Mascaran – som gör skillnad

I samarbete med X-lash

Jag har använt  Xlash  Ögonfrans-Serum i flera månader nu , och tro mig när jag säger att mina ögonfransar har blivit SÅ långa!!!    Så långa att de slår i mina läsglasögon faktiskt! 😅

Jag blir glad av att få jobba med varumärken som verkligen gör skillnad och har hög kvalite på sina produkter.

Det jag inte har berättat innan,  är att jag också använder Xlash Mascara som är en vårdande produkt som förstärker effekten av Xlash ögonfransserum

 

de753d7d-c688-40c1-866f-bd59538aba2b

Innovativa Xlash Mascara innehåller modifierade oljor med speciella polymerer som täcker och omsluter varje ögonfrans – för att säkerställa fuktmotståndsverkan under dagen så som snö, regn, svett och tårar vilket gör den vatten-resistent.

 

facetune_28-10-2019-19-34-35.jpg

Men när du  vill avlägsna sminket,  så gör de modifierade oljorna det enkelt att ta bort mascaran med varmt vatten.

Ett fest-tips är att applicera flera lager av mascaran på bottenfransarna,  vilket skapar en lösfranseffekt helt utan lösfransar.

Xlash Mascara ger fantastisk volym och kolsvarta pigment ger varje ögonfrans en rik och djup färg.

Perfekt nu till jul och nyår!   Både för dig själv , eller om du vill ge bort i Julklapp! 🎁🎄

 a7d107a3-4cd4-413b-ae58-c49989239383

Läs mer – få bra rabatt med koden WAHLGREN20 och klicka hem festtidernas bästa mascara Här 💥

 

I samarbete med Xlash

51 reaktioner på “Mascaran – som gör skillnad”

 • Anna skriver:

  Är du på riktigt? Det finns en anledning till att det är 70 väg! Jag kan också köra för fort men inte 30 km över! Sluta försvara fortkörning och att det bara är folk utan körkort som gnäller!

 • Veronica skriver:

  Så fort man skriver att Pernilla inte är den enda som kört för fort så förminskar man alltså Pernillas ansvar i trafiken😂 Det är helt otroligt hur ni får ihop det😜 Det enda jag påpekat är att Pernilla inte är den enda som kört för fort, jag har inte sagt något om att Pernilla inte ska ta nåt ansvar i trafiken.

 • Veronica skriver:

  Kristine: Jag har fortfarande inte försvarat Pernilla och sagt att hon inte gjorde fel, det är du som väljer att tolka in det i det jag skriver för att du vill vinna diskussionen

 • T skriver:

  En fortkörning är en fortkörning. Även om du vill förminska ansvaret för din stjärna

 • Eva Säfström skriver:

  Jag går inte ens ut med soporna utan mascara….

 • Kristine skriver:

  Går inte att argumentera mot nån som är en av Pernillas största fan och som inte ser Pernillas brister. Utan bara ser henne som kändisen Pernilla Wahlgren som inte kan göra nå fel och sätter henne på en piedestal. Vi lägger ner den här diskussionen. Jag tycker det inte är ok att köra så fort, du tycker tydligen inte heller det, men när Pernilla gjorde det så fick vi inte tycka el att skriva att hon gjorde fel. Ha en fortsatt bra dag.

 • Veronica skriver:

  Förstår faktiskt inte vart du set mig försvara Pernillas fortkörning nånstans🤔

 • Veronica skriver:

  Håller med dig Lina. Det var en av de märkligaste kommentarer jag sett hittills

 • Lina skriver:

  Förstår inte vad du vill ha sagt. Varför jämföra med bilder som publiceras i tidningar.

 • Kristine skriver:

  Har aldrig skrivit att hon är den ända men nu är vi inne på hennes blogg, känns lite konstigt om jag skulle börja skriva om någon annan. Tyckte det inte var ok när Carola Häggkvist körde för fort heller. Men du försvarar henne med hull och hår. Fast du vet att hon har gjort något fel. Det skulle jag aldrig kunna göra, inte ens med mina närmaste. Men jag älskar dem iallafall. Och jag är inte felfri, inte ett dugg. Men när jag gör fel så hoppas jag att jag har någon som kan säga det. Jag har följt Pernilla sen 80-talet och jag kommer fortsätta att göra det. Tycker hon är så roligt och skön. Och hon är så värd hennes framgångar.

 • Veronica skriver:

  Vart har jag skrivit att det är ok att köra för fort?? Jag har skrivit att Pernilla knappast är den enda som kört för fort medans ni småpåvar som aaaaaaaldrig felar vill ha det till att hon är den enda som nånsin kört för fort ever

 • Kristine skriver:

  Men kom igen. Tycker du verkligen att de är ok att köra för fort gång på gång!? Och det var ju inte lite hon körde för fort. Tror inte att Pernilla tycker att det är ok hon heller. Om det skulle ha blivit en olycka då, skulle det fortfarande varit ok att hon körde för fort? Man behöver inte alltid försvara sina största idoler, de är vanliga människor de också som kan göra fel. Jag skulle aldrig kunna försvara nån som har det i system att köra för fort, inte ens min man el mina syskon el min bästa vän. Jag är för rädd om deras liv och andras. Jag vill ha dem kvar ett tag till. Tänk på det…

 • Veronica skriver:

  Fast hon tar väl ansvar för det med tanke på att jag utgår från att Pernilla inte kör bil utan körkort

 • Veronica skriver:

  Nu är det inte _bara_ Pernilla som kört för fort vilket jag är tvärsäker på att du också är medveten om men för att hon är artist och känd får hon skit för alla andras fortkörningar också. Och bara för att du tycker att hon och resten av familjen Wahlgren tar alldeles för mycket plats och enligt dig och några till är arroganta personer så ser du till att skriva här så vi andra ska börja hålla med, men när det gäller mig så kan du fetglömma det då jag är kapabel till att tänka själv

 • Veronica skriver:

  Elisabeth: Ja dom tror ju verkligen att dom är Sveriges ryggrad och småpåvar, människor som aldrig gör fel och därför har de ”rätt” enligt dom själva att hoppa på Pernilla. Sen att det är lätt att sitta bakom en skärm och hitta på saker och ting för att vinna en diskussion är nåt de aldrig skulle erkänna.

 • Veronica skriver:

  M: Exakt vad jag menar

 • Maybe its skriver:

  Märkligt ändå hur någon som är så mån om sitt utseende kan lägga upp extreme closeups som hade hamnat i soptunnan hos vilken tidning som helst. Influencers Må ha inverkan men de är inte hantverksmänniskor uppenbarligen.

 • Kim skriver:

  Blev inte deras hund ihjälkörd? Om någon jag älskade så mkt dog av en trafikolycka skulle jag alltid alltid alltid tänka på det då jag satte mig bakom ratten. Men man är ju olika…

 • Tess skriver:

  Det finns en kärlek från Veronica till Pernilla som är lika obesvarad som odödlig. Lycka till med den.

 • Tess skriver:

  Va? Det är väl ”får” som är grejen här. Inte tillägga. Är alla lika pantade som Wahlgrenarna i kommentatorsfältet?

 • Tess skriver:

  Oj. Feminist. Så när är du ute o försvarar män då de är de som oftast förlorar vördnaden, har flest antal dödsolyckor i jobbet eller då de blir felaktigt utpekade för våldtäkt? Eller är du en av de som tycker att ”män får skylla sig själva”? Fy.

 • Tess skriver:

  Patetiska människa. Sluta försvara lagöverträdelser för att du älskar en idol.

 • Kristine skriver:

  En väldig konstig kommentar, inte fara för någon annans liv om man kör 108 på 70 sträcka. Det finns ju inga trafikljus så man kan inte köra på nån trafikant…? Så då är det inte så farligt att köra för fort…. Att köra så fort och sen får sladd och du kör in en annan bil el åker av vägen, då är det nog inte så många som klarar sig. Jag har körkort men har du det? Det låter som om du inte har det. Pernilla körde för fort, hon gjorde fel. Varför försöker ni bortförklara det för. Inse att den här gången gjorde hon fel. Är hon en dålig människa för det, nej det är hon inte. Hon kommer fortfarande ha sina fans kvar. Och jag kommer fortfarande följa hennes blogg och Wahlgrens värld.

 • M skriver:

  Visst ska man köra enligt hastighets begränsning, men om man säger så här på en 70 väg och kör för fort, är det inte så att man har en fara för någons liv, visst har man det men 30 väg och 50 har det då det finns mer gång trafikanter, oftast på 70 väga finns rödljus där folk måste stanna och jag tror Pernilla körde på en raksträcka där det inte fanns trafik ljus!! Det är sål ätt hänt att man gasar på och kör för fort i sådana vägar och jag tror inte man gör det medvetet heller jämt, jag vet jag är själv noga med hastigheter men det har hänt att jag gasat på mer än vad jag får. Ni som skäller på Pernilla lägg ner sådant ni har väl själva inget körkort och vet att ibland kan det bli så här för dom flesta. Pernilla har ju själv sagt ingen kommentar till det hela och vet att hon gjort fel… så lägg av folket som bara vill gnälla.

 • T skriver:

  Detta är orsaken till varför P tror att fortkörning etc är liiite ok ändå. För att hon omger sig av personer och fans som är Ja-sägare. Som fjäskar och aldrig ifrågasätter. Hon körde inte lite för fort utan mycket jävla för fort.

  Kom igen nu.

 • T skriver:

  P måste ta ansvar för sina handlingar. Även om hon är underbara Pernilla Wahlgren.

