Visar arkiv från augusti 2021

Första riktiga middagen

Igår var jag på den första officiella tjejmiddagen sen innan pandemin. En av mina starkaste, coolaste och mest betydelsefulla vänner bjöd in till en riktig POWER KVÄLL. SHIT VILKA BRUDAR!!!! Alla fullvaccinerade och vi fick kramas!!!!

Jag kände alla utom en , som såklart passade rakt in i gänget av starka, driftiga, begåvade, intelligenta och helt outstanding tjejer. Samtalen på dessa middagar är väl det jag saknat mest. Skrapar, intensiva, djupa men också intellektuella.

Inget skitsnack, inget ytligt, utan vi djupdyk i våra olika karriärer ( jurister, försvarsadvokater, designers, vd’s, HR chef, entreprenörer mfl ) Lagom många så vi alla fick chansen att prata och ställa frågor. Utveckla resonemang kring yrkesroller men också balansen mellan privatliv och världar som ofta styrts av män ( men där vi alla var rörande överens om att varit näbben som stöttat oss och småsinta kvinnor som backstabbat oss.

Det känns så skönt och befriande att möta andra som likt en själv alltid krigat, och upplevt den intensitet som yrkesroller och eller entreprenörskap för med sig. Jisses.

också hur stort utbyte vi hade av varandra, trots så olika yrken.

Gud som jag läääängtat efter dessa kvällar!!!!

Körde hem sjukt berikad, ödmjuk och stärkt.

Balansen mellan hjärta och hjärna är ändå betydelsefull. Och glädjen av att sitta ner över en god bit mat och prata med kvinnor vars värld inte cirkulerar kring skvaller eller skitsnack.

Älskar dessa kvinnor! Tack för att ni finns i mitt liv!!!!!

Blir helt klart mer av detta!

Jo ! Sen hade jag ju mitt sista Breathe n Taste i saluhallen ( dock inte sista ever!!) Med Sebastien!

Magi!!!!!!

50 personer EXAKT och helt magiskt!!!!

Nu iväg på thaiboxning och gym!

Sen jobb och ikväll un poco men familjen❤️❤️

Jobbvecka deluxe

Veckorna rasa fram! Denna vecka har det varit oerhört många bollar i luften! Jag har ett jätte projekt som jag arbetat med i över tre år nu som långsamt långsamt tar form! Vi skulle egentligen ha lanserat i maj men nu lutar det åt januari 2022

Det är ungefär de förseningarna som jag har dragits med sedan dag ett! Jag har jobbat med det från den allra allra första andetaget hela vägen till nu när sista bitarna ska på plats! Så exalterad. Modig ( jo jag är modig fan!) och läskigt – Men det får ta sin tid :-)

Det gör att jag går upp 05 och lägger allt mitt fokus där fram till 07:30 när resten av familjen vinglar upp .

Sen är det 110% PW och podd . Har också fått prioritera träningskunskap ca 30 min över lunch för att inte brista och fylla på i hjärnbalken ( sluta aldrig utbilda er!) Och har mött världens härligaste kille som utbildar mig ! Jobbigt men nödvändigt! Så snart kan jag ta den kunskapen vidare till er!

Idag drar jag till Sandviken på stort företagsjobb så morgonen har varit intensiv med mail och förhandlingar tills hjärtat slog dubbelslag. Jag är mer och mer senior i min bransch när det kommer till teknik och SoMe – jisses motherfucker hahaha

Längtar till yogamattan och ett glas rött ( får längta efter det en torsdag kl 12:22 när man har hela helgen bokad med jobb? Hahah . Jag dricker inget när jag jobbar och just nu jobbar jag ju hela tiden så det där glaset känns lockande – men nej tack. Det går inte med mitt schema. Som tur är finns det ju många alternativ. Där ibland Pernillas Pazzione Zero! Älskart!

Lasse fyller år i slutet på september. Då ska jag unna mig hahah lite vila.

Maten är också i centrum under dessa perioder. Kokosyogurt med bär och kambucha är en daglig rutin för att hålla.

På tisdag kommer också mitt avsnitt i Lyckopodden. Det ska bli fint att höra vad ni tycker om det❤️

Instagram