Visar arkiv från augusti 2011

Kunskap är en färskvara

Får man vara EGO? Får man känna att nä nu vill kag lära mig mer om det samhället vi är på väg in in! Och hur ska jag hantera det samhället, hur kan jag göra det bättre?

Börjar plugga på högskolan igen, jo jag ska jobba samtidigt( ta det lugnt? ) men det ska bli så roligt.

Kunskap ÄR en färskvara, jag är en trygghetsnarkoman, men samtidigt alltid hungrig på ny kunskap, nya äventyr, nya sätt att leda, ge ljus, och inspirera människor omkring mig – livet måste levas.

Eftersom jobbet med unga tjejer och mina journalistiska uppdrag allt oftare handlar om hälsa och mående – hela samhället osar ju av hälsoperspektiv så kändes det inte mer än rätt att läsa folkhälsovetenskap, psykologiska aspekter på vår hälsa, fysiologi och allt annat som har med kropp, hälsa och samhället att göra. Så nu är det precis vad jag ska göra.

Kunskap är färskvara, lika så samhällets syn på viktiga faktorer. När jag läste Hållbar utveckling tog debatten ordentlig fart. Jag känner på mig att det skall göra det samma nu när jag läser om olika hälsoperspektiv. För det är viktiga ämnen – och för framtiden, nödvändiga…

20110830-164853.jpg

För alla trötta mammor

Har i sommar testa Ren, en hel serie med outstanding produkter för alla olika hudtyper. Det är miljövänligt, utan gifter och helt enkelt så Mammasnällt, hälsosnällt, hudsnällt och helt fantastiskt som en hudvårdsserie kan vara! Finns bl.a på NK

Instagram