  Forkörning sätter alla andra i fara på vägen.

 • Kristine skriver:

  Till Veronica och K, jag har varit in här och kommenterat flera ggr. Och jag har alltid gett positiva kommentar till Pernilla och Bianca. Jag tycker de är jätteroliga och följer de varje vecka på Wahlgrens värld. Så bara för att man skriver en negativ kommentar så betyder det inte att man inte tycker om familjen Wahlgren. Men jag tycker det är fel att gång på gång köra för fort.

 • Kristine skriver:

  Yes, jag fördömde han också, jag fördömde han som gick på Josefin Nilsson också. Vad spelar det för roll att hon är kvinna. Känd el icke känd. Man kan väl tycka att nån gör fel för det. Det spelar väl ingen roll när det hände. Hon gjorde fel. Och det var ju inte så länge sen hon åkte fast för samma sak. Det var därför hon blev av med körkortet. Och jag tror inte att det är första gången hon körde för fort. Inte sista heller. Även hennes största fans måste väl inse att den här gången så gjorde Pernilla fel.

 • Elisabeth skriver:

  Jisses så bitska kommentarer, fascinerande läsning. Alla som nu hoppar på en mänsklig kändis som har sina fel och brister…..hörde ni av er till den stora skådespelaten och bergsbestigaren och fördömde högt hans beteende när det begav sig. Eller de manliga kändisar som kört för fort/på fyllan? Eller de män som åkt dit för misshandel av närstående? Eller de män som våldtagit? Eller är det mer lockande att ge sig på den kvinnliga artist som vågar ta för sig och ta plats och, ve och fasa, tjäna pengar? Faktum är ju att det hände för så länge sedan att körkortet snart är tillbaks enligt media så det gäller att passa på nu! Grattis till er som aldrig gjort fel, kommit sent eller gjort annat än städat – ni är verkligen samhällets ryggrad!!!

 • Karro skriver:

  Så otroligt arrogant och respektlöst mot andra människor att köra så fort. Om du vill köra ihjäl dig så var så god men riskera inte andras liv för det, väx upp människa!

 • Veronica skriver:

  Till K: Skulle tro att de som ger pikar till Pernilla här inne nu inte är här annars utan bara nu när de har chansen att få trycka till lite extra och att om de kör för fort inte är nåt de skulle erkänna för då är ju inte de så perfekta som de vill verka vilket gör att de inte kan pika Pernilla på det sättet de gör.

 • Veronica skriver:

  Det finns en artist till som har förmågan att trycka lite för hårt på gasen btw men i din värld är det baaaaaara Pernilla som kör för fort. Eller så är det så att den enda anledningen till att du kommenterar här inne är att du passar på nu när detta har hänt som kan hända vilken annan som helst och då är det inte bara fortkörning jag syftar på. Undrar hur många här det är som pratar i mobilen samtidigt som de kör av er som är inne på bloggen endast för att skriva nålkommentarer. Men de skulle ni aldrig erkänna

 • Tara skriver:

  K – ”Fara bara för henne själv.”
  Nu är det väldigt stor skillnad på 70 o 108 km/h! Inte okej någonstans att köra nästan 40 km/h för fort – inte ens om man heter Pernilla. Dåligt att körkortet bara vart indraget i två månader.

 • K skriver:

  Tror de flesta kört för fort men bara inte blivit tagna på bar gärning. Så att förlora kortet och köra för fort är liksom inte synonymt. Tror de flesta kör för fort på daglig basis då jag alltid blir omkörd om jag kör i laglig hastighet. Bara att ingen tar dem. Och det är väl inte hela världen om hon körde för fort, att folk ens orkar göra en grej av ingenting.

 • Veronica skriver:

  Vad ska Pernilla säga tycker du?? Det är ju helt klart vad som hänt: Hon blev av med körkortet för att hon ytterligare en gång kört för fort. Det finns väl inget mer att tillägga

 • K skriver:

  Men wow vad duktig du är som aldrig kört för fort under dina 100 år på jorden. Du tillhör nog en minoritet. Tror absolut inte hon körde på en väg där det fanns risk för fara, förutom henne själv.

 • Veronica skriver:

  Det roliga är ju att den enda gången ni är här Inne och skriver är när det har hänt nåt negativt. Då är ni på som hökar för då får ni chansen att trycka till henne eftersom ni tillhör de människor som tycker att familjen Wahlgren tar alldeles för mycket plats.

 • Malin skriver:

  Jag tror nog att de flesta av oss inte har förlorat körkortet. Så nej, det är inget vem som helst gör. Bara ansvarslösa människor.
  Men ska man tro Pernilla så är det säkert någon annans fel och så är väl poliserna patetiska och dumma som lägger tid på sånt trams som fortkörning.

