia skriver:

  Har inte tittat på ett enda avsnitt av Hollywoodfruar men tänkte att det var dags för premiär igår så att man vet vad folk pratar om.
  Ja, jösses det var det värsta jag har sett och den mamman! Håller med dig i det du skriver, det är fruktansvärt, stackars barn!

 • Nettan skriver:

  Jaa du Pernilla, håller verkligen med dig!! Gunilla är vidrig. och tänk igår när hon även sa till Erika -”jag har sagt till jesus att han ska göra så du kräks, det är bra Erika” VAAAAAA det är så man dånar.
  Och stackars Erika, hon ser alldelles tom och livlös ut, spelar ingen roll vad Gunilla säger till henne. Hon ser ut som en levande död flickkraken!! Hon vågar knappt säga att hon behöver gå till toaletten!!!
  Skrämmande!!!

  Kram och ha en fortsatt bra dag!
  /Nettan

 • Lika skriver:

  Skitbra Pernilla!!!!

  Tycker att det är kanonbra att du som offentlig person tar upp sånt här som är käpp rätt åt h…….. Hos dig så kan vi bloggläsare tycka till och spy galla över en sån här vidrig människa och det syns utåt, annars hade vi aldrig fått vår röst hörd, så skit bra Pernilla. Du är bäst :-)

  Kram Lika

 • Hanna skriver:

  Håller med dig totalt!!!!
  Sitter troget varje måndag och ser Hollywoodfruar.Kom på mig själv flera gånger igår att jag bara satt och gapade. Man blir förbannad på denna kvinna, samtidigt som man gråter inombords för denna söta lilla Erikas skull.

  Tänker på låten IKAROS… ”dom drömmar man själva har förvägrats, vill man förverkliga genom sina barn” …i detta fall SÅÅÅ sant.

  Följer troget din blogg, du är en klippa, som lyser upp vardagen för oss läsare:-)
  Kram till dig.

 • Malin G skriver:

  Vidriga jävla Gunilla. Tyckte så sjukt synd om Erika. Stackars. Mådde sååå dåligt när jag såg programet igår. Stackar stackars barn!!!!

 • Ulrika skriver:

  Håller fullständigt med, hon ÄR verkligen vidrig. Ankan ter sig nästan normal i jämförelse med pööörsson. Bra skrivet av dig där!!
  Kram på dig 😉

 • Lotta skriver:

  Jag håller med! Hur f*n kan hon ens få ha kvar barnet?? Tyckte SÅ synd om flickan o hon mådde ju såå dåligt!! Och du har så rätt, det är helt klart hemsk-Gunilla som vill att dottern ska bli känd o synas, inte hon själv.

 • Maria H skriver:

  Håller med i vart enda ord du skriver!!!
  Oj vilka arga statusuppdateringar det var efter programmet igår på facebook!!

 • Karin skriver:

  Gunilla Persson har en blogg på tv3 hemsida, det är ju bättre att skriva där direkt till henne.

 • chris skriver:

  ja hon är vidrig och jag tycker tv3 ska ta sitt ansvar och klippa hort henne genast det måste finnas annat matrial att använda- genom att visa kvinnan godkänner man ett oacceptablet beteende.

 • Annsofi skriver:

  Hej,
  Om det är så hemskt som det framstår på tv, så är det mycket riktigt vidrigt. Men du om någon, Pernilla, vet väl hur media kan vrida och vända på saker och få lögner att framstå som sanningar. Så även i den här typen av program såklart. Så man kanske ska passa sig för att använda för hårda ord innan man vet hur det egentligen ligger till… Men jag håller med om att det ser hemskt ut!
  /Annsofi

 • Märta skriver:

  Det bästa man kan göra när det gäller skitprogram är att inte titta – låga tittarsiffror är ju inget de vill ha, då läggs det ned.

 • Kathrin skriver:

  Instämmer fullständigt! Har också reagerat på denna hemska gammalmodiga kvinna. Flickan verkar ju vara livrädd för sin mamma. Usch hemska tanke om hon skulle misslyckas, stackars barn.

 • Karin skriver:

  I Sverige så skulle det där aldrig få ske!

  Men i USA har man såna hemska meningslösa tävlingar för barn:(

  Stackars barn, och stackars Erica.

  Men tycker att tv3 måste ta ansvar också. Dom visar väl mamman för att dom tror att vi tycker att hon är rolig.

  Men om Erica inte vill det som hennes mamma sååå gärna vill att hon ska göra (Åka runt och sjunga och visa upp sig på olika talangtävlingar för att bli upptäckt och känd) så är det barnmisshandel!

  Varför visar dom ingen normal vardag med mamman och dottern då dom gör normala saker och pratar om vardagliga saker!
  Dom kanske inte äns har en normal vardag. Ser hon sin dotter i överhuvudtaget för den hon är!!

 • Fridoline skriver:

  Fatter ikke at tv3 kan sende den barnemishandlingen på tv, og ikke heller anmelde til sociala myndigheter.

  http://www.expressen.se/noje/1.2573649/barnpsykologen-det-strider-mot-barnkonventionen

1 3 4 5 6 7 16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram