Visar arkiv från maj 2014

Hard out here for a bitch / Grön booste

Finns så mycket jag vill skriva… Så mycket jag vill berätta…

20140521-222009-80409484.jpg

Men det får bli ett grönt supertips istället lånat av chlorella.se

Chlorella är ett näringsrikt avgiftande superfood

Chlorellas namn kommer ifrån de gamla grekernas ord chloros som betyder grön och det latinska suffixet ella som betyder liten. Chlorella betyder därför liten och grön. Chlorella har används av många forskare i syfte av att studera celler. Faktum är att forskaren Melvin Calvin fick nobel priset för hans forskning på koldioxid

assimilation i chlorella.

Chlorella har mycket protein. Torkad chlorella har 45 % protein. Detta gör chlorella till en attraktiv matalternativ eftersom det är högst förnyelsebart och väldigt näringsrikt. Den innehåller också fibrer, fleromättat fett och essentiella näringsämnen.

En av de mest positiva hälsoeffekterna som förknippas med chlorella är dens förmåga att avgifta kroppen. Den moderna världen har skapat en väldigt giftig värld. Kemikalier, gifter och andra faror finns överallt. Dess kan tas sig in i kroppen och orsaka seriösa hälsoproblem. Chlorella hjälper till att ta bort gift som kommer in. Chlorella har visar sig ta bort många gifter och strålning från människor och djur. Den har också visat sig reducera kemikalier i bröstmjölk.

Chlorella utnämns som en av de bästa algprodukterna att använda för avgiftning då den bara binder sig till gifter. Detta betyder att den inte kommer att ta bort viktiga näringsämnen från din kropp. Chlorella tar bara skadliga gifter.

Chlorella är också ett utmärkt tillskott för immunförsvaret. Chlorella hjälper kroppen att öka dens egna naturliga försvar som i sin tur stärker immunförsvarets generella responstid.Chlorella har också visat sig stöta matsmältningen. Det har med tillskottet av pepsiner och klorofyllase som adderas till matsmältningsområdet. Dessa komponenter har visat sig hjälpa med matsmältningen och dessa finns i chlorellaChlorella närar och återställer också goda bakterier i tarmen som främjar matsmältningen.

Många som tar chlorella finner att de hjälper att ta bort dålig andedräkt och sura uppstötningar. Klorofyll en av de huvudsakliga komponenterna i chlorella är väldigt tar effektivt bort den dåliga lukten. Det leder till dålig andedräkt minskas. Chlorella är också rik på antioxidanter som betakaroten. Detta hjälper din kropp att skydda sig från skadliga fria radikaler som skadar cellerna. Skadade celler ger upphov till att cancer och andra sjukdomar uppstår. Antioxidanter, som de som finns i chlorella, har också fördelar för immunförsvaret. De som tar chlorellarapporterar att de får en högre känsla av välmående och ett starkare immunförsvar. Vissa tror också att chlorella ger mer

energi.

Klorofyll är en av de huvudsakliga orsakerna till varför är så fördelaktig. Klorofyll är anledningen till varför chlorella är grön. När det kommer in i kroppen kan det sätta igång många positiva fördelar. Chlorella hjälper din kropp att öka syreproduktion. Den rensar kroppen och blodet. Den hjälper också vikt vävnad att läka och byggas upp igen på ett hälsosamt sätt.

Chlorella är ett högst näringskompakt superfood som verkligen kan hjälpa kroppen. Eftersom chlorella innehåller höga halter av klorofyll har det många positiva fördelar. Chlorella är även ett utmärkt naturligt tillskott till protein och vitala näringsämnen samt fullt med antioxidanter.

Instagram