 • @erik skriver:

  Tragiskt. Men hon mår inte bra. Bara att kolla hennes liv. Hennes hem. Tre våningar och ett tokkaos trots att vänner hjälper henne gratis. Bitchigt beteende så fort nån säger emot henne. Lyder Bianca i allt och älskar sig själv i alla sammanhang. Majoriteten av folket ser ju det här. Wv är en freakshow. Man tror inte sina ögon. Underhållande men inte på det sätt de tror. Man undrar vad producenterna tänker. Innerst inne.

 • N skriver:

  ”– Ni får skriva om det, men jag har inget att säga om det. Det finns inget att tillägga, säger Pernilla Wahlgren till Aftonbladet.” FÅR de skriva om det? Alltså Hybris räcker inte till för din nya shows namn ”Narcisitisk, bitter och totalt världsfrånvänd” är ett bättre namn. Alltså vem fan tror du att du är? Den här bilden bekräftar du i varenda avsnitt men man kan ju som fansen säger hävda att det ”klipps”. Så är det uppenbarligen inte. Pernilla tror att tidningarna lyder henne i vad de får inte får göra. En dag kommer ju rampljuset slockna och det kommer bli jobbigt för dig att inse hur den vanliga världen kommer att behandla dig som en vanlig person (med allt för stort ego). Du vet folk som är unga och inte ens ser på TV.

 • N skriver:

  Wow knackade verkliga världen på hemma i Wahlgrens värld där infantilism och narcissism inte fungerar för vuxna människor. Helt rätt att du fick ditt straff med taget körkort. Alla kan inte vara dina fans vetdu. Du kör så ofta för fort att det borde tas permanent. Det finns hastighetsgränser av en anledning. Har du en aning om varför? Hoppas det kommer med i WV nästa säsong eller vad tycker du?
   

   

 • Eric skriver:

  Att Wahlgren tycker sig vara bättre eller stå över alla andra står klart sedan länge. Alla andra i hennes liv privat och professionellt andas och sväljer att hon kommer försent. Alla ursäktar hennes fortkörningar.

  Det är ganska sorgllgt med någon över 50 som tror sig vara annorlunda än alla andra.

 • Helene skriver:

  Jag har haft körkort 30 år, kör varje dag, har aldrig kört för fort , stressad ibland men respekterar hastigheten , ställer in farthållaren och det får ta den tid det tar.

 • Kristine skriver:

  Vem har skrivit att vi är felfria. Såg inte det i nån av våra kommentarer. Alla gör fel såklart. Men om jag skulle köra 108 på en 70 väg (vilket jag faktiskt aldrig ha gjort) så skulle jag direkt be om ursäkt om tidningarna ringde och frågade. Bara för att visa att man vet att man har gjort något riktigt galet. Och sen skulle jag hoppas att mina fans inte bortförklarade allting. Man ska vara rädd om sina medtrafikanter.

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Jag använder också mascara och serum de funkar bra och har använt 3 månader men det syns nu än i början och det är fantastiskt att de funkar :-)

 • Veronica skriver:

  Det roliga är ju att ni reagerar som att ni på riktigt trodde innan ni fick läsa detta att Pernilla är felfri eller som att ni själva vore felfria. Undrar hur många av er som skriver här är helt felfria i trafiken………………… Pernilla är knappast den första eller den sista som kört för fort. Jag tror nog Pernilla fattar att hon gjort fel med eller utan era ”Jag har aldrig gjort några fel”-kommentarer.

 • Kristine skriver:

  Skämtar du med mig??? Köra 108 på en 70 väg och det är ju inte första gången hon kör för fort. Och sen säga att alla kör för fort. Skulle det vara en ursäkt. Vet du hur många oskyldiga som dör i trafiken för att folk kör fort och och gör dumma saker i trafiken. Jag tycker om Pernilla men jag blir grymt besviken på henne. Dumt att försvara nån som inte verkar tycka att hon har gjort nå fel. För det har hon.

 • K skriver:

  Men orka! Vem kör inte för fort ibland?

 • Hanna skriver:

  Fortkörning på fortkörning, kan inte hålla tider, divalater etc. När ska fröken Wahlgren börja bete sig som folk undrar jag.

 • Amelia skriver:

  Dina fransar är verkligen jättefina precis som hela du! Jag köpte Xlash strax efter att du skrev om det förut och börjar märka själv att mina fransar visst börjar bli längre. Xlash har dessutom Black friday just nu hittade en kod för 25% koden heter Black. Du var verkligen grym igår på Tv! <3 <3 <3

 • Helena skriver:

  Älskar X-lash som du säger det fungerar fantastiskt, har dock upptäckt att man behöver ta paus från det ibland för att det slutar verka om du använder det för ofta. Hälsa Bianca att jag köpte hennes mascara p.g.a Dig!! Hahaha du gjorde ju en omedveten smygreklam i Podden!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram